Home » Archief » Hollandia, 2054


[04.08.2022]

Hollandia, 2054

Aniel Orie

In 2054 is Nederland het regionale opvanggebied voor Long Covid-patiënten in de EU. Doordat het gros van de Nederlandse burgers onnodig meerdere malen besmet raakte met de verschillende Covid-varianten, kwam hier de exponentiële groei in Alzheimer en Parkinson patiënten als eerste op.

Laatste regering Rutte

De Nederlandse economie leek aanvankelijk in te storten doordat Nederlandse arbeidskrachten in groten getale wegvielen. Naast de effecten van Long Covid speelde ook de grote overstromingen van 2035 mee. Alle delen van Nederland, die onder de zeespiegel lagen, staan nu onder water, een complete economische en sociale ineenstorting dreigde. De laatste regering Rutte besloot toen om van de nood een deugd te maken en zette in op een zorg-economie. Inmiddels levert deze zorg-economie de grootste bijdrage aan het BNP van Nieuw-Oost Nederland.

Republiek

Het terugdraaien van de sociale onrust had nog wel van voeten in de aarde. Pas na de vlucht van koningin Amalia in 2041 naar Zwitserland, als gevolg van de Tweede Boerenoorlog, waarmee ze de laatste sympathie voor de monarchie verspeelde, kon een begin worden gemaakt aan het herstel van de sociale onrust. De republiek Nederland werd door een unanieme Tweede kamer uitgeroepen. Met het vrijvallen van de verschillende kroondomeinen kon een volksverhuizing ingang worden gezet naar Nieuw-Oost Nederland (voorheen Gelderland).

Fascisten

De poging van de traditionele rechts-extremistische partijen FVD, BBB, JA21 en VVD om de provincie Nieuw-Oost Nederland uit te roepen tot een vrijstaat, werd door de inzet van het EU-leger voorkomen. Hoewel het EU-leger nooit eerder was ingezet tegen burgers, werd de financiering van de boerenmilities door Rusland als reden aangegrepen om de boeren en hun sympathisanten tot niet-EU-burgers te verklaren, hiermee werd de juridische motivatie sluitend gemaakt.

Na de oorlog is deze vijfde colonne verhuisd naar Hongarije, waar ze met open armen werd ontvangen door de daar eerder gevestigde nederzettingen van de eerste groep Nederlandse migranten onder leiding van de grote leider Baudet. De tsunami van Nederlanders die richting Hongarije vertrok, leek na enige tijd tot weerstand te leiden bij de Hongaarse bevolking, die bang was dat de nationale cultuur zou lijden onder de migratiestromen. Door wederom inmenging van de EU werd een financiële afspraak gemaakt waarmee een gebied ter grote van de provincie Utrecht werd gekocht van de Hongaarse regering, waar de Nederlanders zelfstandig vorm konden geven aan hun nieuwe maatschappij Hollandia.

Veiligheidsraad

Wel zien waarnemers dat de geëmigreerde Nederlands in Hollandia steeds vaker de Hongaren provoceren in een poging zich meer land toe te eigenen. De aanstaande VN Veiligheidsraad onder voorzitterschap van permanent lid India zal komen met een nieuwe resolutie, die hopelijk zal leiden tot een oplossing. De Land-voor-Vrede aanpak wordt gezien als de enige oplossing om een regionaal conflict binnen te EU te voorkomen. Naar verwachting zullen de vijf leden van de raad: India, China, Rusland, EU en de VS, allemaal voor deze resolutie stemmen.

Hoewel Nederlanders tijdens de eerste helft van het millennium door de rest van Europa, vooral een stelletje verwende kleuters werd gevonden, lijkt deze kwalificatie met de huidige status quo tot het verleden te horen en worden Nederlanders uit de republiek weer gezien als volwaardige burgers van de EU.

Aan het imago van de racistische- , vrouwonvriendelijke- , arrogante- , asociale- , witte Nederlander worden we alleen nog herinnerd door de inwoners van Hollandia.

Aniel Orie is zeer kritisch op de huidige maatschappij waarin hij als ondernemer zijn geld verdient. Een activist in zijn vrije uren. Aversie tegen alles wat rechts is. Knuffelt in zijn vrije tijd met mannen en een enkele vrouw op de mat. Droomt van een plek onder de zon in Porto. Liefst af en toe vergezeld door een intelligente vrouw die goed kan zoenen, aldus zijn dating profiel.

Aniel Orie, 04.08.2022 @ 06:54

[Home]
 

1 Reactie

op 04 08 2022 at 06:55 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS