Home » Archief » Wij op Domrechts


[16.10.2014]

Wij op Domrechts

Peter Breedveld

hal4

Dat Jalta, dat is precies zo slecht als ik had verwacht. Meer van dezelfde domrechtse troep waarmee het Internet en de Volkskrant en Trouw al zijn dichtgekoekt. Bart Schut doet Elma Drayer nog een keer over met zijn alarmistisch gebrul over ‘explosief gestegen antisemitisme‘, die natuurlijk uit ‘bepaalde hoek’ komt, die van de moslims. Bolkestein debiteert een boel onzin over massaimmigratie, de bekende overdrijvingen, meteen al weerlegd door Flip van Dyke. Annabel ‘dobbernegers‘ Nanninga, Annabel ‘rijke en machtige Joden met hun kilometers uitgerolde tenen‘ Nanninga, legt in een schoolopstel uit waarom islamofobie beter is dan antisemitisme.

Goed dat Jalta er is! Eindelijk eens een medium dat de ogen niet sluit voor het moslimgevaar!

Verder nog een jongeman die betoogt dat Pim Fortuyn is vermoord omdat hij zo werd gedemoniseerd en hoe schandalig dat is want demoniseren = dodelijk geweld uitlokken en die het vervolgens opneemt voor Wilders’ recht om moslims en Marokkanen te demoniseren en kijk, we moeten uit de euro! Verfrissende nieuwe ideeën allemaal, zeg!

Femke Halsema bij de kladden

Gisteren publiceerde dan de grote roerganger Joshua Livestro zijn eerste stukkie. Dat is opgezet volgens een gepatenteerd domrechts stramien, waarbij steeds een regel uit de column van iemand anders wordt geciteerd met daaronder het domrechtse commentaar. De domrechtse blogger Michiel Mans deed dat ook vaak, toen hij nog voor Frontaal Naakt schreef, en op een gegeven moment heb ik gezegd dat-ie ermee moest kappen, want ik vind het bloedirritant. Als eerbetoon aan één van mijn fanatiekste stalkers, die dat steeds met mijn stukken doet, zullen we dit verschijnsel ‘kloosrieden’ noemen.

Livestro pakt Halsema bij de kladden, die op De Correspondent betoogt dat het hypocriet is van Domrechts om te pleiten voor ingrijpen tegen ISIS omdat die club vrouwen en culturele en religieuze minderheden bedreigt, dus om de multiculturele samenleving in Syrië en Irak te beschermen, terwijl Domrechts in eigen land de multicultuur wil afschaffen.

Dat is natuurlijk kalkoenen schieten voor Livestro, want Halsema zet een stropop van jewelste op. Domrechts wil Arabirië helemaal geen multicultuur opleggen, maar precies dezelfde monocultuur die het voor Nederland wenst, zonder hoofddoeken en boerka’s en met de Westerse Beschaving als schitterend voorbeeld voor iedereen, want de Westerse Beschaving is superieur.

Linkse boerkaknuffelaar

Maar dan komt Livestro, die Halsema inderdaad verwijt te stropoppen, met zijn eigen gigantische stropop en dat is het bekende werk over linkse boerkaknuffelaars en dat Links vrouwenbesnijdenis toestaat en er geen problemen mee heeft dat islamieten homo’s in elkaar slaan en ‘autochtone vrouwen’ voor hoer uitschelden en zo. En eerwraak, en gedwongen huwelijken en Jodenhaat en zo, the whole shebang. “Wij op rechts”, zegt Livestro, zijn daar allemaal tegen, daarmee implicerend dat een samenleving vol vrouwenbesnijdenis en antihomogeweld is wat de linkse boerkaknuffelaar voor ogen staat.

Ook de baas van Jalta voegt dus helemaal niks toe want deze onzin kun je gratis en voor niks lezen op elk domrechtse autodropmannenblog, op GeenStijl (en dan bondiger), de site van de Volkskrant en op Livestro’s gratis website De Dagelijkse Standaard. ’s Avonds dissen de gasten van Jeroen Pauw het allemaal nog eens op (van mijn belastingcenten!) dus je bent een dief van je eigen portemonnee als je straks zeven euro per maand gaat betalen voor dezelfde shit op Jalta.

Smerige kutnicht

Het verschil tussen Links en Rechts is niet dat Links geweld tegen vrouwen en homo’s wel oké vindt en dat Rechts daartegen is. Het verschil tussen Links en Rechts is dat Links tegen geweld tegen vrouwen en homo’s en Joden is door wie dan ook en Rechts alleen als de dader een moslim is. Daar zie je zoveel bewijzen van. Kijk bijvoorbeeld naar de domrechtse ‘journalist’ Jan Roos, die wordt geen strobreed in de weg gelegd als-ie tekeer gaat tegen homo’s en dreigt er één op zijn bek te slaan. Roep op tot een ‘spit-inn‘ voor het huis van de ‘smerige kutnicht‘ Erwin Olaf en de hele domrechtse meute joelt met je mee.

En autochtone vrouwen mogen van Livestro niet voor hoer worden uitgescholden, maar allochtone vrouwen natuurlijk wel. Ik heb Livestro nooit een woord van afkeuring zien uiten over het grove verbale geweld tegen Hassnae Bouazza, dat nota bene op zijn site is begonnen. En wat Jodenhaat betreft, het feit dat GeenStijl de jongste antisemitismemonitor van het CIDI haalde met een ondubbelzinnig antisemitische aanval op een politicus met Joodse achtergrond en daarop reageerde met een litanie vol klassiek antisemitische verwensingen, wordt in domrechtse kringen angstvallig stilgezwegen.

Lekkere PvdA-chick

Vrouwen slaan, daar is Domrechts ook heel erg tegen. Behalve als het om een vrouw gaat die tegen Zwarte Piet is, uiteraard. Dan mag vrouwen slaan best. Hé! Een lekkere PvdA-chick die door haar vriend in elkaar is geslagen! Lekker fappen, jongens!

Ja lieve mensen, onze superieure Westerse Beschaving.

Natuurlijk is niet elke rechtsmens voor het fappen op in elkaar gebeukte PvdA-chicks en voor spit-inns voor het huis van Erwin Olav. Daarom maak ik ook een onderscheid tussen Rechts en Domrechts. Livestro vertegenwoordigt Domrechts. Een rechtse site zou het verschil tussen Links en Rechts anders behandelen. We zijn namelijk allemaal tegen geweld tegen vrouwen, Joden en homo’s, we willen allemaal de vrijheid van meningsuiting beschermen tegen totalitaire dwazen. Het verschil zit ‘m in de plannen van aanpak. Rechts denkt elk probleem te kunnen verhelpen met keiharde repressie, ‘gewoon wegbombarderen die hap’, zoals Livestro, die heel veel boeken leest, het zo eloquent formuleert. Links neigt ernaar om naar de oorzaak van de problemen te zoeken en zo misschien een paar mensenlevens te sparen.

Onderwijs versus wegbombarderen

Links wil een vrouw niet dwingen haar boerka af te doen. Links wil een vrouw leren zichzelf en haar zusters te waarderen. Het lijkt me ook beter dat aan Links over te laten, want het feminisme is nog niet echt doorgedrongen tot Rechts, zeg maar.

Onderwijs versus wegbombarderen, welke aanpak draagt uw voorkeur weg?

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom ik om donaties bedel.

Peter Breedveld, 16.10.2014 @ 07:55

[Home]
 

11 Reacties

op 16 10 2014 at 10:45 schreef Jan:

wat dacht je Edo? Peter schrijft z’n zoveelste een stuk over domrechts hier in NL en ik ga reageren door wat te roepen over die verschrikkelijke VS? Buiten het feit dat je onzin verkondigt (sorry hoor maar Gadaffi een hele goede vriend van het westen?) zie ik niet in wat het met het onderwerp te maken heeft.

op 16 10 2014 at 11:33 schreef laarmans:

Nog 1750 leden voor een blog dat met gevestigde schrijvers een ander geluid wil laten horen dan de gevestigde media. Klassieke,liberale meningen, terwijl je weet dat je blog binnen de kortste keren wordt overlopen door het PVV clubhuis.Hoe noemen we dit ook alweer? Een advertentiefuik.

op 16 10 2014 at 11:47 schreef Kimo:

Enof ie een goede vriend was Jan. Hij heeft potdomme zelfs de run for president van Sarkozy gefinancierd. No Joke.

op 16 10 2014 at 12:24 schreef Kimo:

“Livestro pakt Halsema bij de kladden, die op De Correspondent betoogt dat het hypocriet is van Domrechts om te pleiten voor ingrijpen tegen ISIS omdat die club vrouwen en culturele en religieuze minderheden bedreigt, dus om de multiculturele samenleving in Syrië en Irak te beschermen, terwijl Domrechts in eigen land de multicultuur wil afschaffen.”

Geniale twist….Nooit over nagedacht, en het verbaast me dan ook oprecht dat ik die link nooit heb gelegd! Chapeau!

op 16 10 2014 at 12:30 schreef Kimo:

“Links wil een vrouw niet dwingen haar boerka af te doen. Links wil een vrouw leren zichzelf en haar zusters te waarderen”

Dat paternalistische is ook een grove fout van (dom) links moet ik eerlijk toegeven (niet het hele linkse spectrum uiteraard).

op 16 10 2014 at 14:31 schreef Rhazes:

Livestro seems to also be some kind of Messianic Evangelical Christian, so his Islamophobia probably also involves a bit of that good ol’ Crusader mentality.

Regardless, anyone who advised Sarah Palin should by default not be taken seriously.

op 16 10 2014 at 14:57 schreef Rob:

“We zijn namelijk allemaal tegen geweld tegen vrouwen, Joden en homo’s, we willen allemaal de vrijheid van meningsuiting beschermen tegen totalitaire dwazen. Het verschil zit ‘m … ”

…daarin, dat domrechts zelf een totalitaire ideologie aanhangt.

op 16 10 2014 at 19:16 schreef Mario:

“dat domrechts zelf een totalitaire ideologie aanhangt.”

Hitler was er ‘ook zo één’, zo’n ideologische parasiet.

Tja, een Godwin is uiteraard snel gemaakt: https://en.wikipedia.org/wiki/Facism

op 16 10 2014 at 19:25 schreef dewanand:

REF citaat:
op 16 10 2014 at 12:30 schreef Kimo:

“Links wil een vrouw niet dwingen haar boerka af te doen. Links wil een vrouw leren zichzelf en haar zusters te waarderen”

Dat paternalistische is ook een grove fout van (dom) links moet ik eerlijk toegeven (niet het hele linkse spectrum uiteraard).
‘(einde citaat)

Miauw Peter ea Fnaakters,

tsja, uiteindelijk moet de burqa er toch een keertje af, elke burqa meid moet met het licht uit naar het toilet, de badkamer en het zeer gehate peeshokje, versierd met heilige teksten uit tientallen heilige boeken van de afgelopen 10.000 jaar mensapenDOM, wat de hele mensapen beschaving moet voorstellen.

Hindoemeiden klagen ook altijd dat hen strakke sari’s ook ooit eraf moeten, en bidden tot hen blote afgoden dat zij voortaan in het Hypermoderne en hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoe mensapenstaatje, Bharat a la Modi Narendra, een sexy sari met open kruis mogen dragen.

ok ok, Peter, ga zo door he met seculier fundamentalistisch bloot brullen, hier vb van poedelnaakte, SLIMrechtse gemiauw, nieuwjaars gedicht van de Hindoe Nazi kat uit delft kennisstad:

2014: Nieuwjaars gebed van Wieroe, de Hindoe kat

http://www.dewanand.com/s207.htm

op 17 10 2014 at 00:15 schreef mark:

Ik vind het bespottelijk dat zowel links als rechts zich als beschermer van de vrouw opwerpen. Waar ook ter wereld is de maatschappij een vormsel van zowel de man als de vrouw, ook als dit een vrouw in een burka betreft. Dat is ook de reden waarom het feminisme amper wortel schiet in de islamitische wereld. Je moet de macht van een vrouw niet onderschatten. De meerderheid van de islamitische vrouwen accepteert zeer bewust haar levensstijl.
Het is eigenlijk een van de weinige zaken waarvoor ik de islamitische wereld prijs: het feit dat ze de vrouw niet als een onderdrukt wezen zien dat bevrijd dient te worden

op 23 10 2014 at 22:59 schreef Asmodee:

Mark, ooit Taxi Driver gezien? Een aanrader!

De ‘islamitische wereld’ bestaat niet, de ‘christelijke wereld’ evenmin… De lofprijzing kan net zo goed aan Sinterklaas gericht zijn.

Elke dag worden er wereldwijd -ook in landen met een dominante islamitische cultuur- vrouwen genitaal verminkt en uitgehuwelijkt, verkracht en vernederd.
Ik onderschat hun kracht niet, ik prijs de dappere vrouwen die elke dag weten te overleven in een staat van permanente onderdrukking.
Het dagelijkse lot van vele ‘islamitische vrouwen’ is een bewust ‘geaccepteerde levenstijl’, de ondergane misdaden erkennen is de vrouwen onderschatten, pure minachting tonen.
Gelukkig hebben de dames Mark, de woordvoerder van de moslimvrouw. Zo gebukt gaan onder het imago van slachtoffer, het verhindert haar kennelijk zelf het woord te nemen…

Ik ga me schamen.
Uit respect.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS