Home » Archief » Neuk je met je eigen


[10.02.2022]

Neuk je met je eigen

Peter Breedveld


Illustratie: Artemisia Gentileschi.

Ik moet natuurlijk wachten op de uitslag van het onderzoek, dan zal er wel precies duidelijk worden wat er precies aan de hand is, maar door de affaire Gijs van Dijk gaan er teveel alarmbellen bij me af om er zo lang stil over te blijven.

Dus met het risico om straks alles terug te moeten nemen: het zal toch niet zo zijn dat, waar ik al zolang bang voor ben, de sekspolitie ook mij van mijn bed komt lichten omdat, het spijt me onoprecht het te moeten toegeven, ook ik niet altijd eerlijk ben geweest tegen de vrouwen in mijn leven.

Dat lijkt althans de reden dat het PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk zijn Kamerzetel heeft opgegeven of heeft moeten opgeven: er hebben vier vrouwen over hem geklaagd en de klachten van twee van hen waren zo ernstig dat PvdA-fractievoorzitter Lilianne Ploumen een onderzoek laat instellen. Eén van de klagers is kunstenaar Tinkebell en die zegt nadrukkelijk dat er bij haar geen sprake was van seksueel overschrijdend gedrag maar van manipuleren, liegen en framen. Zij zegt een relatie met Van Dijk te hebben gehad en door hem bedrogen te zijn en weer een andere vrouw, een vriendin van Mei Li Vos, zegt hetzelfde en tegen beide vrouwen zou Van Dijk hebben gezegd dat-ie door de ander wordt gestalkt.

Eén ding is duidelijk: de man maakt een behoorlijke zooi van zijn seksleven, maar dat is zíjn zaak en die van zijn sekspartners.

Blauwe tiet

Door dit alles heen loopt een eerdere beschuldiging van seksuele grensoverschrijding, maar daar is onderzoek naar gedaan, waarna Van Dijk werd vrijgepleit en de vrouw die over hem geklaagde door de PvdA werd geïntimideerd, omdat ze hem bleef beschuldigen. Van Dijk is niet de enige die er een zootje van maakt, zeg maar. De PvdA kan er ook wat van, maar goed, dat wisten we al.

Vrouwen op Twitter proberen me streng terecht te wijzen dat dit niet over seks gaat, maar volgens mij gaat het wel over seks. Het lijkt erop dat vrouwen, die zich al dan niet terecht door Van Dijk voelen belazerd, gebruik maken van het #Metoo-momentum om wraak te nemen op de man die met hun gevoelens hebben gespeeld. En dat de PvdA, ook vanwege het #Metoo-momentum, hem van schrik z’n zetel laat opgeven, voordat er ook maar iets is onderzocht.

Niet dat ik wil zeggen dat er totaal niks met hem aan de hand is, want iemand zo enthousiast omhelzen dat ze er een blauwe tiet aan overhoudt, is vrij bizar. Máár het kan heel goed, dat-ie mensen zo aardig vindt dat ie ze, zonder rare bedoelingen, even een lekkere harde knuffel geeft, ik heb ze ook meegemaakt. Het is raar, ik moet er ook niks van hebben, maar ze bestaan, deze types. De andere vrouw die, naast Tinkebell, een klacht heeft ingediend heeft ook een “innige knuffel” van hem gehad, trouwens.

Vreemdgaan

Maar het kán eenvoudig niet zo zijn dat iemand zijn zetel opgeeft omdat hij liegt, framet en manipuleert. Ik bedoel, dat zijn de drie belangrijkste criteria waaraan een politicus moet voldoen. Zonder liegen, framen en manipuleren haal je de kiesdrempel niet eens, kun je zelfs fluiten naar een zetel in de gemeenteraad van Schubbekuttenveen.

En thuis? Geen relatie overleeft het zonder liegen, framen en manipuleren. Je kunt niet altijd maar eerlijk tegen elkaar zijn, zelfs niet tegen jezelf, dat maakt het leven ondraaglijk. Vreemdgaan hoort er soms ook bij, daar kan een relatie ook bij gebaat zijn en als mijn geliefde vreemdgaat, hoop ik dat ze blijft manipuleren, liegen en framen zodat ik overtuigd blijf dat ze me trouw is maar het gebeurt soms gewoon, omdat je je verwaarloosd voelt, omdat je wrok koestert en kwaad bent, omdat je je op een bepaald moment heel erg bij iemand geborgen voelt en de reden dat het vandaag de dag zo’n ongelofelijk drama is, is dat het hele land zich er via de sociale media en de roddelpagina’s mee bemoeit en onverbiddelijker en rechter in de leer is dan een Veluwse kerkgemeente. Vergeving is er niet meer bij.

Maar daar hoef je de politiek toch niet voor uit?

Seksleven op straat

Nee, er moeten dickpics in het spel zijn, of grijpgrage handen, een aanranding, anders geef je je zetel niet op, al vóórdat er een onderzoek is begonnen.

Tenzij van Dijk bang is dat zijn hele seksleven op straat komt te liggen, en ja, ik kan me goed voorstellen dat je dan zegt geef mijn portie maar aan Fikkie.

Iemand op Twitter zei het terecht te vinden dat iemand, die er meerdere relaties op nahoudt met mensen die dat niet van elkaar weten en ze tegen elkaar uitspeelt, niet in de Kamer hoort. Op zich is het legitiem je af te vragen “zeg, hoe betrouwbaar ben jij eigenlijk als volksvertegenwoordiger, makker?” Maar als je er even over nadenkt, zullen er weinig Kamerleden overblijven als je er zulke strenge eisen aan stelt. Ik heb als student veel in Nieuwspoort gewerkt en wéét dat er wat werd afgevoosd tussen Kamerleden, fractie-assistenten, bewindslieden en wat niet al.

En sowieso moet je uit andermans slaapkamer wegblijven. Dan kun je mensen ook wel de laan uitsturen omdat ze thuis hun sokken overal laten rondslingeren en de afwas laten staan. Zo’n sloddervos, hoe secuur gaat die eigenlijk om met vertrouwelijke notities, weet je wel.

Nee, neuk je met je eigen, is wat ik altijd zeg.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 10.02.2022 @ 17:20

[Home]
 

1 Reactie

op 10 02 2022 at 17:20 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS