Home » Archief » Introspectie is het belangrijkste


[15.10.2014]

Introspectie is het belangrijkste

Vrienden

Lekker lachen, 15.10.2014 @ 20:21

[Home]
 

25 Reacties

op 15 10 2014 at 21:08 schreef dewanand:

hehehe, gelukkig hebben Wieroe en ik geen tijd voor muggenzifterij en (viesbruin) mensapen gebrul op het digitale brul cafe in luide bytes

wat een tijd en energie verspilling is het internet toch geworden, geen wonder dat de economische groei ingestort is.

donderdag middag 9 oktober jl zat ik hele middag te genieten in de oude jungle van delftse Hout. ik zat op een boomstam en at wat pinda’s en bonbons, in die jungle. as zaterdag ga ik hele middag daar genieten, ver weg van die ziekmakende en brullende (psychopatische blanke) mensapen in delft.

Waarom zijn de meeste blanken gespleten, psychopatisch en megalomaan? Zijn blanken een ziek en genetisch gehandicapt mensapenras?

Zo denkt Wieroe erover en hij gelooft dat ik ook mesjogge ben met mijn viesbruine apenkop.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten
planet of the intelligent Hindu chimps

op 15 10 2014 at 21:54 schreef Haes:

Ik was op een kwart en toen dacht ik, dat ik er wel bijna doorheen was, maar…
Maar ik ben vooral verbaasd. Waar gaat dit over? Ik dacht dat al die lui: Bennink, Brussen, Engel, Schut vier handen op één buik waren.

op 15 10 2014 at 22:12 schreef jvdheuvel:

Goed verhaal dit zeg ik ben in ieder geval blij dat Brullo zo met krapuul.nl in zijn maag zit.

op 15 10 2014 at 22:39 schreef OldTimer:

Eén ding is duidelijk: Bert Brussen, Jan Bennink en Robert Engel balanceren op het randje van de waanzin. Met name de manier waarop Brussen de laatste tijd op z’n eigen site tekeer gaat is niet gezond meer. De beste man spoort niet.

op 15 10 2014 at 23:05 schreef Thomas E:

En dat zijn allemaal mensen van middelbare leeftijd. My god, wat een brugklasniveau. *zucht* ga zitten! iedereen koppen dicht! en honderdmaal schrijven ‘ik zal nooit meer pesten’.

op 16 10 2014 at 06:06 schreef Mo Hamadeh:

Wat opvalt is dat Bert Brussen kennelijk wéét wat het met iemand doet als hij, zoals Peter, Jelmer, Kinge, enzovoorts, constant wordt lastiggevallen op Internet.

Dat betekent dat Bert Brussen door het steunen van stalkers van zijn “tegenstanders”, zoals Opinieleiders (naar wie hij linkt op zijn persoonlijke site) en Robert Engel (die hij inhuurt en verdedigt, zie screenshot), bewust een vuile oorlog voert.

Jan Bennink bleek welkom tot hij stopte met de terreur.

op 16 10 2014 at 08:02 schreef Vanes:

De werkelijkheid is altijd gekker dan je kunt verzinnen. Smakelijke kost dit. Alleen jammer dat de heren het onderscheid tussen inhoudelijke bezwaren tegen een persoon en domweg schelden niet kunnen maken. Sterker nog het lijkt erop alsof ze schelden als inhoudelijk commentaar beschouwen: precies hun niveau.

op 16 10 2014 at 08:07 schreef Nrosa:

Tot je 18-de heet dit pesten, daarna ‘vrijheid van meningsuiting’.

op 16 10 2014 at 08:52 schreef Pickelhaube:

Wat een déconfiture, maar niet onverwachts natuurlijk. Wederom bewijst Brullen heel overtuigend dat hij een jankende nonvaleur is wiens column niet in een landelijke krant thuishoort, wordt weer eens pijnlijk duidelijk waarom Robert Engel achter slot en grendel hoort en zien we een sprankje hoop bij Jan Bennink dagen. Wat natuurlijk ook een strategische beslissing is; hij verlaat gewoon het zinkende schip, zoals je van een disloyale rat als Jan kunt verwachten.

Ik kreeg dit groepsdynamiekje als mede oprichter van de Jaap al tijdens de eerste redactieveragdering door, stopte mijn hosting van de site en sloot het CMS dat ik voor ze ontwikkelde acuut af. Mooi dat Jan ‘m na zoveel jaar ook doorkrijgt. Nu nog wat minder conspiracysites bezoeken en Bennink is weer helemaal het mannetje!

op 16 10 2014 at 09:11 schreef Pickelhaube:

Even op een rijtje zetten hoor

Brullen definieert de relatie tussen twee mensen als “holmaatje”, maar windt zich er in dezelfde zin over op dat hij wel eens voor “mongool” en “klootzak” wordt uitgemaakt. Dan heb je wel een blinde vlek voor je eigen gedrag zeg maar.

Engel stelt zich op als de “enforcer” van Brullen, die al eerder tekentjes van disloyaliteit bij Bennink had waargenomen. Als je bevriend bent met de “verkeerde mensen” ben je in zijn ogen een verrader. Dan komt hij je straffen.

Brullen probeert de slachtofferkaart te spelen, zoals je wel vaker ziet bij borderliners van zijn allooi. Want hij heeft het zo vaak voor Jan opgenomen. Als Bennink vervolgens aangeeft dat hij het vaker voor Bert opnam, probeert Brullen het om te keren en net te doen of Jan de slachtofferkaart speelde. Daar gaat Engel nog eens overheen door zich als het slachtoffer van de nieuwe redactie van Jan op te stellen.

Vervolgens ontaardt het in een scheldpartij waarin deze primaten fecaliën over elkaars hoofd uitsmeren. Het mooie is wel dat ze op dat momenten vrij exact van elkaar doorhebben hoe talentloos en leeg ze eigenlijk zijn.

op 16 10 2014 at 10:57 schreef Mo Hamadeh:

Als ik Robert Engel was, dan zou ik een deel van de tienduizend euros die hij moet gaan betalen aan Jelmer Siljee verhalen op Jan Bennink, want die is blijkbaar medeverantwoordelijk.

op 16 10 2014 at 17:25 schreef JvanDijkS:

Wauw! Wat een inkijkje is dit zeg. Dacht dat ze niet meer aan social media deden. Want van Twitter zijn ze allemaal af.
Weet niet zo goed wat ik hier op moet zeggen… Als ik toch één partij in dit conflict zou moeten kiezen is het Bennink. Brussen doet namelijk alsof hij Bennink gemaakt heeft, alsof het zijn bitch is. Alsof ie als lid van soort maffia of sekte gedwongen wordt om gelijk te schakelen met Brussen en zijn vriendjes. Dat Bennink een lul is weten we maar dat hij baantjes als columnist te danken heeft aan Bert is m.i. bullshit gezien zijn (gefaalde) anti-EU campagne en zijn connecties bij bepaalde dagbladen.
Lijkt ook alsof Brussen een onderliggend “issue” heeft met Bennink, dat hij zich al lang aan hem stoorde en nu eindelijk zijn kans pakt om iets te zeggen.
Kortom, een bijzondere conversatie.

op 16 10 2014 at 18:30 schreef JvanDijkS:

Inderdaad Mo Hamadeh, dit is gewoon een bewijs wie verantwoordelijk zijn voor de jacht die op de NAW van Yell is gemaakt. En dus ook de daaraan verkeerd getrokken conclusie dat meneer Siljee erachter zou zitten.

op 16 10 2014 at 18:35 schreef Herbert:

Ik zie daar een aantal ‘mensen’ bekvechten waarop een psychiater likkebaardend kan promoveren.
Jan Bennink lijdt aan een coke-psychose, dat was lang geleden al duidelijk. Maar ik zie dat Brussen en Engel ook veel meer middelen nemen dan goed voor ze zijn.

Wat zou het worden, een GGZ-instelling of de ISD?

op 16 10 2014 at 19:11 schreef Mario:

Wat zijn het toch ook een stel huilebalkjes. Popcorn, iemand?

op 16 10 2014 at 19:14 schreef Pickelhaube:

@Herbert

Gegeven hun psychopate bemoeienis met de publieke opinie en kijkend naar het spoor van vernieling dat ze trokken, kan je volgens mij vrij makkelijk beargumenteren dat ze een gevaar voor zichzelf en voor anderen vormen.

op 16 10 2014 at 20:13 schreef Rob:

Niet verbazend dat je, als je een aantal extreem ruziezoekende types bij elkaar zet, op een zeker moment de pleuris uitbreekt.

Popcorn?

op 16 10 2014 at 23:32 schreef Pickelhaube:

Vervelend dat ik geblokkeerd werd op de facebooks van alledrie. Nu kan ik het niet live volgen

op 17 10 2014 at 07:43 schreef Ralph van der Geest:

Die psychopaten, die nazi’s – want het zijn stuk voor stuk nazi’s ook al bedreigt dat racistische stuk ellende van een Bennink mij ook honderd keer met zijn gewelddadigheden en aangiftetjes die maar niet komen – zijn werkelijk superlatief met ‘hondsbrutaal’en het is tekenend voor hoe ziek dit land is dat ze überhaupt nog steeds weer her en der met hun banaliteiten en brutaliteiten op kunnen duiken in de media en op social media.

op 17 10 2014 at 11:01 schreef jvdheuvel:

De poll “Hoe grote mongool is Bert Brussen” vind ik trouwens wel leuk. Ik wist niet dat MWNW wel eens wat leuks deed.

op 17 10 2014 at 18:32 schreef Mario:

Pickelhaube, dat is het enige wat die rukkertjes hebben. De mogelijkheid om iemand te blokkeren op een of andere social media hype, onderwijl als huppelende hypocrietjes schreeuwende over vrijheid van meningsuiting. En meer van dat geblaat.

@jvdheuvel, Bert Brussen is geen mongool. Dat is teveel eer voor dat miezerig mannetje en zeker een belediging voor veel mensen. https://en.wikipedia.org/wiki/Genghis_Khan indachtig. Geeft wel het niveau weer van die site die ik sowieso al niet wil.

op 18 10 2014 at 21:13 schreef jvdheuvel:

Maar als je Bert Brussen over de zeik kan krijgen door hem een mongool te noemen dan is het je burgerplicht om dat te doen. De volgende keer dat ik wat over hem te melden heb zet ik het in de titel. De grote mongool Bert Brussen etc. Genghis Khan kan t wel hebben.

op 18 10 2014 at 21:14 schreef sabaroth:

Geweldig, entertainment van een beter nivo dan een avondje cabaret, heb een half uur in een stuip gelegen. Das me wel weer €25 waard, bedankt.

op 18 10 2014 at 22:22 schreef sabaroth:

En die Thomas Hogeling is geweldig, chapeau wie je ook bent

op 19 10 2014 at 21:21 schreef Natasha Gerson:

Het is net een borrel van de Centrumpartij bij de schietclub Lisse destijds. Alleen een oud lid van de Germaanse SS die van zijn kruk lazert en een stel skinheads die pijltjes gooien op een portret van Gerda Havertong ontbreekt er nog maar aan.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS