Home » Archief » Het Forum voor Democratie is uit op genocide, en dat is geen grap


[22.10.2022]

Het Forum voor Democratie is uit op genocide, en dat is geen grap

Peter Breedveld


Bron: The New York Public Library Digital Collections.

Ik waarschuwde in 2016 al dat Thierry Baudet geen grap is en dat je hem niet moet onderschatten. Dat besef lijkt langzaam, maar echt heel langzaam in te dalen bij wat in Nederland doorgaat voor intellectuele elite. Verontrustend is dat sinds een jaar of drie elke paar maanden allerlei lampies met een schok beseffen dat Baudet echt een heel gevaarlijke, volksmennende racist is en dat daarna elke keer meteen weer lijken te vergeten. Dan krijgen hij en z’n vrouw een kindje en gaat iedereen van koetjiekoetjiekoe en mensen de les lezen die een cynische grap maken over het feit dat zo’n fascistische, racistische ploert zich voortplant met een vrouw die me ook niet het scherpste potlood uit de kleurdoos lijkt.

We hebben ons afgelopen week allemaal vermaakt met het filmpje waarin hij, wild met zijn oogballen draaiend en met zijn haar alle kanten op fulmineert tegen de reptielen die de wereld in hun greep hebben en we hebben elkaar de les gelezen dat je mensen met een psychische stoornis kwetst als je zegt dat hij geestelijk gestoord is. Het Reformatorisch Dagblad constateerde dat nu echt het masker afviel omdat Baudet ook nog uithaalde naar de christenen, de mediagenieke Rooms-katholieke priester Jan-Jaap van Peperstraten stelde opgelucht vast dat Baudet nog niet zó diep gezonken was dat hij had gespot over een “man in de wolken”, maar ondertussen is Baudet gewoon weer aan het waarschuwen voor de invloed van de machtige Joden, want daar staan die reptielen voor.

Hutu’s en Tutsi’s

Dat wordt door een paar mensen die wél opletten, gesignaleerd en heel wat media hebben dit opgepikt. Waarom wordt er godverdomme dan nog steeds niks gedáán tegen deze gevaarlijke haatzaaierij? Moet er echt per se eerst nóg een Holocaust komen voordat iedereen de schellen van de ogen gaan vallen? Bevolkingsgroepen voor reptielen, ratten, insekten en ongedierte uitmaken is de opmaat naar genocide, keer op keer op keer. Je hoeft daarvoor niet terug naar Nazi-Duitsland, je kunt ook gewoon naar Rusland kijken, waar Oekraïners worden ontmenselijkt om de Russische massamoorden in Oekraïne te legitimeren, en naar Rwanda in de jaren negentig, waar de Tutsi’s door onder andere het station Radio Télévision Libre des Mille Collines stelselmatig voor kakkerlakken werden uitgemaakt voordat er een half miljoen Tutsi’s door Hutu’s met kapmessen werden afgemaakt. In voormalige Joegoslavië ging het net zo, daar werden de Bosnische moslims ontmenselijkt als voorbereiding voor de genocide door de Serviërs.

De reactie op mensen die waarschuwen voor dit zeer concrete gevaar, is echter nog steeds een smalend “Niet iedereen met wie jij het oneens bent is een nazi.” Maar of Joden reptielen zijn is geen kwestie van verschillend inzicht, dat Afrikanen hyena’s zijn, zoals Wilders in de Tweede Kamer riep, is geen mening. Ik ben het niet “oneens” met de PVV’er die vindt dat mijn Marokkaans-Nederlandse geliefde moet worden verdelgd als een insekt. Er is hier sprake van ontmenselijking. Als Theo Hiddema een GroenLinks Kamerlid reduceert tot haar hoofddoek en haar uitscheldt voor “dwangdoek” die Nederland de les leest, is dat een zeer bewuste daad van ontmenselijking, met het doel mensen tegen moslims op te zetten en een impliciete oproep tot gewelddadig verzet, zeg maar gewoon genocide.

Bloeddorstige beesten

De voorzitter van de jongerenafdeling van het Forum voor Democratie, Iem al Biyati, plaatste een foto van Emine Uğur op Twitter met een balkje over haar ogen met het woord ‘Omvolker’. Ze schreef erbij dat “Jaarlijks worden talloze van dit soort beesten geïmporteerd. Europeanen worden mishandeld, verkracht en vermoord op hun eigen continent”, enzovoort.

Al Biyati exploiteert de volkswoede om de gruwelmoord op een jong meisje in Frankrijk door een groep mannen met een migrantenachtergrond en maakt alle migranten uit voor beesten die de Europeanen naar het leven staan. Daarbij wordt dan weer de Irenische Uğur als voorbeeld van die beesten uitgelicht, en als één van de hoofddaders van de “omvolking” van het Westen, waarbij de witte bevolking wordt vervangen door Afrikaanse en Aziatische “beesten”.

Dit is geen eenmalige oprisping van Al Biyati, ze is nog erg jong maar heeft al een spoor van dit soort nazistische haatpropaganda achter zich gelaten. Ze was betrokken bij de app-groepen van de FvD-jongeren waarin nazi’s werden vereerd en antisemitische karikaturen werden verspreid. Ze deelde een link naar het nummer dat door Brenton Tarrant werd afgespeeld in de livestream die hij uitzond toen hij 51 moslims doodschoot in Christchurch, Nieuw-Zeeland.

Dodelijk geweld

Het is deze dame menens, ze is uit op dodelijk geweld tegen Joden en moslims. Het Internet is bezaaid met opruiende boodschappen van Al Biyati: Er wordt oorlog tegen je gevoerd terwijl je dit leest’, schrijft ze.

Toen in augustus het nieuwe collegejaar op de VU van start ging met de introductieweek voor nieuwe studenten, stond op de informatiemarkt voor eerstejaars een kraam van de JFvD. Die kon niet worden geweigerd vanwege de diversiteit, werd me verteld toen ik er vragen over stelde. Bovendien stonden de GroenLinks-jongeren en de Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina er ook, moesten dan alle politieke clubs worden geweigerd?

Ik vind dat getuigen van een gevaarlijk naïviteit. Moet ik echt het verschil uitspellen tussen het pleiten voor groen beleid of het respecteren van de rechten van Palestijnen aan de ene kant en het ontmenselijken van immigranten door ze voor bloeddorstige beesten uit te maken aan de andere kant? En dit gedachtegoed is wijdverbreid. Deze FvD-aanhanger denkt zelfs dat de pharmareus Pfizer in het complot zit om alle blanken uit te roeien. “Waarom denk je dat ze in Afrika niet gevaccineerd worden?”

Hashtags en getuttuttut

Wie deze labiele mensen blijft voeden met angst voor omvolking en Afrikaanse beesten die met hulp van de Joden Europa komen overnemen speelt bewust met vuur. Het is niks anders dan de voorbereiding op een “spontane” genocide, op Kristallnachten in heel Europa.

Daar is wat meer tegen nodig dan hashtags en getuttuttut in de Tweede Kamer en verbaasde krantenredacteuren die nu toch ook wel vinden dat die Baudet het wel heel bont aan het maken is. Dit moet. Snoeihard. De kop worden ingedrukt. In plaats van met z’n allen achter de hoofddoek van Kauthar Bouchallikht en Emine Uğur aan te gaan, waar iedereen zich kapot voor zou moeten schamen, moet het FvD weg. Dat zijn nazi’s. In onze democratische rechtsstaat is gewoon geen plaats voor nazi’s. En de PVV en JA21 moeten ook weg en BBB moet onder curatele.

Of je wacht gewoon totdat hier een golf van racistisch geweld losbarst, en dat laatste zullen we wel gaan doen, mijn landgenoten kennende.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 22.10.2022 @ 13:40

[Home]
 

1 Reactie

op 22 10 2022 at 13:40 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS