Home » Archief » Joden waren in de Arabische wereld veiliger dan bij ons


[21.10.2023]

Joden waren in de Arabische wereld veiliger dan bij ons

Peter Breedveld


Illustratie: Francisco Goya.

Een van de onbeschaamdste leugens die de Israël-lobby steeds inbrengt als rechtvaardiging van de nu al 80 jaar durende Israëlische terreur tegen de Palestijnen, is dat Israël bestaat omdat er elders in de Arabische wereld geen veilige plek voor Joden is.

Wat? Israël bestaat omdat er in Europa geen veilige plek voor Joden is. Omdat Europa in een paar jaar tijd zes miljoen Joden heeft vermoord. “Vergast” zei ik op Twitter, toen kwam een “history buff” me corrigeren: “Nee, er zijn drie miljoen Joden vergast, de rest is uitgehongerd of doodgeschoten. En het waren trouwens de Duitsers, die niet in het Midden-Oosten waren.”

Excuse me all over the place, zeg! De history buff was verder nog gekwetst dat ik de mensen in het gezicht spuwde die deelnamen aan de Februari-staking, in het verzet zaten en met gevaar voor eigen leven Joden in hun kelder hadden laten onderduiken.

Ik was even vergeten dat alle Nederlanders in het verzet zaten en Joden in hun kelder hadden. Tragisch dat er desondanks 107.000 van de 140.000 Nederlandse Joden zijn weggevoerd, terwijl onze opa’s en oma’s zo dapper voor ze hebben gevochten. Dat is een dikke 75 procent van alle Nederlandse Joden.

Duivelskinderen

Dus hou je hypocriete hondenbek over de Arabische wereld, daar waren de Joden veiliger dan hier. “Omdat toen de Fransen en de Britten daar de baas waren”, aldus de history buff. Holy shit, de Fransen, dat was de Vichy-regering, die met de Nazi’s heulde. Die eiste van de Marokkaanse koning dat hij de Joden uitleverde. “Er zijn hier geen Joden, alleen Marokkaanse onderdanen”, zou de koning hebben gezegd. Israël heeft Marokko nog bedankt voor het bieden van een “veilige haven” aan de Joden.

Israël bestaat omdat Joden niet veilig waren in Europa, niet alleen in de Tweede Wereldoorlog, maar in de honderden jaren daarvoor, toen ze voortdurend blootstonden aan pogroms. En het was christelijk antisemitisme, geen islamitische Jodenhaat. ‘Een christen heeft naast de duivel geen giftiger, bitterder vijand dan een jood, terwijl wij toch niemand zo goed bejegenen en tegelijk van niemand zoveel te lijden hebben als juist van die slechte duivelskinderen en dat slangengebroed’, schreef Maarten Luther in 1543

Westerse zonden

De Palestijnen worden door het Westen geofferd voor de westerse zonden. Arabieren hebben part noch deel aan het Europese antisemitisme maar moeten er wel voor boeten. Om te beginnen werden ze vermoord en uit hun huizen gejaagd. 250.000 Palestijnen moesten hun huis verlaten, omdat Europa de Joden geen veilige thuishaven kon bieden. Een paar massamoorden later is de kiem gelegd voor een terreurorganisatie als Hamas. Dan kun je blèren dat het allemaal alleen maar Jodenhaat is en dat je geen context hoeft, maar dan ben je gewoon een domme troglodiet.

Ik ben de afgelopen dagen veelvuldig voor antisemiet en allerlei variaties op “Hamas-vriendje” uitgescholden, maar dat doet me helemaal niks. Ik zag net dat het Jamal Ouariachi ook overkomt. Als je wijst op het Israëlische geweld tegen de Palestijnen, dat nu al 80 jaar duurt, zoals Ouariachi deed, word je uitgemaakt voor Hamas-vriend en praat je terreur goed en alles. Door mensen waar ik niks mee heb en die ik walgelijk vind en altijd walgelijk heb gevonden, dus ze doen maar lekker.

Menselijk schild

Als Israël achter Hamas aanging, de leden één voor één elimineerde, dan hoorde je mij niet klagen. Gewoon heel Gaza bombarderen omdat daar ergens ook Hamas verborgen zit, dan ben je geen haar beter dan Hamas. Allerlei types komen dan tegenwerpen dat Hamas de Palestijnse burgers als menselijk schild gebruikt en zien dat blijkbaar als een goed excuus om door dat menselijke schild heen te massamoorden. Wat voor totale schmuck moet je zijn om het vermoorden van onschuldige burgers te verdedigen met het excuus dat ze als menselijk schild werden gebruikt? Ik zei al: walgelijke types. Ik heb daar niks mee en wil daar niks mee. Ik vind ze net zo weerzinwekkend als Hamas.

Shalom in je broekje

Er wordt ons ook een soort zalvend shalom-gedoe opgedrongen, waarbij we zogenaamd tegen alle geweld tegen onschuldige burgers zijn, maar dat moet altijd gepaard gaan met een veroordeling van Hamas, nooit van het Israëlische staatsterrorisme. Het is zo misselijkmakend hypocriet om Frans Timmermans te horen zeggen dat hij vindt dat de burgerbevolking niet “disproportioneel” mag worden geraakt. Dat laat ruimte voor “proportioneel” geweld tegen burgers. Hoeveel is proportioneel? Twee dode baby’s? 20? 100?

Israël moet gewoon onmiddellijk stoppen en zijn stinkende best gaan doen om Palestijnen recht te doen. Kolonisten weg uit Palestijns gebied, zorgen dat Palestijnen ook een veilige thuishaven in Israël hebben.

Dat is wat “Free Palestine” voor mij betekent, dat Palestijnen veilig zijn, en net zoveel kans hebben op geluk als Israëliërs.

Free Palestine.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 21.10.2023 @ 17:01

[Home]
 

1 Reactie

op 21 10 2023 at 17:02 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS