Home » Archief » Het failliet van Nederland


[14.09.2010]

Het failliet van Nederland

Dewanand


Illustratie: Francisco Zúñiga

Sinds de zestiger jaren en de opkomst van de multikul is er heel veel veranderd in Nederland. Hieronder een klaagverhaal van een rechtse Nederlander.

Volgens deze rechtse Hollander is er nu een dominante linkse cultuur ontstaan waarin de blanke mannen gediscrimineerd, gehaat en onderdrukt worden. “De vrouwen zijn links en haten de blanke Hollandse man. Er is sprake van extreem feminisme en men is pro-gehandicapten en -allochtonen. Een zanger als Marco Borsato is ontzettend links. Paul de Leeuw en Andre van Duin zijn beide homo en presentator van de linkse media, waarin alles pro-allochtoon, pro-feminisme en anti-blanke man is. Andere mediahelden, zoals Paul Rosenmuller zijn ook radicaal links en politiek correct.”

“Blank Nederland bestaat niet meer, de blanke cultuur is weg. Er zijn alleen whiggers, witte negers, zie MTV en TMF, waar blanke meiden flirten en dansen met negers. De vernegering van de cultuur is opgelegd door links. Er is een kloof tussen de blanke vrouw en de blanke man. De hele cultuur is ontaard, de familiecultuur is weg. De vrouw zet zich af tegen de man en de kinderen. Hollandse meiden letten alleen op seksualiteit, verliefd zijn en zoeken vooral seks. Het geloof is weg, vrouwen zijn links en socialistisch.” Verder schatte hij dat ruim 32 procent van de Nederlandse mannen pro-Wilders zijn. Hij legde uit dat de blanke Hollandse man gewoon de verliezende lul is.

Als ik de teksten van rechtse Hollanders analyseer, bespeur ik grote onvrede. Men is vooral ontevreden over de ondergang van het Nederlandse volk en de verloedering van de Hollandse vrouwen. Hierom is er grote angst en haat jegens de moslims en allochtonen, maar deze hebben in wezen niets gedaan en zijn niet de hoofdschuldigen. De blanke Hollanders hebben eigenlijk zelf hun eeuwenoude tradities, geloof en cultuur vernietigd en gekozen voor de linkse ideologie, waarin zelfverachting, zelfverloochening en zelfvernietiging overheersende idealen zijn. De vele soorten moslims en allochtonen zijn juist heel erg conservatief en willen hun meisjes beschermen tegen verloedering en verlaging door linkse Nederlanders. Dit is een diepere oorzaak van de grote conflicten tussen Hollanders, allahtonen en allochtonen.

Is er een weg terug? Elke Hollander is gek op experimenteren in bed en de Hollandse meiden vinden een anoniem seksavontuurtje gewoon leuk en lekker, na een avondje stappen en zuipen. Dit is de Hollandse cultuur nu en het is postmodern. Het maakt gewoon niets meer uit hoe je leeft en wat je doet, als je je maar lekker en gelukkig voelt. Er is geen enkele norm of waarde en cultuur of geloof tellen niet. Hollanders hebben al hun Bijbels gewoon door het toilet gespoeld en hebben het hele christendom massaal gedumpt.

Een Hindoestaanse vrouw vertelde het volgende aan mij over blanke Hollandse mannen: “Hollandse mannen vinden het niet erg om afgedankte Hindoestaanse vrouwen te nemen met enkele kinderen. Zij zijn seksueel veel creatiever dan Hindoestaanse mannen en bevredigen de vrouw beter. De Hollandse man vindt de seksuele ontplooiing van een vrouw heel belangrijk. Hij slaat vrouwen niet en heeft een vrije seksuele moraal. Een ex-hoer vindt hij geen probleem. Vreemd gaan van de Hindoestaanse vrouw is vaak ook geen probleem en hij is niet jaloers.” Deze Hindoestaanse vrouw had zelf al flink wat blanke mannen in bed gehad en sprak dus uit eigen ervaring.

In minder dan een eeuw tijd is de blanke cultuur in Nederland dus sterk veranderd. Een slordige zestig jaar geleden droegen Hollandse meiden nog braaf een hoofddoek en waren zij onderdanige baarkutjes voor man en familie. Nu zien wij dat Hollandse meisjes vooral gericht zijn op de ontwikkeling van hun vagina en clitoris en vooral veel seks en orgasmen willen in het leven. Koken, huishouden, man, familie, kinderen, geloof en tradities zijn niet meer belangrijk voor de blanke Hollandse meiden. De meisjes dragen feitelijk de cultuur in een land en dit noemen Hindoes de Dharm van een volk of stam. Als de Dharm weg is, zijn de cultuur en het geloof gewoon failliet en verdwenen. De meisjes verwilderen dan en worden losbandig. Dan volgt er een helse periode voor het hele volk.

Opmerkelijk vond ik het verhaal van een puur Hindoemeisje uit India, die pas een half jaar in Nederland woonde en die getrouwd is met een oude Hollandse man. Zij vertelde: “Nederland is een rijk land, maar de mensen zijn arm.”

Deze ene zin zegt heel veel over de failliete blanke cultuur en is een voorteken voor grote rampen in de toekomst. Er is grote armoede in India, maar dit verandert heel snel en dit land kan over twintig jaar al veel rijker en welvarender zijn. India zal superrijk worden, want het Indiase volk heeft rijke tradities, de oudste religieuze erfopvolging en is de oudste schatkamer van oeroude wijsheid en filosofische kennis.

Misschien krijgt Nederland wel ooit ontwikkelingshulp van India in de toekomst, als er hier grote armoede komt.

Dewanand is Hindoe-fundamentalist. Bovenstaande is een fragment uit zijn nieuwe boek, ‘Voordelen Blank Houden Nederland’.

Dewanand, 14.09.2010 @ 08:14

[Home]
 

30 Reacties

op 14 09 2010 at 09:13 schreef Josje:

Persoonlijk vind ik de emancipatie van de vrouw sinds de jaren zestig wel goed, maar aan de andere kant zie ik inderdaad ook veel doorgeslagen meiden. Ik ben van de jaren zeventig, dus ik kan niet echt meepraten met de huidige vrouwelijke generatie. Ik ben blij met de multiculturaliteit van de Nederlandse samenleving, maar dat daarbij de eigen (NLse) cultuur te grabbel wordt gegooid, heb ik nog niet zo bekeken. Interessant.

op 14 09 2010 at 09:58 schreef p.wielaard:

Jezus ! Wat een dom, bekrompen lulverhaal is dit.
Ik wist niet of ik moest lachen om de ironie of moest fronsen over de wereldvreemde klaagzang van deze “tightass”.

op 14 09 2010 at 10:15 schreef Passant:

Yes, Dewanand is terug!

op 14 09 2010 at 10:33 schreef Rob:

Je vraagt je af met hoeveel handen de schrijver aan het toetsenbord zat. Het zegt m.i. meer over de schrijver dan over zijn onderwerp.

op 14 09 2010 at 10:42 schreef yurp:

India zal waarschijnlijk eerst in een revolutie en/of burgeroorlog gestort worden door overbevolking, een verouderd sociaal systeem, een corrupt en verrot overheidsapparaat en een veel te grote groep have-nots (zie de Naxalieten). Maar dat is slechts mijn mening.

op 14 09 2010 at 10:52 schreef yurp:

Overigens nog zelden zo’n ongelofelijke niet-onderbouwd stuk kul gelezen als dit stuk.

“Nu zien wij dat Hollandse meisjes vooral gericht zijn op de ontwikkeling van hun vagina en clitoris en vooral veel seks en orgasmen willen in het leven.”

Ik neem aan dat je dit boude statement over Nederlandse vrouwen kunt onderbouwen?

op 14 09 2010 at 11:12 schreef matxil:

Doet me denken aan:
http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=43929

En met dezelfde vraag in mijn hoofd: is dit serieus of een parodie? Tegenwoordig soms moeilijk uit te maken maar dat maakt de grap niet minder.

op 14 09 2010 at 11:59 schreef gerard:

Ontwikkelingsgeld uit India, klinkt goed!

Ik hoop alleen niet dat de voorwaarde hiervoor is om dit op basis van het kastenstelsel bij ons te verdelen.

Definities zou jaren kosten en ik weet niet wie bij ons dan de paria’s zouden zijn.

op 14 09 2010 at 12:08 schreef sabaroth:

Ik zit nog steeds te wachten op de beloofde stortvloed van indische sletjes die allemaal een blanke pik willen.

op 14 09 2010 at 12:57 schreef Hussein:

Ja, is dit alvast een lofzang om de vrouwenbesnijdenis bij Hollandse meisjes door te voeren? Dus omdat onze meisjes lekker geil zijn gaat onze cultuur naar de verdommenis. Wat een kul!

op 14 09 2010 at 13:21 schreef MNb:

Ik hoopte even dat dit een fragment was uit een roman, maar gezien de inhoudsopgave die we voorgeschoteld krijgen als we de link aanklikken schijnt dit als een serieuze analyse bedoeld te zijn.
De inleiding uit hoofdstuk 20:
“Nu rest er voor de aandachtige lezer(es) zeker nog een hamvraag. Is de blanke het hoogste ras? Zijn blanken absoluut superieur? Jazeker, iedereen wil nu zeker weten hoe ik als dewanist hierover denk en wat ik zoal geloof.”
Blijkbaar val ik niet onder iedereen.
Deze is ook fraai:

“In ieder geval is het duidelijk dat de genetisch gehandicapte blanken heel veel rare en barbaarse dingen hebben gedaan in het verleden.”
Komt uit het hoofdstuk “Gaskamers zijn een dure oplossing.”
Dat te weten is een hele troost.

op 14 09 2010 at 13:51 schreef J.J. van der Gulik:

Dewa gebruikt formuleringen en overwegingen, die ik zo zelf voor een belangrijk deel niet zou gebruiken, maar met de titel ben ik het grotendeels wel eens. En zijn stijl is zodanig verrassend en origineel, dat het altijd wel interessant is om kennis te nemen van de inhoud van zijn artikelen.

Nederland stevent op een faillissement af en om dat tegen te gaan en dan tegelijk een hele zooi landverraders een gepaste beloning te geven, zouden de Nederlanders van hun recht gebruik mogen gaan maken om bij ongewijzigd beleid de strijdbijl op te graven. En dan niet op een wat halfslachtige manier, maar zeg maar het niveau van de volle 200 %. De Nederlanders hebben zich al veel te lang laten provoceren en manipuleren en hun rechten laten afpikken.

op 14 09 2010 at 14:15 schreef filo:

de vraag die mij dwaars zit is:waarom elke keer dat er een crisis optredt,valt men op het oergevoel terug en zoekt steeds naar een alibi,een zwart schap om zijn vallen weg te poetsen?
filisofie armoe…gebrek aan creativiteit…waarmee de “de blanke hollander”kampt wordt nooit als oorzak van zijn verval gewezen

op 14 09 2010 at 14:26 schreef hj:

Na twee alinea’s stopte ik met lezen. Wat een triest gelul.

op 14 09 2010 at 15:28 schreef Ralf:

Als al die hindoemeisjes nou eens niet de pil nemen, maar gewoon kindjes krijgen van hun blanke vrienden dan is dat getob over blank en bruin op de duur vanzelf afgelopen.

Voordat India de wereldheerschappij overneemt zijn eerst nog de Chinezen aan de beurt. Als u kinderen hebt raad ik u aan een Chinese au pair te nemen, dan verstaat uw kroost later wat er gezegd wordt. Zelf zult u in de nieuwe wereld wel niet meer kunnen integreren.

op 14 09 2010 at 15:42 schreef Jona Lendering:

…”is er nu een dominante linkse cultuur ontstaan”

Ik zou het ontstaan ergens rond 1982 plaatsen, bij de vorming van het eerste kabinet Lubbers. Sindsdien is de PvdA steeds verder naar rechts geschoven.

op 14 09 2010 at 16:10 schreef vetklep:

ik heb zelden zulke onzin gelezen.

op 14 09 2010 at 17:54 schreef hj:

Maar nu de hamvraag: waarom vindt Peter deze waanzin boeiend genoeg om op z’n blog te plaatsen?

op 14 09 2010 at 18:04 schreef De meneer:

Aangenaam verrast door de snerpende toonzetting van uw onzuivere betoog Dewanand. Dat breekt de dag een beetje.

op 14 09 2010 at 18:38 schreef Maarten:

In andere landen zou men deze man de dorpsgek. Hier krijgt hij een podium voor zijn vreemde denkbeelden.

Er is natuurlijk een punt te maken dat links doorschiet in altruïsme, maar hoe erg is dat eigenlijk. Nadat het westen de wereld zo lang gedomineerd hebben, is het oosten weer even aan de beurt. Wij moeten nu een pas op de plaats maken.

En als wij ooit hulp zouden ontvangen uit India, wat is daar dan mis mee? Zijn wij genetisch superieur aan mensen uit India oid? Die ontvangen immers nu ook hulp van ons.

We moeten gewoon minder zeuren en de schuld aan anderen geven. Zelf harder werken en tevreden zijn met minder als dat moet. De rest van de mensheid kan daar een woordje over meepraten.

op 14 09 2010 at 18:48 schreef pimmetje:

Met Google translate zal integreren best wel lukken Ralf. Probeer deze maar eens: 陰蒂. Je kunt het ook nog laten uitspreken.

op 14 09 2010 at 18:51 schreef Rob:

De ondergang van Nederland, land der naïeve dwazen. Wie herinnert zich dat nog? Ik moet er ivm de titel ineens aan denken.

op 14 09 2010 at 19:59 schreef curvedwater:

“De ondergang” etc. Ik heb dat boek. Die man had gewoon gelijk.

Voor wat betreft deze hindoestaan:
“India zal superrijk worden, want het Indiase volk heeft rijke tradities, de oudste religieuze erfopvolging en is de oudste schatkamer van oeroude wijsheid en filosofische kennis”
Ik ken een indiase, heb haar aan een winkel geholpen. En als me iets opvalt, dan is het wel dat haar leven geleid wordt door haar omgeving. Geen vrijheid, niks, in alles moet rekening gehouden worden met de omgeving.En weer het oude adagium: ieder voor zich, god voor ons allen, want het is daar een ongeordende, onhygienische rotzooi

Dat kan men “rijkdom” noemen.
Maar verschillende onderzoeken hebben ook aangetoond dat naarmate de mens zich meer vrij voelt, des te gelukkiger hij is.
In noord europa en amerika dus.

op 14 09 2010 at 21:03 schreef Bodewes,J:

Misschien weet Dewa wel wie de schrijver van ‘de Ondergang’ is. Hij kent de rechtse kringen.
Verder is het wel een aardig verhaal dat in ieder geval diepe kernen van waarheid bevat. Van mij mag hij gelijk hebben wat betreft India al moeten er nog wel wat oorlogjes worden uitgevochten met China en Pakistan.

op 14 09 2010 at 23:02 schreef schweinhund:

Dewanand spreekt het stemmetje in het hoofd van de Nederlandse man. Het stemmetje dat díe Nederlandse man maar niet wil horen. Het geweten dat aan hem knaagt, als hij ziet hoe zijn land, zijn cultuur, verloren is gegaan. Als de Nederlandse man nadenkt over de manier hoe alles vanaf de jaren ’70 hem uit handen is geglipt.De nederlandse vrouw, door evolutionaire regels gedreven, wil hem niet meer. Omdat hij weigerde man te zijn, toen het erop aan kwam.

Dewanand heeft een gat in zijn ego. Daarom noemen ze hem ook wel “gek”. Maar hij is een medium. Inhouden uit zijn Collectief Onderbewuste stromen bijna ongeremd zijn bewuste geest in. En hij kan het ook nog eens goed verwoorden.

Het Collectief Onderbewuste is de plek waar man-bewustzijn, vrouw-bewustzijn, schaduwkanten en bewustzijnen van volkeren huizen. Dewanand verwoordt volgens mij goed wat daar gebeurt, en wat voor invloed dat heeft op het hier en nu, in de persoonlijke bewustzijnen van de mensen, in de maatschappij.

Spreek, Dewanand, Spreek !

op 14 09 2010 at 23:30 schreef Hanneke:

*iedereen doorlopen, nix te zien hier*

Met andere woorden, hoe meer aandacht je aan suks schenkt, destemeer werk je mee aan onderscheid..
Daarom snap ik de gay-parade ook niet..maar dat terzijde..*zucht*

op 15 09 2010 at 00:50 schreef Maarten:

Schweinhund, dan behoor ik waarschijnlijk niet tot de ‘Nederlandse man’. In jouw ogen tenminste. Als jij denkt dat alle meisjes in nederland alleen maar mtv breezersletjes zijn dan zou ik wat vaker naar buiten gaan. En dan niet naar de plaatselijke disco of het stamcafe terras.

Afgezien daarvan vind ik persoonlijk niet-Nederlandse vrouwen even aantrekkelijk als Nederlandse vrouwen. Dus het omgekeerde zou ook kunnen gelden, de Nederlandse vrouw moet zich prostitueren aan de nieuwkomers omdat de Nederlandse man beter heeft gevonden. Daar zou ik vrij eenvoudig even steekhoudende argumenten voor kunnen opdissen. Daarbovenop staat het artikel krom van de kronkelredenering, dus het enige wat je kunt is onbewijsbare stellingen over het onderbewuste van de Nederlandse man te draperen. Ik denk dat jouw onderbewuste een flinke knauw heeft opgedaan door het laatste blauwtje annex echtscheiding wat het heeft gelopen. Sterkte daarmee.

Overigens is ook in India het equivalent van de beerzerslet aanwezig, zij het meestal gedreven door andere motieven. Logisch niet?

op 15 09 2010 at 06:21 schreef ronnie B:

Goed stuk!!!

op 15 09 2010 at 13:25 schreef knutsel:

“De meisjes verwilderen dan en worden losbandig. Dan volgt er een helse periode voor het hele volk.” In de islam heet zoiets volgens mij fitna… maar goed, dit terzijde, de schrijver veronderstelt dat een natie vol gezonde geile geëmeancipeerde vrouwen een enorme bedreiging voor de cultuur vormt. Misschien, dat is dan ook juist de cultur waar “we” kennelijk vanaf wilden, die van uitgehuwelijkte onderdanige vrome slavinnen wier enige recht het aanrecht is. Good thing the’re gone zou ik bijna willen zeggen. Voor de rest een enorme belediging voor de eveneens geëmancipeerde Nederlandse man, alsof de gemiddelde blanke man stiekem een enorm dominante reactionaire lul zou willen zijn. Kwatsch.

op 15 09 2010 at 20:10 schreef Bert Brussen:

Ah men, die Dewanand met z’n poederbrievenbrigade was al zo erg in de comments…

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS