Home » Archief » Domme Hugo


[19.01.2018]

Domme Hugo

Petra Kramer


Scène uit Lady Snowblood

In de nacht van woensdag 17 januari op donderdag 18 januari werd er een onthoofde pop achtergelaten bij de Emir Sultan moskee, dit natuurlijk bij wijze van religiekritiek.

Deze schandelijke actie werd aangekondigd en geclaimd door het twitteraccount RechtsInVerzet (RIV), op het oog een account van een totale nobody met 53 volgers.

Tegen het einde van donderdagmiddag trad Hugo Kuijper aan bij AT5 om te bezweren dat hij werkelijk waar helemaal niks te maken had met de actie waar hij verder vierkant achter stond. ‘Onthoofde pop moet kunnen zolang het vreedzaam gaat‘. Kuijper is medeoprichter van Pegida Nederland en op Twitter heeft hij ongeveer net zoveel volgers als de gemiddelde opkomst bij de larmoyante demonstraties van Pegida, namelijk 26.

Poseren met gesnelde koppen

Een snelle zoekopdracht leerde me bovendien dat Kuijper een geschiedenis heeft van in djellaba poseren met gesnelde koppen en dat hij graag rondbanjert in blackface.

Dat maakte me nieuwsgierig of ik RIV op enigerlei wijze kon linken aan Kuijper. AT5 voelde zich, zoals het Nederlandse kwaliteitsmedia betaamt, immers niet geroepen om enig antecedentenonderzoek te doen.

De makkelijkste manier om een dergelijke link te leggen is vaak niet de meest succesvolste, omdat je afhankelijk bent van het amateurisme van degene die je probeert te ontmaskeren. Aangezien we in dit geval te maken hebben met domrechts bleek de makkelijkste manier ook meteen de kortste klap.

Wachtwoord resetten

Het is simpelweg een kwestie van de twee Twitter-profielen in privévensters openen, hun gebruikersnamen kopiëren en doen alsof je je wachtwoord vergeten bent.

Je wordt dan gevraagd of je een bericht van Twitter wilt krijgen, met daarin aanwijzingen voor het kiezen van een nieuw wachtwoord via je mailadres, waar een paar tekens van zichtbaar zijn, of via een bericht naar je telefoonnummer, waarvan de laatste twee cijfers worden genoemd.

Daarna was ik gauw klaar. RIV staat geregistreerd op hu**********@o******.*** en het telefoonnummer eindigt op 41. Kuijpers persoonlijke account staat geregistreerd op hl***@l***.** en verdomd als het niet waar is, het telefoonnummer eindigt ook op 41.

Vermoedelijke dader

Wat de verdere invulling van hl***@l***.** precies is, maakt voor dit onderzoek niet uit, behalve dan dat het weggeeft dat z’n tweede naam met een L begint. HugoLKuijper@outlook.com past precies in hu**********@o******.***.

Zoals onderzoeksdiensten plachten te zeggen, kunnen we nu met hoge mate van zekerheid concluderen dat RIV en Hugo Kuijper één en dezelfde persoon is. Graag gedaan, OM, u heeft uw vermoedelijke dader. Enneh, media, doe eens wat beter je best om te controleren dat wat je bronnen beweren ook waar is.

Domrechts doxxen

Om de cursus Domrechts doxxen 101 nog eens kort samen te vatten, is dit wat we gedaan hebben:

1) Zoeken op Hugo Kuijper, Kafka maakt dat makkelijk wat die hebben een dossier over hem en Google heeft legio foto’s van Hugo die als zwarte piet verkleed gaat of die poseert met een afgehakt hoofd van een pop omdat de media gretig verslag doen van iedere keer dat Pegida een mislukte demonstratie houdt waar meer politie en pers dan deelnemers op afkomen.

2) Accounts op Twitter aan elkaar linken, op Facebook valt dat niet mee, op Twitter gaat het van een leien dakje omdat Twitter je de eerste twee letters van het e-mailadres en de eerste letter van de domeinnaam toont, zodra iemand pretendeert dat ze jou zijn en doen alsof ze je wachtwoord vergeten zijn, als het je bedoeling is om anoniem te blijven dan ben je een sukkel als je gebruikmaakt van overbekende gratis e-mailadressen, g****.*** is gmail.com, l***.** is live.nl en o******.*** is outlook.com.

3) Anonimiteit is duur, je zult een prepaid telefoon moeten kopen die je nergens anders voor gebruikt.

4) Je bent een nog veel grotere sukkel als je een anoniem account registreert met een e-mailadres dat bestaat uit je volledige naam, maar doe vooral zo voort, Domrechts, en tot de volgende keer.

 

 

Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ’transliban’. Ze is snoeihard en messcherp. Volg haar op Twitter en lees haar op (onder andere) Meedogenloos en Vileine. Dit stuk stond al op Meedogenloos.

Petra Kramer, 19.01.2018 @ 10:02

[Home]
 

3 Reacties

op 19 01 2018 at 12:25 schreef wees:

vandaar ook DOMrechts.

op 19 01 2018 at 18:55 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:81:1]

N1. MIaauw, miaauw, namastiaauw Petra Kramer,

Aub de zaak eens primitiever en natuurlijker bekijken, mbv biologisch jungle apentoop model. In een gewone jungle of tropisch regenwoud is er absolute vrijheid van DOMslim brullen, gillen, neuken, beesten, katten, janken, jammeren, klagen, baltsen, ouwehoeren, jongehoeren, pennehoeren en zeiken. Dus dit model moet je dan hanteren om onze zieke MULTIKUKELUKU te onderzoeken en om het gedrag en agressie van alle ruim 120 soorten mensapen te kunnen verklaren. Probeer dit zelf als vingeroefening he met twee pennen wijd uit elkaar.

N2. Ach missschien moeten wij in Nederland vreedzaam, pacifistisch, niet destructief, zowel verbaal als non verbaal gedemonstreer van lone wolfs en rare extremisten toch gedogen, want alle partijen doen dit continu. Het hangt ervanaf welk rechtsmodel je gebruikt, zolang het leven van anderen niet in gevaar is gebracht, geen letsel is toegebracht, geen vernielingen, moet men eea gedogen en slechts een waarschuwing geven, geheel voorwaardelijk.

N3. Beste is al deze heethoofdige alfa mannetjes apen van alle apenclubs op TV elkaar maar laten vingeren en bepoederen met buskruit.

op 19 01 2018 at 21:33 schreef Mario:

Debielrechts.

hL***@l***.**
hU**********@o******.***

L & U.

Elders zag ik een foto voorbijkomen, van Hugo K., iets na plaatsing van die onthoofde pop vol bloed. Kort na 4 ’s nachts, als ik me niet vergis.

Dat staat, overigens, verder los van bovenstaande “sleuthing” + extragratis hide-yo-ass-info.

Keffertjes als Hugo Kuijper zijn deels interesant. Na “afsplitsing” met het varkensfeestje Pegida, zat ‘zulks’ eraan te komen.

Mja, ik zal (vast) makkelijk praten hebben.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS