Home » Archief » PVV-fluisteraars


[05.03.2017]

PVV-fluisteraars

Peter Breedveld


Scène uit Gate of Flesh (Seijun Suzuki)

Een week nadat de Tweede Kamer instemde met Lodewijk Asschers ongrondwettelijke, discriminerende participatieverklaring voor nieuwkomers, die in strijd is met de fundamentale mensenrechten, zei Kamervoorzitter Khadija Arib dat het ‘verketteren en demoniseren‘ door Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk van DENK “ongekend is in onze parlementaire geschiedenis.”

Een opmerkelijke uitspraak van de vrouw die Wilders prees (Wilders, die zo’n leuk nepfoto’tje van Pechtold onder zijn kwart miljoen volgers verspreidde, waarna Pechtold werd bedreigd) omdat hij de Kamerregeltjes zo goed kent, in een interview waarin ze ook al tegen Kuzu en Öztürk tekeer ging. Ik vraag me af of er ooit eerder een Kamervoorzitter geweest is die zich zó partijdig opstelt als Arib. Volgens mij is dát ongekend in de parlementaire geschiedenis. Zelfs Martin Bosma heeft zich als Kamervoorztter altijd neutraler opgesteld.

Kluit belazeren

Wat Arib en de hele rest van de Kamer zo enorm pissig maakt, is dat Kuzu en Öztürk met filmpjes op YouTube laten zien dat Kamerleden hun achterban vaak wat anders beloven dan ze middels hun stemgedrag leveren. Ze worden in hun blootje gezet en ja, dat zal een hard gelag zijn, dat breken met de traditie dat je als politicus je hele leven tegen een royale vergoeding de kluit kon belazeren. Je wordt nu afgerekend op je daden. Kut voor je, man.

De campagne tegen DENK nam de afgelopen week weer koortsachtige dimensies aan, met elke dag in elk medium minstens een artikel per dag over dat DENK de kloof tussen autochtonen en allochtonen vergroot en dergelijke onzin meer, terwijl het enige probleem dat journalisten hebben met de PVV is dat die partij maar één lid heeft.

Absoluut dieptepunt in de anti-DENK-hetze is wat mij betreft wel de tranentrekker in de Volkskrant van Erdal Balci, die zijn eigen dode vader en zijn zieke dochter in stelling brengt tegen Kuzu en Öztürk, die hij ‘vele ziekenhuisbehandelingen in moslimlanden toewenst’.

Leuke moslima’s

Had iemand dat over Wilders geschreven, dan was zijn leven nu kapot geweest, maar dit blatante geval van emotionele chantage werd door de usual suspects, waaronder Volkskrant-redacteur Margriet Oostveen, weer zo vreselijk mooi gevonden. Oostveen werd ontzettend kwaad op me omdat ik er anders over dacht. Twee dagen later verscheen van haar een stuk dat al net zo verneukeratief was als dat van Balci: zogenaamd een portret van een groepje leuke moslima’s dat gewoon gezellig meedoet, maar in werkelijkheid het zoveelste schotschriftje tegen DENK.

Zulke stukken geven de witte meesters en meesteressen een heel goed gevoel over zichzelf, want er blijkt maar weer uit dat het allemaal inderdaad aan de allochtonen ligt en niet aan henzelf, maar ze bevestigen de noodzaak van een partij als DENK. Want allochtonen die Arjen Lubach niet leuk vinden, willen ook graag worden gehoord en dat worden ze nu niet. Niet door Jesse Klaver, die zegt tegen discriminatie te zijn maar ook dat PVV’ers een punt hebben als ze zeggen dat er voor vluchtelingen beter wordt gezorgd dan voor hen (even mijn onderkaak van de vloer rapen), niet door de SP, die een serieus racismeprobleem heeft en zeker niet door de PvdA, die met Asscher aan het hoofd een koloniale oorlog tegen allochtonen lijkt te zijn begonnen. Dáárom bestaat DENK.

Bruine tong

En alle media hebben nog steeds alleen maar oor voor de PVV-stemmer. Dit weekend pakt NRC Handelsblad wéér uit met twee pagina’s bewieroking van de PVV-stemmer. Van De Telegraaf tot de Volkskrant tot NRC en De Correspondent, allemaal halen ze een bruine tong bij de PVV-stemmer. Lichtpuntje is dat steeds meer verstandige mensen dat nu ook zat beginnen te worden. Zelfs Arjen van Veelen, tot voor kort zelf zo’n PVV-fluisteraar, ging er van de week op De Correspondent tegen tekeer.

Maar er zal nog heel wat water door de Rijn gaan voordat media en politiek van hun PVV-koorts zijn genezen. Wouter Bos prijst Wilders omdat die het brede ongenoegen van het Nederlandse volk zo uitstekend vertolkt, en hij zegt dat links de problemen met immigranten altijd heeft veronachtzaamd. Hij zelf natuurlijk niet. Bos heeft er altijd voor gewaarschuwd, maar werd dan uitgelachen. O nee, bijna uitgelachen.

Oproep tot gebed

Problemen met migranten? Welke dan? Dat van die kerstbomen is niet waar, dat van die feeststollen is niet waar, dat de Holocaust niet zou mogen worden besproken in de klas is niet waar, er is geen tsunami van islamisering en homo- en vrouwenhaat zijn geen exclusieve problemen van migranten. Bij GeenStijl zijn het zelfs lucratieve verdienmodellen. Door programma’s als Opsporing Verzocht lijkt het alsof Nederland door toedoen van ‘getinte jongeren’ is veranderd in Gotham City, maar de criminaliteit daalt en de witte mannen die onze samenleving echt onwrichten, de fraudeurs, de belastingontduikers, de bankiers die ondeugdelijke hypotheken verkopen, blijven altijd buiten schot.

Ja, tegenwoordig hoor je in sommige buurten de azan klinken, de oproep tot gebed. Dat lijkt me net zo’n non-probleem als de etensluchtjes in portieken, waar witte Nederlanders altijd over klaagden in de jaren tachtig (terwijl het in hun eigen huis altijd naar gekookte melk rook).

Problemen met racisme zijn er wél. Op de arbeidsmarkt, in de media, waar je als Arabier door de NRC zomaar wordt uitgescholden voor vrouwen verkrachtende zandneger, en in Den Haag, waar Lodewijk Asscher en Geert Wilders elkaar proberen te overtroeven in xenofobie. Het racisme bij de politie loopt de spuigaten uit en dit alles wordt stelselmatig ontkend. De gevestigde partijen doen er niets tegen. Die zijn allemaal te druk met naar PVV’ers luisteren.

Boze zwarte vrouw

De twee partijen die wél iets doen, Artikel 1 en DENK, worden steevast gedemoniseerd in de media. Kuzu en Öztürk als halve Erdogans, Sylvana Simons als boze zwarte vrouw, hoe vriendelijk glimlachend en beheerst en eloquent ze haar standpunten ook naar voren brengt.

Wie deze twee partijen verwijt te polariseren en te discrimineren, terwijl Wilders wordt geprezen omdat-ie zoveel gesundes Volksempfinden heeft en hooguit bekritiseerd omdat de PVV maar één lid heeft, heeft zijn ethische huishouding gewoon niet op orde. Ik ben echt benieuwd hoe al die NRC-redacteuren etc. zich hier straks, als de wind weer de andere kant opstaat, uit gaan lullen. Ze zullen wel weer net gaan doen alsof ze altijd hebben gewaarschuwd tegen extreemrechts, en verontwaardigd toeteren over een tweetje van mij uit 2009.

Frontaal Naakt wordt bedreigd! Echt, serieus bedreigd! Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 05.03.2017 @ 11:52

[Home]
 

19 Reacties

op 05 03 2017 at 13:07 schreef Murat:

Die zit! En sa is’t en net oars.

op 05 03 2017 at 14:15 schreef Chakir:

Nee, dit dan: http://www.human.nl/politicologica/afleveringen/partij-van-de-arbeid.html. Unfuckingbelievable!Karaktermoord van Kuzu in het kwadraat. PvdA is al heel lang ziek en kwakzalver Bos heeft destijds ervoor gezorgd dat de partij nu terminaal is. De enige die verstandige dingen zegt is Vogelaar, die “vakkundig” werd weggesneden uit de PvdA door de kwakzalver Bos.

op 05 03 2017 at 14:36 schreef Wake up call:

Gotverrrr…nu weet ik het zeker. Stem Denk(helaas Artikel 1 niet op het stembiljet hier)!

Dank voor alwéér een retegoed artikel!!

op 05 03 2017 at 16:07 schreef sjonnie:

Ook hier Artikel 1 niet dus DENK.

Murat, ;-)

op 05 03 2017 at 16:24 schreef Petra:

@Wake up call,

Als je liever op Artikel 1 wilt stemmen dan kan dat door je stempas om te ruilen voor een kiezerspas, daarmee mag je in Groningen stemmen. (Ik neem aan dat je in Friesland of Drenthe woont.)

https://www.kiesraad.nl/verkiezingen/inhoud/tweede-kamer/stemmen/kiezerspas

op 05 03 2017 at 17:36 schreef Dehnus:

@Wake up call:
Waarom staat Artikel 1 niet op jullie stembiljet? Hoe kan dat? Het zijn toch landelijke verkiezingen?

op 05 03 2017 at 18:32 schreef Sum:

Erdal Balci schrijft voor zijn brood en dat lees je. Hij doet wel erg zijn best om een aai over zijn bol te krijgen van zijn baas. Trouwens, in veel moslimlanden is de zorg beter dan hier. Hier gaan mensen op wachtlijsten dood in Nederland.

op 05 03 2017 at 18:41 schreef herman van der helm:

Retegoed artikel? Gewoon feiten toch?

op 05 03 2017 at 18:53 schreef Mo:

Eigenlijk onvoorstelbaar hoe de zogenaamde vrije pers elke dag de PVV zit te likken en te zuigen dat het zielig wordt.

Ik kots op dat soort zgn objectieve verslaggeving als we weer een zielige PVVer aan het woord krijgen die in zijn kutleven nog nooit een moslim heeft gezien maar in zijn broek schijt omdat et elke dag op tv is ….wtf

op 05 03 2017 at 20:30 schreef Petra:

@Dehnus,

Om mee te mogen doen aan de verkiezingen moeten nieuwe partijen in iedere kieskring (de provincies en Bonaire) 30 ondersteuningsverklaringen laten tekenen op het gemeentehuis. Het is Artikel 1 niet gelukt om voldoende handtekeningen op te halen in Friesland en Drenthe.

op 05 03 2017 at 21:34 schreef Wake up call:

Dankjewel Petra, ga ik doen!

@ Herman van der Helm : ja…feiten, maar op dusdanig indringende wijze neergezet dat het dwars door de sluiers van mijn suf- en murw gehersenspoelde koppie heen knalde.

Retegoede opsomming van feiten dan?
Nee…ik noem dat een retegoed artikel.

op 06 03 2017 at 01:03 schreef ikzelf:

Dertig. Dertig handtekeningen waren voldoende om de partij op de kieslijst te krijgen in je kiesdistrict. Er waren geen dertig mensen te mobiliseren in Friesland en Drenthe om kosteloos een H4-tje te ondertekenen? Lijkt me verrekte stug.

op 06 03 2017 at 15:17 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Het is in feite ook een bizarre flauwekulregeling dat handtekeningen ophalen. Als ik 30 handtekeningen wil ophalen in Limburg om Limburgse vlaaien met zure haringsmaak te maken zal het me uiteindelijk heus echt ooit wel lukken. Dus waar zijn die handtekeningen eigenlijk voor nodig? Gewoon nonsens. Zeg dan gewoon dat je een kiesdrempel wil of zo. Ik vind dat geld een groter probleem. Wat is het? 12000? Ik bedoel als toch iedereen mag meedoen waarom dan de mensen met 12000 euro bevoordelen?

op 06 03 2017 at 19:16 schreef sjonnie:

Of een of ander antierevolutie wetje dat bepaalt dat nieuwe partijen maar 26 kandidaten op hun lijst mogen zetten.

Ikzelf heeft wel de moeite genomen om een ondersteunings verklaring te tekenen of zijn alleen noorderlingen “stug”.

op 06 03 2017 at 20:56 schreef ikzelf:

Ben ik volkomen met je eens, Jeroen. Het is een archaïsch wetje dat waarschijnlijk ooit bedoeld is om iets van relevantie te vorderen voordat een partij mocht meedoen aan de tombola. Maar ja, zolang dat wetje niet veranderd of opgeheven is, is het een eis waaraan iedere partij dient te voldoen.
Er zijn – meen ik – 20 kiesdistricten in Nederland, dus heb je een zeshonderd handtekeningen nodig om overal op de kieslijst te staan. Hoe kan het dat dat her en der gewoon niet lukt? Geen netwerk, geen animo, te laat begonnen of gewoon geen dertig man te vinden die de partij relevant vinden?
In ‘mijn’ kiesdistrict was het ook pas op het allerlaatste moment dat de handtekeningen bijeen waren. Dus ik vermoed: te laat begonnen. Zonde om op zo’n lullige manier bij voorbaat al een gevoelige achterstand te hebben.

op 06 03 2017 at 21:04 schreef Bart Keijzer:

sjonnie, denkelijk werd het H4-tje met zijn krabbel misplaatst…

op 06 03 2017 at 21:33 schreef vander F:

@ikzelf,
er waren dus blijkbaar inderdaad geen 30 mensen te vinden die bereid waren om te tekenen.
En wat die 12000 Euro betreft, die krijg je gek genoeg nog teruggestort ook als je de kiesdrempel haalt.
Dat van die 30 handtekeningen zal ongetwijfeld z’n wortels hebben in het verleden;
dat niet elke gek de verkiezingen in kan duiken maar dat je toch een minimaal aantal medestanders moet verzamelen die als het ware verklaren dat je niet helemaal gestoord bent,
zoiets.
Misschien moet die kiesdrempel onderhand wel wat omhoog,
belachelijk, die 1 zetel partijen met maar 1 speerpunt.
In Duitsland is dat 5%, andere landen 3 of 4%.
Met de huidige versplintering ben ik ook zeker niet blij.

op 06 03 2017 at 23:41 schreef ikzelf:

Iets wat misschien ook meegespeeld kan hebben bij sommigen die wel overwogen hebben om de ondersteuningsverklaring te laten afstempelen: dat kan dus niet anoniem. Stemmen kun je anoniem en niemand hoeft er ooit achter te komen wie nu die stem op DENK of Art1kel heeft uitgebracht in de wijk of het dorp. Maar voor de ondersteuningsverklaring moet je naar het gemeentehuis en, je identificeren. Wijk en dorp weten dus maar al te vaak gelijk bij wie de ramen ingegooid moeten worden, welke auto in de fik moet en wiens kinderen geen leven meer op school gaan hebben. Zo ver zijn we immers ook met onze ‘normen en waarden’.

op 07 03 2017 at 18:41 schreef sjonnie:

Ja Bart, of hij heeft het te druk met trollen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS