Home » Archief » De vleespotten van Auschwitz


[11.11.2023]

De vleespotten van Auschwitz

Peter Breedveld


Scène uit A Page of Madness (Teinosuke Kinugasa, 1926)

“Omdat de nazi’s nog altijd iets van menselijkheid in zich hadden, en het uitroeien van de Joden als een noodzakelijk kwaad zagen, waren ze heel creatief in het omzeilen van hun morele verval, door de Joden bijvoorbeeld te vergassen, of van achter door het hoofd te schieten, om oogcontact te vermijden, of andere passieve vormen van massavernietiging.”

Aldus rabbi Shmuel Reichman op Twitter. Ik zag deze redenering bijna tien jaar geleden al langskomen, de extreemrechtse koekoeksklok Edgar van Oostrum alias Lagonda tweette toen in verband met ISIS dat de nazi’s de Holocaust tenminste uit schaamte of moreel besef geheim hielden. In de jaren daarna waagden meer domrechtse types aan deze waanzin, maar ik had nooit, never ever gedacht dat een nazaat van de slachtoffers van de nazi-vernietigingskampen, een fokking rabbi in Yahweh’s naam, deze zieke shit zou uitkramen.

Fijnbesnaarde nazi’s

Maar goed, toen ik bijna 14 jaar geleden Martien Pennings op de site van Joost Niemöller zag betogen dat het idee voor de Holocaust niet van Hitler kwam, maar van de groot-moefti van Jeruzalem, van de moslims dus, voorzag ik ook niet dat Netanyahu die onzin vijf jaar later op een congres zou gaan staan nabauwen.

Shmuel Reichman is niet de enige Jood die nostalgisch terugkijkt op de fijnbesnaarde nazi’s, die kinderen, vrouwen en mannen vanuit de goedheid van hun teergevoelige hart de gaskamers instuurden. Ook in The Jewish Chronicle kunnen we lezen dat de nazi’s het heus niet leuk vonden om de Joden, die ze hadden vergast en in het achterhoofd geschoten, hun massagraven in te schoppen. “Hamas is niet te vergelijken met de nazi’s, want de nazi’s wisten tenminste nog dat het fout was, wat ze deden”, aldus “science-researcher” en Amerikaanse Israëliër Michael Rothman.

Vrijwillige kampbewakers

En Domrechts lust wel pap van deze niet te bevatten krankzinnigheid. ‘Het verschil tussen de nazi’s en Hamas: de nazi’s schaamden zich nog een beetje, Hamas (maar ook gewone Gazanen) zijn trots als er Joden worden vermoord en verkracht’, citeert wetenschapsjournalist Simon Rozendaal de Britse “neo-conservatief” (= Domrechts) Douglas Murray, die volgens Rozendaal ‘misschien wel de scherpste journalist ter plekke’ is.

Het bewijs dat de nazi’s zich schaamden, is volgens Rozendaal dat de nazidokters hun werk niet konden doen zonder zich elke avond lam te zuipen en dat ze vlak voor de geallieerden kwamen zoveel mogelijk gaskamers hebben vernietigd.

Ik denk dat ze dat vooral deden omdat ze niet wilden worden opgehangen, Simon. Criminelen vernietigen het bewijs van hun daden om ermee weg te komen, niet uit schaamte. De nazi’s schaamden zich totaal niet voor de Holocaust. Ze kondigden die aan, bereidden die voor, voerden die uit en hielden alles nauwgezet in de boeken bij. Elke trein vol Joden is door de nazi’s gedocumenteerd, elke vergaste, doodgeschoten of uitgehongerde Jood is genoteerd. Veel kampbewakers, vrouwen vaak, deden dat vrijwillig. Menigeen heeft veel plezier beleefd aan het vernederen en martelen van Joden. “De mooiste tijd van mijn leven.”

Joden doodknuffelen

Volgens Shmuel Reichman werden er zo weinig mogelijk nazi’s ingezet bij de Holocaust. Ja zegge. Er waren alleen al 50.000 kampbewakers, en die Joden wandelden niet zelf de kampen binnen, met hun kinderen aan de hand, die moesten worden opgespoord, in heel Europa, en opgepakt, op de trein gezet. Dat lukte de nazi’s echt niet met een paar Poolse uitzendkrachten, hoor. Laat je nakijken, Reichman, rare koekwaus.

Fuck feiten, weet je wel. Dat de nazi’s eigenlijk best toffe peren waren, gaat er bij Domrechts als koek in om twee redenen: ten eerste houdt Domrechts van nazi’s want het zijn zelf nazi’s.

Maar kut, als die nazi’s maar niet zoveel Joden hadden vermoord! Maar wacht, ik weet de oplossing, we geven de moslims de schuld! De nazi’s wilden geen Joden vermoorden maar ze moesten het van de moslims, van de groot-mufti van Jeruzalem! Arme nazi’s! Ze zopen zich kapot om de Joden te kunnen vernietigen en deden hun best om de Joden op een menslievende manier te vernietigen, ze hebben ze doodgeknuffeld als het ware. Maar met grote tegenzin! O, wat verschrikkelijk zullen ze zich hebben gevoeld! Bij de volgende Dodenherdenking even uitgebreid bij stilstaan.

Bloeddorstige Arabier

Ten tweede dient die gevaarlijke nonsens over schaamtevolle, tegenstribbelende nazi’s het revitaliseren van de oude racistische mythe van de bloeddorstige Arabier. Jij vond de nazi’s wreed? Moet je Hamas zien! En niet alleen Hamas, alle Gazanen! En niet alleen de Gazanen, de Palestijnen op de West-bank ook! De hele Arabische wereld is één grote, bloeddorstige barbarij!

Als een virus verspreidt het zich over de hele wereld. Ik zag eerst Simon Rozendaal over die arme nazi’s, binnen een half uur stond het overal. Ronald Plasterk kwam er twee weken geleden al mee. Als in een griezelfilm waarin je een eng beest ziet wegschieten, het hele plafond naar beneden komt en het opeens krioelt van die monsters, die de hele tijd achter de muren, onder de vloer en onder je dak bleken te hebben gezeten. Holy shit, “de nazi’s sleepten tenminste geen lijken door de straten!” Nee, ze vielen Polen binnen om er snoep uit te delen, nou goed.

Voetballen met Algerijnse hoofden

Lijken door de straten slepen is afschuwelijk en beestachtig, maar doe nou niet net of Hamas het uitgevonden heeft. De Fransen voetbalden met Algerijnse hoofden en gooiden Algerijnen met hun handen vastgebonden op hun rug in de Seine, de Amerikanen sneden de borsten van inheemse vrouwen af en moordden hele Vietnamese dorpen uit, onze eigen nationale held Hendrikus Colijn liet vrouwen en kinderen in Aceh aan bajonetten rijgen en schreef erover in brieven aan zijn vrouw. De Israëliërs doen al tientallen jaren onuitsprekelijke dingen met de Palestijnen. Waarschuwing: achter deze link zit een filmpje van een Israëlische soldaat die een lijk over een weg sleept.

Armageddon

Ik wist het toen ik las over de massaslachting op 7 oktober: nu gaat alles ingrijpend veranderen. Maar dat het weefsel van onze realiteit zo ingrijpend zou worden aangetast, dat de nazi’s opeens als softies worden neergezet, om in vergelijking daarmee de Palestijnen te ontmenselijken, om hún vernietiging te kunnen legitimeren, dat had ik niet durven dromen.

Dit weet ik wel: de bodem is nog niet bereikt. Alleen het bovenlaagje is er nog maar afgekrabd. We gaan een apocalyps aan delirische waanzin meemaken, de komende maanden. Dit is Armageddon.

De hel is leeg, en alle duivels zijn hier.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 11.11.2023 @ 10:04

[Home]
 

1 Reactie

op 11 11 2023 at 10:05 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS