Home » Archief » Oma Coma 9: Sex met je ex


[17.04.2010]

Oma Coma 9: Sex met je ex

Yezkilim

paar6

De vader van haar kind is weer op bezoek. Het is beregezellig. Voor het eerst wordt er geen klok gehanteerd, lijkt het. Sterker, ze zijn zojuist subtiel door een zuster naar een romance room gebracht. Ze mag nog steeds niets inspannends doen, maar trekt zich daar deze keer niets van aan. Wel is ze behoorlijk onzeker, ze ziet er immers echt niet meer uit als toen. Maar alles doet het nog wel. Dat verbaast haar trouwens niets, vrouwen hebben seksueel gezien nu eenmaal nauwelijks last van ouder worden. Bij mannen gaat alles daarentegen steeds moeizamer. Lijkt hij daarom nog nerveuzer dan zij?

Ze denkt terug aan vroeger. De tijd van vrouwen die altijd maar hoofdpijn hadden was, ook toen, al lang voorbij. Sinds mevrouw steeds vaker het initiatief was gaan nemen, was de man degene geworden die steeds vaker een smoes bedacht. Niet dat meneer sex opeens niet meer leuk vond, maar op commando klaar gaan liggen, wat vrouwen generaties lang gedaan hadden, was nu eenmaal eenvoudiger dan op commando presteren. Zelf hadden ze dit soort problemen nooit gehad trouwens.

Mede dankzij de zeer bescheiden sfeerverlichting en de betoverende bos- en duingeurtjes, afgespeeld van haar nanoschijfjes, gaat alles goed, erg goed. Ze hadden zich druk gemaakt om niets. Het is ouderwets gezellig. Maar na een tijdje uitgebreid nagenieten, begint hij zomaar opeens te grinniken en vraagt hij of ze misschien wil proberen te raden wat er op seksgebied allemaal veranderd is. Ze denkt even na. ”Nadat onze generatie, dankzij de beugel, de eerste was zonder lelijke gebitten, kwam er een generatie met alleen maar mooie lijven? Voor wie het betalen kon? Of ben jij als een gek gaan sporten ofzo?” Ze heeft het helemaal goed geraden en gezien. Maar nóg meer fantasie heeft ze niet.

“Herinner je je de erectiepil?” Natuurlijk, al was het alleen maar door alle spam. Nou, daar waren steeds meer varianten op verschenen, ook voor vrouwen. En die slikte je niet alleen als het anders niet meer lukte, maar ook gewoon, voor de lol, om te zorgen dat het allemaal zo mogelijk nóg leuker werd. En dat gebeurde natuurlijk ook in hun tijd al, maar inmiddels was het zover gekomen dat niemand nog durfde te vrijen zonder pilletje…

Nu grinniken ze met zijn tweeën. En als er even later toch op de deur wordt geklopt – ze krijgt dus wat meer tijd, maar het houdt nog niet over – zijn ze allebei weer aangekleed. Braaf laat ze zich naar haar kamer terugbrengen. En ze besluit om toch maar eens met de uitdeukdokter te gaan praten. Ook de pilletjes lijken haar wel grappig. Iets voor een volgende keer misschien?

Dit is het negende deel van een feuilleton. Zie ook deel 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8.

Yezkilim, 17.04.2010 @ 08:30

[Home]
 

14 Reacties

op 17 04 2010 at 13:58 schreef leo schmit:

Een mooie beschrijving met aan het einde een beklemmende situatie, die me aan Cuckoo’s Nest doet denken.

Tijd voor de uitdeukdoktor, zou ik zeggen. Alles doet het nog, wat wil ze nog meer? Echte geurtjes?

op 17 04 2010 at 14:16 schreef Daan:

Wanneer wordt er nou eens geneukt!?

op 17 04 2010 at 14:16 schreef Daan:

-t genant.

op 17 04 2010 at 14:55 schreef Yezkilim:

Leo, dank je! Wat ze nog meer wil? Ik denk dat ze gewoon nieuwsgierig is!

Daan, ze gaan in de derde alinea (tot Maar) van bil en genieten daar uitgebreid van, maar zoiets expliciet beschrijven is mijn hobby niet. Sterker nog, omdat ze allebei al wat ouder zijn, lijkt zo’n beschrijving me zelfs een tikje genant.

Ik begrijp niet wat jij genant vond?

op 18 04 2010 at 13:04 schreef MNb:

Vrouwen hebben qua sex nauwelijks last van ouderdomsverschijnselen?! En ik maar denken dat de overgang met enige hormonale veranderingen gepaard ging, die invloed op de lustbeleving hebben. Maar ja, ik ben maar een domme man, dus wat weet ik?

op 18 04 2010 at 19:30 schreef Yezkilim:

MNb, drie dingen:
– Als deze hormonale veranderingen al invloed op de lustbeleving hebben, is het meestal een positieve invloed (deze wordt weleens verklaard door het verdwijnen van de al dan niet bewuste angst om zwanger te raken)

– Als deze vrouwen de pil slikken en blijven slikken, merken ze helemaal niets van de overgang (volgens sommigen worden de verschijnselen uitgesteld tot ze er, wanneer dan ook, wel mee stoppen)

– Als vrouwen de pil niet slikken of ermee stoppen, is het ergste wat er op seksueel gebied kan gebeuren, dat ze wat extra smeermiddel uit een flesje nodig hebben.

op 19 04 2010 at 00:15 schreef Yezkilim:

Ik bedoel natuurlijk: Als vrouwen IN DE OVERGANG de pil niet slikken of enz.

op 19 04 2010 at 02:11 schreef MNb:

Ja ja, dat had ik wel begrepen. Maar waar heb je dat allemaal vandaan? Want als ik om me heen kijk dan heb ik enige twijfels. Dat bewijst wellicht alleen maar dat ik geen verstand van vrouwen heb.

op 19 04 2010 at 10:25 schreef Yezkilim:

Onderzoek. Interviews met huisartsen en gynaecologen, want Oma coma moet natuurlijk wel een beetje wetenschappelijk onderbouwd!

Huisartsen weigeren soms de pil voor te blijven schrijven wanneer iemand vast niet meer zwanger kan worden, want de pil zorgt er weliswaar voor dat vrouwenhersentjes het beter doen en dat botontkalking minder kans krijgt, maar hij verhoogt ook de kans op baarmoederhalskanker. En zelf de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen? No way! vinden deze Klink-adepten.

Wat jij waarneemt kan uiteraard tal van andere oorzaken hebben. Verder leerde wat rondvragen me dat de meeste vrouwen deze dingen ook niet weten, dus je bent in goed gezelschap.

op 19 04 2010 at 14:57 schreef Peter:

De pil, is mijn ervaring, is funest voor het vrouwelijk libido.

op 19 04 2010 at 20:18 schreef Daan:

Het was genant dat ik een dt fout maakte bedoel ik. En moest ik uit die paar zinnen neuken halen echt ja? Dan moet ik denk ik heel wat boeken opnieuw lezen om geile shit te ontdekken.

op 20 04 2010 at 15:46 schreef Ellen:

“De pil, is mijn ervaring, is funest voor het vrouwelijk libido.”

100% juist, Peter. Jammer alleen dat artsen vrouwen daar niet voor waarschuwen. Sommigen komen er pas achter wanneer ze in de overgang raken en stoppen met de pil. Op je 50ste leren hoe heerlijk seks kan zijn…………..

op 20 04 2010 at 15:48 schreef Peter:

Dat het zo dramatisch is, wist ik niet. Ik ben dan voortaan voor een verbod op de pil. Ik weet zeker dat de wereld een stuk leuker was als vrouwen wat vaker zin hadden – minder opgefokte mannen enzo.

op 21 04 2010 at 09:54 schreef Yezkilim:

Dit soort verhalen zijn nieuw voor mij. Wat ik wel weet, is dat de anticonceptiepil in veel soorten bestaat (andere samenstelling), dat die allemaal hun eigen bijwerkingen kunnen hebben en dat de effecten op verschillende vrouwen verschillend zijn. Dus word je opeens dik, krijg je opeens bij wijze van spreken borsthaar of heb je opeens geen zin meer in sex, stap dan over op een ander type, en experimenteer tot alles naar wens is. Maar wellicht geven de meeste huisartsen ook DIT advies niet…

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS