Home » Archief » Nekschot


[07.09.2013]

Nekschot

Peter Breedveld

cas11
Illustratie: Jacques Touchet

Eerder deze week riep islamcriticus Rob van den Engel op mij met een nekschot uit mijn lijden te verlossen. Even later deed hij het nog een keer, kennelijk bang dat iemand zijn dreigement over het hoofd zou zien.

Het is niet dat dreigement waar ik ontdaan van ben – ik ben het inmiddels wel gewend om met de dood te worden bedreigd. Ik ben er zelfs aan gewend dat mijn kinderen met de dood worden bedreigd, en mijn geliefde, die moet worden verdelgd als mosliminsect. Of misschien is ‘gewend’ het goede woord niet, want het blijft naar om steeds te worden geconfronteerd met dit soort islamkritische geweldsfantasieën. Het is deel van mijn leven geworden.

Terroristische aanslag

Maar wat me heel erg stoort, waar ik steeds weer woedend van word, is de oorverdovende stilte in het islamkritische kamp na zo’n dreigement. Een paar weken geleden werd islamcriticus Ebru Umar op Twitter uitgescholden door Turkse pubers omdat ze moslims had beledigd en twee weken lang werd Syrië van de voorpagina’s verdrongen door wat blijkbaar werd gezien als een terroristische aanslag op onze vrije democratie. Dat Umar zelf graag mensen, met wie zij het niet eens is, belaagd en bedreigd ziet worden en dat zelfs aanmoedigt, werd compleet genegeerd en dat één van de ergste scheldtweets, die Umar voor haar kiezen kreeg, een letterlijk citaat was uit het oeuvre van islamcriticus Bert ‘Marokkanen zijn Rifapen’ Brussen, dat mag je ook niet zeggen, want dan gaat islamcriticus Elma Drayer je belasteren in Trouw of Vrij Nederland.

Umar mocht komen uithuilen bij Knevel en Van den Brink, ze werd aangehaald als martelaar van de vrije meningsuiting in columns van islamcritici als Drayer en Jonathan van het Reve, het verontwaardigde gebrul was niet van de lucht.

Suzuki Swift

Maar een nekschot? No problemo. Ik werd niet uitgenodigd om bij Pauw & Witteman te komen vertellen hoe erg het is dat ik als multicultiadvocaat moet vrezen voor mijn leven en zelfcensuur moet plegen, uit angst voor islamcritici. Elma Drayer gaat honderd procent zeker weten geen column schrijven over de ‘duistere krachten van het Internet’, die vreedzame bloggers, die opkomen voor moslims, bedreigen met nekschoten. Ook islamcriticus Jan Bennink, die deugdzame ridder van de wellevendheid, die zowat ontplofte toen iemand geheel in de stijl van zijn boezemvriend Brussen aan Ebru Umar vroeg of ze een ‘negerpik in haar hol geduwd had gekregen of was overreden door een Suzuki Swift’, heeft de oproep om mij een nekschot te geven, niet veroordeeld.

En Van den Engel is niet zomaar een losgeslagen gek. Nee, hij wordt door de andere islamcritici als één van hen gezien, geretweet, geprezen, ge#FFt en alles. One of the guys, zogezegd. We hoeven er ook geen moment aan te twijfelen dat, als ík degene was geweest die had opgeroepen Van den Engel uit zijn lijden te verlossen, mijn leven er nu heel anders had uitgezien.

Fatsoen is alleen maar slecht voor de vooruitgang, zegt islamcriticus Youri Albrecht, die van debat- en cultuurcentrum De Balie een hoofdkwartier van Rioolrechts heeft gemaakt, waar islamkritische, witte mannen en vrouwen zich laten opnaaien door elkaars gebazel over inferieure rassen en het taboe rond de islam. ‘Nieuwe ideeën kunnen alleen ontstaan waar vrijheid van gedachten en meningsuiting heerst’, aldus Albrecht, die een paar maanden geleden koortsachtig meedeed aan de lastercampagne tegen mijn persoontje, bedoeld om mij te bedreigen in mijn bestaan en dús om me monddood te maken. Vrijheid van gedachten en meningsuiting my tanned, peachy ass.

Nazislamitische hoer

Maar dit gebrek aan fatsoen blijkt dus de vooruitgang te dienen en moet het pad effenen voor ‘nieuwe ideeën’, bijvoorbeeld dat de aanleg bij zwarten en Marokkanen voor criminaliteit en het verkrachten van onze roomblanke vrouwen genetisch is bepaald.

Albrecht zal dan wel een profeet zien in islamcriticus Martien Pennings, die in zijn laatste pennenvrucht de hoop uitspreekt dat de ‘nazislamitische hoer’ Femke Halsema snel een natuurlijke dood sterft, zodat het dan eindelijk eens afgelopen is met dat gelul over zelfbewuste moslima’s, want ‘zelfbewuste en trotse moslima’s interviewen is net zoiets als in 1939 met leden van de Bund Deutscher Mädel tweespreken.’

Pennings heeft al eens eerder opgeroepen tot steniging van de ‘nazislamitische hoer’ Halsema, maar daar zul je Elma Drayer niet over horen, hoor! Nee, dat is toch een beetje je eigen mensen afvallen. Daarom zul je haar ook niet horen over de antisemitische oprispingen van GeenStijl of over de scheldtirades tegen linkse joden op Loor Schrijft, waarvan de webmaster trouwens ook geen enkele moeite heeft met antisemieten, zolang ze maar rioolrechts zijn.

Marginale figuren

En maar brullen over islamcriticus Joost Niemöller hè, dat die een beroepsverbod heeft opgelegd gekregen. Niemöller wordt vandaag door Peter Middendorp zo ongenadig hard aangepakt in de Volkskrant dat ik bijna medelijden met hem heb. Bijna. Maar daar heb ik dus verder niks aan toe te voegen.

Mensen vragen me steeds waarom ik me toch zo druk maak om die schreeuwlelijkerds. “Het zijn maar marginale figuren, waar niemand naar luistert!” Dat is dus gewoon niet waar. Ze zitten in De Balie, worden met instemming geciteerd in de rechtse pers en toen deze zomer een islamkritische blogger verongelukte, schreven Elsevier en Het Parool hagiografieën ter zijner nagedachtenis. Ronny Naftaniël zei dat-ie hem zou missen in het debat. Elsevier noemde hem liefdevol ‘Ome Frik’ en toen mijn vriend, hoogleraar Marco de Baar, twitterde dat-ie een populistische blogger was, kreeg hij de hele islamkritische blogosfeer over zich heen, dus GeenStijl, De Jaap, Bert Brussen, Jan Bennink – de hele zooi, waarbij uiteraard ook De Baars werkgever werd betrokken, want dat hoort bij het islamkritische discours.

Zelfislamiseerdertjes doodschieten

Want we dienen respect te hebben voor iemand die een lans breekt voor het uitroeien van de helft van alle Afghaanse mannen en die islamcriticus Anders Breivik bewondert vanwege zijn duivelse slimheid, want natuurlijk, je brengt de islamisering een gevoelige klap toe als je tachtig jonge zelfislamiseerdertjes doodschiet en dan vooral de meisjes, want dat zijn wandelende baarmoeders.

Zelfs Martien Pennings, die met Ome Frik samenwerkte, ging dat te ver. Is Pennings een marginale figuur? Zijn gedachtegoed maakt snel opgang bij de Nederlandse overheid. Pennings stelde aan zijn pen-pals Mohammed Mohandis, Eddy Terstall, Marcel Duyvestijn en nog zo wat PvdA’ers die hem een ‘beminnelijke man’ vinden, eens voor om het woord ‘allochtoon’ te vervangen door een acroniem, APOT of iets dergelijks, ‘Allemaal Potentiële Terroristen’, want dat dekte de lading beter. Mohandis sputterde nog beleefd tegen dat-ie geen zin had om als potentiële terrorist te worden aangemerkt, dus toen is dat niet doorgegaan.

Helaas voor Mohandis is de Nederlandse overheid het met Pennings eens. Een Haagse moslima, die een vertrouwensfunctie had bij de marechaussee, is uit die functie geschorst omdat ze als moslim ‘mogelijk gevoelig is voor beïnvloeding vanuit radicale moslimkringen’.

Staatsapparraat zuiveren

Zo, daar heb je je beroepsverbod. Alles in dienst van de door Yoeri Albrecht verlangde vooruitgang natuurlijk. In aanloop naar de uitslag van de volgende verkiezingen nu al het staatsapparaat zuiveren van ongewenste elementen, je kunt de klaarblijkelijk islamkritische secretaris-generaal Akerboom van Defensie een vooruitziende blik niet ontzeggen.

Muslime raus! Want we willen helemaal niet dat ze zich aanpassen, we willen dat ze oprotten, naar een plek in de woestijn waar we ze kunnen uitroeien met drones.

En daarom besteed ik aandacht aan die ‘marginale’ schreeuwlelijkerds.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 07.09.2013 @ 12:27

[Home]
 

56 Reacties

op 07 09 2013 at 12:40 schreef Rob:

De marginale schreeuwlelijkerds, dat zijn wij inmiddels. De mainstream, dat is GeenStijl.

op 07 09 2013 at 12:55 schreef machiel:

Zolang dit soort stukken (zoals ook dat stuk van Middendorp in VK) geschreven blijven, als kleine lichtjes in de duisternis, is er hoop. Een uiteindelijk, zoals altijd in de geschiedenis, komt er weer een omslag. Derderangs hatend tuig dat nu zo’n grote bek heeft krijgt uiteindelijk vanzelf een deksel op hun neus. De mensheid leert nooit en schorum zal altijd bestaan. Alleen hun macht is onderhevig aan modes. Hopelijk duurt het niet te lang en hopelijk blijft tot dan toe de schade beperkt.

op 07 09 2013 at 12:55 schreef Krek.:

Het grijpt me naar de strot als mensen op mijn blog instemmend Annabel Nanninga citeren dat we in Nederland geen oorlogsslachtoffer uit Syrië moeten opvangen.

Want als je dat doet, is het puur en alleen uit sentiment, wat natuurlijk nooit een argument mag zijn om iets goeds te doen dat geld kost. Stel je voor, met gifgas en clusterbommen bedreigde mensen opvangen ten koste van onze eigen scholieren en bejaarden, die het al zo slecht hebben!

Dat dit kennelijk heel normale gedachten en woorden zijn, in het Nederland van nu, doet pijn.

op 07 09 2013 at 13:13 schreef Pyt van der Galiën:

Verbijsterend, die reacties op het overlijden van Frik. Ik had me eigenlijk na het horen van het nieuws voorgenomen uit piëteit niks over Frik te zeggen op Twitter, maar dat veranderde toen ik iemand in alle ernst “Een groot Nederlander is vandaag heengegaan” zag tweeten. Een vriendin van ons die vroeg wie die Frikschoten eigenlijk was, kreeg de hele extreemdomrechtse twitterscene over zich heen, en was gedwongen achter een slotje te gaan zitten. Marco de Baar, die haar vraag beantwoordde door te zeggen “een populistische blogger” kreeg een weinig eervolle vermelding op het naziblog GeenStijl, samen met de mededeling dat men zijn baas wel wist te vinden. Dát zijn dus de mores van extreemdomrechts.

op 07 09 2013 at 14:25 schreef Sammie Saul:

Ach ja, die goeie ouwe Frik. Wat zullen we hem missen en wat voelt het allemaal leeg zo zonder deze bijzondere persoonlijkheid. Was getekend de zoveelste anonieme reguurder die waarschijnlijk nog geen letter van de xenofoob had gelezen. En Kijk, Dat moet je domrechts wel nageven, ze kunnen heerlijk sentimenteel zijn.

Dat beroepsverbod is wel weer echt een nieuw dieptepunt. Alhoewel, het zou me dan ook weer niets verbazen dat het al vaker is voorgekomen maar dat er gewoon geen aandacht aan gegeven is verder. Misschien zijn we al verder in het scheiden van de 1e en 2e rangsburgers dan we ons beseffen. Ik heb geen flauw idee ook maar ik weet wel dat Annabel Nanninga bij het lezen over het beroepsverbod tot een squirtend orgasme is gekomen.

op 07 09 2013 at 15:07 schreef babs:

Holy fuck! Een echt beroepsverbod. Ik neem aan dat het Malieveld inmiddels vol staat met solidaire Nederlanders.

op 07 09 2013 at 15:10 schreef Floripas de Laban:

Ik lees net dat ik medewerkers van PowNed zou hebben belaagd en gestalkt (een tautologie, stalking is belaging). Ik zal henzelf wel vragen op welke wijze zodra mijn zoveelste block wordt opgeheven. Ik zie de oproep van de politie wel verschijnen.

The powers that be waren nooit blij met kritische geluiden. Dat was eind jaren negentig met de roodneoliberale journalisten al zo, en dat is nu zo met de Telegraaf Media Groep en alle tentakels die naar alle media uitstrekken, zoals de Volkskrant, de NPO, etc.

Ik ben nooit betrokken geweest in de conflicten op Twitter, ik kwam er nooit. Nu ik besef hoe het voelt als mensen denken dat je Peter Breedveld bent weet ik ook (een fractie van) wat er al die jaren is voorgevallen.

Als mijn account weer wordt vrijgelaten ga ik kalm door met aangeven wat ik zie en argumenten aandragen voor wat ik vind, hoe schuimbekkend woest mensen daar ook van worden. Wen er maar aan dat mensen terugspreken. Peter heeft er naar ik heb gemerkt een hoge prijs voor betaald.

Verder ben ik niemand dan mijn eigen sokpop.(Ik moest het woord zelfs googlen). Ik wil de vragen blijven stellen en tegenwicht blijven geven aan het eenzijdige discours.

op 07 09 2013 at 15:27 schreef M:

Volstrekt geen nut om Robert Engel hierop aan te spreken. Ik ken hem een beetje en is een psychiatrisch geval. Ik vermoed dat men hem daarom ook niet wil afvallen; niemand neemt hem denk ik echt serieus, en kan me voorstellen dat hij bij sommigen medelijden opwekt. Men gebruikt hem slechts dankbaar om mensen met een andere mening op de kast te krijgen. Hetgeen aardig lijkt te lukken, gezien dit stuk. Negeren is m.i. echt de beste optie.

op 07 09 2013 at 15:28 schreef Kees:

Ik begrijp niet dat je geen aangifte wil doen Peter.

op 07 09 2013 at 15:46 schreef machiel:

Het zijn allemaal stuk voor stuk psychiatrische gevallen: dat hele GS zootje, die Brussen, Bennink, Niemoller, de een is nog gekker dan de ander. Gasten van in de 40 die in krom Nederlands hun frustraties uitjanken. Nee, ik kan er geen medelijden mee hebben. Gek is geen excuus voor schorumgedrag. Ze zwelgen zelf al genoeg in zelfmedelijden.
Ik ben blij dat Floripas de Laban terugkomt op twitter. Wat ik niet snap: als iemand je op twitter onterecht beschuldigt, verdient die dan niet zelf een ban?

op 07 09 2013 at 16:50 schreef Leo Schmit:

Ik heb Pennings en Bron gebookmarked in de folder hatesites. Die wordt steeds groter, heel vermoeiend hoor, om de diarreeh van al die phoben door te werken; bang voor alles, schijten in hun broek, zielig eigenlijk.

Dat neemt niet weg: de opmerkingen van Engel (nekschot voor FN) en die van Pennings (wenst Halsema een natuurlijk (!) dood), zijn gevaarlijk.

Peter stelt terecht de vraag: hoe belangrijk is dit nu? Welk gevaar vertegenwoordigen deze ernstig gestoorde mensen? Welnu, het antwoord lijkt mij duidelijk: zelf zullen ze niet de daad bij het woord voegen, maar eerder anderen, die nog gestoorder zijn, ertoe aanzetten.

Hoe zit het met de verdediging? Of een tegenaanval?

op 07 09 2013 at 18:18 schreef Tessa Voerman:

Floripas!
Jij onder je nick, en ik dan ein_de_lijk onder m’n eigen naam. Je kent me toch nog wel?

Verder blijft het natuurlijk weerzinwekkend, de voorvallen die Peter aanhaalt. Ik weet niet wat te doen. Is er iets te doen?

op 07 09 2013 at 18:57 schreef dewanand:

namaste Peter,

Dit is echt te triest om aan te horen, ‘nekschot’? Hoe durven zij het? 90 procent van alles wat deze kereltjes eten komt uit de zwarte en niet arische wereld en toch schelden zij ons uit, pure profiteurs dus. Hoog tijd Peter dat wij niet ariers, multilanders en mixlanders maar gewoon vertrekken uit deze zieke, uitgewoonde veenpolder. De oudhollandse gatenkaas is hier verzuurd. HIerom vertrekken de Hollanders bij duizenden als ze even een kans krijgen.

Ik moet handelen, weg minste weerstand is beste, natuurlijker en goedkoper. Dus wil ik maar gaan werken aan een massa emigratie plan, incl dus massa remigratie, uit hele Schengen zone, Wieroe vindt dit wel een hele uitdaging voor zijn kleine en grote katten hersenen. En Wieroe zegt mij nu wel van, ‘ja in de tropen kan ik buiten achter de tamil muizen rennen en dan eet ik beter sattvisch hindoevoer elke dag en ik leef dan langer’.

Ook Wieroe heeft genoeg van de verzuurde domhollandse gatenkaas, dus ons massa emigratie onderzoeksrapport moet snel af.

Hoog tijd voor een Fnaakt eilandje of een Fnaakter stadje of dorpje in suriname.

zo zie je het: onze Peter krijgt stank als dank.

dewanand en wieroe

op 07 09 2013 at 19:55 schreef JvanDijkS:

Engel is een totaal onbeduidend figuur. Zo’n oproep is ook een roep om aandacht.
Dat maakt zo’n oproep echter niet minder gevaarlijk.

op 07 09 2013 at 20:15 schreef jvdheuvel:

Even over dat Floripas verhaal; ik ben 1 keer suspended geweest toen ik heel snel heleboel mensen ongevraagd aansprak wegens dat Asscher “ik neem hier aanstoot aan” verhaal. Ik kreeg toen een formuliertje dat ik moest beloven dat ik dat niet meer zou doen.

Is het niet zoiets, dat Floripas nu steeds overkomt?

Het lijkt me namelijk nogal veel moeitje voor onze roze “vrienden” om steeds iemand te laten suspenden.

Het viel me overigens laatst wel op hoe Bennink een keer die “maak_af” of zoiets binnen 5 minuten liet suspenden middels 1 tweet naar support en naar zijn volgers. Dat was opvallend aangezien er al 10 dagen diverse mensen over dat haat account zaten te krijsen zonder dat er iets gebeurde.

op 07 09 2013 at 20:38 schreef Wim de Keuter:

Schandalig dat dit inderdaad nooit eens wordt opgepikt door de Hilversumse kanalen. Die bruine GS-klan zit bij Knevel en andere televsisieprogammas, bestuurt de Balie en is gast in veel radioprogammas. Zij worden mainstream terwijl de stem der gerechtigheid naar de marge wordt gedrongen. Echter, waarom zelf geen internet- tv of radiostation beginnen? Kost weinig en bereik wordt beter dan blog, denk ik.

op 07 09 2013 at 21:14 schreef Sasha Berkman:

We moeten de hedendaagse rechtse golf gewoon keren. Niets nieuws onder de zon.
Doorgaan!

op 07 09 2013 at 21:47 schreef Lorenz:

Waarom precies is er scheefheid in verontwaardiging? Het is alsof veel mensen nog steeds bang zijn politiek correct te zijn. Domrechtse malloten worden niet aangepakt als normale mensen, maar gespaard en een beetje ‘gegeusd’. Het wordt weggemoffeld. Het doet een beetje denken aan hoe eerder multiculturele problemen werden negeert. Een gespiegelde tegenreactie.

Over de kwestie van de Haagse marechaussee-moslima weet ik te weinig om er conclusies aan te verbinden. Misschien waren er meer aanwijzingen/redenen. En misschien is ze onterechf geschorst. Meer informatie nodig.

op 07 09 2013 at 22:12 schreef Haes:

@Lorenz
“…maar gespaard en een beetje ‘gegeusd’.”
Was dat maar zo, dan viel het allemaal misschien nog wel mee. Maar nee, het zijn sentimenten die door die goegemeente eigenlijk maar al te graag onderschreven worden. Al durven ze het misschien niet altijd zelf hardop uit te spreken. Men is al blij zat als anderen dat voor hen doen. Die anderen tegenspreken, ligt dan natuurlijk niet in de lijn der verwachting.

op 07 09 2013 at 22:15 schreef Sasha Berkman:

Over die haagse moslim marechaussee.
Ik herinner me een personeeladvertentie van de luchtmacht. Willen ze wel moslims in JSFs?

op 07 09 2013 at 22:48 schreef Mario:

Een heel sterk stuk van Peter Middendorp, inderdaad. Incl. de afsluiter.

“‘Niemöller schrijft zo slecht – als hij links was geweest, wilde niemand zijn spullen publiceren.’ Ik legde neer en dacht: sterker – toen hij nog links was, was dat ook het geval.

Tien jaar lang werd nergens anders over gedebatteerd dan over immigratie. In het elfde jaar publiceerde Niemöller het boek Het Immigratietaboe. Prompt werd hij uitgenodigd door een talkshow. De eerste vraag: ‘Hoe komt het dat u en ik op dit moment niet over dit onderwerp mogen praten?’

Er waart een spook door Nederland. Koekoek, zegt het spook.”

Wat m.i. mist zijn de door cocaïne dolgedraaide hersencelletjes van Joost Niemöller. In ieder geval goed om te vernemen dat die waanzinnige Niemöller een platform minder heeft.

op 07 09 2013 at 22:54 schreef Sasha Berkman:

Kort samengevat het leger en justitie zijn geen vertegenwoording van het Nederlandsche Volk anymore

op 07 09 2013 at 23:10 schreef Lorenz:

Haes
Dat zal ongetwijfeld meespelen. Al heb ik geen idee hoe de verhoudingen liggen: hoeveel mensen denken er werkelijk zo over.

Nou moet ik bekennen dat ik ook nieuwsgierig ben naar hoe dat bij moslims zit. Hoeveel zijn er stiekem blij met de angst en toegeeflijkheid die verontwaardiging en terreurdreiging oproepen. Geen idee, maar ook onder moslims moet zo’n zwijgende groep zitten die het wel prima vindt dat een aantal mensen over de schreef gaat.

Ik maak me vast niet populair met bovenstaande alinea..

op 08 09 2013 at 07:06 schreef You On A Gin:

Tja, werd je maar ook eens uitgenodigd in zo’n teevee programma. Zou je leuk vinden, hè. Ik ook.

op 08 09 2013 at 07:59 schreef Thomas E:

Uit een VN interview met Yoeri Albrecht van 9/11/2012: “En toen Al-Haddad hier was, zat het OM in de zaal. Burgemeester Van der Laan had me erover gebeld. Hij zei: “Ik vind het hartstikke goed dat je dit doet, maar anti-semitisme is niet getolereerd. Ik stuur dus het OM om te kijken wat er wordt gezegd.” Gek dat Van der Laan niet zei dat RACISME niet getolereerd wordt. Is hij niet de burgervader van alle Amsterdammers?

op 08 09 2013 at 09:07 schreef Ralph van der Geest:

Schizofreen Nederland: gisteren berichtte sheeplerubriek ‘NOS journaal’ over het monddood maken vaqn chinese bloggers en internetactivisten door de chinese overheid.
‘Vrijheid van meningsuiting in China dit…, ‘vrijheid van meningsuiting in China dat…’.
Bij mij kwam de gedachte op dat de overheid hier helemaal geen moeite hoeft te doen ten einde het monddood maken, intimideren en de vernieling inhelpen van niet welgevallige bloggers….
zelfs dát lijkt geprivatiseerd te zijn in dit uiterst griezelig landje.
Over de gang van zaken in dit griezelland aan de Noordzee…geen woord in het sheeplejournaal….
Ik denk dat ik binnenkort maar naar China ga.

op 08 09 2013 at 09:55 schreef dewanand:

namaste Ralph van der Geest,

mbt China: het is een communistische Chinesee dictauur, met een partij van Han Chinezen aan de macht, en die zijn de wet, die mogen alleen een pen aanraken, die mogen iets bezitten. Chinese staat is de maffia in China.

mbt Nederland anno 2013:
De Nederlandse regering gedoogd nu geweld van het oervolk tegen andersdenkenden en niet ariers, en de uitvoerende machten vinden het gewoon great fun, omdat apartheids denken hoort bij de traditionele Hollandse (arisch/blanke) cultuur sinds de tijd van Willem van Oranje Nassau (prinsenvlag).
Zeg maar of ik gelijk heb?

HIerom zal de politie bij een aangifte/ PB verzoek met onderzoek door Peter Breedveld ovv ‘nekschot’ zin gewoon zeggen: ach man, stel je niet aan, hij maakte een grapje, en rot nu maar op uit dit bewapend koninklijk instituut anders pleur ik jou de cel in nu, wegens landverraad.

Dus: hier gedoogd men bedreigingen en men straft selectief, dus ietwat moderner en intelligenter concept van een nazi.nl dictatuur.

HIerom moeten wij niet ariers maar binnen vijf jaar onze koffers pakken en terug vliegen via de lianen overzee, Back to the jungle, waar de bananen krom zijn.

dewanand en wieroe

op 08 09 2013 at 11:08 schreef Daphne:

Ik verschil van mening met Frontaal Naakt over het medium om je energie in te steken. Allerlei gekken publiceren op Twitter en roepen de meest extreme dingen. Dat is tot nader order om aandacht te krijgen, en hoe extremer, des te meer aandacht. Rob Engel, of hoe heet-ie, heeft al weer veel te veel aandacht van ons afgesnoept, tijd die we beter kunnen besteden aan iets anders.
Wat is dat andere? Politiek handwerk. Of met een gouwe ouwe: de mars door de instituties. Waarom gebeurt er op dit moment wat er gebeurt in Nederland? Omdat er in de politieke partijen, waar het er echt toe doet, niet voldoende tegendruk wordt uitgeoefend.
Iemand bestrijden op Twitter heeft volgens mij geen zin. Bestrijd mensen als Fred Teeven en Lodewijk Asscher op de plek waar het pijn doet: in hun partijen, in het parlement en in de rechtszaal.

Hiermee wil ik niet zeggen dat ik het ook maar op enige manier eens ben met die gasten die dreigtweets sturen. Naar wie dan ook. En van Peter moeten ze al helemaal afblijven. Laat dat duidelijk zijn. Gewoon aangifte doen, dus.

op 08 09 2013 at 13:00 schreef Peter:

Daphne, misschien ben ik niet duidelijk genoeg of kan ik gewoon niet goed uitleggen, maar dit gaat niet over Robert Engel.

Dit gaat over het recht om een mening te hebben, en te uiten, zonder gevaar te lopen dat je het slachtoffer wordt van een karaktermoord in één van onze kwaliteitsmedia.

Ik laat hierboven zien, en zal daar de komende tijd ook even mee doorgaan, hoe de rioolrechtse blogosfeer de gevestigde media, de publieke opinie en de politiek beïnvloedt.

Als je Fred Teeven wilt bestrijden, moet je de krachten bestrijden die mensen als hij op hun positie zetten.

Dat zijn dus mensen die haatzaaien en blèren en met alle mogelijke middelen andersdenkenden kaltstellen.

Intussen zien we hoe de media gretig duiken op elke Turk die iets lelijks over Ebru Umar roept, terwijl types als Van den Engel en Pennings hun goddelijke gang kunnen gaan.

Absurd om te stellen dat dat onze aandacht niet waard zou zijn.

op 08 09 2013 at 13:14 schreef Lorenz:

Volgens mij verschillen Peter en Daphne niet zo sterk van mening als nu lijkt. Je kan de strijd op meer punten en niveaus voeren.

op 08 09 2013 at 14:30 schreef Brenda van der Veer:

Het publiek is altijd gek geweest op enfants terribles. Volgens wikipedia heeft Henk van der Meyden nog actie gevoerd tegen Sjef van Oekel nadat de laatste zich op televisie leeg had gekotst in een fietstas. Controversieel gedrag wordt amusanter als iemand daar schande van spreekt. Lachen!

Het publiek dat van van Oekel hield, bestond voornamelijk uit arbeiders en studenten. Dat publiek is bijna uitgestorven, tegenwoordig zijn er meer dan een miljoen huishoudens met een besteedbaar inkomen van boven de vijftigduizend euro. De nieuwe Sjef van Oekels zijn nu de rechtse kleinkinderen van Henk van der Meyden die zich publiekelijk op het net leeg kotsen. Die van Frikschoten toch. Lachen!

Dat maakt het zo onmogelijk om de discussie aan te gaan met populistische bloggers. Hoe kun je met een van Oekel een gesprek aangaan zonder jezelf in het openbaar voor schut te zetten?

op 08 09 2013 at 14:39 schreef Maarten:

@Daphne en Peter
Exact Peter, laatst nog een documentaire op de Joodse omroep over het gebruikt van Joden door de Ajax supporters, die het zogenaamd op hebben met de zionisten. Not. Enfin, dit had de tegenreacties als Joden aan het gas, door de voetbalsupporters van de tegen clubs. Ja ook de blanke supporters. Waarom hoor je daar zo weinig over? Nee als Turkse pubers het zeggen, dan is het pas interessant.
Lees de reacties onder het geenstijl topic over de jodenstreek. Je snapt het wel. Nou eigenlijk niet meer.

op 08 09 2013 at 19:13 schreef Boe! Ik ben een moslim:

We zijn drie oorlogen en crises verder en er lijkt vooralsnog geen einde aan te komen. Terrorisme en racisme gaan hand in hand. Desondanks rechtvaardigt de een de ander niet.

We kunnen ons afvragen welke groep het meeste heeft geprofiteerd van deze zogenoemde terreur. Sterker nog ik geloof dat het beeld van de terroristische moslim kunstmatig in stand word gehouden, zonder al te veel moeite. De afgelopen jaren zijn moslims omgetoverd tot terroristen en racisten gewoonweg weggetoverd.

op 08 09 2013 at 19:55 schreef dewanand:

Boe! Ik ben een moslim zegt: ‘De afgelopen jaren zijn moslims omgetoverd tot terroristen en racisten gewoonweg weggetoverd.’

Ons commentaar,

ja, senor het is juist onze oerhollandse HELD die deze ontwikkeling in zijn eentje wil bestrijden en kijk wat men hem toewenst. Hou aub een eremis of collectieve eredienst voor Peter en Hassnae in alle moskeeen komende week vrijdag als je hem wil eren en je waardering wil tonen voor zijn noeste cyber arbeid. Hij steekt zijn mooie witte handen letterlijk in de hete Hollandse kolen en men heeft die al laten verkolen, Peter is al een ongewenst whiggertje, zoals nu blijkt.

Toch is het niet echt zo dat Peter radicaal pro islam is, nee hij staat open voor nieuwe verrijkende culturen en (culinaire) tradities, en zo werkt Fnaakt gewoon al jaren. Soms voel ik een verouderde flower power, zweverige sfeer uit de jaren 70 op Fnaakt en dit laat het bloed koken van de kromrechtse figuren denk ik. Die kan je het beste typeren als hollandse neocons, soort modern, tolerante, correct rechtse white power beweging global.

Ok, wij hebben hindu power, black power, african power, enz dus white power is ok, en niet vies voor ons niet ariers.

dewanand en wieroe

op 08 09 2013 at 20:43 schreef Lorenz:

Ik snap Boe niet helemaal.
Ja er zijn mensen die garen spinnen bij negatieve beeldvorming rond moslims en dat aanwakkeren. Dat is duidelijk en doodzonde.

Maar dat terreur ‘zogenoemd’.. Nee. Ik kan me redelijk wat radicalisering, bedreiging en geweld herinneren de laatste 10 jaar, ook in het westen. Er zijn dus ook moslims die het beeld helpen opbouwen. Met daden. Ben niet te selectief Boe, dat maakt je niet geloofwaardiger.

op 09 09 2013 at 13:40 schreef Lorenz:

Holy shit. Hier gaat Nanninga totaal over de schreef. Er worden verbanden gelegd en conclusies getrokken die niet kunnen en een nep-citaat gebruikt. Dat dit kan. In een normaal land wordt dit onderwerp van gesprek, minstens.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/meisje_8_maakt_haar_echtgenoot.html

op 09 09 2013 at 18:24 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Ik heb het over opportunisten, zoals jij. Volgens jou rechtvaardigt een fout de andere. Als we het over bedreiging, geweld en radicalisering hebben dan steekt het Westen Islamistan naar de kroon. Een grotere boeman als het Westen is er niet. Alsnog haat ik het Westen en westerlingen niet, voornamelijk omdat deze niet bestaan. Net zo min als moslims of Islamistan bestaat.

Om van terreur een wij-zij verhaal te maken beaamt onwetendheid. Een bom maakt immers geen onderscheid tussen wij of zij.

“Strategy of tension” is een tactiek om publieke opinie te verdelen, manipuleren en te controleren via vrees, propaganda, desinformatie, psychologische oorlogvoering, agent provocateurs en valse vlag terroristen.

op 09 09 2013 at 18:52 schreef Leo Schmit:

Boe! lees je soms Ganser bij Voltaire.net?

Kunnen we dat hier inbrengen of gaat Peter dan in een breuk?

op 09 09 2013 at 22:51 schreef Lorenz:

Boe! ??
Heb je het tegen mij in je laatste post? Dat ik fouten rechtvaardig? Opportunist ben? What the fuck.

Je maakt er een hullie/zullie verhaal van in je eerste alinea hierboven en ook in je post daarvoor, daar in de laatste alinea. Lees maar terug.

Ik probeer juist duidelijk te maken dat er niet alleen aan beeldvorming wordt gesleuteld door ‘blanke haatzaaiers’ maar ook door mensen die uit naam van de islam dreigen en geweld plegen. Allebei verpesten ze het. Voor mij zijn dat constateringen, geen pogingen om een van de partijen de hand boven het hoofd te houden.

En dan beschuldig je mij van wij/zij-denken? Ik snap je niet. Echt niet.

op 10 09 2013 at 08:48 schreef Mart:

@Lorenz,

Bot gezegd, Boe! heeft gelijk.

Er is geen morele equivalentie. Er zijn inmiddels meer slachtoffers gemaakt door de ‘blanke zijde van de ‘War on Terror’ dan door de terroristen, en vaak met niet betere motivatie dan “ze zijn bruin en moslim, dus het zullen wel terroristen geweest zijn”.

Met aan de hand van die paar slachtoffers die de terroristen gemaakt hebben wordt er dan ook nog van allerlei racistisch gedachtengoed goedgepraat.

Een morele equivalentie hiervan maken is partij kiezen voor de grootste bek.

En dat zijn niet de moslims.

op 10 09 2013 at 09:27 schreef laarmans:

Nederland begint paranoia te worden. Eerst een clubje voetballende salafisten die bestormd worden door een peloton politie.Dan een moslima marechaussee die uit haar baan wordt gezet op grond van vermeende beschuldigingen.
Vermeend, mind you.Toen een onderwijzer met PVV sympathieën uit zijn baan werd gezet, huilde het rechts-extremistische volkje: Berufsverbot, berufsverbot.Heeft u iets gehoord van de overkant over deze vrouwelijke marechaussee? Jawel, adhesie in de Telegraaf en op rechts-extremistische webblogs.Het gezond verstand, de redelijkheid,de nuance is er niet meer bij een deel van het Nederlandse volk.In tijden van crisis wordt er naar een zondebok gezocht, een bevolkingsgroep waarop men zijn ongenoegen kan afreageren.Wat is er dan makkelijker dan het trappen naar moslims.Die houden zich stil, die zeggen nooit wat, die moet je op hun kop schijten willen ze protesteren.De geblondeerde cavia G.Wilders, Joost Niemoller, Lellebel Nanninga,en de beruchte, rechts-extremistische racist en filosemiet Martien Pennings weten dit maar al te goed. En zullen elke keer het vuurtje oppoken,elke keer gaan ze een stap verder in hun moslimhaat.Totdat er een reactie komt en dan zijn ze waar

op 10 09 2013 at 09:28 schreef laarmans:

Een vervolg…….Waar ze zijn moeten.Bij een clash tussen medeburgers.

op 10 09 2013 at 11:53 schreef Sasha berkman:

Ik ben het helemaal eens met Mart en Boe

op 10 09 2013 at 13:08 schreef babs:

Over de kwestie van de Haagse marechaussee-moslima weet ik te weinig om er conclusies aan te verbinden. Misschien waren er meer aanwijzingen/redenen.

Ik ga er voor het argument even van uit dat er informatie is die aannemlijk maakt dat de dame op het punt stond een aanslag plaats te laten vinden. Natuurlijk is die info op illegale manier verkregen en kan dat dus niet openbaar worden gemaakt.

Dan heb je als land dus de keuze: mankracht inzetten om in te kunnen grijpen wanneer nodig en mogelijk zelfs wat terroristen op heterdaad betrappen of iemand wegsturen met als enige officiële redenen dat die moslim is en daarmee dus de boodschap geven aan alle moslims dat ze niet meer helemaal meetellen.

Het land dat ervoor kiest iemand weg te sturen met als enige officiële rede dat die moslim is, verdient de veiligheid niet die daarmee evt wordt gewonnen. En dat zeg ik als frequent flyer, die al een bomaanslag voor zijn kantoordeur heeft gehad.

Herhaling: dan ga ik er dus van uit dat er meer is. Is er niks meer, dan is het nog veel erger.

Over die moslims op het voetbalveldje wil ik wel meer info alvorens te oordelen. Dom tuig of domme politie, beide is mogelijk.

op 10 09 2013 at 15:03 schreef Sasha Berkman:

babs: het feit dat de gearresteerden alleen zijn gearrsteerd omdat ze geen ID wilden of konden tonen is een grof schandaal en maakt dat ik het een staaltje politieterreur zou willen noemen.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3506948/2013/09/10/Radicale-Haagse-moslims-meer-voetbalacties-tegen-politie.dhtml

‘We gaan door met bewijzen dat Nederland een politiestaat is voor moslims.’

op 10 09 2013 at 17:23 schreef Lorenz:

Mart
Ik heb niet de intentie om met morele equivalentie (impliciet) partij te trekken.

Druk me svp niet in je frame van wij/zij en wie maakt de meeste doden of heeft de grootste bek.
Terreur is fout.
Racisme en haat zijn fout.
Praat wat fout is gewoon niet goed.

Als je mij vraagt daarentegen waar wij in Nederland onze aandacht op moeten richten, dan zeg ik: de strijd tegen (sluipend) racisme en haatzaaierij. Dat is inderdaad een groter probleem HIER.

Maar ‘het westen’ vergelijken met ’terroristen’ zoals jij doet. Nee daar doe ik niet aan mee. Het westen bestaat net zo min als ‘de moslims’. Ik ben geen Nanninga en Boe! is geen terrorist.

Terroristen en haatzaaiers zijn wel allebei verwerpelijk bezig. Dat wel.

Hopelijk snap je mij een beetje. Ik denk in andere grootheden, maar wil wel hetzelfde op dit moment: haatzaaien kwijtraken.

op 10 09 2013 at 18:31 schreef Mart:

@Lorenz,

Nee. Ik wijs je begrip af. Je staat handenwringend aan de kant onder een artikel over rechts haatzaaien een beetje “Jamaar, de moslims dan?” te roepen. Dat is een morele equivalentie proberen op te zetten, of op zijn minst de discussie trachten te laten ontsporen.

“Ik weet uw werken, dat gij noch koud zijt, noch heet; och, of gij koud waart, of heet!”

Mooiere woorden waren nooit van toepassing. Als je oprecht ben, dan ben je met je lauwe houding eerder een hinder dan een bijdrage aan een redelijk debat. Wees een vent, en kies een keer duidelijk een kant.

op 10 09 2013 at 22:23 schreef Tiemel van Huighplassen:

Nekschot. Afschuwelijk woord dat mij mij de ergste beelden oproept, helemaal in deze tijden van oorlog, waanzin en barbabrij. Polemiseren is goed, these antithese alles tot je dienst maar blijf hoffelijk en schuw het geweld, tot elke prijs.

op 10 09 2013 at 23:30 schreef Lorenz:

Mart
En weer kom je met schijntegenstellingen en valse beschuldigingen.
Ik heb al lang een kant gekozen. Dat heb je kunnen lezen.
Waarom ik nuance toevoeg? Blinde haat met oogkleppen op bestrijden leidt tot meer ellende.
Ik hou liever overzicht en zoek de oplossing niet alleen in een vijand bestrijden maar ook in het begrijpen en bespelen van meer krachten die op elkaar inwerken.
Je kan mijn oprechtheid proberen te begrijpen of me beledigen en bestrijden. Jouw keuze.
Wat jij ook doet, ik blijf haat en racisme bestrijden. Wellicht op een andere manier dan jij je kunt voorstellen.

op 11 09 2013 at 01:32 schreef vander F:

Beroepsverboden zijn er altijd geweest hoor, alleen de slachtoffers hiervan veranderen door de tijd heen, t’is maar net wie op een gegeven moment als staatsgevaarlijk of zo wordt gezien.
tijdens de koude oorlog bv is menig communist kaltgestellt,
geen kans op bepaalde banen, afgeluisterd, gevolgd.
En nu zijn de ‘Islamisten’ duidelijk aan de beurt.
Al mag je als Mohammedaan nog wel burgermeester zijn hoor, verder geen idee waarom die tante van de MIVD geen vertrouwensfunctie meer mag vervullen op Schiphol.
Ik lees overigens niet dat ze ontslagen is als Marechaussee maar geschorst uit een functie, lijkt me niet hetzelfde?

op 11 09 2013 at 09:35 schreef Mart:

@Lorenz,

Met je voortdurende handenwringen over harde taal richting het tuig, het erbijhalen van de moslims in een artikel over juist de haat die van de andere kant komt, heb je gewoon je krediet verspeeld.

Je bestrijd racisme en haat niet, je moedigt het aan met je lauwe houding.

En het feit dat in oprechte verontwaardiging een kant kiezen tot blinde haat bestempelt doet mij ten zeerste twijfelen aan je oprechtheid.

op 11 09 2013 at 10:56 schreef Lorenz:

Ik zeg dat je blinde haat (van foutrechts) niet moet bestrijden met (je eigen) oogkleppen op (van woede en verontwaardiging).
Het verschil is dat ik het vizier open houd en jij ‘zwart of wit’ eist.
Ik sta niet te handenwringen. Dat is suggestie en dat flik je nu steeds. Heb je dit soort karaktermoordspelletjes afgekeken van GeenStijl en Fox?
Of is het je oprechte verontwaardiging die je blik kleurt en vertroebelt?
Je ziet in ieder geval niet wie ik ben en vult te veel in. Wentel je lekker in je eigen gelijk en schop maar om je heen. Ben klaar met jou.

op 11 09 2013 at 11:46 schreef babs:

Sasha,

De acties zijn in het nieuws gekomen als:
‘Politie treedt op tegen radicale moslims’.

Dat kan aan de politie liggen, aan de media en aan de actievoerders, waarschijnlijk een combinatie.

Als het doel is racisme en islamofobie te verminderen, zijn de acties tot nu toe niet geslaagd. Licht islamofoben zullen eerder banger zijn geworden en ik vermoed dat dat niet de bedoeling is.

Dan moet je als actievoerder analyseren wat je zelf verkeerd hebt gedaan en hoe je kunt proberen te zorgen dat media en politie het voortaan beter doen.

op 11 09 2013 at 13:22 schreef Mart:

@Lorenz:

Soms is zwart gewoon zwart.

op 14 09 2013 at 12:08 schreef Erik Tjallinks:

Helemaal met je eens. Fatsoen is helaas een zeldzaam voorkomend verschijnsel geworden, net als relativering. Dat is jammer, want als kritiek wordt geuit, moet j fatsoenlijk daarnaar luisteren en eventueel met argumenten, en niet met beledigend gescheld, weerleggen. Dat mensen kritiek hebben op de islam, is OK, net als kritiek op christendom, maar kritiek op de islam wordt door de meeste moslim-woordvoerders niet gepikt, en men gaat over op schelden en dreigen, of men voelt zich zwaar beledigd of verongelijkt. Kritiek op islamcritici wordt door hen net zo beantwoord. Zo kom je er niet uit, en fatsoen moet redding brengen, maar waar is dat gebleven? Er zijn teveel ego’s die denken dat ze een missie hebben.

op 16 09 2013 at 14:56 schreef babs:

Erik,

Geef eens een voorbeeld van een moslimwoordvoerder die niet met kritiek kan om gaan. Ik zie dan graag ook uitleg welke moslims die persoon precies vertegenwoordigt.

Probleem met de Islam is dat er geen organisatie is, er zijn dus geen algemeen erkende moslimwoordvoerders. Je kunt hooguit relevante of minder relevante imams aanwijzen.

Moslimwoordvoerders in Nederland die op TV komen of in de krant, hebben meestal geen enkel draagvlak onder hun zogenaamde achterban. Ze zijn er meestal vooral in geslaagd op handige manier subsidie los te weken door in te spelen op Nederlandse tradities van woordvoerderschap, als het al niet aandachtsverslaafde schreeuwlelijken betreft.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS