Home » Archief » Penetratiedrang


[08.02.2022]

Penetratiedrang

Peter Breedveld


Illustratie: Artemisia Gentileschi.

Wat bezielt zoveel mannen om vrouwen een dickpic te sturen? Ik stelde die vraag op Twitter en een aantal mensen verwees naar dit onderzoek, waarvan de samenvatting meldt dat de meeste dickpickers het doen in de hoop een foto van een vulva terug te krijgen en dat er ook een deel is dat serieus denkt vrouwen hiermee op te winden. Bovendien zijn ze narcistischer en seksistischer dan mannen die geen dickpics sturen.

Maar eigenlijk is dat niet wat ik bedoel. Ik wil weten waaróm ze verwachten een foto terug te krijgen, en wie ze heeft verteld dat vrouwen opgewonden raken van een foto van hun piel. Ik heb één keer een vrouw meegemaakt die seksdates had met een man die zijn eigen stijve pik als zijn profielfoto op een dating-site had, maar dat is een apart verhaal. Verder heb ik nog nooit gehoord dat iemand ervan gecharmeerd was, laat staan dat ze er opgewonden van raakte.

Je moet dus wel verblind zijn door je eigen narcisme als je je eigen supersuccesvolle carrière door de plee trekt door vrouwen te belagen met je dickpics en achteraf ook nog te verklaren dat je je niet realiseerde dat je er grenzen mee overschreed. Alsof je op de dinertafel begint te schijten en oprecht verbaasd bent over de ontzetting bij de andere tafelgasten.

Er zijn de laatste weken ook een aantal artsen van vruchtbaarheidsklinieken door de mand gevallen omdat ze hun eigen sperma hadden gebruikt om patiënten te insemineren. En ik las ergens dat dit nog maar het topje van een ijsberg was, dat het een liefhebberij van veel medewerkers van vruchtbaarheidsklinieken is.

Gore rotstreek

Ik vind het wel te vergelijken met het sturen van dickpics. Hoogopgeleide mannen schenden het vertrouwen van wanhopige, kwetsbare patiënten die hun lot in hun handen hebben gelegd, hun misschien wel laatste hoop op vervulling van hun kinderwens op die mannen hebben gevestigd. Het is een misselijkmakend gore rotstreek waarmee ook zij hun carrière en reputatie in gevaar brengen, om maar niet te spreken van de reputatie van hun levenspartners en kinderen. Wat bezielt ze?

Ik hou niet zo van verklaringen waarin evolutionair bepaalde mechanismen een rol spelen, zo van “mannen moeten hun zaad over zoveel mogelijk vrouwen verspreiden om de soort in stand te houden”, en dat de dickpic het moderne equivalent is van imponeergedrag bij apen.

Ik kwam op een hypothese toen ik vanmorgen op Twitter iets vertelde over een boek dat ik aan het lezen ben, Consiousness Explained van Daniel C. Dennet, en er onmiddellijk een man, en hij bedoelde het waarschijnlijk niet verkeerd, reageerde in de trant van ja, dat is wel een aardig boek maar je kunt beter een ánder boek lezen, en daar gaf hij dan de titel van. En ik realiseerde me dat mannen dit constant doen en dat het altijd gebeurt als ik ergens over schrijf, of het nou muziek of film of wijn of wat dan ook is. Er komen altijd, altijd, altijd mannen vertellen dat hun boek, hún film, hún lievelingsmuziek beter is, dat ik beter kan ophouden met waar ik mee bezig ben en me bezig moet houden met de dingen die hen bezighouden. Er komen nooit niet mannen je smaak afzeiken of je gebrek aan kennis uitmeten, echt nooit. En het zijn altijd mannen en nooit vrouwen, zelfs vrouwelijke docenten doen het niet, hoeveel autoriteit ze ook hebben op een bepaald gebied.

Heilige boontjes

En ik beschouw vrouwen niet als de heilige boontjes die zovelen van hen van zichzelf maken. Vrouwen hebben ook hun onhebbelijkheden, absoluut, ik geloof niet dat er geen oorlog zou zijn als vrouwen het voor het zeggen hadden, maar “Hé, weet je wat jij moet doen? Jij moet niet dat maar dit boek lezen” is niet een van hun onhebbelijkheden.

Mijn hypothese: zodra mannen een ruimte zien, of het nou de bank in de trein is, de kleedkamer van het fitnesscentrum, een eilandenrijk in Zuidoost-Azië of de vagina of het hoofd van een vrouw, of het hoofd van een andere man of de ruimte op de snelweg die een andere man inneemt, dan moet die ruimte leeggemaakt worden en gevuld worden met hun eigen aanwezigheid. Met hún voorkeuren, hún muziek, hún vlag, hún regels, hún piemels. Dat is waar die dickpic voor is, om het hoofd van een vrouw, haar geest te penetreren en te domineren met die vieze lul van ze, zodat ze ’s avonds, als ze bij haar eigen levenspartner is, toch aan die lul moet denken.

Ik denk, of hoop, dat de meeste mannen geen dickpics sturen, maar dat is gewoon een extreme vorm van het gedrag waar vrijwel alle mannen wel schuldig aan zijn: ruimtes binnendringen, die overnemen en bezetten en alomtegenwoordig zijn. Ze doen dit altijd en overal en heel dwangmatig.

Stuur me een pikkie, ik bedoel Tikkie:

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 08.02.2022 @ 16:49

[Home]
 

1 Reactie

op 08 02 2022 at 16:50 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS