Home » Archief » Hamam (3)


[13.12.2009]

Hamam (3)

Hayat Shadied

jap10

Ik moet zeggen dat ik geen moment twijfelde. Nog helemaal dronken van genot en in de roes van hun aanrakingen, ben ik op mijn buik gaan liggen.

Ilham, die nog even bleef zitten, gunde me een blik op haar fijne gezicht, mooie rechte schouders, warme zachte borsten, haar mooie, vrouwelijk buikje en… ik durfde niet verder te kijken. Ze stond op en pakte de sabon elbeldi uit haar tas. Daarmee begon ze mijn benen in te smeren… Haar vingers gleden heel traag over m’n kuiten door mijn knieholte omhoog richting mijn dijen.

Ik ontspande me en voelde Ilhams zachte handen naar mijn knieholte dalen. Mijn kuiten masseerde ze heerlijk los om vervolgens weer met haar handen stukje bij beetje omhoog te glijden. De warmte van de vloer drong tot diep in mijn lichaam door. Ik lag met mijn hoofd op mijn armen naar de kleine barstjes in de muur te kijken. De schelle geluiden van de vrouwen die met hun emmers voortsleepten, leken steeds vager te worden.

Ik voelde de handen van Ilham over de achterkant van mijn bovenbenen, traag over mijn billen naar de holte van mijn onderrug bewegen. Dit herhaalde ze een aantal keer. Haar vingers gleden over mijn heup, terwijl haar duimen nét iets te ver tussen mijn billen door gleden. De gevoelens die ze bij me opriep, waren erg verwarrend. Wat bedoelde ze hier nu mee? Ergens wekte deze intimiteit mijn wellust, ik wilde me eraan overgeven. Mijn lichaam kon niet anders dan op deze aanrakingen te reageren. Geen vrouw die mij ooit op deze manier had betast. Maar iets hield me tegen. Dit kon ze toch zo niet bedoelen? Ik probeerde mezelf te sussen en maakte mezelf wijs dat dit allemaal nou eenmaal hoort bij de Marokkaanse lichamelijkheid.

Mijn ademhaling daalde en ik werd wat rustiger toen ik haar handen over mijn rug voelde strelen. Ze had opnieuw een likje van de sabon elbeldi gepakt en wreef dit met haar vingertoppen over mijn hele rug uit. Op dat moment voelde ik Samira. Ze kwam in kleermakerszit bij mijn hoofd zitten. Ik voelde de hitte van haar sensuele lichaam stralen.

Mijn nieuwsgierigheid dwong me naar haar te kijken. Mijn ogen dwaalden over haar zachte vochtige dij, in de richting van haar meest intieme plek. Het zachte, roze vlees van haar vagina was perfect. Een aardbei erop en het zou een zoetig hapje zijn… Ze was onthaard, ze was geheel onthaard. Zoals de meeste vrouwen die hier rondliepen. Zelfs zonder aardbei leek haar bloem honingzoet. Hoe zou ze in het echt proeven? “Vind je dit lekker zo?” vroeg ze. Haar vingers masseerden mijn schouders terwijl Ilham zich helemaal aan mijn rug had toegewijd. Ik kreunde dat ik het heerlijk vond, mijn ogen nog gericht op Samira’s bloem.

Ik had mijn lichaam nooit zo voelen tintelen. Terwijl ik op hol werd gebracht door mijn lascieve gedachten, voelde ik een stroming door mijn lichaam die langs mijn tepels, door mijn buik, naar mijn kruis ging. Ik voelde hoe het vocht tussen mijn schaamlippen doorstroomde. Ik wist niet dat een vrouw me zo kon opwinden en voor ik het wist sloegen mijn gedachten weer om. Waar was ik in godsnaam mee bezig? Ik zag vanuit mijn ooghoeken hoe de laatst vertrekkende vrouw Ilham en Samira groette en uit de warme vochtige ruimte wegliep.

Ik voelde hoe hun handen op mijn rug met elkaar flirtten om vervolgens in aanraking met elkaar door te gaan. Ik draaide me op mijn zij en zag hoe hun weelderige boezems zich tegen elkaar drukten terwijl hun vingers lieflijk over elkaars lichamen dansten.

Ik voelde me buitenstaander en toch heel intiem betrokken. Dat ze dit liefdesspel met me wilden delen, gaf me een bijzonder gevoel. Samira gleed met haar hand over Ilhams borst, verder omlaag. Terwijl hun tongen innig in elkaar verstrengeld waren, zag ik Samira’s vingers tussen Ilhams prachtige benen verdwijnen…

Ineens hoorde ik een harde knal… Ilham had een volle emmer tot aan onze plek opgetild, en liet hem naast m’n hoofd op de grond vallen. “Yallah, zus, we zijn klaar, na het spoelen moet je me even jouw schrobhandschoen geven, dan kan ik je schrobben”, zei Samira. Nog met een slaperige kop krabbelde ik overeind. Mijn oog op de prachtige vagina van Samira. Ze was vochtig en glinsterde. Toen ik rechtop zat keek ik beide meiden aan. Ze bogen zich naar elkaar toe en gaven elkaar een flirterig en hitsig een innige zoen waarbij hun tongen plagend langs elkaars lippen gleden.

Hayat Shadied is een 32-jarige, oer-Nederlandse vrouw van Marokkaanse afkomst, zinnelijk vlees en warm bloed. Steekwoorden: liefde, vrijheid, erotiek, warmte, zin, naakt, gesluierd, prikkelend. Dit is het derde deel van een serie. Deel 1 leest u hier, deel 2 hier.

Hayat Shadied, 13.12.2009 @ 11:44

[Home]
 

11 Reacties

op 13 12 2009 at 12:29 schreef Lianne:

Spannende tekst.
Ik denk dat veel vrouwen opgewonden worden van andere vrouwen, in welke ruimte dan ook. Het laatste gedeelte van de tekst is daarom ook opwindend, herkenbaar.
Alleen de combinatie van de woorden: vagina, bloem en aardbei werken die opwinding een beetje tegen.

op 13 12 2009 at 12:40 schreef Daan:

Geil verhaal man, zit nu met een boner op m’n werk :'(

op 13 12 2009 at 15:58 schreef vander F:

Oef!
de vochtige hitte slaat me tegemoet,
en inderdaad, full boner-alert.

op 13 12 2009 at 16:14 schreef Tjerk:

Knal van een volle emmer… slaperige kop… Maar.. maar… dan was de erotische apotheose dus allemaal maar een droom? Of toch niet?

op 14 12 2009 at 00:27 schreef kleintje:

wonderschoon vervolgverhaal
zeer geschikt voor de winterse hollandse zondagavond

op 14 12 2009 at 01:12 schreef MNb:

Dit is inderdaad een prachtig verhaal, dat zelfs niet om zeep geholpen wordt door de volstrekt overbodige oer-Hollandse schuldgevoelens. In dat opzicht is Hayat Shadied te goed geïntegreerd.
Iets hield je tegen? Je gedachten sloegen om? Meid, je bent niet goed wijs. Zullen we de volgende keer van ziel en geest verwisselen? Want ik zou me 100% en onvoorwaardelijk overgeven. Werkelijk, ik zou mijn ziel en zaligheid willen verkopen om één dagje een Marokkanse vrouw te kunnen zijn.

op 14 12 2009 at 16:45 schreef yurp:

MNb, komt dat wellicht omdat je een man bent of vergis ik me nu?

op 14 12 2009 at 23:24 schreef vetklep:

zonder een nauwkeurige omschrijving van het uiterlijk van de betrokken dames kan ik onmogelijk bepalen of dit verhaal me interesseert.

op 15 12 2009 at 18:08 schreef Fridjof:

Kom op, Vetklep…
Het magische van een geschreven verhaal is toch dat de beschrijvingen aangevuld worden door je fantasie?

op 16 12 2009 at 01:18 schreef MNb:

Yurp, natuurlijk, als ik een vrouw was geweest had ik onmiddellijk een vakantie naar Marokko geboekt!

op 18 12 2009 at 07:44 schreef Hayat:

Goeiemorgen

Wat een positieve reacties toch weer! There will be more. Maar geen hamam meer.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS