Home » Archief » Hamdonna (3)


[23.04.2011]

Hamdonna (3)

Sheikh Nefzaoui


Foto: Carole Bellaïche

“Maar was jij het niet die zei dat hij mij niet kon bestijgen vanwege de pijn in je lendenen?” zei ze.

“Maakt niet uit”, zei Bahloul. “De eerste keer was het uw beurt, de tweede keer de mijne, en de prijs is de mantel. Daarna zal ik gaan.”

“Van mij mag hij nog wel even doorgaan”, dacht Hamdonna. “Daarna laat ik hem gaan.”

Dus ze ging liggen, maar Bahloul zei: “Ik zal niet u liggen voordat u zich helemaal hebt uitgekleed.”

Ze ontkleedde zich totdat ze helemaal naakt was, en Bahloul werd extatisch toen hij de schoonheid en perfectie van haar lichaam zag. Hij keek naar haar magnifieke dijen, haar uitstulpende navel, naar haar buik zo rond als een koepel, haar grote borsten, pront als hyacinten. Haar hals was als die van een gazelle, de opening van haar mond als een ring, haar lippen fris en rood als een bloederige sabel. Haar tanden waren als parels, haar wangen als rozen. Haar ogen zwart en perfect van schnitt. Haar ebonieten wenkbrauwen leken op de sierlijke lijnen van een meesterkalligraaf.

Haar voorhoofd was als de volle maan in de nacht.

Bahloul omhelsde haar, begon aan haar lippen te zuigen en haar borsten te zoenen. Hij dronk haar speeksel en beet in haar dijen. Zo ging hij maar door totdat ze bijna bezwijmde, nauwelijks iets kon uitbrengen en tot haar blik versluierde. Toen kuste hij haar vulva, en ze verroerde geen vin. Hij keek liefdevol naar Hamdonna’s geheime delen, zo mooi, met hun paarse kern, dat hij zijn ogen er niet vanaf kon houden.

“O, de verleiding van de man!” riep Bahloul. En hij bleef haar bijten en kussen tot haar begeerte de hoogste graad had bereikt. Ze begon steeds heviger te zuchten, greep zijn lid met haar handen en liet dat in haar vagina verdwijnen.

Toen was hij het, die hard bewoog en zij die opgewonden reageerde, en het overweldigende genot bluste hun beider vuur.

Toen kwam Bahloul van haar af, droogde zijn stamper en haar vijzel af en maakte zich gereed om te vertrekken. Maar Hamdonna zei: “Waar is de mantel? Je neemt een loopje met me, Bahloul!” Hij antwoordde: “O mijn meesteres, ik neem er alleen afstand van na deze overweging: u hebt uw recht en ik het mijne. De eerste keer was voor u, de tweede keer voor mij. De derde keer zal voor de mantel zijn.”

Dit gezegd hebbende, trok hij de mantel uit, vouwde hem op en legde hem in Hamdonna’s handen. Die was overeind gekomen, ging weer op de bank liggen en zei: “Doe wat je wilt!”

Daarop wierp Bahloul zich op haar en in één stoot begroef hij zijn lid in haar vagina. Daarna ging hij te werk als met een stamper en zij bewoog haar onderlichaam, tot beiden tegelijk overvloeiden. Toen stond hij op, liet zijn mantel achter en vertrok.

De negerin zei tegen Hamdonna, “O mijn meesteres, heb ik het u niet gezegd? Bahloul is een slecht mens en het is u niet gelukt hem te slim af te zijn. Mensen denken de spot met hem te kunnen drijven, maar met God als mijn getuige, hij zet hen juist voor schut. Waarom hebt u nou niet naar mij geluisterd?”

Hamdonna draaide zich naar haar om en zei: “Vermoei me niet met je gezeur. Er is gebeurd wat er gebeuren moest en boven de opening van elke vulva staat de naam geschreven van elke man die haar zal binnengaan, goed of slecht, uit liefde of uit haat. Als Bahlouls naam niet op mijn vulva had gestaan, zou hij nooit zijn toegelaten, al had hij mij het universum aangeboden met alles erin.”

En terwijl ze zo praatten, werd er op de deur geklopt. De negerin vroeg wie daar was, en als antwoord klonk de stem van Bahloul: “Ik ben het.” Hamdonna, die zich afvroeg wat die pias nu weer wilde, werd bang. De negerin vroeg hem wat hij wilde en hij antwoordde: “Breng me wat water.” Ze verliet het huis met een kop water. Bahloul dronk en liet toen de kop uit zijn handen vallen, waarna ze brak. De negerin gooide de deur voor hem dicht en hij ging op de drempel zitten.

Toen arriveerde de vizier, Hamdonna’s echtgenoot. “Waarom zie ik jou hier, o Bahloul?” zei hij. Bahloul zei: “O, heer, ik liep langs en kreeg opeens vreselijke dorst. Een negerin gaf me een kop water, maar de kop viel uit mijn handen en brak. Toen pakte vrouwe Hamdonna mij mijn mantel af, die onze meester, de sultan, mij had gegeven, als schadeloosstelling.”

Toen zei de vizier: “Laat hem zijn mantel houden.” Op dat moment kwam Hamdonna naar buiten en haar man vroeg haar of het waar was dat ze de mantel als schadeloosstelling voor de gebroken kop had afgenomen. Hamdonna schreeuwde, terwijl ze haar handen ineen sloeg: “Wat heb je gedaan, Bahloul?” Hij antwoordde: “Ik heb uw echtgenoot aangesproken in de taal van mijn dwaasheid. Spreekt u tot uw echtgenoot in de taal van uw wijsheid.” En zij, verrukt door de sluwheid die hij aan de dag had gelegd, gaf hem zijn mantel, waarna hij vertrok.

Zesde deel van de vertaling van De Geurige Tuin, een vijftiende-eeuws Arabisch sekshandboek van Sheikh Nefzaoui, voluit Abu Abdullah Muhammad ben Umar Nefzaoui, geboren in de streek Nefzaoua, in het zuiden van wat nu Tunesië is. Hij stelde het boek rond 1420 samen op verzoek van de kalief, Abû Fâris. Deze vertaling is gebaseerd op de Engelse vertaling van Sir Richard Francis Burton. Uw Hoofdredacteur heeft het in zijn hoofd gezet om het hele werk in fragmenten te vertalen en te publiceren op Frontaal Naakt. Suggesties voor verbeteringen zijn van harte welkom. Lees delen 1, 2, 3, 4 en 5.

De Geurige Tuin, 23.04.2011 @ 08:03

[Home]
 

1 Reactie

op 23 04 2011 at 17:02 schreef MNb:

Hier krijg ik een erectie en een grijnslach van.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS