Home » Archief » Hoerenloper


[04.11.2012]

Hoerenloper

Peter Breedveld


Illustratie: Ellen von Unwerth

Marcel van Roosmalen moest op de Avond van de Polemiek verstek laten gaan vanwege een sterfgeval, lees ik in Het Parool. Yeah right. Van Roosmalen zag gewoon de bui al hangen. Die had geen zin om, naast Ewald Engelen, als enige normale tussen de extremisten te staan. Engelen bleef achter met de lege zak in zijn handen. Die voelde ook al nattigheid en de volgende dag trok hij dan ook zijn treurige conclusie: ‘Ik diende als excuustruus’.

Tja, had-ie kunnen weten. Ik waarschuwde al: op de Avond van de Polemiek wordt er op moslims en ‘Gutmenschen‘ gepist. Of anders. Vorig jaar kreeg Hafid Bouazza er het Scalpel uitgereikt voor zijn 879e tirade tegen Arabieren en de islam, die hij afsloot met het aforisme ‘de Arabische lente blijkt niks anders te zijn dan een vulgaire erectie.’

Botte bijl

Behalve Bouazza dongen toen onder andere PVV-ideoloog Martin Bosma en Rifapen-hater Bert Brussen mee naar het Scalpel en ook dit jaar werd de lijst genomineerden overheerst door het droesem uit de conservatieve opiniebeerput. Schrijver Anton Dautzenberg werd van tevoren al gediskwalificeerd omdat hij het had gewaagd niet op moslims te kankeren maar een intelligent edoch shockerend essay te schrijven over het literaire ramptoerisme rond A.F.Th. van der Heijdens Tonio, wat hem op een strenge berisping kwam te staan van juryvoorzitter Jaffe Vink, hierna te noemen Laffe Vink, die Dautzenberg verweet – op een avond ter nagedachtenis van Theo van Gogh, nota bene! – ‘de botte bijl’ te hebben gehanteerd.

Nee, dan de winnaar van dit jaar, de op deze plek al vaak beschimpte Arabist Hans Jansen! Wat een subtiliteit! Wat een finesse! En wat een verrassende conclusie ook weer, namelijk dat de Arabische Lente is mislukt.

Slijmerig gedrocht

Voor de mongolen onder mijn lezers, en we weten allemaal dat die er zijn en met misselijkmakend, imponerend veel ook nog: wat ik hierboven zei, is helemaal niet waar. Ik bedoelde dat sarcastisch. Jansens winnende ‘polemiek’ is een doorsnee islamhaatstukje zoals ze dagelijks met tientallen tegelijk in de vochtige krochten van de islamofobe blogosfeer worden uitgediarreed. Het is kut geschreven en onbeholpen opgebouwd. Jansen lijkt in het begin niet te kunnen beslissen of hij Petra Stienen wil afzeiken omdat ze als vrouw de slachtofferrol aanneemt of omdat ze een genuanceerd standpunt inneemt ten aanzien van de islamitische wereld, wat resulteert in een weerzinwekkend, slijmerig gedrocht aan het eind, een fusie van mutant en machine zoals in David Cronenbergs The Fly, waarin wat ooit Jeff Goldblum was brakend en glibberend naar Geena Davis kruipt: “Kill me! Kill meeee!!”

Alleen was dit in De Balie, en dan krijg je er een prijs voor in plaats van dat je uit je lijden wordt verlost. Als er maar op moslims gepist wordt, maakt niet uit hoe.

Jansens argumentatie is, zoals altijd, lachwekkend imbeciel. Hij zag Petra Stienen in een uitzending van Pauw & Witteman allerlei vooroordelen over Arabirië omkegelen, maar John de Mol zat er ook en die wist volgens Jansen precies te duiden wat er mis is in de Arabische wereld: ‘Big Brother‘, dat geniale programma van De Mol, waarin een stel primaten bij elkaar in een huis met camera’s wordt gezet, waarna gans de natie aan de buis gekluisterd zit om te zien hoe ze elkaars bananen pikken en elkaars wijfje bezwangeren, ‘is in de Arabische wereld na een week van de buis geveegd’.

Houterig Alzheimerproza

Zo, daar zit je dan, als Petra Stienen zijnde, met al je kennis van en je ervaring in de Arabische wereld. Wat lul je nou, muts?! Die zandnegers motten Big Brother niet! Die zijn nog helemaal niet klaar voor beschaving, laat staan voor democratie! Die willen liever de sharia dan Big Brother! Ongelofelijk! Dat je godverdomme als woestijnaap de beschaving op een dienblaadje krijgt aangereikt door John de Mol, en dat je dat dan van de buis veegt!

Ja, nu denkt u natuurlijk: dat is toch best lekker opgeschreven, best wel lachen ook, maar dat is omdat ik in eigen woorden navertel wat Jansen in zijn houterige Alzheimerproza de wereld in stoethaspelt. Als ik dat letterlijk ging zitten citeren, zou u al na de eerste drie woorden zijn afgehaakt.

Natuurlijk krijgt Jansen hier het Scalpel voor. Die hele Avond van de Polemiek is mede-georganiseerd door het Amsterdamse sufferdje Het Parool, dat zo selectief te werk gaat in het toekennen van de etiketjes ‘Amsterdammer’ en ‘Marokkaan’, weet u nog? In De Balie, debatcentrum voor boze witte mannen met een schurfthekel aan allochtonen én aan feiten, en een dekmantel voor het witwassen van racistisch gedachtegoed. Juryvoorzitter Laffe Vink is één van de grondleggers van de Nieuwe Orde, die ons land thans in haar ijzeren wurggreep houdt, en één van de sleutelfiguren van de Ayaan Hirsi Ali-sekte van bipolaire vouwfietsers.

Linda Duits

Een feestje dóór racisten, vóór racisten. Met een paar sukkels erbij om later te kunnen zeggen: “Maar we hadden Engelen toch ook? Zie je nou wel dat het ons heus niet alleen maar om moslims en Gutmenschen gaat.” Dat u niet denkt dat het echt om polemíek draait, om een strijd met argumenten, tussen mensen met verschillende standpunten. God, nee. Ein Volk, ein Reich and all that en van je Sieg Heil en je ein zwei, links, rechts!

Die Avond van de Polemiek, die blijkt niks anders te zijn dan een vulgaire hoerenloper die ‘m niet overeind krijgt.

Ja maar, ja maar, hoor ik u al sputteren, en Linda Duits dan? Waarop mijn antwoord is: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Doneer via Paypal of met een storting op rekeningnummer 39 34 44 961 (Rabobank Rijswijk) o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.
Peter Breedveld, 04.11.2012 @ 10:00

[Home]
 

20 Reacties

op 04 11 2012 at 10:29 schreef hassnae:

Typisch, die opmerking van De Mol, want Big Brother verdween dan wel snel (lees in Arabieren Kijken hoe dat ging!), maar sindsdien slijt Endemol het een na het andere programma aan MBC: De Grootste Afvaller, Idols, The Voice, noem ze maar op.

op 04 11 2012 at 10:49 schreef Rob:

Ik zou best in een land willen wonen waar ze Big Brother na een week van de buis vegen. Eerlijk is eerlijk.

op 04 11 2012 at 11:00 schreef Herbert:

Je moet beslist Het Parool van afgelopen zaterdag kopen, daar staat het verhaal van Hans Jansen, de charlatan, in. En het is nog veel erger dan je denkt.

Dat Big Brother van de zender ging had te maken met het gebrek aan emancipatie in de Arabische wereld, volgens Jansen, de charlatan.
Verder gaat de helft van zijn verhaaltje over het uiterlijk van Petra Stienen. Over emancipatie gesproken.

Maar als je Jaffe Vink, Barbara van Beukering, Yoeri Albrecht, Daphne de Heer en Theodor Holman in de jury hebt, wie denk je dan wie de ons-kent-ons prijs krijgt?

Wat SLAA met deze activiteit van doen heeft weet ik even niet, hooguit dat SLAA em De Balie hetzelfde adres delen. Met een ruim begrip kom ik 3 literatoren tegen en eigenlijk maar eentje.

op 04 11 2012 at 11:43 schreef Herbert:

Dautzenberg:“Waar is de tijd gebleven dat schrijvers voorop liepen in de strijd tegen de debilisering van de samenleving, de teloorgang van de cultuur en met rechte rug klaarstonden om de vrijheid van meningsuiting te verdedigen? Kortom, de tijd dat schrijvers nog aanzien hadden? We lijken alleen nog als formulebevestigende marionetten van de vermaakindustrie een rol te kunnen, en erger nog: te wíllen spelen. Deze polemiek richt zich dus niet tegen Tonio, maar tegen de organisatie van deze avond, tegen de deelnemers, tegen de lafheid van het schrijversgilde én tegen mezelf.”

Dat mocht dus niet van Jaffe Vink en Theodor Holman.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/en_jawel_parool_weigert_dautze.html

op 04 11 2012 at 11:59 schreef Bertje:

@ Peter

Wat een goed stuk zeg.
Zat ik op te wachten, wordt het toch nog een leuke Zondag.

op 04 11 2012 at 13:00 schreef Ralph van der Geest:

Ja, en nog is het gezwatel (polemiek is iets heel anders) in die tempel van die polder- Ku Klux Klan de Balie alwaar het geteisem der natie zich laafd aan de massamord van hun idool Breivik en Holman’s erotische fantasietjes inzake mesen di van god weet waar komen om hier door racistische werkgevers uitgezogen en uitgebuit te worden.
Morgen schieten ze hier daadwerkelijk sociaal-democatische jongeren en mensen uit Polen dood…

op 04 11 2012 at 13:49 schreef J. Kramer:

‘intelligent edoch shockerend’ Ja, daar ben ik het niet mee eens. De grootste ramptoerist, als zelfstandige op plaats delict met kraampje dat kots verkoopt (..en men dronk het gulzig..), is Dautzenberg zelf. En de AvdP-organisatie gebruikte het waardeloze stukje simpel om aandacht de genereren voor hun slecht lopend sekte-avondje.

Intelligent? Tss. Shockerend? Nah.

Dautzenberg kwam tot inzicht. Waarom mag Joost weten.

De anticlimax was dat hij vond het toch nog te moeten voordragen, voor de helft dan, en als slap excuus (‘én tegen mezelf.’) er een tweede gedeelte aan toevoegde. Een polemiekhoer, en dat is-ie. Dat was ook duidelijk geworden in een bijzin.

Intelligent én shockerend was het geweest als hij op het moment dat hij op moest had getwitterd:

“Stelletje kut racisten, bekijk ’t maar!” #avdp #debalie

op 04 11 2012 at 13:53 schreef Peter:

Ik begrijp er niks van, heer Kramer. Er wordt wat beweerd, er wordt wat gescholden, maar een weerlegging van mijn stelling dat Dautzenbergs voordracht niet intelligent edoch shockerend is, zie ik niet.

op 04 11 2012 at 14:13 schreef Edo:

Als Youri Albrecht nou 1 x verantwoordelijkheid neemt voor wat hij doet, zou ik hem al een stuk sympathieker vinden.
De man is de meest politiek correcte vent die er bestaat, consequent de meest gore bagger verdedigen, zeggen dat schelden onhoffelijk is, en altijd maar blijven zeggen wanneer Vrij Nederland er om vraagt dat ze wel een beetje te ver gaan.
Ik mag die man totaal niet, laat dat duidelijk zijn.

op 04 11 2012 at 14:33 schreef J. Kramer:

Ik vind zijn stukje simpel. Te simpel voor woorden. Eenvoudig effectbejag. Niet shockerend en/of intelligent maar simpel en dom. Ik zeg niet dat jij ongelijk hebt. Ik zeg dat ik het er niet mee eens ben.

Maar of ik zijn stukje, en de bedoeling daarachter, echt doorgrond is maar zeer de vraag. Dat kan jij veel beter. Ik heb de woorden ‘Polemiek’ en ‘Ad hominem’ nog niet zo heel lang geleden moeten opzoeken. Ik lees weinig (lees: literatuur etc.), en ik typ voornamelijk code.

Maar ik heb een mening. En ik vond het nodig die hier te posten.

<grin>En ik stem ook nog.</grin>

op 04 11 2012 at 16:31 schreef J. Kramer:

Ik heb, geheel in lijn, ook een tweede helft. Daar kom ik net achter.

De echte reden dat ik hier iets plaatste, na enig zelfberaad, was om te laten zien dat ik een eigen mening heb.

HÉ HALLO ALLEMAAL. Kijk mij nou! Ik heb een eigen mening. Een andere dan die van Peter. Goed hè..

Ik had ook kunnen opschrijven dat ik dit alweer een bijzonder goed verhaal van Peter vind. Sinds ik Frontaal Naakt lees, lees ik sowieso veel meer en leer dagelijks iets bij. Ik heb Google nog nooit zo intensief gebruikt om woorden en teksten op te zoeken. Ben het niet altijd met hem eens maar het leest zo heerlijk weg. Als er iemand duidelijk is, is Peter het wel. Kan ik dan weer over nadenken.

Ik ben ook een zak. Had inmiddels wel wat geld kunnen overmaken..

.. Een moment s.v.p.

<BREAK>

.. Ben weer terug.

De pest is dat ik mij helaas heb laten beïnvloeden door (meestal) anonieme lafbekjes op Twitter die graag verkondigen dat ik tot een volgzame groep behoor zonder eigen mening. Dat ik slaafs gedrag vertoon.

Simpel en dom.

op 04 11 2012 at 18:32 schreef MNb:

“Jansens argumentatie is, zoals altijd, lachwekkend imbeciel.”
Heb ik iets gemist? Ik kon in het stukje geen argument ontwaren. Sterker nog, ik weet nu nog niet wat Petra Stiens precies geschreven heeft waartegen Hansen wil polemiseren.
Als dit een polemiek is, dan is de troonrede het ook.

op 04 11 2012 at 21:03 schreef Edo:

‘De uiteindelijke winnaar werd Hans Jansen (“Drs. Bertus Hendriks, tevens cateraar en sommelier voor de Amsterdamse rechterlijke macht”). Gniffelen dus. Verder was de naborrel en na-peukrook buiten voor de deur episch. Onder leiding van Holman en Teeuwen en onder toeziend oog van de jongens en meisjes van de Roze Stürmer werd de avond doorgenomen.’

Ik heb Hans Teeuwen nu echt definitief opgegeven. De man is een enorme loser.

op 05 11 2012 at 00:58 schreef Hans Berenstein:

Was het nou de Avond van de polemiek of de Avond van een kliekje dat is blijven hangen in een bepaalde periode? Ik was er niet, maar die vraag dringt zich op. Wie biedt?

op 05 11 2012 at 10:51 schreef Edo:

Hans Teeuwen heeft ooit (voor de grap) gezegd dat niet zo’n held is hij nog de clown zou uithangen bij de bezetter.
Of dat waar is weet ik niet. Wel voor een groepje xenofobe idioten die Geert Wilders maar wat Democratisch vinden, en die denken dat de linkse kerk welbewust moslims heeft binnen gelaten om de boel over te nemen.
Maar hij zaait verwarring.
Ja verwarring van iemand die zelf zo verward is dat hij het nodig vind om stukjes op Geenstijl te schrijven als iemand het niet eens is met de stelling dat criminelen dood mogen geslagen worden.
In de illusie dat hij het op neemt voor het vrije woord.
Een site waardoor nu Erwin Olaf en een islamitische snakbareigenaar die niks tegen homo’s heeft worden bedreigd.

op 07 11 2012 at 09:40 schreef You On A Gin:

@ Edo
Die snappen het ook niet. “Rechts” heeft gastarbeiders met bakken tegelijk geïmporteerd – “links” heeft ze gepamperd en als Edele Wilden behandeld. Een scheve situatie die tot op de dag van vandaag nog steeds voor veel ellende zorgt.

Overigens zie ik niet iedereen zo’n Sooreh Hera in huis nemen als veilig schuiladres.
Hoewel… ach, Teeuwen gaf in ieder geval erbij toe (met een knipoog) dat hij ook wel hoopte op seks. ;)

op 07 11 2012 at 15:33 schreef Edo:

Ja ach dat is natuurlijk ontzettend goed van hem.
Chapeau.
Neemt niet weg dat de rest behoorlijk debiel van hem is.

op 07 11 2012 at 15:50 schreef Edo:

@You on a Gin
Ja daar neem ik m’n petje vooraf.
Als hij nu ook ’s opneemt voor mensen als Herman van Veen, Erwin Olaf, en Tofik Dibi (die ook is aangeklaagd), en vervolgens niet meer op de site die een bizarre lak heeft aan vrijheid van meningsuting stukjes gaat schrijven, dan is ’t allemaal wat meer in balans.

op 08 11 2012 at 12:28 schreef Edo:

http://wetenschap.dejaap.nl/2012/11/08/hoera-de-rechtse-elite-is-terug/comment-page-1/#comment-175385

Kijk ’t spijt me. Maar dit is gewoon echt bizar dom. Ik kan er ook niets anders van maken. Als je je dit allemaal wel laat gevallen. Dan heb je verloren.
Ik kan er gewoon niks anders van maken.
De man was een geestig komiek, met het brein van een pinda, blijkt nu.

op 08 11 2012 at 13:09 schreef Edo:

Zouden ze dit nu echt zelf geloven vraag je je af als je dat leest. Wetenschap, wordt dit stukje ook genoemd.
Hoe lang blijven die mensen nog in hun eigen waanbeeld zitten?
Als je een duo-columnpje schrijft voor de Volkskrant, dan ben je
‘omarmt door de Volkskrant.’
Los van dat je alleen nog maar stukjes op de site mag schrijven.
Wat is er in het hoofd gevaren van deze mensen?
En waarom zou een clown die zich er altijd op voor liet staan niet geangeerd te zijn, opeens deel zijn van de ‘rechtse’ elite.
Die jongen leest geen kranten, dat heeft hij zelf gezegd. Prima maar hou dan ook je waffel, nitwit.
En wellicht is het gewoon vriendelijk om tegen Theodor Holman te zeggen, na dat hij verzonnen heeft dat een been weg was van van Gogh, na dat hij allerlei verwesterde mensen voor shaira aanhangers heeft uitgemaakt, nadat hij gezegd heeft niet te twijfelen dat de analyse van Breivik klopt, dat hij eventjes rust moet nemen.
Wat een zieke bedoeling allemaal.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS