Home » Archief » Gehoofddoekte moslima


[18.05.2016]

Gehoofddoekte moslima

Peter Breedveld

yuko15
Illustratie: Yuko Shimizu

Een Duitse rechter heeft delen van het spotgedicht over Erdogan van satiricus Jan Böhmerman verboden, maar daar hadden de boze witte mannen in Nederland even geen tijd voor want Het Algemeen Dagblad heeft een nieuwe columniste, Hanina Ajarai, en ze heeft een hoofddoek, dus de Bolle Klootzakken Brigade ging ballistisch.

Jan Roos, Arthur van Amerongen, Jan Dijkgraaf, Carel Brendel, Theodor Holman, de Roze Khmer, een klein leger van middelbare mannen ging los op een jonge columniste die, bewust van het feit dat de meeste lezers haar eerst en vooral op haar hoofddoek beoordelen, in haar eerste stukje dit heikele onderwerp aansneed, zodat ze dat maar had gehad.

Jodenster

Mág niet van de Breiviknazi’s! GeenStijls huisantisemiet (maar omdat hij ook een rabiate racist is en wit bovendien, wordt hem dat in Nederland vergeven) Bart Nijman ontstak in de zoveelste eindeloze, humorloze klaagzang waarin de hoofddoek van het ‘kopvodkassameisje’ – uiteraard – vergeleken werd met een jodenster. Het was, kortom, weer een uitbundig feest van vrije meningsuiting in de donkere, vochtige krochten van de domrechtse (micro)blogosfeer.

Ik geloof geen seconde dat Het Algemeen Dagblad oprecht probeert meer diversiteit in zijn kolommen te krijgen, zeker niet nu Hans Nijenhuis, die bij NRC verantwoordelijk was voor de racistische bagger van types als Ebru Umar op de opiniepagina’s, er hoofdredacteur is. Ik moet eerlijk bekennen dat ook ik, toen ik de foto van Ajarai zag, dacht: “Ah, het AD moest ook zo nodig een gehoofddoekte moslima.” Die dienen namelijk als alibi. Net als NRC staat ook het AD straks vol racistische, islamofobe en xenofobe bagger maar als je daar dan wat van zegt, wijzen ze snel naar die ene moslima. “Hé, we hebben ook een gehoofddoekte moslima dus je kunt ons niet van racisme beschuldigen.”

Vrijbrief

Beetje zoals Hans Janmaat die meende dat hij geen racist kon zijn omdat sommige van zijn beste vrienden Turken waren. In de reactiepanelen van deze site heb je ook altijd boze witte mannen met een zwarte vrouw. Die zwarte vrouw is hun vrijbrief om Adolf Hitler rechts in te halen als het gaat om racistische vooroordelen.

Niet een heel gedurfde zet van het AD dus, mocht u dat denken. Dat Domrechts het stoom uit de oren komt, was ook te voorspellen.

Als straks weer uit één of ander onderzoek zou blijken dat Turken of Marokkanen of welke niet-westerse allochtonen dan ook “met hun rug naar de samenleving staan” (lees dit stuk van Sunny Bergman om de jongste hoax, dat zeventig procent van de Nederturken op Erdogan zou hebben gestemd, ontkracht te zien) zal ik zeker naar deze rel verwijzen, naar de weerzinwekkende manier waarop al die mannen op een jong meisje duiken, haar ontmenselijken, hun blinde haat eruit blaffen.

Maak je aantekeningen, Lodewijk Asscher? Dit is dus geen lange arm uit Ankara of Rabat of zo. Het is de giftige meur uit het open riool in Nederland, die echt niet meer te harden is.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.05.2016 @ 08:03

[Home]
 

18 Reacties

op 18 05 2016 at 08:57 schreef babs:

Aantekening Lodewijk Asscher: Sunny Bergman, mee oppassen, gevaarlijke vrouw.

op 18 05 2016 at 10:22 schreef Dieho:

Van de 240.000 stemgerechtigde Turkse Nederlanders stemden er 114.000, 69.960 op de Erdoganpartij.
Sunny Bergman stelt dat dat maar 16 % van ca. 500.000 Turkse Nederlanders is, dus inclusief alle babies, kinderen en niet-stemgerechtigden, ook dat vind ik een beetje goochelen met percentages, want het aandeel van de stemgerechtigden telt en is 34,2 %.

op 18 05 2016 at 10:30 schreef Rene:

Dus Hanina is de excuusdoek van het AD. En Hanina werkt er bewust aan mee om het alibi van het AD te zijn. Of zou Hanina het niet doorhebben?

op 18 05 2016 at 10:34 schreef sum:

Mooi he, dehumanisering van een columniste, zomaar, als kopvod omdat dieren een kop hebben en mensen een hoofd. Volgende keer als eens van deze nazi’s ergens van af dondert of de cel in gaat vanwege vrijheid van onbeschoftheid, dan is mijn dag weer helemaal goed. En nogmaals: ERDOGAN heeft de rechtzaak gewonnen mensen.

op 18 05 2016 at 10:38 schreef Peter:

Hanina grijpt deze kans terecht met beide handen. Ze kan er ook iets nuttigs mee doen. Uiteindelijk maakt het niet uit wat de beweegreden is van het AD, beter één column van een moslim dan geen column.

op 18 05 2016 at 10:50 schreef cRR Kampen:

Kortom, Hanina kan niets goed doen, hè Rene.

op 18 05 2016 at 12:41 schreef Thomas E:

Ja. Wálgelijke reacties op een eerlijk bedoelde kennismaking. Weerzinwekkend! Deze twitter-bully’s zijn het laffe schoolpesten kennelijk nooit ontgroeid.

op 18 05 2016 at 14:03 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Peter,

Islamisering is een beladen en sentimenteel thema geworden in vele Westerse landen, incl India.

Maar wat is de waarheid?
Kan onze slimme Hindoe Nazi (homo) kat, Wieroe met de ultieme oplossing komen???

Ja als je het niet meer weet, laat je de poes het probleem maar oplossen met haar 4 eeuwig gelukzalig lachende lipjes.

Vrouwen zijn sowieso irrationeel, raar, gevoelswezen, moeilijk, en overspelig van nature.

Maar is de blanke, westerse Hollandse vrouw nou echt zo modern, super geemancipeerd, echt geweldig hoog ontwikkeld, en Arisch superieur???

Seksuele variantie van meisjes is echt heel extreem dus de hoofddoek is een element hiervan.

zie onder, uit oude tekst, 2007 een analyse.

————-
Deel 1. Spiritualiteit van de hoofddoek
Offeraar Dewanand
Offercode wfor1233
Offerdatum maandag 22 oktober 2007

De hoofddoek is in streng islamitische naties een verplicht openbaar kledingstuk voor alle menstruerende meisjes en vrouwen. Zonder hoofddoek op zijn vrouwen direct zondig in deze landen en krijgen dan stokslagen of worden gestenigd als overspelige vrouwen.

http://www.dewanand.com/wfor1233.htm

op 18 05 2016 at 14:07 schreef Kazonga:

Inderdaad, Peter. Walgelijk, die vergelijking tussen het dragen van een hoofddoek en een jodenster.

op 18 05 2016 at 14:16 schreef dewanand:

zie dit, een mailtje naar een oudere turkse vriendin van mij, zij is therapeut, getrouwd en draagt geen hoofddoek:

From: waldo@ziggo.nl
Sent: Wednesday, May 18, 2016 3:11 PM
To: Hay… (Rotterdam)
Subject: Frontaal Naakt. » Gehoofddoekte moslima

zie dit Hay…,
thema hoofddoek, op forum frontaal naakt van peter breedveld.
wat een gedoe om een lap stof zeg.
Wat is nou het verschil tussen een mini rokje en een hoofddoek?
En mag een moslimmeisje deze samen dragen???

mannen zijn gek en ziek en vaak toch oversekst, ja ik ben erg mannelijk, dus ik heb het over mijzelf.

mannen maken de wereld en vrouwen baren het.

Ben benieuwd hoe jij hierover denkt, ik bekijk het complexer, meer hindoe fundamentalistisch,

vb
Kan de hoofddoek een meisje helpen om Satthvischer te worden en zich sneller te onthechten van de materiele wereld van verschijnselen, waarin er eigenlijk niets gebeurd???

dit is dus de hindoe fundamentalistische vraagstelling mbt hoofddoek.

zie onder, mijn posting op frontaal naakt discussie site, kom eens kijken daar als je tijd hebt en doe gerust mee. Jij bent slimmer dan je denkt, zo denkt Wieroe ook over zichzelf.

bye

waldo en Wieroe

—————

op 18 05 2016 at 14:49 schreef Kazonga:

Hè, Dewanand, ga eens in op de vergelijking van Bart Nijman over het dragen v.e. hoofddoek en het dragen v.e. Jodenster. Is dat niet walgelijk? Het ene is vrijwillig en het andere verplicht geweest. Dat niet alleen. Het brengt het dragen v.e. hoofddoek in verband met fascistische praktijken.

op 18 05 2016 at 19:06 schreef Hippo:

Ik vraag me toch echt af waarom al die mannen zich zó bedreigd voelen door haar dat ze om het hardst krijsen dat haar mening niets waard is. Zo genereren ze vooral veel aandacht voor haar. Je zou bijna denken dat ze dat willen.

op 18 05 2016 at 19:31 schreef dewanand:

op 18 05 2016 at 14:49 schreef Kazonga:

‘Hè, Dewanand, ga eens in op de vergelijking van Bart Nijman over het dragen v.e. hoofddoek en het dragen v.e. Jodenster. Is dat niet walgelijk? Het ene is vrijwillig en het andere verplicht geweest. Dat niet alleen. Het brengt het dragen v.e. hoofddoek in verband met fascistische praktijken.’

———— antw:

miaauw, miaauw, namastiaauw Kazonga,

Joh, alle respect v jou he, maar ben jij nou blank hollands of anderszins???

Kan je even een lijstje maken van alle zichtbare religieuze attributen op het lichaam van alle denkbare religieuze KUT virussen???

De vraag is of wij mensapen dan allemaal fascisten zijn met ‘jodensterren’ op onze reet???

vb:
Hindoemeiden: Tikka, bindi, sari, salwaar, kadjal, rode streep haarscheiding
Sikh: tulband
Hindoes: tikka voorhoofd, of u vormig
Joden: keppeltjes
Christenen: kruis, jezus beeldjes, maria beeldjes
enz enz

Moslim meiden: dus die hoofddoek of burqa
Moslim mannen: baard, jallaba, hoofddekseltje.

PVVers: geblondeerd (schaam)haar… (lange, witte, onbesneden peniskokers) ja toch???hahaha shit zeg, arme, zielige uitstervende BigKUTblanken, ze worden nog hondenvoer voor rijke chinezen na 2040.

op 19 05 2016 at 01:17 schreef Joost K.:

“(lees dit stuk van Sunny Bergman om de jongste hoax, dat zeventig procent van de Nederturken op Erdogan zou hebben gestemd, ontkracht te zien)”

Vanavond was zij bij Pauw te zien, ze kwam natuurlijk niet veel aan het woord, want het spreken werd haar veelvuldig ontnomen door Wierd Duk, ook een soldaat van het “kleine leger” die met de nieuwe stelling kwam dat integratie en het slagen van de multiculturele samenleving afhangt van gemengde huwelijken. Het is idd niet meer te harden, steeds opnieuw wordt er naar een stok gezocht om allochtonen mee te slaan.

op 19 05 2016 at 01:37 schreef Kazonga:

@Dewanand: De vraag aan jou was:’ga eens in op de vergelijking van Bart Nijman over het dragen v.e. hoofddoek en het dragen v.e. Jodenster.’

Niet dat gelul wat je nu weer aandraagt.

op 19 05 2016 at 12:18 schreef dewanand:

REF Cit:
op 19 05 2016 at 01:37 schreef Kazonga:

@Dewanand: De vraag aan jou was:’ga eens in op de vergelijking van Bart Nijman over het dragen v.e. hoofddoek en het dragen v.e. Jodenster.’

Niet dat gelul wat je nu weer aandraagt.

——-

ok ok Kazonga, analyse.

H1: Joden moesten verplicht een Jodenster dragen in nazi kampen, als vernedering, brandmerk, herkenning, en als verdeel en heers onderdrukkingspolitiek.

H2: Moslimmeisjes moeten onder Sharia wetten verplicht hoofddoek of burqa dragen, als onderwerping, bezit van de mannen, verhandelbare en vervangbare asset, seksuele kuisheids symbool, onderscheiding, verdeel en heers politiek van de dominante moslim heteromannen clan.

Qua sociale/ abstracte machtspolitiek vd alfa mannenclan is er inderdaad een overeenkomst tussen hoofddoek en de jodenster.

H3:Negerslaven werden gebrandmerkt, idem dito machtspolitiek.

Maar in dit geval is de maatschappij het open en/en gesloten kamp van de moslimmeiden met hoofddoek waar zij in gevangen zitten.

De vraag is of het Stockholm syndroom deze Hoofddoek-moslimmeiden dan toch op irrationele wijze ‘gelukzalig’ maakt door alle aandacht die zij krijgen.

Religieuze SM is ziekelijk.

op 20 05 2016 at 10:12 schreef Kazonga:

@Dewanand, nog bedankt voor je uiteenzetting. Ik ben het niet met je eens, maar dat is niet erg.

op 20 05 2016 at 12:21 schreef Thomas E:

Qua sociale/ abstracte machtspolitiek vd alfa mannenclan is er inderdaad een overeenkomst tussen hoofddoek en de jodenster.”

Zo zie ik ook een overeenkomst tussen mijn blankemannenpiemel waarmee ik een tafel doormidden kan slaan en het bontpikkie van Wieroe, Dewanand. Met beide kan je piesen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS