Home » Archief » Kinderpardon


[23.02.2017]

Kinderpardon

Petra Kramer

‘PvdA door de bocht met soepeler kinderpardon’ kopte het ANP. ‘Na een maandenlange strijd, met name vanuit PvdA-regio’s uit het Noorden, stemde de fractie van de sociaaldemocraten in met het voorstel van Joël Voordewind (ChristenUnie)’. Volgens het ANP zou het Kabinet voor woensdagmiddag 12 uur reageren met uitleg over hoe het de motie uit gaat voeren.

Het Kabinet liet er echter geen gras overheen groeien en reageerde vrijwel direct. ‘Dijkhoff niet van plan om kinderpardon te verruimen‘ zo wist Nu.nl. Voordat het zover was, maakte mijn aanvankelijke optimisme al plaats voor pessimisme op Twitter.

Vrees dat Dijkhoff motie kinderpardon naast zich neer gaat leggen, bovendien wanneer VVD in volgend kabinet komt gaat de regeling helemaal geschrapt worden

Er was vanmorgen al naarstig overleg binnen PvdA (met Samsom ook) over wat dan te doen, kabinet laten ploffen heeft geen zin want ze moeten nog een paar dagen en VVD gaat dan lachend demissionair, dus ben bang voor dooie mus

Eén voordeeltje is er, bij kabinet over links, moet CDA bij, kinderpardon is geen breekpunt voor CDA heeft Buma vanmorgen tegen Asscher gezegd, CDA dan wel weer op landbouw

Versoepeling van de regels

Tot zover de informatie van binnenuit, daarna werd het al helemaal bizar. De PvdA meent namelijk dat er helemaal niks veranderd is behalve dan dat extra duidelijk is geworden welke kinderen moeten oprotten. Het Nederlands Dagblad schrijft: ‘Volgens PvdA-Kamerlid Marit Maij is er geen sprake van een versoepeling van de regels. ‘Het belangrijkste is dat de balans in verantwoordelijkheid nu helder is.’’

Door voor een verruiming van het kinderpardon te stemmen, wil de PvdA juist het tegenovergestelde bereiken. In heel 2016 kwam er slechts één kind in aanmerking voor het door Diederik Samsom zo bejubelde kinderpardon. Marrit Meij stelt dat nu ‘duidelijk is wat er van immigratiediensten én de ouders verwacht wordt’. De zogenaamde versoepeling van het kinderpardon is een inperking daarvan. ‘Gezinnen die niet in Nederland mogen blijven, moeten vertrekken, geen fraude plegen en niet eindeloos rechtszaken aanspannen. En de overheid moet ze daarbij helpen, met meer oog voor het Kinderrechtenverdrag.’ Het is peak-newspeak. Met oog voor de kinderechten diezelfde kinderrechten schenden.

Hypocriete opstelling

Dat asielzoekers almaar doorprocederen is helemaal niet waar. De overheid doet dat. Zo heeft de 18-jarige Mariam Korashvili uit Groningen bij haar eerste procedure gelijk gekregen van de rechter, de overheid is daar zes keer tegen in beroep gegaan. Alle zes die keren werd in het voordeel van Mariam beslist, maar enkel en alleen omdat ze niet meewerkte aan haar uitzetting (wat niet heel gek is als de rechter zegt dat je mag blijven) bleef de overheid doorprocederen. Inmiddels is ze het land uitgeknikkerd. Nu kan Groningen het weer over gewichtiger zaken hebben zoals aardbevingen en bevolkingskrimp.

Buiten de betaalmuren is er geen hond die zich druk maakt om de volstrekt hypocriete opstelling van de PvdA. Het ANP bericht dat er conform de wens van het congres is gestemd, in hun gevolg doen alle gratis nieuwssites dat. Alleen als je twee euro in het Nederland Dagblad gooit, dan kom je achter de waarheid. De PvdA heeft voor tegen een versoepeling van het kinderpardon gestemd.

Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ’transliban’. Ze is snoeihard en messcherp. Volg haar op Twitter en lees haar op (onder andere) Meedogenloos en Vileine. Dit stuk stond al op Meedogenloos.

Petra Kramer, 23.02.2017 @ 08:04

[Home]
 

4 Reacties

op 23 02 2017 at 09:24 schreef babs:

Dan nog liever de eerlijke nazi’s van de PVV.

Al die ambtenaren die dat vinkje hebben gevonden, daar een casus omheen hebben gebouwd, daarmee 7x naar een rechter zijn gestapt, de uitspraak zijn gaan uitvoeren, het meisje hebben opgehaald en haar naar de grens of het vliegveld hebben geleid. De blinde volgzaamheid, opdracht is opdracht, regels zijn regels, Befehl ist Befehl!

Dat is nou echt de oud-Nederlandse cultuur. Ontmenselijkt, lomp, empathieloos, dom ook (meertalige 18-jarige meisjes in 5-VWO met levenservaring zijn precies de ‘immigranten’ die je hebben wil). Nederland verdient de fascistische dictatuur die het eigenlijk al is.

op 23 02 2017 at 14:28 schreef Paul Hoekveld:

“Inmiddels is ze het land uitgeknikkerd.”

“De overheid”en haar pleitbezorgers die dit doen, na 6 keer procederen, deze dame nog wegsturen terwijl zij daar niemand heeft die mogen ze van mij op een openbaar plein zetten en door een dame met puntschoenen of een door een heer met stalen neuzen op de scheen getrapt worden tot die breekt.

Walgelijke tyfusleiers. Werkelijk walgelijk Zij zijn de kwalificatie “mens” niet waard.

op 23 02 2017 at 16:58 schreef Mario:

“..bleef de overheid doorprocederen.”

Het mag natuurlijk ‘wat’ kosten, om vervolgens niets te verkrijgen. Dat was sarcasme, voor de duidelijkheid.

@Babs,
Groene zeep en mond spoelen! Nu!
“Dan nog liever..”

op 24 02 2017 at 10:27 schreef herman van der helm:

Vind je het gek dat ik niet stem? Overheden procederen zich ongans. De burger moet dit dus ook gaan doen om nog iets voor elkaar te krijgen. Stemmen helpt niet dus daarom: http://www.stemniet.nu

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS