Home » Archief » GeenStijl lokt incident Gaza-demo uit


[25.07.2014]

GeenStijl lokt incident Gaza-demo uit

Nizar Mourabit

vak11

Een journaliste aangevallen door moslimextremisten in Den Haag? De persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting in het geding? Waarom is dit geen wereldnieuws? Omdat het opgeklopte onzin is. Een tweede poging van GeenStijl deze week om tijdens een Gaza-demo een rel uit te lokken.

Als ik ergens een pesthekel aan heb dan is het inconsequentie. Annabel Nanninga en GeenStijl, de nieuwsbron met het woord ongefundeerd in het credo, zijn daar goed in. Zij staan enerzijds wetteloosheid voor, want iedereen moet alles kunnen zeggen wat hij of zij wil. Het stuk van de belaagde ´journaliste´ over haar held en baas (en SS-er) Otto Skorzeny is daar een treffend en walgelijk voorbeeld van. Anderzijds wordt iedereen die een wat GeenStijl betreft onwelgevallige mening verkondigt aan de schandpaal genageld. Met name moslims natuurlijk, dat is makkelijk scoren.

Hitlergroet

De GeenStijl-reaguurder smult van iedere negatieve duiding van de Islam en wordt op zijn wenken bediend door de meeste schrijvers van het medium. Lastig is wel dat die reaguurder na verloop van tijd door weinig meer verrast wordt. Dus als er ´verslag´ moet worden gedaan van een Gaza-demo in Den Haag moet je met zwaarder geschut komen. Je kunt het niet houden bij het benoemen van kwalijke ideeën die door de demonstranten worden uitgedragen. Nee, je moet een relletje proberen uit te lokken en dat is Nanninga gelukt.

Eerder deze week probeerde Geenstijl hetzelfde. Bart Nijman (alias Van Rossem) twitterde er lustig op los met nietszeggende foto´s. Nijman suggereert bijvoorbeeld (zie foto hieronder) dat de jongen met sjaal zojuist de Hitlergroet bracht, maar was blijkbaar net iets te laat met zijn camera.

 

Nijman2072014b

 

Haatdragend en antisemiet

Goed, poging mislukt, de rel blijft uit. De GeenStijl-reaguurder wordt ongeduldig. Dat alle moslims haatdragend en antisemiet zijn weten ze nu wel. GeenStijl-pion 2, in de gedaante van Nanninga, wordt uitgezonden naar de Gaza-demo in Den Haag. Nu moeten er wel wat sappiger foto´s gemaakt worden en bijschriften geplaatst worden op Twitter en GeenStijl die de gemoederen wat meer doen verhitten. Anders wordt het gewoon een herhaling van Nijmans nonsens, waarvan we weten dat het niet heeft gewerkt. De foto´s en bijschriften van Nanninga zijn doeltreffender.

 

Nanninga_foto

 

Zoals Nanninga hier zelf toegeeft, maakte zij een foto van iemand en betichtte zij, zonder dit te staven met onafhankelijke bronnen, de persoon in kwestie van allerlei lelijks op een veelgelezen website. Daar worden mensen boos om, dus dat werkt.

Gebrekkige woordkeuze

Niet veel later zou zich een gruwelijk incident voordoen. Een blikje fris werd richting Nanninga´s hoofd geslingerd. Paniek, ellende en hollend naar de ´polies´ (Nanninga´s eigen gebrekkige woordkeuze). Wat moet het een drama geweest zijn, niet alleen voor de ´journaliste´, maar ook voor de omstanders. Den Haag, Nederland zou nooit meer hetzelfde zijn.

Maar in het mediageweld rond de vliegramp van een week geleden verwatert nieuws al snel. Dus de volgende dag maar een tweede column en wat nastoken op Twitter:

 

GSdag2

 

Onherkenbaar als journalist

Wat opvalt in deze column van Nanninga is dat zij hierin de vermoorde onschuld speelt. Daarmee spreekt zij haar woorden van de vorige dag pijnlijk tegen. Eerder was zij nog de heldhaftige journaliste ter plaatse die zich in weerwil van het gevaar in de frontlinie van het islamitische geweld begaf. De ´polies´ had haar als onafhankelijke pers moeten beschermen, maar nu blijkt zij ineens onherkenbaar verkleed. Als duidelijk zou worden dat ze van GeenStijl was zou ze onmiddellijk door de woedende menigte gelyncht worden, citaat:

‘Ten eerste: het recht van mensen om te demonstreren zal ik ALTIJD verdedigen. Ten tweede: ik was niet herkenbaar als GeenStijl-journalist. Dit in verband met mijn veiligheid, een punt waarop ik later helaas gelijk kreeg. Ten derde: ik heb mij niet gemengd in discussies of mij op enigerlei wijze provocerend gedragen. Ik was er, en maakte foto´s.’

Niet provocerend gedragen? Nanninga stuurde foto´s met begeleidende beschuldigende teksten naar GeenStijl die nota bene tot het incident leidden. Die pesterige inconsequentie weer, ditmaal van het meest huichelachtige soort. Daarnaast geeft Nanninga toe dat zij onherkenbaar was als journalist en haar aanwezigheid en acties dan ook niet vallen onder de zogenaamde persvrijheid. In de ogen van de ´polies´ was Nanninga met haar camera waarschijnlijk de zoveelste ramptoerist.

Riooljournalistiek

Hebben de stukken op GeenStijl over de Gaza-demo journalistieke waarde? Is er ook maar enkele vraag gesteld aan de demonstranten, is er hoor en wederhoor toegepast? Ik lees daar in ieder geval niets van terug. Nee, er zijn vanaf de zijlijn foto´s gemaakt en wat obscure tekstjes bij verzonnen. En wanneer Nanninga geconfronteerd wordt met haar uitspraken op GeenStijl is het zo snel mogelijk wegwezen.

De enige bron die het verhaal van Nanninga zou kunnen staven is de omstreden, niet bepaald objectieve journalist Frank Verhoef. Hij was er bij en haalt het aan in zijn stuk op De Dagelijkse Standaard. Jammer genoeg zijn de enige bronnen die hij gebruikt (tromgeroffel) de eerder genoemde stukken op GeenStijl. Om het verhaal van Nanninga kracht bij te zetten gebruikt hij dus haar eigen woorden.

Geen snipper bewijs

Ironisch genoeg kopt Verhoef zijn column met: “De Gaza-demo die helemaal niet over Gaza ging”. Dit klopt, het ging voornamelijk over Nanninga en een blikje fris. De Telegraaf, een krant die bewezen heeft uiterst onbevooroordeeld over de islam te rapporteren, besteedt ook aandacht aan het incident en weer zonder een snipper aan bewijs. In het begeleidende filmpje over de Gaza-demo is niets terug te zien van een incident met een blikje fris of over de toedracht. Maar misschien is het in dit verband goed om te weten dat GeenStijl en De Telegraaf beide betaald worden uit de pot van de Telegraaf Media Groep en elkaar altijd de hand boven het hoofd zullen houden.

Treurig is dat de onderwerpen die GeenStijl en Nanninga aanhalen van groot belang zijn. Geweld, zoals dat zich in Gaza en Israël, maar jammer genoeg ook in de Haagse straten, zij het vooral verbaal, voordoet is nooit te vergoelijken. Maar echt inhoudelijk wordt het jammer genoeg niet. Het blijft bij het plaatsen van nietszeggende foto´s en ongefundeerde beweringen door journalistieke vriendjes die elkaar bevestigen. Er bestaat in dit verhaal helaas geen onafhankelijke bron.

Vuile spelletjes

Dat justitie en politiek zich over deze kwestie gaan buigen lijkt mij een goede zaak. Al snel zal zichtbaar worden welke vuile spelletjes GeenStijl speelt.

Nizar Mourabit is politicoloog, beeldend kunstenaar en schrijver. Dit stuk is eerder gepubliceerd op zijn blog.

Nizar Mourabit, Roze Khmer, 25.07.2014 @ 20:37

[Home]
 

35 Reacties

op 25 07 2014 at 21:02 schreef Rob:

Het verbaast niet dat Pritt CS met een bobbel in hun broek naar de tragische Parijse rellen hebben gekeken en dachten: dat moeten we ook hier hebben.
Eventuele gevolgen? Boeieh!

op 25 07 2014 at 21:58 schreef Bertje:

Zag de foto’s en filmpje van deze demo: Hoe moet ik als kijker dan de vlaggen beoordelen die open en duidelijk werden mee gedragen? En de leuzen die werden geroepen?
Het was gewoon een ordinaire anti Joden demonstratie.

op 25 07 2014 at 22:09 schreef JvanDijkS:

Goed stuk, ook fijn dat je chronologie van gebeurtenissen weergeeft waarbij je vorige demo in A’dam erbij betrekt waar Bart ‘jodenstreken’ Nijman enkel erop uit was om met een loep de extremisten te spotten, die hij dus niet vond. Zelfs zie ik dat wat gister gebeurde als 2 groepen extremisten die elkaar ontmoeten. Alleen snap ik niet zo goed waarom het Gaza-demo wordt genoemd als duidelijk is dat het vooral sympathisanten van ISIS waren. Contrast met de gewone Gaza-betoging, zoals die in Amsterdam maar ook de andere demo’s die wereldwijd plaats hadden is m.i. te groot om het een gewone Gaza-demo te noemen.

op 25 07 2014 at 22:32 schreef Leo Schmit:

Het wordt een nek-aan-nek race tussen Nederland en Noorwegen welk land de eer mag opstrijken om de eerste internationale afdeling van het kalifaat te worden. Voorlopig is Noorwegen de favoriete kandidaat en daarom heeft men daar de opperste staat van paraatheid uitgeroepen ter bewaking van de grenzen, vliegvelden, havens en spoorwegstations. Om van stadhuizen, supermarkten, sportvelden en kindercreches maar niet te spreken. Ook de politiereserve wordt opgeroepen.
http://www.dagbladet.no/2014/07/25/nyheter/innenriks/politireserven/terror/34504410/
Maar daar kan Nederland niet bij achterblijven. Kalifanaten zitten hier overal en het zijn geen Kaninafaten, maar heuse terroristen, ze gooien zelfs met blikjes fris. Dat hebben ze in Syrie geleerd. Zoiets hebben we een Bataafse patriot nog nooit zien doen. Gelukkig hebben we nog een heuse Friese strijdster die de kalifanaten onherkenbaar maar met open vizier tegemoet treedt. En ja hoor, ze gooien het blikje fris midden in haar gezicht, dat overigens moeilijk te missen valt als ik afga op de laatste foto’s. Tijd ook voor Nederland om opperste paraatheid uit te roepen.

op 25 07 2014 at 23:38 schreef het frolijke fietsertje:

”Een tweede poging van GeenStijl deze week om tijdens een Gaza-demo een rel uit te lokken.”

Werkelijk nergens in dit artikel wordt hard gemaakt dat er sprake is van ”een rel uitlokken”.

Overigens, er zijn al wel Kamervragen (ook door de Partij van de Allochtonen)gesteld over het antisemitische karakter van deze demonstratie, en ook het OM heeft een onderzoek ingesteld. Dus wat wil je nou?

Griezelig, tendentieus stukje van deze Nizar Mourabit.

op 26 07 2014 at 04:10 schreef MNb:

Weet je, er was een tijd dat één of andere Nederlandse journalist op zoek ging naar die knul in de paarse cirkel om te kijken wat die te zeggen heeft ….. Rechtsom (Nanninga wordt bevestigd) of linksom (we krijgen een heel ander verhaal, ergo Nanninga liegt) levert dat iets interessants op. Nu hebben we alleen gebakken anti-moslim lucht.

op 26 07 2014 at 07:00 schreef Natasha Gerson:

En, ga je ook nog wat zeggen over het verwerpelijke karakter van deze demonstratie/haatzaaiexercitie zelf? Of is het normaal dat mensen in Nederland met shahadavlaggen lopen zwaaien en oproepen joden te doden, mijnheer de politicoloog?

op 26 07 2014 at 07:01 schreef Natasha Gerson:

Zo’n ellenlang stuk over foei nanninga maar daarvoor was geen ruimte meer.

op 26 07 2014 at 09:31 schreef Hiek:

Hier wordt ik toch wel wat gespannen van. Dat een kunstenaar het werpen van een blikjes fris niet zo erg vindt en niet begrijpt dat hier geweld gebruikt wordt tegen Nanninga’s mening is opmerkelijk. En het bij herhaling in diskrediet brengen van de opgevoerde journalisten wordt de drogredenering gehanteerd.

op 26 07 2014 at 10:22 schreef frans:

altijd maar weer ontkennen door moslims . Ze doen nooit iets verkeerd . Bah laf verhaal !

op 26 07 2014 at 10:57 schreef Likoed Nederland:

Dat zeggen moslimfundamentalisten nu altijd.
Ze zijn uitgelokt door iets.

Maar dat komt altijd neer op het bestaan van andersdenkenden.

op 26 07 2014 at 11:01 schreef ooggetuige:

De filmpjes liegen niet. Ikzelf, maar nu ook heel Nederland heeft gezien wat voor teksten daar geroepen werden. Dit stukje lijkt te suggereren dat er een soort spin gegeven werd aan een goedbedoelde demonstratie. Als je dit wegpoetst omdat je ‘vijanden’ zich er toevallig ook druk over maken, ben je echt verloren.

op 26 07 2014 at 11:11 schreef jos:

@frans, 10.22

Wat als Henk de Vries en niet ene Nizar Mourabit dit stuk had geschreven ? Je bent een racist.

(En kom niet met “ja, maar moslims zijn geen ras” want je hebt geen idee wat Nizar’s religieuze overtuigingen zijn.)

op 26 07 2014 at 11:14 schreef jos:

Heerlijk trouwens hoe zo’n stuk geschreven door een Marokkaan extreemrechts en zionistisch tuig boos maakt !

op 26 07 2014 at 12:01 schreef laarmans:

Likoed

Wat is het verschil tussen Dood aan de Joden in den Haag en Dood aan de Arabieren, gekalkt op witte muren en nog steeds gescandeerd tijdens voetbalwedstrijden van een Israelische kolonistenvoetbalclub?
Er is geen verschil, er is wel een overeenkomst. Beide leuzen zijn onaanvaardbaar, haatdragend en mensonwaardig.

op 26 07 2014 at 13:11 schreef Bertje:

Jos

Van mijn part had Henk de Vries dit stuk geschreven feit is dat het een anti Joden demonstratie was.
De vlaggen spreken boekdelen. Ik sta werkelijk paf dat zoiets überhaupt nog getolereerd word in Nederland.
( ook hier in Duitsland heb ik door de autoriteiten zo een laffe houding ontdekt, in Berlijn werd er bij een demo ook niet in gegrepen toen er anti Joden leuzen werden gescandeerd.) antisemitisme is wel degelijk een probleem en het kan me dan aan me zak jeuken waar het vandaan komt maar we moeten er eenvoudig keihard tegenin gaan.

op 26 07 2014 at 13:52 schreef Haes:

@Hiek,
Zeker niet de reactie van MNb gelezen. Die geeft toch al duidelijk aan dat we het hier niet over journalisten hebben, maar over krabbelaars op een extreemrechts haatblog. Geen enkele vorm van journalistiek wordt hier bedreven. Nota bene geeft Nanninga zelf toe dat ze incognito (ergo, niet als “journalist” herkenbaar) aanwezig was.
Misschien heeft ze een perskaart van de TMG, maar die is dan meer waard om als wc-papier te worden gebruikt dan voor iets anders.

op 26 07 2014 at 14:46 schreef Hiek Grootendorst:

word ik… aaaargh

op 26 07 2014 at 15:30 schreef Bertje:

Likoed

Dat zeggen fundamentalisten nu altijd. Dat moslim dingetje kun je gerust weg laten.
Kijk maar eens naar de fundamentalistische regering van Israël die komen ook altijd op de proppen met het door jou gestelde: “we zijn uitgelokt”
Maar het gaat ze natuurlijk om de anders denkende.

op 26 07 2014 at 18:12 schreef Olav:

Is er misschien ergens een degelijk objectief verslag te lezen van wat er bij die demonstratie werkelijk geroepen is? Ik heb wel een filmpje gezien met zwarte vlaggen en brullende lieden en dat zag er inderdaad niet fris uit. Maar misschien was dat niet dezelfde demonstratie.

op 26 07 2014 at 18:46 schreef frans:

Jos 11.11 u
Tuurlijk voor jou ben ik een racist maar de schrijver van dit baggerstuk is wel een moslim die gewoon weer iets probeert te ontkennen en te framen . Gewoonte zullen we maar zeggen hè ! De waarheid is te hard voor hem blijkbaar .

op 26 07 2014 at 20:49 schreef Mo:

Als die c_sucker van een nanninga journalist is dan ben ik prof dr ir en nog meer

op 26 07 2014 at 21:13 schreef Mo:

Straks moet ik ook nog teksten van een schandknaapje van Afshin Ellian serieus nemen omdat het in de NRC is gebubliceerd.

Aint gonna happen:-) fockthatshit

op 26 07 2014 at 23:18 schreef vander F:

C’mon, even los van het gekrabbel van roddeltrut Nanninga,
(is ze trouwens familie van Wilma ‘Privé ‘ Nanninga?)
Ze heeft hier helemaal niks uitgelokt, ik zie nergens hoe ze dat uberhaupt gedaan zou kunnen hebben, laat staan gedurft.
Dus natuurlijk liep ze niet met een roze plopkap rond.
En dan nog.
Zou ik ook niet doen tussen dit stelletje haatdragende anti-semieten die lopen te juichen voor die ranzige koppensnellers van ISIS.

Waarna Geenstijl overigens een gezellige repo maakte van een pro-palestina demonstratie in transvaal, zonder haat en geschreeuw, zonder gejuich voor ISIS en dood aan de joden.
Kom op zeg.

op 27 07 2014 at 07:42 schreef Hiek:

@Haes. Nee Haes. Maar nu wel. Sterke mening. Geluk ermee.

op 27 07 2014 at 10:54 schreef Mario:

@frans/ 18:46

“de schrijver van dit baggerstuk is wel een racistische Nederlanders die gewoon weer iets probeert te ontkennen en te framen . Gewoonte zullen we maar zeggen hè ! De waarheid is te hard voor hem blijkbaar.”

Pot-ketel-zwart, frans. En iets met balk en splinter.

op 27 07 2014 at 11:27 schreef Peter:

Natasha, Nizar schrijft: ‘Je kunt het niet houden bij het benoemen van kwalijke ideeën die door de demonstranten worden uitgedragen.’

Niemand praat antisemitische leuzen goed en mij is nog steeds niet duidelijk wat er mis is met een Shahadavlag, behalve dan dat er iets onzinnigs op wordt beweerd over een God en zijn boodschapper.

Maar Nanninga probeert het allemaal weer over haarzelf te laten gaan, zoals GeenStijl altijd doet. Het is een kwalijke en zeer schadelijke vorm van journalistiek. Er worden individuen aan de schandpaal genageld waarvan helemaal niet vaststaat dat ze iets met antisemitisme van doen hebben of zelfs maar hebben gedreigd of gescholden.

Het is niet opeens in orde om zulke kwalijke praktijken te bezigen omdat anderen op die demo zich misdragen. Goed dat Nizar zulks aan de kaak stelt.

op 27 07 2014 at 18:11 schreef Herbert:

Wat is er nu eigenlijk gebeurd?
Nu mag elke vuilnisbakkensnuffelaar zich journalist noemen maar dat wil niet zeggen dat je het bent.
Een ongeschreven is dat je je als journalist bekend maken. Dat deed Nanninga niet.
Het doet me allemaal denken aan een Duyvestijntje. Janker van beroep en groot fan van Geert Wilders. Ook wel bekend onder het account @liefdevollid op Twitter.
Ooit eens aangekeken door een bebaarde Moslim met een psychose en voelde zich toen ‘bedreigd’. Net zoals Van Gogh-uitnutter Holman. Want ja, je moet toch wat met je moslimfobie. Desnoods verzin je wat.

En het gevalletje Nanninga, als je de hond vals maakt moet je je niet verbazen dat hij een keer bijt.

Helaas zijn er in mijn partij ook lafaards die Nanninga verdedigen en zich bedreigd voelen als ik zeg dat ze dood kunnen vallen. Wat een ruggengraat.

op 27 07 2014 at 18:34 schreef Thijs5319:

Baggerstuk. Goed dat er kritische en moedige journalisten als Nanninga zijn.

op 27 07 2014 at 21:48 schreef dewanand:

REF 1:
op 26 07 2014 at 12:01 schreef laarmans:

‘Wat is het verschil tussen Dood aan de Joden in den Haag en Dood aan de Arabieren, gekalkt op witte muren…’

REF 2:
op 27 07 2014 at 18:11 schreef Herbert:

‘Nu mag elke vuilnisbakkensnuffelaar zich journalist noemen…’

Reactie:

mbt ref 1 en 2 hier een vraagje van Wieroe, de Hindoe Nazi kat:

‘Is het niet beter om alle mensapen eerst een Miauw-professoraat te laten behalen voordat zij wijs kunnen miauwen van alle daken en digitaal op internet? Meeste mensapen brullen nu heel vals, maar in de jungle waar zij vandaan komen (lang geleden) was er vrijheid van brullen, lullen en bruinehoeren. Ach, elke kat weet dat een brullende mensaap niet bijt.’

Eindstelling v Wieroe:

Vrijheid van meningsuiting = vrijheid om je schor te brullen in de bontgekleurde Hollandse mensapen biotoop.

Ook de honden hebben vrijheid van blafpoker.
De hindoe katten hebben vrijheid van het miauwen.

maw:
Evolutionair gezien zijn wij niet verder gekomen dan onze zwarte, harige, brullende voorouders uit de Afrikaanse jungle met hen hoogbeschaafde staarten.

Brul ze schor,
Miauw je oren eraf,
Blaf je ziek,

miauwallah, miauwawa,

Wieroe
Hindoe Nazi kat

op 28 07 2014 at 11:18 schreef laarmans:

Net het laatste schotschrift van meisje Nanninga gelezen op GS. Tja, vraag ik me af, waar is het in haar vroege jeugd mis gegaan om zulke opruiende, reactionaire en ongenuanceerde teksten te tikken.Oorlogsgeroffel.Hitlergroet,jihadvlaggen? Meteen de knuppel erover.73% van de moslims staat achter de Syriegangers.Komen ze niet op hun mening terug? Dan zijn ze ook medeplichtig en dragen bij aan het probleem.Als onze politici willen de-escaleren en veldslagen voorkomen, dan moeten ze vol de confrontatie aangaan.Want anders krijgen we Syrische toestanden in Nederland.Als we die strijd krijgen, wat ik niet geloof, dan ben jij Annabelle één van de wegbereiders hiervan.Al jarenlang wordt er door jou en je mede-bendegenoten een bevolkingsgroep in het verdomhoekje getrap.Elke aanleiding wordt aangegrepen om een pissig stukkie te schrijven over moslims, of ze nu meedraaien in de maatschappij of niet. Al jarenlang wordt er door GS bewust een haatsaus gelegd over de Nederlandse bevolking om ze rijp te maken om het recht in eigen hand te nemen.Zo jong nog en nu al verblind door afkeer en haat.Als dat nog maar goed komt…….

op 28 07 2014 at 17:44 schreef koekoek:

Moehahahahaah.. het ligt aan hunnie!!! ja binnenkort wordt bekend dat zelfs geenstijl ‘s-nachts speciale drones inzet die moslims die opruiende anti-semitische teksten influisterd en ISIS-vlaggen in hun tassen verstopt..

ALLES IS DE SCHULD VAN GEENSTIJL

Nizar > u is KoEkOeK!

op 29 07 2014 at 18:30 schreef dewanand:

REF 1:
op 28 07 2014 at 11:18 schreef laarmans:

‘Zo jong nog en nu al verblind door afkeer en haat.Als dat nog maar goed komt…….’

Reactie op REF 1:

Miauw Laarmans,

Je schrijft het mooi, ‘verblind door afkeer en haat’, Ja ja, haat verblind, haat verteert zichzelf, haat is redeloos, haat is zielig en een belediging voor wat onze 100MD mensaapachtige hersenen kunnen presteren in intellectuele en geestelijke zin.

Ik denk dat onvolwassen, bekrompen en psychopaten als individu vluchten in haat, afkeer en het zwartmaken of in elkaar rammen van hen gehate objecten. Haat maakt DOM.

Maar HAAT is een natuurlijke eigenschap van ons mensapen dus het is een universeel gevoel in ons, al wat je ook gelooft of bent geworden.

Als er leven is zal er haat zijn.

Korte lijst Kampioen haatzaaiers uit Europa:
1. Alexander de grote
2. Karel de grote
3. Adolf Hitler
4. enz

mauw ze peter,

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten

Legenda: (uitleg 100MD wezen)

90MD-wezen: Een intelligent wezen op aarde met in totaal negentig miljard neuronen, wat minder is dan de mens van heden, want die bezit honderd miljard en kan benaamd worden als een 100MD-wezen.

http://www.dewanand.com/altecrea89.htm

op 01 08 2014 at 14:58 schreef keest:

“Bij de pro-Gaza-demonstratie die zondag in de hoofdstad wordt gehouden is de politie bovendien extra alert op demonstranten die journalisten hinderen bij hun werk”
Deze medeling van de politie slaat zonder twijfel op het samen optrekken met de roze khmer (pownews en/of geenstijl die komen provoceren bij anti-Israel-demonstraties. Een effectief antwoord zou welkom zijn…

http://www.nu.nl/binnenland/3842115/amsterdam-en-haag-pakken-isis-demonstraties.html

op 23 10 2014 at 08:44 schreef De 'mediamarokkaan' de iedereen om de tuin leidde | Stop de bankiers:

[…] hij op de weblog Frontaal Naakt een stuk waarin hij GeenStijl-redacteur Annabel Nanninga ervan beschuldigde een rel te hebben uitgelokt tijdens een Gazademonstratie in Den […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS