Home » Archief » Size matters


[08.01.2011]

Size matters

Thamar


Illustratie: Mihály Zichy

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen. Size does matter. Ja, het is belangrijk dat je een pik hebt die ik voel. Het is fijn dat, als ik wat wil pijpen, dat er ook wat te pijpen valt. Het zou leuk zijn dat als ik die bobbel in je broek kan voelen en niet hoef te zoeken. Wat ook wel prettig is: dat je pik niet in mijn hand verdwijnt (en geloof me, ik heb kleine handen). O ja, en het moet een beetje zeer doen, dat ik het gevoel heb alsof mijn baarmoeder een stukje is gekanteld. Met een kleine pik red je dit allemaal niet.

Ik vind dat ik mijn portie kleine piemels wel heb gehad. Mannen met kleine piemels lijken ook altijd hun tekortkomingen te willen compenseren. Ze hebben altijd een bijzonder grote mond, veel stoere praatjes. Ik ga dan bepaalde voorstellingen maken. Waarom heeft hij zo’n grote mond? Hoe is hij in bed? Wat speelt hij klaar? Hoe zoent hij? Heeft hij magische vingers? Heeft hij een Lassie-tong? Dat soort dingen.

Ik word nieuwsgierig en als ik geïnteresseerd ben, wil ik afspreken. En als hij dan geluk heeft, en zijn broek gaat naar beneden, zie ik opeens waarom hij zo stoer doet. Er hangt een micropiemel. Ik hoop stiekem dat die nog verandert, dat ik te maken heb met een bloedpik – een bloedpik is een piemel met weinig vlees en veel zwellichamen, dat betekent dat die dus nog flink kan steigeren.

Ik hoop en ik hoop en ik handel en er komt maar niets. Om de seks abrupt af te breken is ook weer zoiets, dus ik ga maar door. Ligt het aan mij? Kan hij geen harde krijgen door mij? Hij glijdt naar binnen. Ondertussen bedenk ik een recept met avocado’s en verzin ik het boodschappenlijstje voor morgen. Hij kreunt, ik kijk. Hij hijgt, ik kijk. Hij komt klaar, ik kijk. Hij klimt van me af en ik kijk.

Ik sta op, loop naar de woonkamer en steek een sigaret op. Ik hoor zijn riem, hij kleedt zich aan. Ik rook mijn sigaret en kijk naar hem. Hij kijkt naar me en zegt dat hij me wel belt. Ik wil knikken maar zeg dat het niet nodig is. Verbouwereerd kijkt hij me aan. “Vond je het niets?”. “Nee dat is het niet, jij en ik, dat gaat niet werken” vertel ik hem. Hoe zou ik een man zo diep kunnen kwetsen door te zeggen dat ik hem niet voelde? Misschien heb ik wel een ontzettend diepe en uitgerekte grot.

Ja, de grootte is belangrijk. Het is belangrijk om wat te voelen, om te genieten van de seks. Ontzettend belangrijk. Mensen die zeggen dat de maat er niet toe doet, zolang hij maar “weet wat hij ermee doet”, hebben of een (man met een) kleine piemel of ze liegen.

Thamar is een vrouw alleen in Rotterdam, ‘die geniet van al het moois wat de straten, terrassen, clubs en cafés te bieden hebben’. Hedonist dus, vrijmoedig, onverschrokken, die hoort gewoon bij de grote Frontaal Naakt-familie. Check zeker ook haar blog.

Thamar, 08.01.2011 @ 10:10

[Home]
 

63 Reacties

op 08 01 2011 at 11:15 schreef vetklep:

Prettig als je goed weet wat je prettig vindt, maar jammer dat het altijd een gokje blijft.
Of zou er een kern van waarheid zitten in de praatjes die je weleens hoort? Dat mannen met grote handen of neuzen van onderen ook in orde zijn? En dat mannen met indrukwekkende automobielen of motorfietsen iets te overschreeuwen hebben?

op 08 01 2011 at 13:12 schreef thomas erdtsieck:

“Misschien heb ik wel een ontzettend diepe en uitgerekte grot.”

En dat vind IK dan weer lekker.

op 08 01 2011 at 13:19 schreef thomas erdtsieck:

Ik zal het nog even toelichten:

Lippen als klapdeuren. Frutsels en franje. Brutale, gapende spreiding. En daaronder een ongegeneerde ster. Zoiets.

op 08 01 2011 at 13:57 schreef vetklep:

Slordig op een bord gesmeten carpaccio…

op 08 01 2011 at 14:07 schreef Josje:

Tja. Mijn man heeft van die grote handen met lange vingers, waar ik helemaal dol op ben (en niet alleen als hij er zijn Gebarentaal mee spreekt). En nu je het zegt, van onderen is hij inderdaad ook niet onbemiddeld.
Ik heb eens een kleingeschapen vriend gehad, en voor hem gold ook weer het ‘vooroordeel’ van een grote mond, stoer doen, materieel groot willen zijn….

Toch vind ik dat je niet alleen naar de grootte (of kleinte) moet kijken! Een man die jou teder en liefdevol aanbidt, en wellicht zijn kleingeschapenheid op andere manieren compenseert, verdient een kans!

op 08 01 2011 at 14:12 schreef Bert Brussen:

Ja hoor, mensen die stoer doen hebben altijd een kleine lul. Negers hebben namelijk ook altijd een erectie tot aan hun kin en aan de grootte van neus kun je het formaat van iemands lul voorspellen.

/fabels
/1765

De gemiddelde pik in erectie meet 12 centimeter. Sommige mannen hebben een pik die groter is, maar dit heeft niets met ras te maken.

Sommige mannen hebben een pik die kleiner is, maar daar gaat het om maximaal twee centimeter, een nauwelijks waarneembaar, anders dan met het oog, verschil voor een vrouw.

Het zijn dan ook altijd de mannen zelf die problemen hebben met het formaat van hun pik. Alleen zijn deze problemen psychisch van aard. Dat komt waarschijnlijk omdat die mannen écht denken dat hun formaat van belang is.

Een penis die niet in erectie is kan qua formaat erg verschillen bij mannen, maar het formaat van een slappe penis zegt niets over het formaat van de penis in erectie.

Helaas zal de mythe dat “size matters” net zo lang blijven bestaan en net zo hardnekkig zijn als de mythe dat vrouwen een “G-spot” hebben of dat er huis- tuin- en keukenmiddelen bestaan om je pik groter te laten groeien of krachtiger zaad te maken.

op 08 01 2011 at 14:24 schreef vetklep:

Volgens mij is de gemiddelde lengte in vrolijke toestand 15cm. Die 12cm valt een beetje in dezelfde categorie als condooms die alleen te koop zijn in de maten large, XL en XXl.
En ik heb uit zeer betrouwbare bronnen, namelijk bevriende sexueel hyperactieve heaumeaux, vernomen dat negers toch echt wel bovengemiddeld voorzien zijn.

op 08 01 2011 at 15:02 schreef Bert Brussen:

Maar natuurlijk.
Negers kunnen ook beter rennen en hebben een beter gevoel voor ritme.

Zoals gezegd: bepaalde vooroordelen zijn hardnekkig, daar kan geen feit tegenop.

op 08 01 2011 at 15:04 schreef Bert Brussen:

@vetklep: gemiddelde formaat in erectie is inderdaad 15cm.

op 08 01 2011 at 15:06 schreef Duvel:

Negers hebben verdomd vaak helemaal geen penis.

op 08 01 2011 at 15:09 schreef Bert Brussen:

@Duvel: je bent in de war met Limburgers.

op 08 01 2011 at 15:53 schreef matxil:

De G-spot bestaat niet? Nou, dan ben ik toch behoorlijk in de maling genomen. Misschien heet het anders, en misschien bestaat er een andere medische verklaring voor, maar ik heb toch meegemaakt, bij sommige vrouwen (niet bij alle, maar dat kan ook aan mij liggen) dat bij langdurig masseren op een plekje “ergens achterin-daarboven” er een ejaculatie optreedt. En alle “faking” verhalen ten spijt, een ejaculatie is moeilijk te simuleren. En dan heb ik het echt over een flinke straal.
Verder wat maten en afmetingen betreft, ik had ook altijd begrepen dat het gemiddelde ergens tussen 12 en 14 cm zit, en verder is de verleiding groot om nou een link naar YouTube te plaatsen, waarin André van Duin het machtig mooie lied “Op ieder potje past een dekseltje” zingt (op het eind krijgt ie pijn aan zijn knie, haha). Maar ik zal het niet doen.
Theorieen over sex en liefde hebben het nadeel dat het bijna altijd generalisaties van persoonlijke ervaringen zijn. Ieder zoekt wat anders en als je maar lang genoeg “rondkijkt”, vindt je altijd wel iemand waarbij het goed past en voelt.

op 08 01 2011 at 16:32 schreef vetklep:

Als ik als vrouw langdurig in mijn edele delen gepord werd zou ik ook een flinke straal produceren, gewoon omdat het gepor dan ophoudt en ik weer iets kan gaan doen wat ik leuk vind.

op 08 01 2011 at 16:57 schreef thomas erdtsieck:

@Matxil

Alle opgewonden fabels ten spijt blijkt dat squirten niks anders te zijn dan een straaltje urine, door een onwillekeurige samentrekking van de blaas. Maar wel door bijna pijnlijk genot veroorzaakt.

op 08 01 2011 at 17:00 schreef mark:

Graag zie ik reacties van de dames niet deze saaie discussie wat nu echt de gemiddelde lengte zou zijn…

op 08 01 2011 at 17:02 schreef Laura:

Héérlijk een grote, wat ik overigens ook een afknapper vind is zo’n zielig eruit vloeiend kwakkie, alsof het er geen kracht meer voor heeft. Nee, geef mij maar een lekkere harde straal met véél kwak!

op 08 01 2011 at 17:05 schreef john van raamsdonk:

Ik zou wel onderzocht willen hebben wat het verband is tussen de maat van het mannelijk lid en het al dan niet rijden in een hybride leasebak.
Gaan we nu echt allemaal voor die 14% bijtelling of is er een diepere oorzaak en zo ja zegt dat dan iets over het formaat van onze vriend daaronder. Hebben wij bijvoorbeeld met een wat groter geslacht niets te compenseren met onze auto? Geen audi A8 nodig met een gevulde onderbroek?
Leuk voor in de file maandag. Bij iedere hybride een inschatting maken van de maat onder de zijruit.

op 08 01 2011 at 18:02 schreef vetklep:

op 08 01 2011 at 17:05 schreef john van raamsdonk:

Daar heeft TNO pas een onderzoek naar gedaan.
Het bleek dat testpersonen bij het zien van een hybride alle lust verloren. Niet alleen de vleselijke lust, maar ook de eetlust en zelfs de levenslust bleken significant af te nemen zodra er bijvoorbeeld een Prius in beeld kwam.

op 08 01 2011 at 18:02 schreef Ion Susai:

@Thamar

Maar als de door jouzelf geformuleerde Wet van Thamar luidt: ‘Hoe groter de bek, hoe kleiner de pik’,waarom spreek je dan nog af met mannen met een grote bek?

op 08 01 2011 at 18:33 schreef matxil:

Ik ga er altijd van uit dat een vrouw haar lichaam beter kent dan een man. Dus als een vrouw zegt dat ze klaarkomt en dat ze ejaculeert, en dat het geen urine is, en als de smaak mij ook niet aan urine doet denken (het is eerder smakeloos), tja…, wie ben ik om daar tegenin te gaan?
Verder houd ik zelf erg van oude-model Volvos, maar wat dat verder over me zegt weet ik ook niet precies.

op 08 01 2011 at 19:16 schreef john van raamsdonk:

Het zegt in ieder geval dat je op mooie, stoere echte auto’s valt (zelf beschaamd Honda Civic Hybride straat verder geparkeerd)

op 08 01 2011 at 19:20 schreef vetklep:

Mijn auto doet er niet toe , want ik heb grote handen.

op 08 01 2011 at 20:02 schreef Thamar:

@ Ion Susai
Ik spreek niet (meer) af met een “grote bek”. Dit is verleden tijd.

op 09 01 2011 at 13:28 schreef hj:

Alle opgewonden fabels ten spijt blijkt dat squirten niks anders te zijn dan een straaltje urine, door een onwillekeurige samentrekking van de blaas.

Niet om hier uitbundig mee te willen doen aan apenrotsdiscussies, maar ik zie/ruik/voel toch echt wel het verschil tussen urine en ‘squirtvloeistof’.

op 09 01 2011 at 14:39 schreef matxil:

Nog los van het feit dat het uit een ander gaatje komt.

op 09 01 2011 at 15:15 schreef vetklep:

Dat hele squirtgebeueren is gewoon geglorificeerde plassex.
Want als je als vrouw maar lang genoeg, tot ver voorbij vervelens toe, mishandeld wordt van onderen ben je uiteindelijk wel bereid om de hele zooi onder te pissen.

op 09 01 2011 at 16:19 schreef thomas erdtsieck:

@Matxil

Ga met een duikbril op nog maar eens goed kijken waar ’t uit komt.

op 09 01 2011 at 16:37 schreef Peter:

Vrienden, jullie spotzucht is misplaatst. Ik kan beamen wat Matxil en hj beweren. Vrouwen kunnen ejaculeren en het is geen urine, dat er uitkomt. Misschien is het gewoon iets dat alleen de wat verfijndere minnaars meemaken.

op 09 01 2011 at 16:57 schreef bioloog Jack:

Biologische gezien is squirten een vaginale infectie.

op 09 01 2011 at 17:10 schreef vetklep:

Ik heb ook wel eens gehoord dat de vrouwtjes helemaal wild worden als je je eigen zaad in je haar smeert. Helemaal onbewust dus. Ze kunnen het niet ruiken. Ze hebben echt niks door, vandaar dat het zo’n geniale truc is.
Alle mannen die het durfden te proberen hadden er grote successen mee.

op 09 01 2011 at 18:22 schreef thomas erdtsieck:

Medicus Thomas heeft het nog eens nagezocht – wellicht was men tussentijds tot nieuwe inzichten gekomen – maar door urologen en gynaecologen wordt nog steeds gedacht aan een mengsel van voornamelijk urine en wat klierafscheidingsvocht. Herhaald onderzoek van het ejaculaat wees dit uit. Sla ook Wiki er maar op na.

Maar dank voor het compliment, Peter, want het is mij ook al eens gelukt een dame ‘aan het spuiten te krijgen’.

op 09 01 2011 at 18:56 schreef MNb:

Ik heb geen auto en verdien minder dan het overgrote deel hier. Wat zegt dat over mijn tollie?
Vetklep: als je dat hebt uitgeprobeerd van je zaad in je haar wil ik graag weten wat de uitkomst is.

op 09 01 2011 at 19:47 schreef Mohammed:

Is Vetklep een vrouw?

op 09 01 2011 at 19:48 schreef Josje:

Zaad in het haar van de man? Dat doet mij onmiddelijk denken aan de kuif van Cameron Diaz in de film ‘Something about Mary’. Briljante scène. En bij mij helpt het in ieder geval niet: ik kan niet ruiken.

op 09 01 2011 at 19:51 schreef vetklep:

op 09 01 2011 at 19:47 schreef Mohammed:
Nee, ik ben van het brullende, brallende, boerende en ruftende geslacht.

op 09 01 2011 at 20:06 schreef vetklep:

op 09 01 2011 at 19:48 schreef Josje:
Ik heb wel eens iemand gesproken die niet kon ruiken en voor hem was de structuur of de beet het enige verschil tussen een kalfsoester en een hamburger. Hij had het idee dat hij er weinig aan miste en vooral veel geld mee uitspaarde met eten.
Hoe is dat bij jou?

op 09 01 2011 at 20:19 schreef Josje:

O jee, @vetklep, ik schreef het eigenlijk terloops, omdat ik het grappig vond. De aandacht wil ik hier graag houden bij het onderwerp van het stuk van Thamar. We hebben het er een andere keer over, wellicht bij een volgend stuk van mijn hand. Ok?

op 09 01 2011 at 20:52 schreef thomas erdtsieck:

@Josje, het was toch de mannelijke hoofdrolspeler die dat kwakje in zijn haar had in die film? In mijn herinnering doet hij Cameron open, nadat hij net de hand aan zichzelf had geslagen.

op 09 01 2011 at 23:18 schreef vetklep:

op 09 01 2011 at 20:19 schreef Josje:
Okee. Ik hoor er graag een andere keer meer over, als je wilt.

op 10 01 2011 at 07:41 schreef Josje:

@thomas, toen Ben Stiller de deur open deed, zag Cameron de kwak op zijn haar, pakte er iets van in de veronderstelling dat het gel was en deed het in haar haar…

op 10 01 2011 at 08:46 schreef thomas erdtsieck:

Hahaha, je hebt gelijk, zo was het!

op 10 01 2011 at 12:45 schreef Newbrainwave:

Fantasie op een dood spoor

Zo loop je even de trap af, koffie halen…staat er een porno film aan. Wild gekreun door de kamer, en dan kijk je even puur om het tumult uit die beeldbuis. Tegenwoordig weer een scherm, beeldbuis is verouderd…
Een slanke blondine, op haar handen en knieën, die ons kijkers even laat weten dat elk opvolgend stootje, bijna wel een verdubbeling geeft aan genot. Luidkeels en nasaal, predikt ze haar evangelie van genot. Maar waar houdt dit op? Je zou toch zeggen dat er in die vocale toonladder een climax moet zitten? Jawel, en die is dan ook snel bereikt. Opnieuw beginnen dan maar? Van laag naar hoog? Nee, dat staat ook zo raar, dus gaat ze met de hoogste noot verder, als een verdere vlakke lijn in de grafiek rechts bovenaan. Best een vreemd gezicht, als die vent de zijne eruit haalt, om dan zo’n oversized snee aan te staren. Erg uitnodigend ziet het er niet uit. Doet me denken aan een oud broodtrommel elastiek dat 4 winters in de voortuin heeft gelegen. Die ‘rek’ die het nog bezit is zo ongeveer het beeld van de achterkant van deze blondine. Ook geen gezicht trouwens, zo’n scheur onder zo’n strak kontje. Wordt dan echt alles tot in de puntjes uitgebuit? Alles moet hier zwichten voor seksueel genot. Maar natuurlijk is dit film. Wij, de kijker, moeten op onze dierlijke snaren worden bespeeld. En haar acteertalent, maakt voor jou je spelletje compleet. Maar als, als er wel een stukje verstand mee wilt kijken naar wat je innerlijke reptiel zo bezighoudt, dan is ook snel de lol eraf! Dan denk je “ja en nu?” Je steekt ‘m erin, en de rest is daar een continuüm van… Meer wordt het niet. Meer valt er echt niet van te maken. Ze schreeuwt genot alsof het steeds haar eerste keer is, maar die snee, die snee van net, is daar het omgekeerde bewijs van. Dat botst een beetje met die fantasie. Waarom zo’n grote snee? Waarom moeten ze me het weer zo moeilijk maken? Nu moet ik weer iets nieuws verzinnen, om de stupiditeit te blijven ontzien.

op 10 01 2011 at 14:36 schreef thomas erdtsieck:

Tja, porno is vaak saai. Vooral als het te roze, te hard uitgelicht en te geregisseerd is. Onbeholpen amateurfilmpjes zijn vaak veel sexyer. Een meid die buiten geplast heeft en nog even lachend haar blote billen aan de filmende iPhone toont. Of een jongen die buiten het café filmt hoe zijn maat zich door een dronken meisje laat pijpen. Dat soort dingen. Lang leve de Tubes en de Hubs!

op 10 01 2011 at 19:26 schreef dewanand:

Ik las ergens een onderzoek dat 70 procent van de vrouwen nooit klaarkomt bij penetratie door een man. Dus waar hebben wij het over? Penetratie is alleen een behoefte van mannen, die hun zaad willen spuiten in een vagina om de eitjes te bevruchten.
Wijfjes ondergaan de penetratie passief en willen wel sterk en gezond zaad in hun vagina voelen. Is iets evolutionair geloof ik nu.

Het kleine piemel syndroom komt voor in alle culturen en elke man of jongen heeft ermee te maken. Mannen geloven echt dat een vagina altijd te groot is voor hun pikkies en zitten hierom met heel veel paar problemen.

Stel dat elk meisje gewoon de diepte en dikte van haar vagina op haar website zet en het openbaar maakt. Dan hebben mannen en minnaars meer zekerheid of hun lul er wel precies in past. Misschien wordt dan het seksleven van meisjes leuker zo en krijgen zij meer orgasmen door diepe penetraties.

Spijtig om te zeggen, maar vrouwen voelen niets omdat er aan de binnenkant van de vagina geen zenuwen zitten om iets te voelen. Misschien moet de vagina hierom genetisch gemanipuleerd worden, zodat het ding meer kan voelen bij penetratie.

Over vagina’s kan ik eindeloos nadenken. Maar meestal vind ik het zo ellendig dat ik zelf geen lekkere natte vagina heb, met een echte bruine slanke hindoemeiden lijf. Ja he, dan maar anaal doen.

dewanand

op 10 01 2011 at 20:33 schreef Josje:

Geloof me, @dewanand, als je als vrouw opgewonden bent, is jouw ‘gazellehoef’ zeer zeker wel gevoelig. En mag ik verder opmerken dat ik jou ontzettend grappig vind, ook al bedoel je het misschien niet zo.

op 10 01 2011 at 20:47 schreef thomas erdtsieck:

Zowel in de vulva als de vagina zitten weldegelijk gevoelszenuwen, Dewanand :) Moet je vast wel eens gemerkt hebben als je bij een vrouw naar binnen ging, die nog te droog was.

op 10 01 2011 at 21:07 schreef rena:

Je ‘noodroep’ om vrouwen te laten reageren gaat niet veel uithalen denk ik.
Ik heb zelf bijvoorbeeld niet zo veel zin om met vreemde mannen pikmaten te bespreken en in welke mate ik dat belangrijk vind hoewel ik het wel leuk vond om te lezen wat Thamar er over schrijft.
De vaginanijd van Dewanand is in ieder geval weer hilarisch.

op 10 01 2011 at 21:30 schreef rena:

en vergat ik bijna het belangrijkste..ja size matters, maar niet zo zeer de lengte. ( en ik denk dan aan zo’n langgeschapen porno film man die vervolgens niet meer aan te raken is omdat er een meter piemel tussen zit)

op 10 01 2011 at 23:03 schreef Newbrainwave:

Geweldig deze reacties. Ik lig meermalen dubbel.
Dank aan allen! Wat me opvalt is een toch bovengemiddeld uitgelezen, intelligent publiek hier. Ja, dat lees ik graag.

Peter, hij is geslaagd hoor!

op 11 01 2011 at 10:37 schreef Saira:

Size matters, ja en nee

Ik vind groter en dikker mooi om te zien, maar dan heb je weer te maken met the thin line between pleasure and pain.

Aan de andere kant vind ik een man een goed minnaar als hij een vrouw volledig kan bevredigen zonder zijn broek uit te trekken.

G-spot, check!
Gevoel aan de binnenkant, check!

op 11 01 2011 at 12:06 schreef Peter:

Zou Dewanand nog maagd zijn?

op 11 01 2011 at 13:30 schreef Wim:

Ach, natuurlijk vinden de meeste vrouwen een grotere, dikke piemel lekkerder. Om te zien en om te voelen. Ik raak ook minder snel opgewonden als een vrouw nauwelijks bosten of billen heeft.. Ik heb echter ook hele goede sex gehad met vrouwen die door onze lieve Heer minder bedeeld waren. Die vrouwen hebben dan andere “assets” die erg de moeite waard zijn. Als man met een pik die iets onder het gemiddelde ligt compenseer ik niet met auto’s of grote mond. Maar met aandacht, initiatief en goede vinger- en bef-technieken. Bovendien zijn er standjes en truukjes waarbij je ook met een kleine pik goed gevoeld kan worden. En anaal is met een kleinere penis voor een vrouw beter te verdragen hoor, voordeeltje dus. Kortom: size matters maar it’s not all that matters.

op 11 01 2011 at 14:06 schreef dick jansen:

Een oom van mij zei in een openhartige bui eens dat “tante een flamoes had waar je een mud aardappelen in kon gooien en dan hoor je de laatste nog plonzen”.
Ze waren toen al veertig jaar gelukkig (?) getrouwd.

op 11 01 2011 at 14:32 schreef vetklep:

Ik vind dat zinnetje:
“O ja, en het moet een beetje zeer doen” een beetje zorgwekkend, eigenlijk.
Het lijkt me geen uitgangspunt voor een gezelschapsspelletje voor een dame en een heer. Ik blijf liever in de naieve veronderstelling dat je samen op zoek gaat naar maximale plezierigheid.

op 11 01 2011 at 17:16 schreef vetklep:

Nog iets om over na te denken:
Stel dat je altijd van je bedpartneressen hoort dat je groot bent.
Hoe weet je dan of het geen vrouwencomplot is?

op 11 01 2011 at 17:21 schreef thomas erdtsieck:

@Dick, kom op met die tante! mmmmmmmmmmm

op 11 01 2011 at 17:33 schreef dick jansen:

@ Thomas
Necrofilie is toch strafbaar, of heb jij een ontheffing?

op 11 01 2011 at 17:37 schreef thomas erdtsieck:

@vetklep

Sommige vrouwen vinden dat beetje hardhandige, die uiting van tomeloze lust, wel opwindend. Geloof ik.

Weet ik eigenlijk wel zeker.

op 11 01 2011 at 17:39 schreef thomas erdtsieck:

@Dick

Ojee, dan ben ik te laat.

op 12 01 2011 at 14:10 schreef dewanand:

Het is allemaal evolutionair geregeld, volgens het sociaal darwinisme, geloof ik nu. Een meid wil een lange, dikke en harde lul. Aan zo een lul zit immers een gezonde man met sterk zaad. Dit zijn dus drie simpele variabelen die de evolutie van de mens hebben geleid, lang, dik en hard. Deze gedachte zit in het onderbewustzijn van elk meisje geloof ik. Het is onze natuur en wij moeten het gehoorzamen.

Jammer dat vibrators nu langer zijn dan de de mannenlul. Volgens mij verstoort de vibrator nu de evolutie van de mens, want het ding spuit geen sterk zaad.

Soms vraag ik mij wel af waar mijn vagina is gebleven. Ik heb steeds sterker het gevoel dat ik een lekkere natte vagina mis tussen mijn benen. Ik moest als hindoemeisje geboren zijn geloof ik.

Elk meisje heeft een vaginaal bewustzijn en dat voel je direct als je in haar ogen kijkt.

dewanand

op 12 01 2011 at 14:11 schreef dewanand:

noot
heb nu nieuwe inzichten in de theorie over liefde en geslachten. Moet alles nog gaan uitwerken in mijn love book in engels. is heel interessant voor wetenschappers en sexuologen.

dewanand

op 14 01 2011 at 02:54 schreef TFWC:

Wat een typische hetero-gezeef hier. Ik ben homo, heb alleen maar een fiets, maar een gigantische dikke lul. Duh!

op 14 01 2011 at 16:50 schreef vetklep:

Ja, dat homo’s het een stuk makkelijker hebben wist ik al.
Gromde Vetklep jaloersig.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS