Home » Archief » Heulen met de Duivel voor Israël


[24.10.2023]

Heulen met de Duivel voor Israël

Peter Breedveld


Illustratie: Francisco Goya.

In College Tour vroeg een student aan vier politici op campagne of ze vonden dat Israël met het rücksichtslos bombarderen van Gaza het internationale recht schond. Frans Timmermans zei meteen ja, Pieter Omtzigt begon over de Joden die in Nederland bedreigd werden.

Het antisemitisme laait in Nederland altijd op als het weer eens uit de hand loopt in Israël, niks om lichtvaardig over te doen, maar mijn indruk is dat het deze keer aanzienlijk minder is dan normaal. Er wordt van alles beweerd over antisemitische leuzen die zouden worden geroepen tijdens pro-Palestijnse demonstraties, maar dat heb ik vooralsnog niet bevestigd gezien. Er zijn Joodse scholen gesloten, maar zonder concrete bedreiging, zei een woordvoerder van één van die scholen.

Nu ben je tegenwoordig al antisemiet als je Israël een apartheidsstaat noemt en ja, met zulke criteria zal het antisemitisme zijn opgelaaid als nooit tevoren in de naoorlogse geschiedenis. Ook waren er wat types op Twitter, witte mannen, die zich tot me richtten met gebazel over de Joden die Jezus hadden vermoord, zo’n beetje de oersoep van het antisemitisme.

Hamas-vlaggen

Wat ik vanaf dag één van deze oorlog wel veel zie, is dat de islamofobie een vlucht neemt, of laat ik het gewoon moslimhaat noemen. en daar hoor je types als Omtzigt niet over. En die moslimhaat uit zich niet op tijdens demonstraties waar de gemoederen hoog oplopen en er altijd mensen zijn die domme dingen roepen, maar gewoon in de krant, waar Fidan Ekiz de gelegenheid te baat nam om het vuurtje tegen moslims flink op te stoken en de immer giftige Aylin Bilic toeterde haar partijtje mee in kwaliteitskrant NRC.

Er wordt naarstig gezocht naar belastend bewijs tegen pro-Palestijnse demonstranten, zodat elke vlag met Arabische teksten wordt aangemerkt als “Hamas-vlag”, “Taliban-vlag” of “Jihad-vlag” maar het zijn gewoon islamitische vlaggen. Islamofobie, heel simpel.

Islamitische hordes

Gisteren kwam me een onderonsje tussen Wierd Duk en Gert-Jan Segers onder ogen. Wierd Duk zette gewoontegetrouw zichzelf in het middenpunt van de Israëlische ellende, want hij had al die jaren gewaarschuwd voor de moslims en was voor nazi en fascist uitgemaakt. En zie, zijn profetische woorden zijn waarheid geworden. “Complete wijken zijn geïslamiseerd” en “de hordes marcheren door onze straten”.

Die delirische shit komt zo uit Jud Süss, maar dan met de Joden vervangen door de moslims. Ik heb Duk er weleens vaker op betrapt, hij kopieert zijn haatpropaganda gewoon van de nazi’s.

Segers, die dit racistisch-messianistische geraaskal kennelijk heel normaal vindt, orakelt over duisternis als gevolg van de afwezigheid van licht, namelijk mensen die hebben gezwegen, waardoor het Kwaad kon overwinnen. Het probleem is volgens Segers dat de mensen nergens meer in geloven.

Ik word nooit moe erop te wijzen wat er gebeurde toen de mensen nog wel in iets geloofden: zes miljoen Joden de gaskamers in en, laat ik de daders geen onrecht doen, eerlijk is eerlijk, een groot deel werd ook doodgeschoten of uitgehongerd, zoals onlangs een “history buff” me terecht wees.

Duisternis en licht

Dus ik zou me, als ik een witte christen was, een beetje bescheidener opstellen over mensen die zwijgen en over duisternis en licht. Het is nooit zo duister geweest als toen de Nazi’s, geholpen door gezagsgetrouwe, brave Europese burgers, probeerden alle Joden uit te roeien en een heel eind zijn gekomen.

Maar vooral zou ik me een beetje inhouden met de islamofobe haatretoriek over hordes die de straten in het verduisterde Europa overnemen, dat geen weerstand biedt omdat het een cultureel en religieus lege huls is.

Europa voert namelijk een oorlog tegen zijn islamitische inwoners. Vooral Frankrijk zet zijn beste beentje voor. Moslims worden onderdrukt, ook in Nederland. En dat is hoe je haat kweekt. Dat is hoe je je eigen inwoners tegen je opzet.

Israëlische propagandamachine

En dan samen met gecertificeerde Jodenhaters campagne te gaan zitten voeren voor Israël, dat as we speak is bezig is een genocide uit te voeren. Kijk, Holocaustontkenner Joost Niemöller, hij noemde David Irving één van de belangrijkste historici over de Tweede Wereldoorlog, en doorgesnoven nazi Bernadette de Wit die zich overgeven aan hun geilste fantasieën, de Wits tirade doet sterk denken aan die van Segers. Allemaal uit solidariteit met Israël. Yeah rrrright.

Terwijl wij verketterd worden als we bezwaar maken tegen het uitroeien van hele Palestijnse families, reikt Andries Knevel de Pulitzerprijs uit aan de fascistische, seksistische, racistische en antisemitische site GeenStijl omdat die zo braaf als doorgeefluik van de Israëlische propagandamachine fungeert.

Noten kraken

Als het voor Israël is, mag alles. Hoer-roepen, intimideren en dreigen, racisme, zelfs antisemitisme, Holocaust-ontkenning wordt je vergeven als je maar vóór Israël en tegen de moslims bent. “Antisemitisme? Ik zie geen antisemitisme! Kijk, een moslim met een baard, dát is antisemitisme!”

God gaat jullie noten zo hard kraken, Segers en Knevel. Misschien ga ik ‘m nog sympathiek vinden.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 24.10.2023 @ 08:10

[Home]
 

1 Reactie

op 24 10 2023 at 08:10 schreef Peter:

Vuur spugen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS