Home » Archief » Spekkoek


[25.01.2011]

Spekkoek

Peter Breedveld


Illustratie: Cali Rezo

Er is veel kritiek – ook van mij – op anonieme Internetactivisten. Als je je boodschap niet onder je eigen naam durft te verkondigen, moet je gewoon je mond houden, zegt mijn vriend Bert Brussen en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Maar soms begrijp ik waarom mijn andere vrienden, Barracuda en Babs, hun ware identiteit angstvallig geheimhouden.

Bijvoorbeeld wanneer spekkoekcomplotdenker Peter Siebelt op Twitter oproept bij mijn werkgever over mij te gaan klagen. Siebelt en zijn volgelingen zijn losgeslagen mafketels, en het zal niet veel moeite kosten daar mijn baas of wie dan ook van te overtuigen, maar toch. Je hebt liever dat je werkgever gevrijwaard blijft van het delirische gewauwel van deze maanzieken, nietwaar.

Aanleiding voor Siebelts oproep is een grapje van mij op Twitter. Het ging over het uitzenden van militairen naar Afghanistan, waar alweer bijna tien jaar Afghanen worden doodgeschoten (authentiek!) in dienst van de vrijheid en democratie. Ik stelde vast dat we hier in Nederland onze eigen Taliban (metafoor!) hebben, dat de VN eigenlijk beter troepen naar Nederland kan sturen om PVV’ers dood te schieten. Een harde grap, en volgens sommigen ongetwijfeld een smakeloze grap, maar een grap, niettemin, dat ziet een mongool blind paard. Linkschmensenhater ‘Linksch_Tuig’ in elk geval wel. Moslimhater ‘@Stop_Links’ vindt mijn grapje helemaal niet leuk, terwijl hij zelf oproept ‘linkse fascisten preventief te ruimen’ en ‘dat bonkende kankergezwel ISLAM voorgoed te verwijderen’.

Siebelt is uiteraard gepikeerd door de kritische stukken over hem op deze site. Er blijft van zijn geloofwaardigheid niet veel over nadat ik hem heb ontmaskerd als antisemitische bolsjewistenhater en Barracuda hem onlangs ook al twee keer in zijn vieze onderbroek heeft gezet. Iedereen die zich een béétje in hem verdiept, komt er al snel achter dat de man een ranzige fantast is, die overal extreemlinkse complotten ziet.

De ervaring leert dat types als Siebelt, die ook altijd beweren voor de vrijheid te vechten, nooit inhoudelijke argumenten inbrengen tegen de kritiek op hen. Het begint altijd met onbenullig gescheld: “Linkse huilebalk!”; “Links mannetje!” “Rooie fascisten!” en uiteindelijk proberen ze je het zwijgen op te leggen door middel van intimidatie, sabotage en oud-Hollandsch NSB-gedrag. We zagen het bij onze vrienden van Het Vrije Volk, bij de happy campers rond het Maldense orakel Edgar van Oostrum en bij het getraumatiseerde zigeunermeisje Laurence Blik. Nu is het de beurt aan Peter Siebelt, door Hero Brinkman onlangs “één van de beste onderzoeksjournalisten van Nederland” genoemd.

Binnenkort zal ik ook wel figureren in één van zijn complottheorieën, want Siebelt heeft mij op een speciale lijst gezet. Daar stond ik al op voordat ik opriep tot een gewapende VN-interventie, want Siebelt had toen juist ontdekt dat ik voor de VU werk (knap speurwerk, Siebelt!), en dat ik ‘via het VU-blad studentjes beïnvloed’. Hij was dus al met mij bezig. Had-ie trouwens al eerder aangekondigd.

(Wat nu volgt is een grap – er is dus niks van waar!) ‘Zou de Raad van Bestuur van de VU weten wie er op de loonlijst staan?’ vraagt Siebelt. Ja hoor! Want bijna iedereen die ik op Frontaal Naakt op de korrel neem, gaat daarover klagen bij mijn baas. Er is zelfs speciaal iemand aangenomen om die klachten te verwerken, dus ik kost de VU twee keer zoveel als mijn collega’s.

Ik wil Siebelt ook nog wel een beetje helpen met het opstapelen van de bewijslast: ik heb nog vrijwilligerswerk gedaan voor Vluchtelingenwerk (authentiek!), volgens Siebelt ook één van de laagjes van de ‘extreemlinkse spekkoek’. En tijdens de godsdienstles op school heb ik eens geluisterd naar iemand van het extreemlinkse Pax Christi (authentiek!), dus daar ga je al. Dan verbaast zo’n oproep tot het doodschieten van PVV’ers natuurlijk niet meer (dit is een grap, en dient dus met een korrel zout te worden genomen).

Toch zou je verwachten dat iemand als Siebelt een beetje pittige kritiek gewoon van zich laat afglijden. Hij heeft er namelijk geen nacht van wakker gelegen dat hij eens iemand heeft doodgeslagen, vertelt hij zelf met smaak in een interview met HP/De Tijd (merk op wie de interviewers zijn – the Dumb-Right plot thickens!):

“Een ongelukje,” zegt Siebelt. “Een buurtcafé werd bedreigd door een bende die werd geleid door de eigenaar van een snackbar. Op een avond dacht ik: laat ik die vent eens vertellen dat ik daar niet van gediend ben. Terwijl ik naar hem op zoek was, liep ik op het Kraaiennest zijn knokploeg tegen het lijf. Ik werd van achteren in mijn kraag gegrepen, deelde instinctief een hoek uit. Een man viel neer, de bende sloeg op de vlucht. Later hoorde ik dat hij dood was.” De officier van justitie eiste drie weken voorwaardelijk. De rechter oordeelde dat sprake was van noodweerexces en Siebelt werd ontslagen van rechtsvervolging. “Nee, ik heb er geen nacht minder om geslapen. Het slachtoffer was een zware crimineel.”

Sapperdeflap! U kunt zich voorstellen dat ik niet sta te trappelen om bij zo iemand op een ‘speciale lijst’ te staan! Ongetwijfeld ziet hij mij ook als een ‘zware crimineel’.

Peter Breedveld is gek op spekkoek, vooral op extreemlinkse spekkoek. Lekker met kopi tubruk.

Peter Breedveld, 25.01.2011 @ 15:43

[Home]
 

332 Reacties

op 25 01 2011 at 16:44 schreef Niek:

Opvallend is dat juist degenen die zich obsessief tegen de Islam keren zelf vaak de trekjes vertonen die ze aan moslims toeschrijven. In dit geval dus het doodernstig nemen van een duidelijk spottend bedoelde opmerking.

Iedere kritiek op de PVV of haar Grote Geblondeerde Roerganger komt bij dit Soort lui aan als een Mohammedcartoon bij een langetenen-moslim.

op 25 01 2011 at 17:12 schreef hassnae:

Dat niet alleen, Niek. Ze doen er ook alles om je de mond te snoeren. Totaal van de pot gerukt, maar dat krijg je dus als semi-analfabeten en mentaal uitgedaagden hun plek opeisen. Ze hebben radicale moslims niks te verwijten. Ze zijn net zo labiel.

op 25 01 2011 at 17:34 schreef babs:

En hard op weg net zo radicaal te worden.

op 25 01 2011 at 17:47 schreef vetklep:

Toch vind ik grapjes over doodschieten niet zo geestig.
Als iemand dat soort jolijt heeft over een andere groep dan PVVers wordt er natuurlijk wel verontwaardigd gereageerd. En een IPadres opgevraagd. Enzovoort.

op 25 01 2011 at 18:01 schreef Hans Langbroek:

Niet iedereen die kritiek op de islam heeft is PVV’er of maakt er een obsessie van. Zelf ben ik ook absolúú niet gek op een aantal zaken vanuit die denkwijze, maar ik ben toch echt een overtuigde GroenLinkser.

op 25 01 2011 at 18:03 schreef Hans Langbroek:

absolúú+t

op 25 01 2011 at 18:40 schreef Jan van Dijk:

Maar over het algemeen blijft men op deze site wel allemaal keurig in de richting van his masters scheldende voice. Nogal wiedes! Want echt afwijkende meningen worden vakkundig gemeulenbelt.

op 25 01 2011 at 18:43 schreef Josje van Dirkensteijn:

Wat enorm opvalt aan die Siebelt is dat hij met alles in het verleden is blijven steken. Terminologie uit de jaren 70 en 80. Alles gaat over die blaadjes die in zijn schuur liggen te rotten. Dat trekt hij consequent door naar het heden. Komt die man zijn huis nog wel eens uit?

op 25 01 2011 at 19:25 schreef Jeaninehennis:

Geachte Peter,

Je stukjes zijn zo mooi, graag wil ik met je neuken.

M. vr. gr,

Jeanine

op 25 01 2011 at 20:30 schreef Locutus:

Siebelt en Brendel. Peter, misschien heb je gelijk en misschien ben ik het nog wel met je eens ook. Het een sluit het ander niet uit :)
Maar heb je nu echt niets anders te melden dan het in hun hemd zetten van deze twee figuren? Het is een repeterend geluid waar weinig beweging in zit. En dat is zonde van dit voor de rest lekker prikkelende blog.

“Don’t feed the trolls” zou ik in een engelstalige omgeving zeggen

op 25 01 2011 at 20:37 schreef Smeets:

Siebelt zou eens met Filantroop moeten praten. Die houdt ook een archief bij van mensen die ooit linksdraaiende yoghurt hebben gegeten.

op 25 01 2011 at 22:26 schreef peter de afvallige:

Breedveld te gast bij de NMO

Peter Breedveld, de man achter de website Frontaal Naakt, tot enige maanden geleden één van de pronkstukken van xenofoob Nederland, is bekeerd. Dat wil zeggen, nog niet tot de Islam, maar hij is wel uit de benauwde sekte van kruisridders gestapt. Ook heeft hij een moslim vriendin (vaak is het de ridders daarom te doen). Sindsdien wordt hij door de ridders belaagd als een afvallige. Hij schrijft dat niet de moslims, maar juist de kruisridders gevaarlijk zijn. Dit had hij wel uit de geschiedenis geleerd kunnen hebben. We hopen dat Allah Peter zal beschermen tegen zijn belagers, en hem, inshallah, het licht laat zien. We heten hem alvast van harte welkom in de sprankelende, open, tolerante maar kritische wereld die Islam heet

op 25 01 2011 at 22:35 schreef Han_:

Types al Peter Siebelt dat is voer voor psychologen.
Haatdragend, intolerant en obsessief jegens eenieder die een andere mening heeft. Slaat als een wilde om zich heen.
En enorm korte tenen als er ook maar iets tegen ze gezegd wordt.
Helaas is hij niet de enige die dit enge profiel heeft, maar het is wel een exponent.

Goed stuk, maar ben het eens met Locutus: “Don’t feed the trolls”

Groet, Han

op 25 01 2011 at 23:00 schreef Bert Brussen:

Huh? Staat er ook iemand niet op De Lijst van Peter Siebelt dan?

Potjandorie! Snel weer de oud-papierbak in, Siebelt!

op 25 01 2011 at 23:07 schreef vander F:

@Peter,
ik moet zeggen, ik waardeer je doorzettingsvermogen in hoge mate.
Al ben ik het dan weer wel en dan soms niet met je eens, je boodschap is mij volstrekt helder en ik kan met groot gemak je volhardende polemische lijn volgen daar deze niet wezenlijk verschilt van de mijne.
Ik vertoef hier dan ook graag en masochisme heeft nou niet bepaald mijn seksuele voorkeur,
iets waar ik een aantal reaguurders hier overigens wel van verdenk,
maar dat terzijde.

Meneer Siebelt begint mogelijk toch wat problemen te krijgen met het onderscheiden van empirische gegevens en lijkt monologen dialogische eigenschappen toe te kennen,
zoals de Engelsen zo mooi zeggen,
‘He’s barking up the wrong tree’

op 26 01 2011 at 01:55 schreef MNb:

Jep, Niek en Hass. Vertel ze iets dat ze niet willen horen en waar geen speld tussen valt te krijgen (Wilders plus AOW om eens wat te noemen) en ze beginnen meteen te schelden.
Laatst op Trouw was het weer raak. Op één pagina werden door één persoon de volgende termen op mij toegepast:

knettergek, droeftoeter, geestelijke dwangneurose, vloeken, tieren en leegloop van de onderbuik

Het stuk onbenul durfde daaraan toe te voegen dat ik niet kan argumenteren.
Gelukkig heb ik jarenlange ervaring met zulke kwasten. Ik heb geleerd zulks als compliment op te vatten als het afkomstig is van zo’n hielenlikker van Wilders.

Hier staat er ook weer zo één: de onvolprezen Jan van Dijk. Terecht heeft niemand daar nog op gereageerd, want de man heeft ondoordringbare oogkleppen op.

Laatst heb ik een Amerikaan verteld over Wilders, de AOW en 80 miljoen te deporteren criminele moslims. Ik heb er aan toegevoegd dat zulks diens populariteit alleen maar goed deed en verwees naar 27 kamerzetels. De brave man vroeg zich af waarvoor zijn land in 1944 al die soldaten naar Europa had gestuurd.
Geef hem eens ongelijk.
PB’s grap is slecht, maar in dit licht misschien om een andere reden dan Vetklep meent.

Spekkoek – ook wel lapez genaamd – is inderdaad ongelooflijk lekker.

op 26 01 2011 at 10:43 schreef babs:

Vetklep,
Er wordt regelmatig opgeroepen tot oorlog in Iran, zelfs tot het nuken van de Palestijnen. Daar is bijzonder weinig ophef over.

Nu is het frisse nieuwe regering in Nederland erover aan het denken opnieuw soldaten naar Afganistan te sturen. Soldaten waarvan 100% duidelijk is dat die mensen gaan doodschieten. Soldaten van wie er hoogstwaarschijnlijk enkele gaan omkomen. Dat is verdedigbaar als het om de landsverdediging gaat. Maar het gaat er vrij openlijk alleen maar om erg goed bevriend te blijven met de VS, zo goed bevriend dat het enkele belangrijke baantjes en een paar leuke foto’s oplevert. Rutte mag een keer aanschuiven bij de G20 en Verhagen krijgt een belangrijke internationale post. Mensenlevens riskeren voor dat soort trivialiteiten, dat is ziek. Niet degene die de geweldsoproep omdraait en die zegt dat er maar eens in Nederland moet worden ingegrepen. Zo iemand laat alleen maar zien hoe fout een oproep tot het bombarderen van Iran is.

op 26 01 2011 at 12:43 schreef vetklep:

Ja, babs.
Ik heb niet echt een mening over dat Afghanistan gedoe, omdat ik geen vertrouwen heb in de nieuwsvoorziening. Behalve dat me er een enorme lafzakkerige halfhartige eigenlijk niet maar stiekem toch wel bullshit aan opvalt.

“dat de VN eigenlijk beter troepen naar Nederland kan sturen om PVV’ers dood te schieten”
Dat zou je bij wijze van experiment eens over een willekeurige andere groep moeten opschrijven op internet. Kijken wat er gebeurt.

op 26 01 2011 at 12:47 schreef Peter:

Dat schreef je al, Vetklep. Wat een verongelijkte ouweblankemannenzeikreactie weer. Je moet toch wel van elke realiteitszin zijn gespeend als je werkelijk met droge ogen durft te beweren dat er nooit ongestraft een ‘willekeurige andere groep’ op de korrel wordt genomen.

Babs wees nota bene op de oproepen om Palestijnen te nuken (Stan de Jong, weet je nog?) en ik heb gelinkt naar twee tweets van een type dat heel verontwaardigd was over mijn grapje, maar die zelf oproept tot het uitroeien van respectievelijk linkschmensen en moslims.

Niet dat die oproepen zo uniek zijn. Domrechts grossiert erin, vrijwel altijd ongestraft.

op 26 01 2011 at 12:57 schreef vetklep:

op 26 01 2011 at 12:47 schreef Peter:
Jazeker, helemaal waar. En dat vinden we walgelijk. Toch?

op 26 01 2011 at 13:00 schreef Peter:

Dat vinden we walgelijk, inderdaad, want het gaat dan echt niet om grappen, maar om hartstochtelijke oproepen.

Maar het gaat er hier dus even om dat je zit te zeuren als je suggereert dat ‘andere groepen dan de PVV’ van dit soort oproepen gevrijwaard zou blijven.

op 26 01 2011 at 13:02 schreef Stop links!:

Islam is geen persoon..dus waarom zou je die niet mogen verwijderen. En linkse fascisten, daar zit toch niemand op te wachten. Hoe kan je de oproep om ALLE willekeurige PVVer doo te schieten? Alles goed in je hoofd voor de rest meneer Breedveld?

op 26 01 2011 at 13:06 schreef vetklep:

Ik kan niet ruiken of iemand die zoiets schrijft dat in de hitte van een woedend moment doet, een grapje maakt of het echt graag zou zien gebeuren.
Dat is het verschil tussen lettertjes op een scherm of gebral aan een borreltafel.

op 26 01 2011 at 13:08 schreef Peter:

Als de islam ‘geen persoon’ is, hoe stel je je dan het verwijderen van het ‘bonkende kankergezwel islam’ precies voor, meneer Stoplinks? En wat maakt linkse fascisten zoveel beter dan rechtse fascisten? Ben jij God of zo?

Ik schreef niet eens dat VN-troepen ALLE PVV’ers moesten komen doodschieten, ik schreef gewoon ‘PVV’ers’. En dat was satire. Bedoel jij het ook als satire, Stoplinks? Die niet aflatende stroom racistische haatbagger, die je over je volgers op Twitter uitstort?

op 26 01 2011 at 13:12 schreef Peter:

Ik kan niet ruiken of iemand die zoiets schrijft dat in de hitte van een woedend moment doet, een grapje maakt of het echt graag zou zien gebeuren.

Je kunt dat gewoon zien aan de context, aan de woordkeuze en aan de toon. Zo werkt dat met tekst. Je volgt me al een hele tijd, en als ik het heb, in een discussie over Afghanistan, over VN-troepen die hier PVV’ers moeten komen doodschieten, dan zou je meteen moeten weten dat het absurdistische humor is. Satire, om een bepaald punt te maken door met perspectief te spelen. Zo niet, dan sorry, maar dan ben je dus echt dom.

op 26 01 2011 at 13:17 schreef vetklep:

Ik denk ook helemaal niet dat je dat echt zou willen.

op 26 01 2011 at 13:21 schreef Peter:

Pfew! Wat een opluchting! Als ik het echt zou willen, zou ik namelijk ook een behoorlijk onwetende, wereldvreemde onnozelaar zijn.

op 26 01 2011 at 14:44 schreef Stop links!:

En jij bent de GOD van “racisme” dan zekers Peter? Leg eens uit hoe de ideologie islam een persoon kan zijn. Volgens mij verwar je moslims met islam. Hebben wel meer linkse rakkers last van met een iq van onder het vriespunt. Links fascisme is aan de orde van de dag. Rechts fascisme is een links sprookje. Oepssss dalijk moet ik mij verantwooren voor de rechter omdat ik een moslim likker heb beledigd. FAAL!

op 26 01 2011 at 15:15 schreef Peter:

‘Moslimlikker’ is één woord, Einstein.

op 26 01 2011 at 15:31 schreef vetklep:

op 26 01 2011 at 14:44 schreef Stop links!:
Door dit soort hysterisch gebral wordt kritiek op links of islam geassocieerd met zwakzinnigheid.

op 26 01 2011 at 15:40 schreef johanv:

ik kan niet wachten om die soepjurken een schop onder hun kont te geven hun haat jegens het westen , gaat hun opbreken . wat mij betreft komt er een burger oorlog met vele origine europeanen die milities gaan vormen .deze achterlijke ideologie die zich islam noemt zorgt voor een grote twee-deling in de europese landen . de steden zijn smerig tot ranzig te noemen .criminaliteit is nog nooit zo hoog geweest onder de allochtonen . de gevangenissen tussen de 70 en de 80 procent gevult met allochtonen. dat de bom een keer barst daar kunnen we met ze allen alleen maar op wachten . als dit over niet altelange tijd bewaarheid word hoop ik dat ze de politieke leiders die dit hebben mogenlijk gemaakt ook niet vergeten uit te zetten .
in nederland als we moslims uitzetten . de voordelen zijn zo,n 3 a 4 miljoen mensen minder dan blijven er nog 12 a 13 miljoen mensen over geen moskees meer ( haathutten ), geen grote uitgave meer van sociale gelden , minder files, minder woning nood die is in mijn optiek dan opgelost ( huur en koop prijzen gaan naar beneden ),minder vervuiling opstraat, en het belangrijkste 70 procent minder criminaliteit,allemaal grote voordelen niet alleen voor nederland maar voor heel europa.
nadelen zijn dat we met de arabische landen een probleem krijgen wat uitkan lopen op een nieuwe oorlog, dat betekend waarscheinlijk dat we minder olie ( energie ) tot ons beschikking krijgen al denk ik dat dit maar tijdelijk is . want dit zal zorgen voor een snellere ontwikkeling in technieken van alternatieve energieen.

nogmaals ik kan niet wachten om dit ten uitvoer te brengen bah en nog eens bah wat een verschrikkelijke niets ontziende achterlijke ideologie is dat toch .die het westen alleen maar haat brengt .en ook simpel te onderbouwen als je kijkt op truthtube.tv en als je nu kijkt naar de ongeveer 60 moslim landen in de wereld waar alleen maar moord en doodslag heerst , waar anders denkende worden weg gepest of zelfs worden vermoord , waar homo,s worden opgehangen , waar vrouwen die een te westerse uitstraling hebben kwa kleding worden gestenigt of met zuur worden overgoten of zweep slagen krijgen .waar christenen steeds meer en meer worden verdreven zelfs in turkye waar 50 jaar geleden zo,n 3.000.000 christenen woonden nu 2011 nog maar tussen de 200.000 en de 300.000 christenen wonen.
dit zijn feiten die niet ontkent kunnen worden .

dit willen wij in het westen niet en dat word steeds duidelijker de islam zorgt alleen maar voor haat .

ik kan niet wachten.

op 26 01 2011 at 16:07 schreef Gerrit:

@johanv Je Nederlands is niet erg indrukwekkend, op het gebrek aan lopende zinnen, interpunctie en correct gespelde woorden na. Doe anders even een inburgeringscursus ofzo.

op 26 01 2011 at 16:10 schreef Han:

@johanv
Laat de extremisten van deze wereld zich maar lekker op elkaar botvieren, met jouzelf schouder aan schouder met Stop Links in de frontlinie.
Lijkt me een prima idee.
Misschien moet je maar eens wat afspreken met wat fundamentalisten met een tegenovergestelde mening die net zo haatdragend zijn als jij.

Spreek aub wel af op een plek waar de 99% van de mensheid, de gematigden en pacifisten, die hier niet op zitten te wachten er geen last van hebben. Ergens in de Flevopolder is nog wel een weilandje vrij.
En, oja, wil de “Last Man Standing” wel even de boel opruimen, zodat het er weer netjes uitziet?
Wat zou de wereld er vreedzaam uitzien na deze battle van de intoleranten.
Ook ik kan niet wachten.

op 26 01 2011 at 16:10 schreef Rick Wakeman:

@johanv

Laat ik nu het idee hebben dat de europeanen die haat zichzelf aanlullen, Afhanistan is al een paar honderd jaar een warlord country, dat is niet van de laatste 10 jaar. De Islam bestaat al honderden jaren en is hetzelfde als 800 jaar geleden. Het zijn die paar krijgsheren, een percentage van 0,000000000001 % die met 1 of 2 opmerkingen de hele wereld in hun klauwen houden. Net zoals terrorisme, De taliban, Moedjahedien en al die splintergroepjes hebben de WAR On Terror allang gewonnen met een ongelofelijk zege, zeg maar 2000 x Olympisch Goud.

op 26 01 2011 at 16:11 schreef Gnaues:

Waarsceinlijk kreigen we minder oly maar dat is de Schult van al die linkse theedrinkers die al sinds 1945 ons land verkwansellen. Haat is hun kultuur

op 26 01 2011 at 16:12 schreef Erick:

Wie heeft het adres van deze mafketel beloning gegarandeerd ,hij bedreigt mij en mijn vriendin wordt tijd om de handen te laten spreken op dit linkse tuig!!
wie helpt mij om aan het adres te komen van Peter Breedveld?
groet Erick

op 26 01 2011 at 16:18 schreef Özcan Akyol:

Ik ken zijn adres wel, Erick.

Wat is je mail?

op 26 01 2011 at 16:20 schreef PvT:

Peter Breedveld
1060 West Addison
Chicago

op 26 01 2011 at 16:21 schreef babs:

Zei ik iets over radicalisering?

op 26 01 2011 at 16:22 schreef Erick:

pfff denk je echt dat ik mij verlaag naar zijn soort?
ik wil die vent echt niet aanraken of ooit zien,maar het is zo makkelijk om iets te roepen!!
Schiet alle PVV`ers dood wat een idioot.
Wilders roept toch ook niet schiet alle moslims dood,of schiet alle linsche Ubber menschen neer?

Wat een idioot die Peter Breedveld

op 26 01 2011 at 16:22 schreef Bigpete:

Heeft iemand de deur van de kliniek weer niet afgesloten?

op 26 01 2011 at 16:24 schreef Özcan Akyol:

Ja, die Breedveld is van Lotje getikt.

Als je zijn adres wilt, moet je maar mailen. Ik ken hem wel. Hij is echt een sulletje in het echt. Wel een grote mond op het web, maar in de praktijk stelt het allemaal bijster weinig voor.

op 26 01 2011 at 16:27 schreef Erick:

Trivia

* In 2007 publiceerde Breedveld enkele artikelen over de in zijn ogen slechte dienstverlening van Vodafone. In deze artikelen werd de naam van een medewerkster van het bedrijf genoemd die de problemen zou hebben veroorzaakt. Het weblog werd door Vodafone voor de rechter gedaagd. Hoewel Breedveld de naam van de medewerkster daags voor de zitting verwijderde zette Vodafone de zaak door om een uitspraak te krijgen. De rechter veroordeelde Breedveld tot een schadevergoeding van 500 euro en verbood het vermelden van de naam van de medewerkster. Het recht op vrije meningsuiting was volgens de rechtbank in deze zaak ondergeschikt aan het recht op privacy.

Eng mannetje als je het mij vraagt?

op 26 01 2011 at 16:29 schreef txtbreed:

Het is natuurlijk wel zo, dat de eeuwige rust al die PVV-ers veel zorgen en narigheid zou besparen. Elke dag opnieuw wakker worden in een door woeste moslimhorden belaagd bastion, het lijkt me vreselijk.

op 26 01 2011 at 16:35 schreef Erick:

[img]http://keesjemaduraatje.web-log.nl/photos/uncategorized/peter_breedveld_2.jpg[/img]

op 26 01 2011 at 16:37 schreef Özcan Akyol:

Jezus.

Wat een nazi die Breedveld!

op 26 01 2011 at 16:47 schreef @JoycePants:

Moeten we nu serieus allemaal een * Ironie Alert * gaan hanteren op Twitter teneinde dit soort melodramatische uitbarstingen van de simpelen der aarde te voorkomen? Na elke grap verplicht #pogingtothumorrelaxnietslaan en voor de scholieren ;P

Serieus mensen, Peter Breedveld wil echt niemand doodmaken. Als je zijn tweets en blogs leest is er maar één conclusie, he’s a lover not a fighter. (En schrikken van een grote bek op internet is net zoiets als naakt op je knieën in een darkroom gaan zitten en dan verontwaardigd zijn als iemand er een piemel in floept.)

op 26 01 2011 at 16:48 schreef @JoycePants:

Ahum, blijkbaar meen ik het echt serieus (3x)

op 26 01 2011 at 16:48 schreef Simon:

Ah, is dat screenshot dat je in 2007 van een stom mailtje had genomen na al die jaren toch ergens nuttig voor.

op 26 01 2011 at 16:59 schreef Özcan Akyol:

Joyce,

Wil je verkering met mij?

op 26 01 2011 at 16:59 schreef vetklep:

op 26 01 2011 at 16:20 schreef PvT:
mijn bakkebaarden beginnen spontaan te groeien!

op 26 01 2011 at 17:00 schreef yurp:

God, heeft Siebelt zijn stormtroepen losgelaten op deze site? De zwakzinnigheid druipt van het scherm.

op 26 01 2011 at 17:06 schreef bakkerbaard:

@JohanV Die zogenaamde feiten van jouw kunnen zeker wel weerlegd worden vrij eenvoudig ook, maar dat heeft niet zoveel zin. Het gros hier weet wat voor vlees we in de kuip hebben. Je cijfers en wannalyse is van een erbarmelijk laag niveau.
Niveau is een moeilijk woord, heeft hier iets met de mate van capabiliteit te maken. Ehh capabiliteit, ja, .. ehmm ook zo eentje, ehh weetje, laat ook maar.

@erick Enge mannetjes zijn de loze lui die om adressen vragen en diegene die adressen geven.

@peter, bedankt man! Zitten we door jouw straks met een kanjer van een oliecrisis. Leuk!

@stoplinks Linkse fascisme, dat begrip moet je me nog een keer uitleggen. Wel een andere keer dan graag.

DISCLAIMER: Pas op! Dit bericht bevat ironische elementen.

op 26 01 2011 at 17:32 schreef Niek:

Tsjeesis, wat een stel hersenloze nitwitten zijn dat zeg, die digitale Weerafdeling van de PVV.

op 26 01 2011 at 18:38 schreef vander F:

@Niek,
‘Digitale Weerafdeling’ is al teveel eer aangaande dit gezwets.
Dit zijn meer loze weerpraatjes van het KNMI.

op 26 01 2011 at 21:26 schreef Overlord (marianne-hazejager@orange.fr):

Peter Breedveld is zo verpletterend leuk, dat zelfs op 25 01 2011 at 19:25 schreef Jeaninehennis:
met hem wil neuken.

Nou kan het natuurlijk zo zijn, dat Jeaninehennis zo desperate is, dat ze met iedereen zou willen neuken, maar dat kan ik niet bewijzen.
Voorzover ik me Peter Breedveld kan herinneren, is het wel de laatste waarmee men zou willen neuken. Moslims daargelaten, die neuken alles.

op 26 01 2011 at 22:04 schreef yurp:

Ik denk sowieso niet dat Peter helemaal naar Bonnes komt gereden voor je Marianne.

op 26 01 2011 at 22:10 schreef Peter:

Nog niet als ik er een mand Franse artisanale producten bij kreeg.

op 26 01 2011 at 22:18 schreef Smeets:

Domrechts maakt zijn reputatie in ieder geval weer waar. Domme hufters, kakkerlakken en brievenbuspissers zijn het.

op 26 01 2011 at 23:40 schreef vetklep:

Gristus te paard. Er staat een link op HVV en het wordt hier overspoeld door looneys.

op 27 01 2011 at 03:22 schreef TFWC:

Jesus fucking christ. Ik blijf hopen dat die pvv-tuig vanzelf afsterft. (SuperGeert heeft niet het eeuwige leven, dan gaan ze massal aan antidepressiva). Bovendien met die snackbarvoer kun die je kankers al zien aankomen. Inderdaad, die NSB mentaliteit is weer terug, én politiek correct. Negeren die vuilnis, als ze slaan keihard terugslaan. Het historisch besef omtrent mensenrechtenschendingen is inderdaad diep triest. Fuck them.

op 27 01 2011 at 08:10 schreef Peter:

Er staat inderdaad een link op Het Vrije Volk, waar onder andere werd opgeroepen Obama te vermoorden, Iran te nuken, Femke Halsema kaal te scheren als moffenhoer, iedereen op het Mediapark neer te knallen enzovoort, enzovoort.

op 27 01 2011 at 08:15 schreef andre:

nou, Breedveld,je staat er gekleurd op.
PVV kiezers doodschieten…dat is nog een democratische waarden en mensenrechten eerbiedigen.
en dan als excuus roeptoeteren dat juist de pvv zo ascistisch of rascistisch is,of ondemocratisch…heb nog geen pvv mens horen roepen over afschieten van iets of iemand, behalve dat cirminelen door de knie geschoten zouden moeten worden.
breedveld, voor mij ben JIJ een zak stront, en ik ga naar je opzoek, want jij wenst mij dus dood, wellicht moet ik jou nu maar voor zijn.

op 27 01 2011 at 08:34 schreef Herman de Ruiter:

Ik hoop dat je de verantwoordelijkheid ook neemt als er dadelijk iets gebeurt, links of rechts! Of is dat je bedoeling?

op 27 01 2011 at 08:45 schreef vetklep:

Smile! En niet alleen geenstijl.

op 27 01 2011 at 08:50 schreef Raymond:

iemand het idee wat het adress is van deze man breedveld die uitspraak die deze man doet moet de kop ingedrukt worden hou er niet van als ik bedreigt=d wordt door een lamzak die denkt dat hij de pacht in handen heeft linkse homo

op 27 01 2011 at 08:52 schreef Hendrik:

ga echt werken voor je geld, linkse nerd!

op 27 01 2011 at 08:54 schreef bantali:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/8846487/___Daders_stenigingen_berecht___.html?sn=binnenland,buitenland

op 27 01 2011 at 08:55 schreef Paul:

@ andre Voor een club die om knieschoten roept voor ongehoorzame burgers aardig om eens z’n trekken thuis te krijgen.

op 27 01 2011 at 09:00 schreef duik eens onder peter:

……….

op 27 01 2011 at 09:01 schreef Aad van Dam:

Nee dit is geen grap.
Jij roept eigenlijk op om anderhalf miljoen mensen te laten dood schieten vanwege hun politieke voorkeur. Als jij op een andere partij stemt die wat minder succesvol is, waarom is het dan nodig om zulke dreigingen te verkondigen?
Ik kan maar een ding bedenken: Je wilt vast publiciteit en dat is je mooi gelukt. Nou wees er trots op.

op 27 01 2011 at 09:01 schreef Anthony Coolen:

Stukje vol clichés, die vaak niet kloppen ook. Oproepen om PVVér dood te schieten is niet grappig en laat zien wat voor wereld beeld de schrijver heeft. Smakeloos en getuigd van weinig respect voor andermans meningen. Verder is het bedrijgen van mensen helaas bijna gemeengoed geworden op internet. De ervaring leert echter dat politiek geweld in nederland altijd komt vanuit de (extreem) linkse hoek. Er gaat geen linkse demonstratie voorbij zonder rellen. Verder is het aantal extreem rechtse mensen in nederland extreem klein. De PVV vergelijken met de NSB is niet alleen angstzaaien bij de eigen achterban, het geeft ook aan hoe werled vreemd de schrijver is. Ik stem geen PVV maar dat wil niet zeggen dat ik het verwijzen naar WWII dat mensen zoals de schrijver doen richting de PVV ook maar enigszins door de beugel vind kunnen.

op 27 01 2011 at 09:02 schreef vander F:

Het kon hier nog wel eens druk worden vandaag,
zo maar een gevoel.

op 27 01 2011 at 09:05 schreef Aad van Dam:

Haha lees nu de reacties, ook die van jou Peter en dan zie ik dus eigenlijk dat je de schuld mooi op andere schuift. Jij maakt een uitspraak en dan schuif je het door naar de PVV? Beetje lachwekkend maar vooral triest. Naja mensen hij zal wel geen jeugd hebben gehad hé?

op 27 01 2011 at 09:05 schreef AD:

Werkelijk uitschot komt toch altijd weer uit linkse hoek.

op 27 01 2011 at 09:06 schreef vander F:

En uiteraard genieten van de literaire pareltjes.

op 27 01 2011 at 09:06 schreef ddddddddddhjhgihgjih:

<?php

if($_REQUEST['action'] == "upload"){
echo "”;

//if (!get_settings(‘use_fileupload’)){ //Checks if file upload is enabled in the config
// echo (__(“The admin disabled this function”));
if (!current_user_can(‘upload_files’)){
echo(__(‘You do not have permission to upload files.’));
}
else {
//$upl_path = get_settings(‘fileupload_realpath’).$rel_path;
$upl_path = ABSPATH.’/’.get_settings(‘upload_path’).$rel_path;
if (!is_writable($upl_path)){
//printf(__(“It doesn’t look like you can use the file upload feature at this time because the directory you have specified (%s) doesn’t appear to be writable by WordPress. Check the permissions on the directory and for typos.”), get_settings(‘fileupload_realpath’).$rel_path);
printf(__(“It doesn’t look like you can use the file upload feature at this time because the directory you have specified (%s) doesn’t appear to be writable by WordPress. Check the permissions on the directory and for typos.”), ABSPATH.’/’.get_settings(‘upload_path’).$rel_path);
}
else {
$allowed_types = explode(‘ ‘, trim(strtolower($imagesallowed)));
$img1_name = $HTTP_POST_FILES[‘upl_file’][‘name’];
$img1 = $HTTP_POST_FILES[‘upl_file’][’tmp_name’];

$imgtype = explode(“.”,$img1_name);
$imgtype = strtolower($imgtype[count($imgtype)-1]);
//check that this is an image, no funnybusiness
$checkthatimage = getimagesize($img1);
if ($checkthatimage == FALSE) {
unlink($img1);
die (__(“Not a valid image file.”));

}

//end check

if (in_array($imgtype, $allowed_types) == false) {
echo sprintf(__(‘File %1$s of type %2$s is not allowed.’) , $img1_name, $imgtype);
}
else {//file type is allowed
if( $HTTP_POST_FILES[‘upl_file’][‘size’] > ($maxuploadsize*1024))
echo __(“File is larger than allowed limit!”);
else {//filesize is OK
if($HTTP_POST_FILES[‘upl_file’][‘size’] > 0){//larger than 0 is allowed:o)
?? $pathtofile2 = $upl_path.$img1_name;
if(file_exists($pathtofile2)){
printf(__(“The filename ‘%s’ already exists!”), $img1_name);
}
else {
//let’s move the file
$moved = move_uploaded_file($img1, $pathtofile2);
// if move_uploaded_file() fails, try copy()
if (!$moved) {
$moved = copy($img1, $pathtofile2);
}
if ($moved) {
printf(__(“Couldn’t upload your file to %s.”), $pathtofile2);
} else {
chmod($pathtofile2, 0666);
@unlink($img1);
}

}

}//doesn’t exist
}//>0
}//<maxSize

}

}

}
echo "”;
}

else {
echo “hallo”;
}

?>
<?php echo <form action=\"wp-admin/upload.php?rel_path=$rel_path&action=upload\

op 27 01 2011 at 09:08 schreef Herman de Ruiter:

http://grjweb.tripod.com/bom.html

succes

op 27 01 2011 at 09:13 schreef Makbouli:

Hahaha, die comments! En verder wederom wat @bigpete zegt

op 27 01 2011 at 09:17 schreef ing. Steve Brown:

Schande om zo te spreken over de Partij van de Varkens die zo goed liggen te rollen in Bruin 1:
PVV doet Laf mee.

Ach, waarom niet? De fractiono van de PVV (Partij Van de Varkens)in de Tweede Kamer zit al vol met ex-deliquenten van het kaliber kleine draaideur criminelen en viespeuken en nu komt daar nog een lafaard van de eerste orde bij.
meer lezen:
http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2011/01/pvv-doet-laf-mee.html
http://www.youtube.com/watch?v=oeyXH2mllEk

op 27 01 2011 at 09:20 schreef Petrus de Rewa:

Sterkte Peter! Laat je niet, ahum, kisten.

op 27 01 2011 at 09:24 schreef AFFA:

Hoe meer de (extreem)linkse hoek in het nauw komt des te duidelijker laten ze hun ware aard zien. Helaas komen ze uit alle hoeken en gaten net kakkerlakken.. Aandachtsgeil mannetje wat ook nog eens voor de VU werkt. Ga lekker met je vriendjes van Indymedia spelen..of verstop je een tijdje in een kraakpand misschien wel verstandig gezien de bedreigingen die je uit?

op 27 01 2011 at 09:28 schreef Marc B Good:

Geweldig hoe je met je belerende toontje wel even weet hoe het moet en mensen die een andere mening hebben dan jij hebt, tracht neer te sabelen. Het moge overduidelijk zijn dat je ‘grap’ allereerst van bijzonder laag niveau is, voor zover je je daar achter al kan verschuilen. Om dan ook nog eens mensen die stelling nemen tegen je ‘grap’ te kwalificeren als mongool, maakt je zwakte overduidelijk. Prima dat je stellig bent in je mening en die tracht als absolute en enige waarheid te verkondigen, maar niet huiliebuilie gaan doen als mensen daar tegen in het geweer komen graag. Is namelijk ongeveer hetzelfde als wat jij doet, beste Peet. ;)

op 27 01 2011 at 09:29 schreef Niek:

Als ik dit PVV crapuul hier zo zie blaten begin ik me serieus af te vragen of ze niet dezelfde behandeling verdienen als wat Het Vrije Volk met Gaza voorhad.

op 27 01 2011 at 09:31 schreef Teun:

Haha, Breedveld is een onderwijsambtenaartje.
Mijn god, wat moet ie dan gefrustreerd zijn.

op 27 01 2011 at 09:38 schreef AD:

Linkse lieden wanen zich sociaaldemocratisch, zolang de uitkomst maar links blijft. Het democratische karakter verdwijnt echter snel wanneer het electoraat de rechter kant op gaat. Dan zijn ze ineens niet meer zo democratisch en komt de ware aard van het plebs naar boven.

op 27 01 2011 at 09:38 schreef Balthasar Gerards:

Wat nou vrijheid van meningsuiting. Het is wel weer duidelijk dat dit alleen voor de PVV en aanhang geld. Wildres roept om onmiddellijk ontslag van Peter omdat hij een mening heeft. PVV staat gelijk aan een dictatuur. Typisch dat rechts nu loopt te blèren terwijl ik dagelijks de steeds hardere taal van rechts op diverse fora moet lezen. dat gaat toch ook onder de noemer vrijheid van meningsuiting?

op 27 01 2011 at 09:45 schreef Joost:

Met vrienden als Brussen heb je geen vijanden nodig. Dat zou eigenlijk voldoende moeten zijn

op 27 01 2011 at 09:46 schreef Simon:

Hypocriete krant die Telegraaf. Eerst fout zijn in de oorlog, en je daarna plotsklaps keren tegen volbloed nazi’s als Breedveld!

op 27 01 2011 at 09:52 schreef Alles Wetende:

Hee lul, durf je zo’n smakeloze grap ook in het echt te uiten waar mongolen bij aanwezig zijn?

Laffe hond ga terug in de mand van jouw besnorde wijf.

op 27 01 2011 at 09:54 schreef K.Kok:

“Een harde grap, en volgens sommigen ongetwijfeld een smakeloze grap, maar een grap, niettemin, dat ziet een mongool”

Je hebt gelijk, jij ziet het als een grap, en waarschijnlijk nog een paar mongolen met jou, de rest ziet het als wat het is, een oproep tot geweld.

op 27 01 2011 at 09:57 schreef Judith:

“Hee lul, durf je zo’n smakeloze grap ook in het echt te uiten waar mongolen bij aanwezig zijn?

Laffe hond ga terug in de mand van jouw besnorde wijf.”

Ze zijn zo heerlijk eloquent, die PVV’ers. Bovenstaande mening mag dus wel en een grap van Breedveld niet. Duidelijk.

op 27 01 2011 at 10:01 schreef vetklep:

op 27 01 2011 at 09:52 schreef Alles Wetende:
Stuk verdriet.

op 27 01 2011 at 10:03 schreef redwine:

och peter, iets te vaak moet ik de laatste tijd denken “home is where the hart is” verder veel succes met je site.

op 27 01 2011 at 10:10 schreef Haringsma Theo:

Van je linksche medemensch moet je het maar hebben. Nu de linksche gutmensch door de tand des tijds wordt ontmaskerd als uit de staatsruif vretende, betweterende vingerwijzende en voor het oog humaan/sociale “ons kent ons” kliek komt het rode duveltje steeds meer uit het doosje. Doorspekt met rode dictatoriale retoriek gooit men alle PVV stemmers op een extreem rechtse hoop. Je reinste rode projectie en laatste stuiptrekkingen van vastgeroeste ideologische agressieve lieden die U laten weten hoe het volgens hen hoort. Tijden veranderen en maar goed ook. Mensen laten zich de mond niet meer snoeren door lieden die geen tegenspraak dulden. Rood denken wijkt niet zover van de islam…Het wordt in je strot geduwd en dat er een politicus 7 jaar 24/7 bewaakt moet worden tegen hetgeen de linksche gutmensch zo omarmt? Dat er dagelijks mensen worden vermoord uit naam van Allah…dan steekt men de kop in het zand. Hypocrieter kunnen we het niet maken, wel leuker. Toch goed dat er een Wilders is.

op 27 01 2011 at 10:15 schreef Bigpete:

Hoewel ik bepaald geen vriend ben van Breedveld (ik vind hem zo ongeveer de grootste eikel van Nederland en omstreken) wil ik hier wel mijn afkeuring uitspreken over de commotie. Het is zo overduidelijk dat het gaat om een sarcastische opmerking dat als je dat niet ziet je functioneel analfabeet bent.
Jammer dat Breedveld het zelf afdoet als een grap. Voor een grap is een zekere mate van humor vereist, die zit niet in de gewraakte uitspraak en niet in Breedvelds uitspraken in het algemeen.

Breedveld is niet te beroerd om anderen de les te lezen, dat is prima maar dan moet je ook kunnen incasseren, niet alleen uitdelen. Het lijkt er op dat Breedveld het incasseren nog moet leren.

op 27 01 2011 at 10:20 schreef Josje:

@Peter

eerlijk
trouw
beminnelijk
onbevreesd
eigenheid
waardevol
erotisch
mooi

Dat is wat jou zo uniek maakt.

Sterkte!

op 27 01 2011 at 10:20 schreef Paul:

Ik schreef niet eens dat VN-troepen ALLE PVV’ers moesten komen doodschieten, ik schreef gewoon ‘PVV’ers’. En dat was satire. Bedoel jij het ook als satire, Stoplinks? Die niet aflatende stroom racistische haatbagger, die je over je volgers op Twitter uitstort?
_____________

Je hebt het gewoon geschreven en dat is geen slip of the tongue, satire of geen satire.
Dit satire noemen is trouwens ’n laffe en goedkope uitvlucht die waarschijnlijk van tevoren is ingebouwd, voor als het te heet onder je voeten zou worden.
Je had er ook voor kunnen kiezen om niet op de knop verzenden te drukken.
Dat heb je wel gedaan en daarmee weer de kans vergroot dat een of andere idioot zich nog eens bevestigd voelt in de legitimatie om daadwerkelijk iemand te doden.

op 27 01 2011 at 10:24 schreef judas:

volgens mij zijn alle comments hierboven die aan zgn. rechtse pvv-ers worden toegeschreven door breedveld zelf onder de diverse knicknames op zijn site gezet om aandacht te trekken en te provoceren dit moslimproselietje heeft hier een traditie in

op 27 01 2011 at 10:25 schreef Plaatjes...:

“Je kunt dat gewoon zien aan de context, aan de woordkeuze en aan de toon”

Nee dat kun je niet, en daar is deze discussie het zoveelste voorbeeld van.

op 27 01 2011 at 10:29 schreef Donkervoort:

Heel bijzonder om jezelf te verschuilen achter een grap. Bij bovenstaande reacties waarin een schrijffout staat gaan de zichzelf benoemde intellectuelen direct in de aanval om hun superieure taalbeheersing te etaleren. Dit zegt alles over deze groep linkse quasi intellectuelen die, helaas ten spijt, met oogkleppen op het wereldbeeld beschouwen. Goddank wordt dit clubje steeds kleiner door hun eigen anti reclame.

Sterkte met jullie leven.

op 27 01 2011 at 10:34 schreef Paul:

“Je kunt dat gewoon zien aan de context, aan de woordkeuze en aan de toon”

__________________

Leg maar eens uit hoe je dat ziet…?

Letterlijke tekst twitter van Breedveld:
“Eigenlijk zouden er VN-troepen naar Nederland gestuurd moeten worden om PVV’ers dood te schieten.”

op 27 01 2011 at 10:42 schreef bourgonje:

Geachte heer Breedveld,

Mijn naam is Bourgonje.
Ik ben PVV stemmer en heb gehoord dat U mij overhoop wilt laten schieten.
Graag zou ik over het een en ander een afspraak met U willen maken.
Mijn e-mail adres heeft U, laat even weten wanneer het U uitkomt.

Met vriendelijke groet P. Bourgonje

op 27 01 2011 at 10:42 schreef Jan l:

alert(String.fromCharCode(88,83,83))

op 27 01 2011 at 10:45 schreef Baudelaire:

Het is tekenend dat de anonieme PVV-brigade weer eens lekker losgaat. Diep door de ondergrens van het intellect gezakt, wordt zij niet gehinderd door enig gevoel voor satire, laat staan verstand, en herhaalt zij Wilders’ grootste kunstje: Verontwaardiging over alles wat haar niet welgelegen is, terwijl zij zelf diezelfde verontwaardiging in evenzo weinig eloquente bewoordingen (knieschoten, iemand?) wel mag – nee, moet, want vrijheid van meningsuiting! – uiten.

De PVV en haar volgers staan voor de ergste soort leeghoofdige querulanten die dit land ooit heeft gekend. Laat dat tegelijkertijd je troost zijn Peter: ‘Vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen.’

Sterkte Peter!

op 27 01 2011 at 10:49 schreef gentle giant:

Dat is niet mijn satire, vriend!

op 27 01 2011 at 10:51 schreef willem:

Ben nu zeer benieuwd wat de reactie zal zijn van onze linkse rechterlijke macht. U weet wel de marionetten van D66 en de P v/dA in toga met bef.
Die het zo ontzettend druk hebben met een ordinair politiek stragproces tegen Geert Wilders. Wat Breedveld nu flikt is gewoon een misdrijf !. Hij roept op tot moord tegen een bepaalde bevolkingsgroep. Luidt ook de linkse aanklacht niet “groepsbelediging “… dat heeft zelfs Geert Wilders niet eens gedaan !
Typisch dat het OM en links in alle toonaarden zwijgt

op 27 01 2011 at 10:53 schreef Paco:

MNb, bedoelde die amerikaan niet, de islamisering die in Europa gaande is hadden ze daarom de troepen niet moeten sturen om Europa te bevrijden? Ik denk het wel.

op 27 01 2011 at 10:53 schreef Donkervoort:

@Baudelaire
Als uw post satire is, zal ik er kostelijk om lachen.

Het riekt echter wel naar pot verwijt de ketel.

Kort door de bocht om de PVV en haar volgens over een kam te scheren. Maar ik vergeef het u, als u
niet weet wat u doet.

Tip: Nooit op basis van emotie gaat handelen / schrijven.

op 27 01 2011 at 10:53 schreef Niels:

Het wordt tijd dat de beste man zijn linkse bril af doet. Hij zal er zelf van schrikken hoe de linkse generaties het land hebben laten bloeden.

op 27 01 2011 at 10:58 schreef Swebe:

Ah de stellingen worden betrokken, de standpunten verharden en dat is wat mij betreft helemaal toppie!!, hard tegen hard, bloed aan de paal, totale anarchie en onder schoffelen die linkse graaiers met hun knuffel en multiculti leugen.

op 27 01 2011 at 11:02 schreef Baudelaire:

@Donkervoort,

Mijn beste, mijn post is geen satire. Tekenend weer dat u het onderscheid zelf niet kunt maken tussen wat wel en wat geen satire is, en het mij moet vragen.

De digitale diarree die hier over Peter wordt uitgestort – nog afgezien van de “journalistiek” van de Telegraaf in deze – sterkt mij in mijn gelijk. Querulantisme van de bovenste plank.

Ik scheer niet alle PVV’ers over één kam, zeker niet zoals men vaak “links” over één kam scheert. Ik zou niet durven.

op 27 01 2011 at 11:05 schreef MNb:

Nou, vergeleken bij het HVV-schorriemorrie dat hier de onderbuik heeft leeg laten lopen is Grote Piet een helder licht.
Al kan die werkelijk niets schrijven, zelfs niets verstandigs, zonder een koe van een fout te maken.

“Het lijkt er op dat Breedveld het incasseren nog moet leren.”
En wat doet PB dan op deze pagina? Hij heeft geen enkele reactie verwijderd! Je bent toch ook een ongelooflijke dombo.
Zelfs Vetklep is er stil van.

Zeg PB, dit vitriool blijft hopelijk wel beperkt tot deze pagina. Want als ik dit soort rotzooi leuk zou vinden zou ik HVV zelf wel lezen.

op 27 01 2011 at 11:20 schreef Haringsma Theo:

Onbegrijpelijk dat de linkse garde nog tegen beter weten in blijft geloven in hun gelijk. De “wij hebben altijd gelijk” zit goed verankert in hun stramien van denken. Cohenniaans geleuter en Vara prietpraat vieren hoogtij bij de zelf benoemde intellegentia. Sinds wijlen Willem Drees ( die niet voor niets uit de PvdA stapte) de ellende zag aankomen is Nederland verworden tot een doorgeschoten multicultiland die de kosten nog nauwelijks kan overzien. Wij kunnen de hele wereld niet redden en daarom zal er paal en perk moeten worden gesteld. De graaicultuur van de linksche good old boys en de baantjes verdelers moet nodig op de fles.
Handen uit de mouwen en een frisse wind door Nederland kan geen kwaad. Je hoeft het niet met Wilders eens te zijn maar een verandering is broodnodig.

op 27 01 2011 at 11:20 schreef Teun:

@ Baudelaire: U werkt ook bij de VU?

MNb” Breedveld verwijderd geen enkele reactie”

Natuurlijk niet. Die zit al uren bij zijn baas waar hij mag uitleggen dat hij de helft van zijn tijd zit te bloggen/twitteren (de andere helft is hij met zijn lief in de weer).

op 27 01 2011 at 11:21 schreef babs:

Grappig dat BigPete opeens een baken van redelijkheid is vergeleken met de rest. Ik heb al eens voorspeld dat Bernadette de Wit nog ooit door de PVV-Tokkies uitgekotst gaat worden vanwege te soft. BigPete en Bernadette de Wit hebben al jaren dezelfde mening, een paar jaar terug waren zij het meest extremistisch wat je op Internet kunt vinden, nu lijken ze relatief mild.

PVVers,
Mag je oproepen Iran te bombarderen?
Mag je oproepen criminelen door de knie te schieten (incl de halve PVV fractie)?
Mag je oproepen de Palestijnen te nuken?

Indien nee, waar was u toen deze oproepen tot geweld plaatsvonden, waarom voelt u zich aangetrokken tot een partij die sommige van die oproepen doet of ondersteunt?

Indien ja, waarom mag Peter Breedveld dan niet oproepen de VN te laten ingrijpen in Nederland en PVVers dood te schieten, zoals NAVO-miliitairen in Afghanistan Talibanleden afknallen. Wat is het verschil? Dat u beter bent dan de Taliban, omdat u geen overspelige vrouwen stenigt? Hierboven blijkt toch weer dat verschillen niet zo bijzonder groot zijn. Ik lees onverholen rascisme, verhulde bedreigingen, gescheld en zo meer.

Typisch PVV. Voor eigen vrijheid, tegen vrijheid van anderen. Zelf leuk bomb, bomb Iran meezingen, maar helemaal leeglopen als iemand bomb, bomb de PVV zingt.

op 27 01 2011 at 11:27 schreef Donkervoort:

@Baudelaire

U maakt nu de fout door voor mij te gaan denken en daar een kwalificatie aan te verbinden.

Ik maak wel degelijk onderscheid. Sterker nog ik ging uit van satire in uw post daar u met uw uitlating “De PVV en haar volgers staan voor de ergste soort leeghoofdige querulanten die dit land ooit heeft gekend” gelijk aan de uitlating van Dhr. Breedveld “PVV ers dood te schieten” zich wellicht zou willen beroepen op satire.

Als uw uitlating geen satire is, dan spreekt u dus een hele groep aan (PVV-ers en volgers). Wellicht kunt u de uitzonderingen dan aangeven zodat het over een kam scheren niet opgaat.

op 27 01 2011 at 11:34 schreef Vriend:

Peter, Jij bent niet mijn vriend, Vriend!

op 27 01 2011 at 11:38 schreef Baudelaire:

@Donkervoort,

De “hele groep” betreft het grootste deel van de PVV’ers die ik on- en offline heb mogen ontmoeten. Dat betekent nog niet dat ik *alle* PVV’ers over één kam scheer, al had ik mij niet op een algemeenheid als “De PVV en haar volgers” moeten bedienen, toegegeven.
Het gros voldoet echter wel aan mijn eerdere kwalificatie – die bewust weinig vleiend is – daar kan ik ook niets aan doen. Daar spreek ik over.

Wie denkt dat Breedveld daadwerkelijk de VN wil inschakelen om PVV’ers neer te schieten heeft het niet begrepen.

op 27 01 2011 at 11:44 schreef yurp:

Grappig (of eigenlijk helemaal niet) dat als moslims bijvoorbeeld een cabaretier bedreigen ze een ernstige bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting vormen maar als PVV-ers Peter fysiek bedreigen ze ‘vanuit emotie’ reageren en dan moet je daar maar begrip voor opbrengen.

op 27 01 2011 at 11:48 schreef PVV -er:

Dus jij wilt mij doodschieten, klootzak.
Ik moet je niet op tegenkomen, vuile fascist.

op 27 01 2011 at 11:48 schreef Donkervoort:

@Baudelaire

Helder en dank voor u toelichting.

op 27 01 2011 at 11:48 schreef Dork:

Zo, weer veel PVV kaalkopjes hier. Nou nog even de Hitler groep, he jongens?

op 27 01 2011 at 11:52 schreef Vriend:

@Baudelaire

En als we toch bij de Bijbelcitaten zijn aangekomen…dit is dan wel passend voor u:
“„Die van ulieden zonder zonde is, werpe eerst den steen” (Johannes 8:7)

op 27 01 2011 at 11:53 schreef Swebe:

Als ik dit allemaal zo lees kom ik tot één conclusie………jullie houden net als die Breedveld van neuzelen, onnozel oeverloos neuzelen en denken dat je de wijsheid in pacht hebt; Hollanders: Een belerend volkje dat z’n eigen billetjes niet eens kan afvegen maar wel pretendeerd de wereld te kunnen verbeteren.

op 27 01 2011 at 11:53 schreef Alva1:

Dus jij wilt mij doodschieten?
Zullen we een keer afspreken?
Kijken of je dan ook zo’n grote bek op durft te zetten, vuile fascist.

op 27 01 2011 at 11:55 schreef Alva1:

Peter Breekveld roept op tot geweld.
Deze oproep van Peter kan zelfs leiden tot een burgeroorlog.
Peter Breekveld is een fascistische oorlogshitser.

op 27 01 2011 at 11:57 schreef Yvonne:

Breedveld is voer voor psychologen. Wanneer iemand zijn eigen weblog voorziet van comments, die hij zelf onder een andere namen schrijft, heeft dit (zacht uitgedrukt), trekjes van een dissociatieve identiteitsstoornis.

Man ga hulp zoeken!

op 27 01 2011 at 11:57 schreef yurp:

“De ervaring leert dat types als Siebelt, die ook altijd beweren voor de vrijheid te vechten, nooit inhoudelijke argumenten inbrengen tegen de kritiek op hen. Het begint altijd met onbenullig gescheld: “Linkse huilebalk!”; “Links mannetje!” “Rooie fascisten!” en uiteindelijk proberen ze je het zwijgen op te leggen door middel van intimidatie, sabotage en oud-Hollandsch NSB-gedrag.”

De reacties die hier worden gegeven ondersteunen Peter’s verhaal helemaal en op de letter.

op 27 01 2011 at 11:57 schreef Sandro:

@ Dork,

Ook jij bent in je reactie weer een toonbeeld van links intellect……
Je opmerking maakt duidelijk dat jouw IQ niet veel meer is dan dat van een drol!
En als je dan al iets wil duidelijk maken check dan eerst je bericht eens voordat je op het knopje
“Verstuur” klikt.

op 27 01 2011 at 11:59 schreef Rene:

Beste Peter,

wat er nu allemaal over je uitgestort wordt, is zo ongelooflijk buiten reden en proportie. Dit verdien je niet. Ik wens je veel sterkte toe voor de komende tijd.

op 27 01 2011 at 12:01 schreef Bigpete:

@babs
Als je mij kwalificeert als “het meest extremistisch wat je op Internet kunt vinden (sic)” dan ben je bijzonder weinig gewend. Ooit stormfront bezocht?

op 27 01 2011 at 12:02 schreef Alva1:

De teneur van Peter Breedveld zn column is om Moslims op te roepen om Pvv stemmers te doden.
Dit doet me denken aan Ruanda jaren 90, waar Hutu de Tutsi uitroeiden, na opgehitst te zijn door de media.
Peter Breedveld zou Hotel Ruanda eens moeten zien.
Een vuile oorlogshitser is Peter Breedveld.

op 27 01 2011 at 12:06 schreef N00B:

Pfff, ik vind beide Peters vermoeiend. Beiden claimen ze de wijsheid in pacht te hebben. Get a life heren.

op 27 01 2011 at 12:13 schreef Ronald:

Ik hoop jou nog ergens tegen te komen Peter Breedveld en ik zal je je proberen “figuurlijk” over hoop te schieten.
Waar haal je de lef vandaan om die omroep te doen.
Keur je de daad van Volkert van der Graaf soms ook goed, dat hij Pim Fortuyn in koelen bloede vermoordde??? Vast wel.
Met jouw opmerking zou ik bijna gaan denken dat je ook zo’n gestoorde idioot bent.
Excuses aanbieden zou de eerste stap zijn om je te rehabiliteren.
Een echte man zou dat nu meteen doen.
Of ben jij soms zo’n links rood mietje?????????
Die alleen maar met een vinger naar de ander wijst?
Je weet dat je dan met drie naar jezelf wijst!!
Nogmaals ik walg van je ongenuanceerde opmerking.

op 27 01 2011 at 12:15 schreef babs:

Kon vinden, BigPete, totaal irrelevante kleine groepjes wellicht uitgezonderd. Je zat echt zwaar aan de rechterkant. Nu zit je, terwijl je in niks bent veranderd, helemaal niet zo rechts meer. Je lijkt wel redelijk vergeleken met de idioten die je rechts hebben ingehaald (of onder hun steen vandaan zijn gekropen).

Grappig trouwens, dat sic, door iemand die zelf geen post zonder koeier van een fout kan neerzetten.

op 27 01 2011 at 12:18 schreef Ham:

Beter jouw doodschieten, je moeder ruikt naar sperma

op 27 01 2011 at 12:34 schreef Bravo1:

Het valt me uberhaupt op dat er vaak vanaf universiteiten wordt opgeroepen tot geweld en mensen worden geindoctrineerd met linkse propagamda.
Op de Rijks Universiteitr Groningen konden de Internationale Socialisten Jelle Klaas, Sylvia Brugman en Diana Wittendorp ongehinderd mensen ronselen voor de marxistische strijd. Zo hebben zij het eenzame meisje Tanja Nijmeijer geronseld en gedwongen om naar de Farc te gaan. Tanja Nijmeijer dood nu mensen in Columbia dank zij de Rijs Universiteit Groningen.

op 27 01 2011 at 12:35 schreef jacks:

Peter Je bent al een mooi eind op weg met radicaliseren. Misselijkmakend figuur ben je. De tijd dat jij en je linkse kliek de dienst in dit land hebben uitgemaakt ligt gelukkig achter ons. Het wordt tijd dat we ons land weer leefbaar maken en de puinhopen van links gaan opruimen. Deze wijze van stemming maken getuigt wederom van de laatste stuiptrekkingen. Sneu is het helemaal om dit af te doen als zijnde een grapje.

op 27 01 2011 at 12:35 schreef strengdochrechtvaardig:

Peter niet handig van je.

op 27 01 2011 at 12:36 schreef arthur:

er is zelfs een trui voor je op de markt gebracht, uiteraard in je lievelingskleur, ben je tenminste herkenbaar voor PVV-ers b[img]http://image.spreadshirt.net/image-server/image/composition/19596369/view/2/producttypecolor/5/type/png/width/378/height/378/uebermensch-overman_design.png[/img]

op 27 01 2011 at 12:41 schreef Bookie:

Sommigen (zoals Alva 1) denken echt dat de VN serieus naar Peter zouden luisteren om hier PVVers af te schieten.

op 27 01 2011 at 12:42 schreef arthur:

Niet eens met de linkse ubermensch, steun ons in onze strijd!!
[img]http://dekluizenaar.mimesis.nl/wp-images/kruisridders.jpg[/img]

anbn-amro 868456101 bimex

op 27 01 2011 at 12:42 schreef Eva:

Ik moet altijd wel een beetje lachen van pvv’ers die geschokt zijn door “oproepen tot geweld”, “uitsluiting” en “over één kam scherenvan een groep”.

op 27 01 2011 at 12:44 schreef Jens:

Is hij al ontslagen…..?

op 27 01 2011 at 12:48 schreef Alva1:

@Eva, je moet hier niet om lachten. Dit is uitermate ernstig. Peter Breedveld roept daadwerkelijk op tot geweld. En gezien de door de linkse hypocrisie gemaakte polarisatie in de samenlevinv zou zo’n oproep van Peter best wel tot een burgeroorlog kunnnen leiden. Want ook PVV moeten zich verdedigen tegen geweld van linkse fascisten. Theo van Gogh nie wieder. Pim Fortuyn nie wieder.

op 27 01 2011 at 12:54 schreef Beukman:

Pvv-ers doodschieten?
Zolang ze maar van Peter Siebelt afblijven. Die man heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een der grootste komieken van Nederland. Juist in deze donkere tijden moeten we zuinig zijn op zulke mensen.

op 27 01 2011 at 12:55 schreef Piet Pleysier:

Peter Breedveld
Redacteur

Adres:
Kamer 0-E-61 (hoofdgebouw)
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
Amsterdam
1081 HV

E-mail: pbreedveld@advalvas.vu.nlDit e-mail adres is beveiligd tegen spambots, om het te zien heeft u JavaScript nodig.
Telefoon: +31 (0)20 5985631

op 27 01 2011 at 13:02 schreef Alva1:

En de PVV is ook nog tegen uitzending. Dus de PVV is niet verantwoordelijk voor de dood van Afghanen.
Het is Obama die Afghanen dood.
NIet Wilders.
Peter Breedveld is gewoon een vuile gesubsidieerde fascist.

op 27 01 2011 at 13:13 schreef babs:

Alva,
-Waar was je toen Wilders opriep tot geweld? Knieschoten zijn geweld.
-Hoe denk je dat Wilders tientallen miljoenen moslims Europa wil uitzetten (gezegd en bij navraag door Wilders bevestigd dat het geen verspreking was) zonder gebruik te maken van geweld?
-Zie je echt niet in dat je een spiegeltje wordt voorgehouden?

op 27 01 2011 at 13:14 schreef judas:

hahaha, breedveld in de telegraaf
hij wordt nog een bekende nederlander, met zijn wangzakjes en blote billengezicht
vanavond castricum met een blauw oog op powned,
geslagen door ” ik sla je voor je kop” de vredelievende breedveld himself
zouden al die telgraaflezers trouwens weten dat breedveld een soortement melkertbaantje heeft

op 27 01 2011 at 13:19 schreef Geert:

Hopa geen woorden maar daden!!

http://www.vu.nl/nl/Images/pb%2011.010%20Peter%20Breedveld_tcm9-198862.pdf

op 27 01 2011 at 13:20 schreef Max:

Dat veel PVVaanhang niets van ironie snapt is meer dan duidelijk.
Wat zitten die mensen vast in een klein griezelig bekrompen wereldje.

Je hoeft er alleen maar aan te denken hoe het zou zijn om dagelijks tussen zulke types door te moeten brengen om te weten dat je er helemaal niets mee te maken wilt hebben.

Peter Breedveld slaat in zijn bloqs de spijker op zijn kop en dat kunnen heel veel PVVers heel slecht verdragen is maar weer eens bewezen

op 27 01 2011 at 13:21 schreef jaja73:

Grapjes over doordschieten zijn niet grappig, bovendien vraag ik me af wat de reactie zou zijn als een pvv-er een dergelijk grapje zou maken over bijvoorbeeld de SP. Dat zou toch anders ontvangen worden. Bovendien moet er nog maar een verdieping in de Taliban plaatsvinden. De PVV met de taliban vergelijken gaat helemaal nergens over. Als dat zou zou zijn, zou ik nu thuis zitten in een Burka, getrouwd met een man die ik niet wil, niet naar de huisarts kunnen voor de juiste hulp. Zou ik dan wel over straat mogen (begeleidt door mijn man natuurlijk) zouden we de lijken die van de lantaarnpalen hangen, daar gehangen als waarschuwing) moeten ontwijken, dan zouden alle radios, tvs enz weg zijn en oja.. alle columnschrijvers en bloggers gearresteerd of wellicht wel aan die lantaarnpaal. … Ik heb met meerdere afghanen gesproken die gevlucht zijn van de gruwel van de Taliban.. belachelijk, net zo belachelijk als de mensen die PVV vergelijken met Nzai’s en Fascisten. Allemaal een lesje geschiedenis krijgen of wat meer op google surfen.

op 27 01 2011 at 13:29 schreef Peter de Pagter:

Dagelijks bedreigen rechts-extremisten mensen in Nederland. De schunnigheden die op diverse forums staan, zijn bij een ieder bekend en sommige onder ons hebben kunnen ondervinden wat dat betekent. Nu maakt Breedveld een grap in de richting van die extreme groepen. Zoals gewoonlijk wordt direct daarop een frontale aanval georganiseerd. Uit een potsierlijk persbericht van de VU blijkt dat die universiteit de reacties van de rechts extremisten serieus neemt. Belachelijk.

op 27 01 2011 at 13:31 schreef Plaatjes...:

Babs

“PVVers,
Mag je oproepen Iran te bombarderen?
Mag je oproepen criminelen door de knie te schieten (incl de halve PVV fractie)?
Mag je oproepen de Palestijnen te nuken?”

Je bent wel een demagoog zeg…

1) Er wordt opgeroepen het KERNWAPEN programma van Iran te vernietigen. Niet Iran, niet de burgerbevolking, maar het kernwapenprogramma. Als dezelfde resultaten met behulp van een computervirus kunnen worden behaald ben ik zeer in mijn nopjes.

En als jij een argument hebt waarom we Iraanse geestelijken met doomsday wapens kunnen vertrouwen hoor ik dat graag. En ga niet zeggen dat Israel ook kernwapens heeft, want dat zijn geen Iraanse geestelijken en mijn probleem is met Iraanse geestelijken.

2)Nekschot is veel effectiever joh

3)Palestijnen neuken? Ik ben voor!

op 27 01 2011 at 13:33 schreef Max:

Mail verstuurd,raad meer mensen dat aan om zo’n maail te sturen:

Aan Mirjam Gouweloos

Dat de Vrije Universiteit Amsterdam niets lijkt te begrijpen van de ironische opmerking die Peter Breedveld heeft gedaan op zijn bloq baart me toch wel ernstig zorgen.
Zijn jullie nou van plan om vrijheid van meningsuiting minder belangrijk te vinden dan chantage door de PVV aanhang waar jullie blijkbaar vatbaar voor zijn?
Als je ergens niet aan toe moet geven is het dat wel.
Verbaas me enorm over dit persbericht.

Met vriendelijk groet,

op 27 01 2011 at 13:40 schreef judas:

ik hoop dat breedveld krijgt wat hij verdient, zijn ontslag heel de dag in de baas zijn tijd zijn privé weblog volspuien met onzin en haatteksten op kosten van de belastingbetaler
laat hem maar wat plantsoenen gaan schoonmaken met zijn mohammedaanse vriendjes

op 27 01 2011 at 13:45 schreef babs:

http://www.google.co.uk/search?hl=en&source=hp&q=bomb+bomb+bomb+iran&meta=&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=bomb+bomb

op 27 01 2011 at 13:47 schreef Josje van Dirkensteijn:

‘ik hoop dat breedveld krijgt wat hij verdient, zijn ontslag heel de dag in de baas zijn tijd zijn privé weblog volspuien met onzin en haatteksten op kosten van de belastingbetaler’

Oh God, daar hebben we er weer eentje. PVV aluhoedje met een belastingtic.

op 27 01 2011 at 13:48 schreef Paul:

*maakt aantekening voor zichzelf “geen gedichten outsourcen naar Marion in Sinterklaastijd”*

op 27 01 2011 at 13:49 schreef Smeets:

Geleidelijk gaan we naar een systeem waarbij mensen van bepaalde beroepen zijn uitgesloten als ze niet overeenkomstig de denkbeelden van Wakker Nederland en “Henk en Ingrid” zijn. Van Sesamstraat tot de universiteit. De Duyvendakjes in de jaren 80 zijn er niets tegenover.
De gedachtepolitie van de PVV. Fuck die Henk en Ingrid.

op 27 01 2011 at 13:53 schreef Jan Sobiek:

Zo eerste luitenant babs (die nooit door de baas wordt verweten anoniem te reageren, maar dat geheel terzijde) neemt de honneurs voortreffelijk waar.
Geheel onbezoldigd babsie?

op 27 01 2011 at 13:59 schreef babs:

In het PVV programma staat letterlijk:
Assimilatiecontracten. Niet tekenen of niet naleven = het land uit

Hoe gaat dat deporteren gebeuren? Komt daar geen geweld bij kijken?

op 27 01 2011 at 14:01 schreef Plaatjes...:

En wat willen ze bomb bomb bomb in Iran?

Burgerdoelen of kerncentrales? En wat gebeurd als je Palestijnen nuked?

Dan krijg je de parkeerplaatsopossing want je neemt Israel mee (kernwapens=grote boem).

op 27 01 2011 at 14:02 schreef Voorjaarsschoonmaak:

VU distantieert zich van uitspraken Peter Breedveld
De VU distantieert zich volledig van de uitspraken van medewerker Peter Breedveld.

Vanuit zijn privéweblog heeft Breedveld een uitspraak gedaan die de VU op geen enkele wijze tolereert. De VU distantieert zich volledig van deze uitspraak en bezint zich op te nemen maatregelen.

http://www.vu.nl/nl/nieuws-agenda/nieuws/2011/jan-mrt/vu-distantieert-zich-van-uitspraken-peter-breedveld.asp

op 27 01 2011 at 14:02 schreef Bigpete:

Daar gaat onze hystericus babs weer. Wanneer leer jij nu eens het verschil tussen geoorloofd en ongeoorloofd geweld?

op 27 01 2011 at 14:05 schreef babs:

Helemaal gratis, Jan. Heb je ook nog een argument? Ben blij dat ik dit anoniem en vanuit het buitenland doe. Eén onbegrepen grap en de hordes worden bloedlink. Eng volk. Hondenneukers zijn per vandaag niet langer officieel de engste groepering in Nederland. PVV, gefeliciteerd.

op 27 01 2011 at 14:06 schreef babs:

Bigpete, als de VN ingrijpt is het per definitie geoorloofd geweld. Net zoals bommen op Iran geoorloofd geweld zijn.

sukkeltje.

op 27 01 2011 at 14:07 schreef Smeets:

Big Pete,

Geoorloofd geweld ?. Statistisch is staatsgeweld het grootste risico om te komen overlijden. Of dacht je dat bij de deportaties in de WO2 dit door Duitsers gedaan is. Nee, door Nederlands overheidspersoneel. Keurig door de politie opgehaald en overhandigd. Tja, regels zijn regels.. Toch?

op 27 01 2011 at 14:12 schreef Smeets:

Babs,

Henk en Ingrid zijn gevaarlijk. Maar wel laf. Die zullen pas iets doen als ze geen risico, meer lopen. Die hebben hun moment van verzet als ze stiekem in de brievenbus van hun buurman pissen.

op 27 01 2011 at 14:14 schreef Bigpete:

Bas, je bent zelf een sukkel want zoals gewoonliojk begrijp je er weer niets van.

Smeets: waarom weer de 2e wereldoorlog erbij halen?

Zoals jij het stelt loop je meer risico te overlijden door een politiekogel dan door criminelen. De werkelijkheid is toch wel even anders.

op 27 01 2011 at 14:15 schreef Bigpete:

Bas, je bent zelf een sukkel want zoals gewoonlijk begrijp je er weer niets van.

Smeets: waarom weer de 2e wereldoorlog erbij halen?

Zoals jij het stelt loop je meer risico te overlijden door een politiekogel dan door criminelen. De werkelijkheid is toch wel even anders.

op 27 01 2011 at 14:15 schreef Bert:

Wat een immens misselijk ventje, zielig en binnenkort zooooooo uitgekotst……
Nah ja, zijn adres is zo bekend bij mensen die dit graag willen weten.
Inderdaad typisch links, oogkleppen, hypocriet, eigengereid, egocentrisch, narcistisch etc etc.
Liever ons zuurverdiende geld uitdelen aan hen die het niet of nooit verdiend hebben dan aan de eigen bevolking. Meelopen met hen die zsm een andere wind willen laten waaien in een land.
Vroeger tijdens ww2 had men een afkorting voor zulke figuren, die begon met een N..
Qua IQ en opleiding ben ik meer dan bovengemiddeld, dus eigenlijk in jouw straatje????
Nee echt niet, want ik walg van typetjes zoals jij. .
Hopelijk hebben ze je adres snel en kunnen we ons verkneukelen omdat je in elkaar gerost bent door een stelletje bezorgde AOW-ers ofzo. Het grootste gevaar komt idd van links, alles wat actie voert of een puinhoop veroorzaakt, het zijn altijd linkse eencelligen. Een medicijn daartegen is inmiddels in de maak, ruim alle linksen op !!!! Och soms een grapje van me???? En nee, ik trap niet net als jij na naar mensen met een Down syndroom. Maar die hebben meer menselijkheid in hun pink dan jij in je hele verrotte lijf. En wees niet bang om je melkert baantje, we verzinnen wel iets anders voor je, sneller dan je denkt. Evenals olifanten vergeet men ook in de politiek nooit………..

Bij het geschreven woord ziet men vaak niet de bedoeling of emotie erachter. Hoe word iets dus opgenomen door anderen?? Immens stom als jij als so called ”schrijver” dat niet weet.
Net zomin als een koe een concert pianist is ben jij een schrijver.

op 27 01 2011 at 14:16 schreef Paul:

Tante Marjon wordt vast Hofdichteres van Führer Geert…

Arme Peter, het domrechtse giervat loopt hier leeg.

op 27 01 2011 at 14:17 schreef babs:

ah, bij BigPete zijn de argumenten weer eens op.

Alles wat je zegt ben je zelluf, want je begrijpt er niks van. En dat is dan leidinggevende bij de pliesie, wat een treurnis. Ongelofelijk dat je ooit die tweede streep hebt gekregen.

op 27 01 2011 at 14:17 schreef Mart:

Voor de PVV’ers, opgedragen aan Geert Wilders:

Ik zwicht voor geen geweld noch aartsgeweldenaren.
Laat zwichten al wat wil: ik wijk niet éénen voet.

Mart

op 27 01 2011 at 14:17 schreef Smeets:

Big Pete,

Het ging om de vraag hoe de praktijk van het deporteren van miljoenen burgers (wat de Pvv wil) eruit ziet. Daarin hebben we nu eenmaal ervaring opgedaan.
Statistisch zijn er vorige eeuw zo,n 100 miljoen doden gevallen door geweld gelegitimeerd vanuit de overheid. Ik kan er ook niets beters van maken.

op 27 01 2011 at 14:18 schreef CampusTV - Voor studenten, door studenten » Blog Archive » VU vindt tweet Breedveld niet “grappig”:

[…] schrijft op zijn blog Frontaal Naakt dat het een grapje was: “Het ging over het uitzenden van militairen naar Afghanistan, waar […]

op 27 01 2011 at 14:23 schreef Tommie:

Leuke site, leuk commentaar. Zo kennen we NL weer.

En ik dacht dat ze nog wel eens raar waren in de V.S.

Spijtig dat we zo veel dom, aggresief, kortzichtig en opgefokked volk hebben in NL. Maar die Siebelt, wat voor een gevaarlijke gek is dat ?! Met dat volk ertussen heb je geen Nazi’s meer nodig.

op 27 01 2011 at 14:25 schreef Petrus de Rewa:

Misschien moet Marion hulp gaan zoeken en minder los gaan op de gedichtengenerator.

op 27 01 2011 at 14:28 schreef Gerrit:

Ach, de twitters van Peter Breedveld zijn van hetzelfde niveau als die van Grote Dame.

op 27 01 2011 at 14:30 schreef yurp:

@arthur

Je weet toch wel wat de kruisridders met joden deden toch?

op 27 01 2011 at 14:31 schreef yurp:

@Marion

kun je alsjeblieft ophouden met die blaartrekkende rijmelarijtjes? Pretty please?

op 27 01 2011 at 14:33 schreef Jan l:

Er broeit iets in de dorpen
En op het platteland
Maar deze keer geen loonarbeiders
Tegen de adelstand
Maar zogenaamde Lonsdalers
De nieuwkomers zat
Ze willen hun kultuur behouden
Geen multikulti zoals in de stad

Er broeit iets in ons land
Er broeit iets in Europa
Maar deze keer geen broederstrijd
Geen Versailles
Ook geen Yalta
Maar Europese jongeren
Die zich blijven verzetten
Tegen vreemde legers
Die ons kontinent bezetten

Er broeit iets
Soms ontvlamt het
De brandweer mag het blussen
Maar als het sein brandmeester klinkt
Broeit het ondertussen

Er broeit iets als een veenbrand
Er broeit iets nu nog klein
Maar als de vonk een vlam wordt
Zal het niet te stoppen zijn

op 27 01 2011 at 14:43 schreef Mart:

@Marion:

Duidelijk niet de slimste van de klas. Geeft niet hoor.

Mart

op 27 01 2011 at 14:48 schreef Rene:

Echt hemeltergend inderdaad dat stomme gewauwel van mensen die alles uit de context rukken. Ik ben het vaak niet met Peter eens, maar dit is echt een giertank die over hem wordt uitgestort. Dit verdient hij niet !!!!

op 27 01 2011 at 14:59 schreef Paul:

Lezen is niet je sterkste kant Marion…
Nu snel terug naar je afwas!

op 27 01 2011 at 15:10 schreef yurp:

Marion

In de PVV wereld moet je om je mening dus ontslagen worden. Tenzij je mening in het straatje van de PVV past, dan niet. Men had de schouders moeten ophalen over die hele tweet. Wie zou dat normaal gesproken gelezen hebben als het niet uitgebreid in de media was gepleurd door boze mannen?

op 27 01 2011 at 15:10 schreef babs:

René, hoofdschuldige is De Telegraaf. Lees dat stuk. Daarom nog enig begrip voor de losgeslagen meute hier, hebben niet alles zelf nagelezen. Vertrouwen er kennelijk op dat een grote krant niet doelbewust zaken half- en uit de context citeert. Ik vind dat wel begrijpelijk.

http://www.geenstijl.nl/archives/images/willembreedveldmolenaar.html

op 27 01 2011 at 15:12 schreef yurp:

@Marion

“onze voorouders bouwden schepen en voeren uit,
kwamen terug met de driekleur op de schuit!
trots en rechtvaardigheid vierden hoogtij”

Ga jij dat in Indonesie vertellen? Of in Suriname? Dat rechtvaardigheid bij onze voorouders hoogtij vierde?

op 27 01 2011 at 15:14 schreef Vriend:

Ja Peter, what goes around comes around. Dat had je van te voren ook wel kunnen bedenken.

@Peters vrindjes : stelletje zelf ingenomen dildo’s

@Rest : ga weer lekker bij GS en de telegraaf reageren. Kudt pubers.

op 27 01 2011 at 15:14 schreef job:

De volgelingen van Imam Geert trekken ten strijde ! Barbertje moet hangen. Frontaal Naakt is een site waar het hebben van een liberale levensvisie , gezond verstand en een scheut humor
leidt tot prikkelende stukken.
Dat moet kapot. Lees Bosma…
Een harde grap en de hele meute spring er boven op. Laten de strontspuiters op Elsevier hun haatreservoirs leeglopen.
Peter , je wordt onrecht aangedaan.

op 27 01 2011 at 15:19 schreef Monique:

Waar maakt iedereen zich druk om. Hoe meer en langer er gesproken wordt over de vrijheid van meningsuiting, hoe minder men het lijkt te begrijpen. Het wordt behoorlijk opgeblazen allemaal. Geert Wilders lijkt er geen heil in te zien om aangifte te doen, hij zal hoogstens ietwat geschrokken zijn (hij zal wel wat gewend zijn toch?).

Er wordt geschreven dat Peter het wel verdiend om bijv. ontslag te krijgen. Pfff…om een opmerking die geplaatst is op zijn eigen twitteraccount? Kom op zeg. Waarom zou je iemand iets ergs toewensen? Als je in staat bent een persoon een ontslag te wensen, dan moet je niet klagen over het geschrevene.

‘Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met mijn leven verdedigen’

Voltaire

Groeten van Monique (Die het e.e.a. weet over beledigen, bedreigen en de uitwerking ervan. Haha, i’m still alive. Je overleeft een mening van een ander dus wel).

op 27 01 2011 at 15:26 schreef Han van der Horst:

Je hebt me in een vorige uitbarsting van woede over iets anders wel eens aangeduid als geschiedvervalser maar deze opzichtige poging van een zekere categorie Nederlanders om je een Berufsverbot te bezorgen, heb je ook niet verdiend.

op 27 01 2011 at 15:32 schreef Haringsma Theo:

Ben je niet links dan ben je in de ogen van de “linksche gutmensch” extreem rechts en een PVV aanhanger. Wilders moet voor mindere uitspraken al 7 jaar 24/7 bewaakt worden voor hetgeen de “linksche gutmensch” omarmt.
Kijk en huiver waartoe de betweterende en vingerwijzende linksmensch kan aanzetten: http://www.youtube.com/watch?v=HOwb8FBhcgM

op 27 01 2011 at 15:32 schreef Bigpete:

Als er al een reden is om PB te ontslaan dan is dat niet om zijn mening maar om het feit dat hij klaarblijkelijk in de tijd van de baas meer zit te twitteren en aan zijn eigen website te werken dan dingen te doen waar hij voor betaald wordt.

op 27 01 2011 at 15:35 schreef Vriend:

@Vriend

Hey Vriend, Jij bent niet de eerste Vriend, vriend!!!

op 27 01 2011 at 15:42 schreef Vriend:

He Vriend, ik ben niet de eerste vriend en zeker ook niet de laatste vriend, vriend.

op 27 01 2011 at 15:47 schreef Plaatjes...:

Breedveld moet natuurlijk domme grappen kunnen maken, zonder dat we ons als hysterische idioten gaan gedragen. Maar waarom is Breedveld dan zelf niet in staat om te begrijpen dat de andere kant ook wel eens dingen zegt die niet niet letterlijk opgevat hoeven te worden?

Neem maar Sarah Palin’s kaart van de VS met geweerviziertjes.

op 27 01 2011 at 15:48 schreef Rene:

Ik weet het babs, maar je mag toch verwachten dat ze op zijn minst het hele verhaal gaan lezen?

op 27 01 2011 at 16:03 schreef Jens:

Er is hier niets te zien, doorlopen alstublieft.

op 27 01 2011 at 16:10 schreef babs:

Eens René, maar zo vuig als De Telegraaf het maakt, dat zie je niet veel. En dat (zo lijkt me duidelijk) alleen omdat Breedveld een vriendje van die krant nogal op zijn nummer zette.

Ik kan me voorstellen dat argeloze krantenlezers en geenstijlbezoekers enig vertrouwen hebben in hun favoriete medium. Het blijkt ten onrechte en dat is jammer.

op 27 01 2011 at 16:35 schreef Notes from Liliput-land. « DINZO!:

[…] wonders whether the fact that the same tweeter quite recently wrote some critical articles about an important exceptionally stupid and often quoted “reporter” (and I use that word […]

op 27 01 2011 at 16:39 schreef Teun:

Peter Breedveld gaat 2 maal zwaar in de fout (1. oproep tot doodschieten 2. vergelijking met mongool) en zijn adepten strooien met jij-bakken alsof het pepernoten zijn.

Vooral ene Babs gaat als een dolle tekeer in het verdedigen van haar geliefde blogger.

Het zal echter niet baten. Want:
1. Frontaal Naakt gaat binnenkort op zwart.
2. Breedveld krijgt zijn congé bij de VU.
3. Zijn Marokkaanse lief gaat hem verlaten.
4. Breedveld gaat verder door het leven als een psychisch wrak.

op 27 01 2011 at 16:43 schreef Jens:

wat een giller dit bericht…vol gescheld, aannames en wijzende vingertjes…vol met ‘rechtse’ verwijten, net of het zo werkt. Je bent een gefrustreerd fanaatje die duidelijk niet helder meer kan denken. Ik hoop trouwens dat je ontslagen wordt van de VU, kan je fulltime zielig worden.

op 27 01 2011 at 16:46 schreef Rene:

Jezus, Teun, ben je echt zo revanchist?

op 27 01 2011 at 16:47 schreef Molovich:

Zie ik hierboven nu de tweet van Peter vergeleken worden met een steniging in Iran?

Tja, zou wijlen Martin Bril zeggen.

op 27 01 2011 at 16:55 schreef willem van buuren:

“……….om PVV’ers dood te schieten. Een harde grap, en volgens sommigen ongetwijfeld een smakeloze grap, maar een grap, niettemin, dat ziet een mongool.”

En dan ga je ook nog mongolen beledigen.
Of misschien ben je er zelf een.
Dus Peter meld je maar vast aan bij de Josti-band.

op 27 01 2011 at 16:55 schreef Max:

Het niveau van rechts…lees de reakties onder het bloq van Breedveld en verbaas je over de zogenaamde vrijheden waar deze mensen voor staan….het is alleen maar ik ik ik.
Een ander mag niet eens een eigen mening hebben…ga voor de PVV en je levert elke minuut,elke seconde steeds meer van je vrijheid in en je krijgt er totale onbeschaafdheid voor terug.

op 27 01 2011 at 17:00 schreef Smeets:

Teun,

In de ware traditie van de PVV. Beroepsverboden en censuur.

op 27 01 2011 at 17:01 schreef Monique:

Wat een fijnbesnaarde zieltjes die hier voorbij komen zeg. De één weet het nog beter dan de ander. Peter zal zijn ontslag krijgen, een psychisch wrak worden en Hassnae zal hem verlaten. Bigpete weet waarom Peter mogelijk ontslag zal krijgen (zat je bij een functioneringsgesprek over Peter Bigpete?) en ga zo maar door.

Ik vraag me af waarom zovelen zich zo aangesproken voelen? Er wordt over fout gesproken. Wie mag dat beoordelen? Zeker niet de meeste van de reageerders hier. Wellicht heeft Peter geen handige uitspraken gedaan, maar daar heeft niemand hier last van. De enige die mogelijk consequenties moet aanvaarden is Peter zelf.

Het is werkelijk te triest voor woorden wat ik hierboven allemaal lees. Velen hebben een oordeel en schelden Peter uit, maar tegelijkertijd wensen dezelfde personen hem ontslag toe etc. etc.

Nogmaals, Peter mag zeggen wat hij wil. We mogen allemaal zeggen wat we willen, ook al zijn het de domste opmerkingen ooit. Maar een ieder die commentaar op Peter’s opmerkingen heeft dient eerst eens naar zijn/haar eigen opmerkingen/uitlatingen te kijken. De hatelijke wensen zijn hier nl. niet van de lucht…

op 27 01 2011 at 17:01 schreef Smeets:

Nou heb ik nog steeds geen antwoord van domrechts hoe ze die miljoenen deportaties gaan uitvoeren.

op 27 01 2011 at 17:09 schreef Plaatjes...:

Weet je wat het is Monique.

Als hier op deze site iedere opmerking van Geert Wilders (of de Tea Party, of al het andere wat rechts is) absoluut letterlijk moet worden genomen…

dan…geldt dat ook voor Peter Breedveld zelf wanneer hij iets zegt. Gelijke monniken, weet je wel.

Dus in deze zin is het zeker een koekje van eigen deeg. Je hoopt dat ie er van leert. Hoewel ik de kans nogal klein acht voor iemand die in staat is te schrijven dat ie iemand op z’n bek wil slaan om daarna te beweren dat ie nog nooit iemand heeft bedreigd.

op 27 01 2011 at 17:15 schreef Rene:

Op trollen als Marion reageer ik maar niet meer. Het heeft geen zin. De hele GS/HVV meute komt hier voorbij met hun fanfare. Nuances en duidingen hebben geen zin.

Wat een rotland is dit geworden.

op 27 01 2011 at 17:17 schreef Monique:

@Plaatjes: Neem jij de woorden doodschieten en mongool letterlijk dan?

Waarom willen hier zoveel mensen persé dat Peter bestraft voor zijn eigen mening?

Op dit moment zit ik radio te luisteren en ik hoor dat Leers in beroep is gegaan om Sahar toch het land uit te krijgen. Die man wil absoluut zijn punt maken. Wellicht denkt hij dat hij daardoor aanzien krijgt? Je zou hem toch de kogel geven…Misschien neemt hij het wel letterlijk…

op 27 01 2011 at 17:18 schreef Monique:

bestraft wordt moet het natuurlijk zijn :)

op 27 01 2011 at 17:20 schreef Monique:

@Rene: Inderdaad, dit is een rotland geworden. Iedereen voelt zich aangesproken, iedereen weet het beter. Om gek van te worden.

op 27 01 2011 at 17:21 schreef Rene:

Ja leuk Monique, ga er maar nog even overheen met een andere verwensing.

Weet je wat? Laten we elkaar allemaal de dood en alle mogelijke onheil toewensen.

Laat je niet zo uitdagen, aksjeblieft!

op 27 01 2011 at 17:23 schreef Monique:

@Rene: Haha, dat moet kunnen toch. Het is maar om aan te geven dat er meer dingen spelen in dit land en dat je moet kunnen zeggen wat je wil. Zo denk ik over Leers.

Ben je verbaasd? Man, als je niet snel genoeg opschiet in de rij bij de kassa krijg je soms al doodverwensingen naar je hoofd geslingerd.

op 27 01 2011 at 17:24 schreef babs:

Ah, plaatjes, het willen deporteren van tientallen moslims was een grap van Wilders. Dank voor de uitleg. Niks aan de hand dus… doorlopen mensen.

En het kaartje van Palin met schietschijven waar zich liberale democraten bevinden met theefeest-tegenstanders, was dat grappig bedoeld? Vandaar dat ze het schielijk weghaalde toen één van de doelen overhoop werd geschoten.

En dan de reacties. Peter onderbouwt precies waarom hij de Palins, Van Dams, Cohens, Wildersen en Burema’s van deze wereld fout vindt. Soms op grove wijze, lijkend op wat Van Gogh soms deed. (dit blog is een reactie op de moord op Van Gogh, echt waar.)

Negatieve reacties op de grap van Peter zijn stompzinnig, vetklep uitgezonderd.

op 27 01 2011 at 17:25 schreef Rene:

Ik weet het Monique, en het maakt me droevig.

op 27 01 2011 at 17:26 schreef Makbouli:

Na het lezen van alle reacties denk ik dat de blog is geplaatst als basis voor een experimenteel onderzoek van de VU naar de mate van achterlijkheid onder het Nederlandsche Volk.

Kan niet anders, my bet…

op 27 01 2011 at 17:28 schreef Rene:

Je zou het haast denken, he, Makbouli. Maar ik ben bang dat de werkelijkheid erger is dan de fantasie.

op 27 01 2011 at 17:29 schreef MNb:

Goed gezien, Rene. Ik zag het aankomen en ben in 2000 vertrokken. Bovenstaande pissebedden stonden toen al te trappelen met al hun pootjes om onder hun stenen vandaan te kruipen.
Ik heb nog één reactie. Het is inderdaad een belediging voor mongolen om hen met PVV-ers te vergelijken. Die weten hun hersens namelijk nog veel minder te gebruiken.

op 27 01 2011 at 17:29 schreef Monique:

@Rene: Mij ook, heel erg zelfs. Daarom schreef ik ook: hoe meer er gesproken wordt over de vrijheid van meningsuiting, hoe minder men het lijkt te begrijpen. Hoe vaak zeggen mensen, die het behoorlijk met elkaar oneens zijn in een gesprek: ach man, val dood. Dat moet je niet letterlijk nemen, het is het gevoel van dat moment. De één uit zich op die manier, de ander niet.

Er wordt continu gesproken over onze vrijheden en hoeveel recht we daar op hebben, over respect en verdraagzaamheid…nu, het is ver te zoeken. Ik ben geboren in dit land en ik hield van dit land. Nederland, een smeltkroes van zoveel verschillende mensen, maar zoveel ergernis en onverdraagzaamheid.

op 27 01 2011 at 17:30 schreef frank:

tsjonge jonge al weer 3 weken niet op FN gekeken en zo te zien niks gemist…wat een droef gebeuren.

op 27 01 2011 at 17:31 schreef Monique:

@MNb: Je had gelijk. Ik vertrek in november dit jaar.

op 27 01 2011 at 17:31 schreef Plaatjes...:

Nee, maar ik neem de geweerviziertjes van Sara Palin ook niet letterlijk. Breedveld wel en dat doet hij met het doel om zijn tegenstanders buiten het betamelijke te plaatsen.

In dat geval vind(en blijkbaar heel veel anderen ook) dat je dezelfde maatstaven waarmee iemand anderen beoordeeld mag gebruiken om hem te beoordelen. Breedveld heeft geen tijd voor nuances en duidingen van de andere kant, waarom zou de andere kant dan geduld hebben voor zijn nuances en duidingen?

Zo ziet de dynamiek van conflict eruit, natuurlijk. Er zijn heel veel mensen die er plezier aan hadden hun eigen mening te geven, bijvoorbeeld op de onbelangrijke webstek HVV, tot ze Peter Breedveld op hun pad aantroffen die vervolgens zijn weblog gebruikte om hen aan het kruis te nagelen. Op de man spelend, bedreigend, tot in het privé domein.

Dat is waar de rancune vandaan komt. (Voeg cliché opmerking over zaaien en oogsten toe).

op 27 01 2011 at 17:33 schreef Rene:

@Mnb

ik respecteer jouw besluit om toen te vertrekken, maar ik weiger te buigen voor de tokkiesering van de maatschappij. Ik blijf hier.

op 27 01 2011 at 17:35 schreef Erik van Prooijen:

Het niemand dan gisteren de actualiteitenrubrieken bekeken op de televisie?

Een interviewer in Kunduz vroeg aan de locals;
wat ze van de missie vonden die Nederland er wil gaan uitvoeren.

Een groot deel zat er niet op te wachten, ‘wij’ hebben daar al genoeg doden op ons geweten, vrienden en familie van de plaatselijke bevolking.

Een ander deel van de bevolking dacht er nog een slaatje uit te slaan;

“jullie moeten ziekenhuizen bouwen, wegen aanleggen en zorgen dat wij veilig over straat kunnen”

Toch te zot voor woorden? Al die mensen die daar zelf geen ruk uitvoeren, ze profiteren er alleen maar van ons!

We hebben niks te zoeken in dit soort landen…
écht niet!

Erik

op 27 01 2011 at 17:37 schreef aad van der naat:

Ach, petertje heeft er in één klap heel veel fans bijgekregen, en daar is het de narcist waarschijnlijk om te doen. En geweld komt inderdaad meestal van links, zeg eigenlijk maar altijd, dus kan petertje zich veilig wanen. Maar hij heeft het goed gezegd, je moet een mongool zijn om de grap te zien. Wie de grap dus niet ziet is geen mongool, en wie de grap dus wel ziet, en dat is zijn trouwe schare klapvee dat zich hier dagelijks druk maakt om wat ze dan zelf de rechtse mens plachten te noemen, maar wat ze zelf niet eens kunnen duiden, dat zijn dus mongolen, inclusief petertje zelf. Ontslagbrief al binnen? Of zijn ze bij de VU nu blij met dit soort publiciteit?

op 27 01 2011 at 17:39 schreef Rene:

Aad, ik ben geen fan van Peter. Ik had laatst op zijn artikel over de Moslim broederschap zelfs een insinuerende vraag. Maar dit gaat nergens meer over.

op 27 01 2011 at 17:41 schreef Makbouli:

@Rene Echt hoor. pfffff….

op 27 01 2011 at 17:43 schreef Rene:

Huh?

op 27 01 2011 at 17:49 schreef Han:

Paradoxale aanpak helpt:
Intoleranten aanpakken met intolerante uitspraken maken de intoleranten woedend over de heersende intolerantie.

op 27 01 2011 at 17:53 schreef aad van der naat:

@ Han: De heersende intolerantie van peter breedveld t.a.v. alles wat niet in zijn bijzonder nauwe straatje past.

op 27 01 2011 at 17:54 schreef Plaatjes...:

Babs

–“En het kaartje van Palin met schietschijven waar zich liberale democraten bevinden met theefeest-tegenstanders, was dat grappig bedoeld?”–

Nee, maar ook niet letterlijk. En dat zou je moeten weten daar het gebruik van militaire termen in de Amerikaanse politiek al zo oud is als de Amerikaanse republiek zelf. Bovendien gebruiken de Democraten dezelfde symboliek zonder dat er een haan naar kraait:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_War_Room

“The War Room is a 1993 American documentary film about Bill Clinton’s campaign for President of the United States during the 1992 presidential election.”

Ga je nu serieus beweren dat Bill Clinton’s verkiezingscampagne mensen opriep de Verenigde Staten met militaire middelen te onderwerpen?

–“Vandaar dat ze het schielijk weghaalde toen één van de doelen overhoop werd geschoten.”–

Nee, ze schrok zich het apelazarus vanwege de linkse hetze die uitbrak. Wiedes.

“En dan de reacties. Peter onderbouwt precies waarom hij de Palins, Van Dams, Cohens, Wildersen en Burema’s van deze wereld fout vindt.”

Nee dat doet ie niet. Hij past de feiten selectief toe, sterker nog hij is niet eens op de hoogte van de feiten. Wanneer iemand hem in de discussie aftroeft gooit hij de discussie dicht of deelt hij bans uit.

–“Soms op grove wijze, lijkend op wat Van Gogh soms deed.”–

Theo van Gogh was grappig. Wanneer ben jij…eeh…Peter Breedveld nou grappig?

op 27 01 2011 at 17:54 schreef Rene:

Intolerantie is een valkuil waarin ieder mens kan vallen. De kunst is, je het bewust te worden en je erover heen te zetten.

op 27 01 2011 at 17:59 schreef Han:

@Rene
Helemaal mee eens.
Intolerantie en fanatisme is het wapen van de zwakkere. Of het van links of van rechts komt, het is een teken van zwakte.
Intolerantie wekt nog meer intolerantie op.
Dat is wat ik hier nu ook weer zie met gescheld over en weer.
Het lijkt een viseuze cirkel te zijn leidend tot een nog grotere polarisatie.

op 27 01 2011 at 18:03 schreef Fouad:

Het zou terecht zijn als ze jou Petertje (met je rare grappen en vreemde waanbeelden) ontslaan en daarna castreren en voor de zekerheid opsluiten. Stel je voor dat der over een x aantal jaar nog meer van die grappenmakers rondlopen. Nog erger is dat er mensen zijn die jou serieus nemen. Daar moet je zelf toch ook stiekem wel een beetje om lachen, of niet soms?

op 27 01 2011 at 18:03 schreef EH:

Peter,

Laat ik beginnen te zeggen dat, hoewel ik je waardeer als schrijver, ik dat qua persoonlijkheid zeker niet doe; en dat is vast wederzijds.

Maar wat hier gebeurt is van het laagste niveau. Die stukken in de Telegraaf en GeenStijl zijn zum kotsen; van geenstijl is het een bewuste karaktermoord denk ik; de telegraaf kan ik van enige intentie niet beschuldigen; daarvoor ontbreekt de samenhang.

Ik hoop oprecht dat je hier geen schade van ondervind.

Voor alle PVVers hier; tenzij je hier komt met een portfolio van tegengeluiden gericht aan de moordoproepen die nonstop uit je eigen gelederen opborrelen, heb je geen enkele geloofwaardigheid. Je zet jezelf net zo voor lul als je tegenstanders steeds doen met hun overtrokken reacties.

op 27 01 2011 at 18:04 schreef Rene:

Erasmus begreep dat al in de 16e eeuw, en nog worstelen we ermee Han.

op 27 01 2011 at 18:09 schreef job:

Kan Marion ook uit,gewoon een uitknopje.
Er straalt zoveel haat uit haar regels.
Zo praten en schrijven leidt uiteindelijk mogelijk tot moord en deportatie. Anderen zoals ik komen daar tegen in het verzet. Zet al het goede van dit land niet bij het grofvuil. Wees wijs en ga eens echt praten met mensen en niet alleen megafoonteksten declameren. Dat is praten met jezelf.
Van mens tot mens . Eng he, zal wel links zijn.
Nee, gewoon fatsoen en sociaal. .

op 27 01 2011 at 18:11 schreef jacks:

Het is toch te gek voor woorden dat je als PVV-er uitgemaakt wordt voor alles wat slecht is. Alsof je de grootste aso bent. Je kunt van Peter zelfs een kogel krijgen. Ik vraag mij af wie er het gevaarlijkst is. Breedveld en zijn discipelen of een pvv-er. Demoniseren daar is links altijd goed in geweest. We hebben gezien hoe dat bij Pim is afgelopen. Ik zie de kop van Melkert op tv nog voor me. Wat een hypocrisie. Ben jij ook zo’n Melkert Peter?
Ik ben een PVV-er. Zoals velen die de PVV hebben gestemd maak ik mij zorgen over ons land en de verloedering waarmee we te maken hebben en het verliezen van onze identiteit. Al die lul verhslen over vermeende racisme komt mij de keel vreselijk uit. Ik ben net als heel veel pvv-ers met mij een doodnormale nederlander. Sterker nog ik heb een baan als hulpverlener en ik maak hierbij geen onderscheidt in religie of afkomst, maar een ieder die in ons mooie land wil wonen heeft zich aan ons aan te passen. Als je mij om dit principe dood wilt schieten, dan vraag ik mij af wie hier de gevaarlijke gek is.

op 27 01 2011 at 18:12 schreef Rene:

Lok haar nou niet uit, job. Zoals ik al zei, nuances en duidingen hebben geen zin.

op 27 01 2011 at 18:16 schreef Rene:

Ik begrijp steeds meer de neiging van Peter om sommigen weg te bannen. Het heeft geen zin.

op 27 01 2011 at 18:23 schreef Rene:

@Marion,

ik werk ook in de zorg en ik heb ook dat soort taferelen meegemaakt. Maar dat zijn meestal de ouders die dat doen. Wij (als team) gaan hier gewoon niet in mee. We geven zorg, zonder ons te laten koeieneren, ook niet door tokkies.

De gehandicapte kinderen mogen geen dupe worden van dat soort gedrag van wie dan ook. Zij hoeven niet weg.

op 27 01 2011 at 18:44 schreef Bodewes, J:

Breedveld man!, je word nog beroemd!!

op 27 01 2011 at 18:45 schreef leo schmit:

Peter, mijn steun heb je, voor wat het waard is.

op 27 01 2011 at 18:46 schreef Bodewes, J:

+t en sterkte nog!

op 27 01 2011 at 18:55 schreef Ruud Swart:

Ik kom af en toe op deze site via een link van een andere pagina en twee zaken vallen me met name op.

Ten eerste is de kloof tussen de islamofielen en zij die tegen de verdere invloed van de islam in Nederland zijn, onoverbrugbaar. Met hoeveel al dan niet gerechtvaardige argumenten van beide zijden men ook het eigen standpunt verdedigt, elkaar overtuigen of zelfs maar een begin van een toenadering is volslagen onmogelijk. Men heeft zich ingegraven in hun eigen loopgraven en het enige waar men zich op toelegt is het constant torpederen van andermans meningen, tot beledigen, bedreigingen en doodswensen toe. Wat er in ieder geval duidelijk door wordt is dat er een situatie binnen Nederland is ontstaan waarbij de bevolking haaks op elkaar komt te staan , er geen consensus zal zijn en het daadwerkelijk nog eens zal resulteren in een fysieke burgeroorlog. En misschien is dat ook wel de enige oplossing op de lange duur, conflicten binnen een maatschappij zijn tenslotte eeuwenlang uiteindelijk beslecht op deze manier.

Het tweede punt dat me opvalt is dat de schrijver, Peter Breedveld een bijkans ziekelijke vorm van narcisme en aandachttrekkerij ten toon spreidt. Op zich is er niets mis mee om een mening te willen verkondigen maar de geplaatste positieve commentaren ter rechterzijde van de pagina illustreren een misselijkmakende vorm van het voortdurend veren toedienen in de eigen hol die kennelijk als ondersteuning dienen voor het gelijk van de auteur. En gelijk heeft hij, dat u daar niet aan twijfelt. Zij die de euvele moed hebben om dat wel te doen worden bestempeld als fascistisch, proletarisch of gewoonweg dom. Rechtsdom, bij voorkeur. Ook zijn gedweep met zijn moslimvriendin is aandoenlijk maar vooral ergerlijk. Niet dat ik het niet begrijp, overigens. Ik ben ook buitengewoon trots op mijn (Chinese) vriendin maar om daar nu bij voortduring anderen mee lastig te vallen gaat me wat te ver. Behoudens bovengeplaatste zin dan.

Persoonlijk zie ik geen verrijking van de islam in Europa, om de eenvoudige reden dat veel van hun regels en gebruiken haaks staan op vrijheden waar onze voorouders eeuwenlang voor hebben gevochten. Daarbij stellen ze zich niet bescheiden op in het land waar ze terecht zijn gekomen ten opzichte van de daar al eeuwen heersende cultuur maar zijn ze doorgaans agressief en veeleisend. Overigens ben ik voor vrijheid van godsdienst; het is je eigen zaak om te kiezen voor een levenswijze die een ander voor je bepaalt. Waar ik echter geen trek in heb is dat men het mij opdringt of ik er ongevraagd mee geconfronteerd word. Geloven doe je maar lekker achter je eigen voordeur. Just my two pennies. Voel vrij om ongenuanceerd over me heen te rollen, dat is usance hier.

Ruud

op 27 01 2011 at 19:01 schreef Rene:

Kijk Ruud, dat is een stevige, maar geargumenteerde mening waar het azijn niet van afdruipt.

Meer dan dat erkennen en waarderen, kan ik niet. Minder ook niet trouwens.

op 27 01 2011 at 19:07 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

En dan te bedenken dat deze hele ellende louter en alleen om islam draait. De blinde haat tegen Wilders en de PVV kan namelijk niets te maken hebben met het programma van deze partij. Wanneer je de anti-islam standpunten van Wilders schrapt, blijft er een duidelijk sociaal gezicht over.

Heel knap hoe de moslimse minderheid van 5% nu al in staat is dit land in tweeën te scheuren. Dat belooft nog wat voor de toekomst!

http://img156.imageshack.us/img156/2471/lesmateriaalvoormoslimtji3.jpg

op 27 01 2011 at 19:14 schreef wout eenhoorn:

Je moet wel opschieten klein ventje want binnenkort zijn er meer PVV-stemmers dan linkse stemmers. En Mongolen erbij betrekken is wel erg zielig. Je bent in mijn ogen komp)leret waardeloos.

op 27 01 2011 at 19:20 schreef Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten:

http://www.amsterdampost.nl/nedertaliban-roept-op-tot-verdediging-vrije-woord/

op 27 01 2011 at 19:22 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Overigens wil ik ook wel een aardig woordje voor de nu toch wel genadeloos afgeslachte Peter doen, hoewel ik hem alle commotie van harte gun.

Zijn twitterberichtje is natuurlijk een lacher vergeleken bij de schofterige teksten van de oud-hoofdcommissaris van Politie Amsterdam, Joop van Riessen. Dit bruinhemd stelde doodleuk in Pauw & Witteman dat Wilders gemold moest worden en zijn complete aanhang gedeporteerd:

http://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

Kijk, da’s nog eens andere koek vergeleken met de misplaatste ‘humor’ van Peter Breedveld. Waar was de Telegraaf toen?

op 27 01 2011 at 19:25 schreef Kelele Nyingi:

De vraag is natuurlijk hoe meneer Breedveld zou hebben gereageerd als meneer Siebelt een tweet zou hebben geplaatst met exact dezelfde tekst als die van meneer Breedveld zelf, maar dan in plaats van ‘PVV’ers’ ‘Marokkanen’ of ‘moslims’. Zou meneer Breedveld terstond de humor daarvan inzien?

op 27 01 2011 at 19:28 schreef thomas erdtsieck:

Ben ik ff lekker weg, klik ik uit nieuwsgierigheid FN aan, word ik ineens getuige van de meest zwakbegaafde discussie die ik ooit heb gelezen. Iedereen laat zijn diarree maar ongegeneerd lopen.

Jezus, ik had een paar maanden geleden gehoopt op FN enig niveau aan te treffen. (en meende dit in het begin ook gevonden te hebben).

op 27 01 2011 at 19:29 schreef Rene:

De humor zou ik niet in zien, wel de ironie. Net als bij de tweet van Breedveld.

op 27 01 2011 at 19:30 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Kelele Nyingi heeft een punt. Stel je voor dat Wilders had getwitterd:

“Eigenlijk zouden er VN-troepen naar Nederland gestuurd moeten worden om moslims dood te schieten.”

Ik vrees dat we vandaag hadden geweten hoe goed Wilders’ beveiliging was.

op 27 01 2011 at 19:49 schreef sigme:

Heremientied.
Sterkte.

op 27 01 2011 at 20:05 schreef Mart:

@Geert Geel:

Aangezien Wilders’ beveiliging niet versterkt hoefde te worden na oproepen tot knieschoten en deportatie denk ik dat jouw vergelijking aan het verkeerde adres is.

Mart

op 27 01 2011 at 20:06 schreef leo schmit:

Kelele snapt er niks van. De ‘grap’ van PB was juist een omkering van de oproep uit PVV kringen om moslims te deporteren en door de knieen te schieten, alsmede Iran te bombarderen en de Palestijenen te ‘nuken’. Beetje dom om dat dan nog een keer om te keren.

Ik zie hierbobven een kleine minderheid aan de zijde van PB waar ik mij graag bij aansluit.

Ik zie ook een flinke massa mensen die hem aanvalt. Daar kan PB wel tegen. Een voordeel is de reinigende werking op de riolen waar uit die massa te voorschijn kruipt.

op 27 01 2011 at 20:13 schreef Jaap:

Hahaha! Stop! Nu is het wel genoeg, Peter. Niet overdrijven. Zoveel mesjogge halvegaren als je hierboven opvoert, bestaan erop heel de wereld niet. Hahaha, wat een grap.

op 27 01 2011 at 20:24 schreef jacks:

@Leo,

Je durft nogal wat te zeggen (riolen waaruit ze te voorschijn kruipen). Je voelt je nogal verheven, Je zou je moeten schamen met zulke opmerkingen. Maar ik verwacht met zulke opmerkingen van jou geen fatsoenlijke reflectie.

op 27 01 2011 at 20:25 schreef tim:

dus frontaalnaakt mensen, wat denken jullie nou wel. Ik lees op spitsnieuws.nl dat jullie zeggen dat zelfs een mongool wel kan zien dat het een grap is. nou, mijn dochter zag NIET in dat het een grap was dus wat was de les van de dag: kies voortaan je woorden wat beter!

op 27 01 2011 at 20:26 schreef Max:

De domheid van de PVV achterban is zo groot dat je ze gewoon in hun eigen kots moet laten rondzwemmen

op 27 01 2011 at 20:35 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Beste Mart, de opmerking over het knieschot was niets anders dan een roep om uitvoering van bestaand beleid. En dat weet jij, en dat weet Peter Breedveld best. Dat jullie er zo graag meer van maken zegt helemaal niets over de intenties van Wilders, maar alles over krankzinnigheid die zich van links meester heeft gemaakt.

Want werpen we zelfs maar een snelle blik op de praktijk, altijd leuk om te zien wat er heel blijft van de tsunami aan linkse laster, dan zie ik alleen maar heel veel rode aanslagen op wat de collectivisten beschouwen als rechtse politici, bedrijven en bewegingen. Met als absoluut hoogtepunt de liquidatie van Fortuyn.

Leg het mij nou eens uit, aardige Mart, waarom toch die onophoudelijke haat tegen alles en iedereen die niet mee marcheert op de roodbruine klanken van de ‘Internationale’. Het begon ooit met Marcel van Dam die uitgerekend Vadertje Drees deed besluiten vol walging de PvdA de rug toe te keren, en vandaag worden we dus getrakteerd op gevolgen van Breedveld’s toch wel heel minderwaardige haattweet.

Wat is dat toch, die hardnekkige linkse verheerlijking van geweld.

op 27 01 2011 at 20:36 schreef Ruud Swart:

op 27 01 2011 at 20:06 schreef leo schmit:
Ik zie ook een flinke massa mensen die hem aanvalt. Daar kan PB wel tegen. Een voordeel is de reinigende werking op de riolen waar uit die massa te voorschijn kruipt.

Wederom het classificeren van mensen met een andere mening tot “massa’s uit het riool”. Waar baseer je die hoogmoed op, beste Leo? Is het omdat je je verheven voelt omdat je vindt dat een andere cultuur of ideologie hier in Nederland de vrije hand moet krijgen, zelfs als ze daarmee verworven vrijheden van de heersende cultuur afbreekt? Waar komt die zelfhaat voor je eigen cultuur vandaan en waarom denk je dat het jou daardoor een beter mens maakt? Of is het veel eenvoudiger, heb je de ontstaansgeschiedenis en groei van de islam wereldwijd bestudeerd en ben je tot de conclusie gekomen dat overal waar deze ideologie zich vestigde de oorspronkelijke cultuur altijd aan het kortste eind trok? Ben je je wellicht vast aan het indekken tegen de mogelijkheid dat de islam straks de heersende cultuur is en dat men jou dan als een medestrijder zal zien? Dat hebben we al eens eerder gezien hè?

Het is heel eenvoudig; de meerderheid van Nederland inclusief ondergetekende staat gastvrij en welwillend tegenover andere culturen tenzij men de cultuur die in de loop der eeuwen hier is ontstaan wilt aanvallen en zich dan met name richt op de verworven vrijheden. Wat is daar precies verkeerd aan? Ik ben verre van nationalistisch maar wel zeer content met hetgeen we in dit land hebben bereikt met betrekking tot de gelijkheid van groepen mensen die voor die tijd geen volwaardig lid van de maatschappij konden zijn. Ik heb dan ook geen enkel begrip voor mensen die een ideologie, welke dan ook steunen om de klok terug te draaien. Wat je beweegredenen ook zijn, met nobel zijn heeft het niets te maken. De enige reden die ik kan bedenken is puur eigenbelang. Net zoals iedere gelovige uit puur eigenbelang religieus is maar dat is weer een heel andere discussie.

Overigens kan PB er helemaal niet tegen als hij wordt aangevallen, hoe kom je aan die onzin? Juist als hij wordt tegengesproken wordt hij giftig, gaat schelden en mensen van alles betichten. Net als jij, eigenlijk.

op 27 01 2011 at 20:39 schreef Smeets:

Tim,

Dat jouw dochter dit niet zag komt omdat ze de helft van jouw DNA heeft meegekregen.

op 27 01 2011 at 20:44 schreef Smeets:

Het riool staat weer open.
Maanden heb je geen last van de domrechtse trollen en hebben ze zich teruggetrokken op hun eigen prostaatsites.
Ruiken ze bloed komen de trollen uit hun holen gekropen. Natuurlijk weer allemaal anoniem. Laffe kwezels.

op 27 01 2011 at 20:47 schreef aad van der naat:

@ Max:

Gelukkig is de domheid van de linkse mens dermate groot dat ze niet eens in de gaten hebben welke domme uitspraken ze over het algemeen doen. Ook hebben ze niet in de gaten dat hun eigen domme gedrag het één en ander over henzelf afroept, en vervolgens is daar weer altijd de ander de schuld van. Zo heeft peter breedveld met ongeveer iedereen ruzie… De mooiste grap was toen Lagonda hem ontmaskerde…

op 27 01 2011 at 20:51 schreef Ruud Swart:

@ Smeets

I rest my case. Je vertenwoordigt perfect het soort mens waar ik het in mijn eerdere bijdrage over had. I pitty you.

op 27 01 2011 at 20:55 schreef Fred de Later:

Tja…het kon niet uitblijven, natuurlijk. Iedereen met een beetje menselijk inzicht kon zien dat Peter Breedveld aan het radicaliseren was. Dat voortdurende geschuimbek, de potentaterige moderatie, de steeds idiotere standpunten en verdedigingen…je kon op zoiets wachten. Maar weet je, narcist als hij is, dit vind hij ook weer prachtig. Al die aandacht!

Het is voor het eerst dat ik nu een foto van hem zie. Jezus, wat een oerlelijke sufkop, zeg!Ik zou zeggen, VU…weg met deze malloot, de laan uit! Zulke gekken kan je niet gebruiken binnen je organisatie. Hopelijk maken de vele, vele vijanden die Breedveld heeft gemaakt verder gehakt van hem, door hem net zo genadeloos voor schut te zetten als hij ook geregeld bij anderen deed. Ik zal er geen traan om laten…zorg dat deze kerel de grootst mogelijke gene zal ondergaan. NET GOED!

op 27 01 2011 at 20:57 schreef Bigpete:

“Tim,

Dat jouw dochter dit niet zag komt omdat ze de helft van jouw DNA heeft meegekregen.”

Laag, zelfs voor jou Smeets. Ik zou je bijna een gehandicapt kind toewensen.

op 27 01 2011 at 21:03 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Jongens, neem het Smeets niet kwalijk. Het valt natuurlijk niet mee als de mensen die jij je hele armzalige leventje pappa en mamma noemt, bij de burgerlijke stand ingeschreven staan als broer en zus.

op 27 01 2011 at 21:05 schreef Smeets:

Ruud Swart,

Het soort mens? Dan ga je toch lekker naar de prostaatsites van de boze blanke man.

Aad,
Dat eeuwige geneuzel over links. Verzin eens een andere riedel. De Pvv heeft economisch het regelrechte programma van de SP overgenomen en wil een actieve repressieve overheid waar ze in de Sowjet-Unie nog een puntje aan kunnen zuigen.
Wat al die prostaatklanten met links bedoelen is elke mening die niet paralel loopt met die van hun Blonde God. Zowiezo is alles wat mis gaat in het leven links voor jullie.
Frontaalnaakt is een van de weinige sites die consequent het vrolijke rechtse geluid heeft laten horen. Daar kunnen de zuurpruimen niet tegen.
Fuck Henk en Ingrid
http://www.frontaalnaakt.nl/archives/fuck-henk-en-ingrid.html

Ik begin wel steeds meer door te hebben waarom het geboortecijfer bij domrechts zo verschrikkelijk (om in Wildersterminologie te blijven) laag is. Je zult maar zo,n zuurpruim naast je hebben liggen.

op 27 01 2011 at 21:09 schreef Ruud Swart:

@ Smeets

Je hebt zojuist m’n argumenten verstevigd. Daarbij kom jij een stuk bozer over dan ik. En wat is precies een prostaatsite, zou je dat even kunnen toelichten?

op 27 01 2011 at 21:14 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

“Sowjet-Unie!” Hahaha! Die domme, domme Smeets. Schrijven is best een probleem nu Breedveld even geen tijd heeft om jouw BLO-schrift te corrigeren, is het niet, Smeets!

op 27 01 2011 at 21:16 schreef Smeets:

Ruud,

Verdiep je maar eens eerst in de geschiedenis van FN.
Of misschien beter, vergelijk de reacties van vandaag maar eens met die van enkele dagen geleden.

op 27 01 2011 at 21:18 schreef Smeets:

Geert,

Hoe staat het met je verzetsdaden waar je altijd zo mee pronkt? Al een Moskee in de fik gestoken recentelijk.

op 27 01 2011 at 21:21 schreef Fred de Later:

Neem nou zo’n Smeets…het is toch ongelooflijk wat hij er aan vuiligheid weer uitbraakt. Die linksmensen zijn echt van het laagste allooi. Voelen zich beter dan iedereen, denken de wijsheid in pacht te hebben, zijn arrogant en moreel superieur tot op het bot….en kunnen niet omgaan met mensen die anders denken. Die moeten namelijk KAPOT! Eerts ridiculiseren, dan demoniseren en vervolgens fussileren. Dat is de samenvatting van hoe de linksmens tegen andersdenkenden aankijkt. God, wat haat ik dit soort types toch. Ik verachte ze, ik walg van ze…

op 27 01 2011 at 21:23 schreef Max:

De mensen die zichzelf ontmaskeren zijn mensen zoals jij aad van der naat….iedereen ziet en hoort je extremistische taal die je randbazuint

op 27 01 2011 at 21:24 schreef Ruud Swart:

@ Smeets

Ik wil me helemaal niet verdiepen in de geschiedenis van FN of de reacties van de afgelopen dagen vergelijken. Ik vraag je gewoon naar een term die jij hanteert en die mij onbekend is. Wil je die even uitleggen? Dank.

op 27 01 2011 at 21:24 schreef Smeets:

Fred,

Je hebt mijn dag weer goed gemaakt. Thanks.
Ik neem aan ook zonder vrouw en kinderloos. Een echte Pvv-er

op 27 01 2011 at 21:26 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

O ja, die *proest* “Sowjet Unie” bestaat al een tijdje niet meer, domme, domme Smeets. Dus “een actieve repressieve overheid waar ze in de Sowjet-Unie nog een puntje aan kunnen zuigen” levert je ook al geen punten op in dit verloren proefwerkje Nederlands/Algemene kennis.

Niet dat je er ooit aan toegekomen was, maar toch fijn dat dit geen Citotoets is. Dan had de school je broer en zus – je weet wel, de mensen die jij alleen kent als jouw vader en moeder – moeten waarschuwen dat ze kleine Fransje beter onder de koe hadden kunnen laten zitten.

“Trekken aan andermans uier is voor hem al moeilijk genoeg”, was het begeleidende commentaar geweest.

op 27 01 2011 at 21:27 schreef Smeets:

Prostaat refereert aan de mopperende oude blanke man. Prostaatproblemen is een mannenzaak op leeftijd. Een term die door FN en GS gebruikt wordt voor Het Vrije Volk.
Jezus, is dat nou zo moeilijk. Kun je dat volgende keer googelen.

op 27 01 2011 at 21:29 schreef bioloog Jack:

Fred,

Smeets is kunstenaar. Tenminste zo gaat hij door het leven volgens eigen site.

Hangt dus aan de subsidietiet van de staat.
Altijd een groot kind gebleven met bijbehorend puberale praat.

op 27 01 2011 at 21:30 schreef Niek:

Als ik reacties als die van Fred de Later lees zie ik voornamelijk projectie. Het is juist dat soort PVV volk dat intolerant is en geen enkel tegengeluid duldt. De lynchmob die de laffe anonieme haatzaaier @Stop_Links (die zelf grossiert in dreigemenen, ¡Echte dreigementen!) losmaakte door NSB achtig te gaan klikken, is daar een overtuigend bewijs voor.

op 27 01 2011 at 21:31 schreef aad van der naat:

Smeets is gewoon de klassieke domme linksmens. Hij is zelfs het prototype. Domrechts? Een term uitgevonden door links. Nee, ik praat niet over domlinks, dat is een pleonasme. En om het even voor smeets te duiden, links heeft zichzelf links genoemd, en al het andere rechts. Vervolgens waren ze zo dom om de communist Mussolini en de socialist Hitler rechts te gaan noemen. Wat zit smeets nou eigelijk te zeiken over de PVV? Het zit hem kennelijk wel hoog, dat de PVV de feitelijke grote winnaar van de afgelopen verkiezingen was… En ja, feitelijk heeft breedveld onder andere smeets, die dus de humor van het “grapje” wel kan zien een mongool genoemd. Maar dat is waarschijnlijk voor smeets te ingewikkeld om te doorgronden.

op 27 01 2011 at 21:33 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Ruud Swart, verwacht niet teveel van de papegaai Smeets. Doorgaans moet hij voor een antwoord op dit soort moeilijke vragen, altijd even het baasje consulteren. Tja, en die houdt zich bijna angstaanjagend stil, nu hij zo geschoren wordt.

op 27 01 2011 at 21:47 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Aad, maak nou niet teveel van Smeets, want hij zou nog kunnen denken dat zich eindelijk iemand meldt die hem serieus neemt.

Smeets is niks, beste Aad. Smeets is lucht. Rottende lucht omdat hij het moet doen met wat z’n baasje Peter Breedveld tussen de blaadjes laat vallen. En dat is niet altijd even fris.

Breedveld, die overigens wel een tegenstander mag worden genoemd, hoewel hoofdzakelijk omdat hij naakt met je wil vechten. Echt waar! Ja, en een beetje vent rent er dan toch snel vandoor. Ik in ieder geval wel.

op 27 01 2011 at 22:11 schreef Ruud Swart:

@ Smeets

Bedankt voor de uitleg. Wel een wat merkwaardige benadering. Waarom de nadruk op het feit dat de man blank is? Zijn er geen donkere mannen op leeftijd die mopperen? Of krijgen die dan weer geen last van hun prostaat? Voor de volledigheid; ik ben 49 maar heb nog geen enkele oprisping vanuit de prostaat bemerkt. Mocht dat gaan gebeuren, welke sites raad je me dan aan om m’n ongerief te delen. Of kan ik ook gewoon hier dat soort onvolkomenheden bespreken?

op 27 01 2011 at 22:21 schreef Kelele Nyingi:

@ leo schmit (27 01 2011 at 20:06)
Quote: “Kelele snapt er niks van. De ‘grap’ van PB was juist een omkering van de oproep uit PVV kringen om moslims te deporteren en door de knieen te schieten, alsmede Iran te bombarderen en de Palestijenen te ‘nuken’.”

Eh, nee. Zoals de heer Breedveld zelf aangeeft (ik citeer): “Het ging over het uitzenden van militairen naar Afghanistan, waar alweer bijna tien jaar Afghanen worden doodgeschoten”.

op 27 01 2011 at 22:23 schreef Kelele Nyingi:

Ik zie al dat ook hier bij velen het smijten met stront de voorkeur geniet boven een inhoudelijke discussie op basis van argumenten. Alsof de ander de mond snoeren betekent dat jij gelijk hebt…

Ik ben weg. Veel genoegen met elkaar.

op 27 01 2011 at 22:29 schreef jacks:

@ Smeets

Arme man. Ik vind je steeds sneuer worden. Beschamend gewoon zoals jij mensen bejegend. Wie denk jij dat je bent?

op 27 01 2011 at 22:33 schreef Mart:

@Geert Geel:

Welk bestaand beleid?

Jezus. Jullie PVVee geilen wel heel erg op geweld. Zelfs als je moet liegen om het te rechtvaardigen.

En maar zeiken over een cynische opmerking van Peter.

Mart

op 27 01 2011 at 22:34 schreef P. Reetveld:

Op http://www.lagonda.blogspot.com kan je lezen dat
Breedveld veel positieve reacties, onder pseudoniem onder zijn eigen verhaaltjes plaatst.
Voormalig medewerkster lagonda geeft hier opening van zaken over op 21 aug. 2008!
Breedveld, Steve Brown en dat soort randdebielen,
zijn totaal van slag….zeg maar ongeleide projectielen.
Dat moest dus wel een keer fout gaan met blinde vink Breedveld.

op 27 01 2011 at 22:36 schreef Mart:

Maar goed, Geert Geel’s sneren over een correcte transliteratie van een Russisch woord geeft het gemiddelde intellectuele niveau wel weer.

Als de VN echt doodseskaders op het PVVee zou afsturen dan zou de gemiddelde intelligentie in Nederland met zeker 20 punten stijgen.

Voor Geert Geel in Jip-en-Janneke-taal: Je bent een beet-je aan de dom-me kant.

Mart

op 27 01 2011 at 22:49 schreef Geert Geel, uw dienaar en profeet:

Zullen we even om een heel benauwde Peter Breedveld lachen op Powned? Begint nu! Anders uitzendinggemist kijken.

op 27 01 2011 at 23:08 schreef Ruud Swart:

Mag ik zeggen dat ik het geen sterk optreden van Dhr. Breedveld vond?

op 27 01 2011 at 23:15 schreef jacks:

Uitzending gemist, morgen dan maar even gaan kijken

op 27 01 2011 at 23:24 schreef Pieter:

Opvallend hoe oud-links democratisch gekozen partijen op oneigenlijke manieren te lijf denkt te moeten gaan. Eerst die rechter nu de heer Breedveld. Ik ben geen aanhanger van het gedachtengoed van PVV, maar ik vind dat het democratisch gehalte van dit soort grappen erg laag is: het roept op tot geweld tegen het gedachtengoed van een ander en ridiculiseert een standpunt wat voortkomt uit de wanhoop van mensen die zich bedreigt voelen in hun bestaan: de Nederlander die dagelijks met geweld bedreigt wordt door allochtonen. En zeker zijn niet alle allochtonen een gevaar, maar er zijn wel te veel allochtonen getolereerd die mensen zich bedreigd laten voelen: ridiculiseren is dan denk ik geen oplossing en bewijst dat de heer Breedveld een salonsocialist van de oude stempel is.

op 27 01 2011 at 23:50 schreef Fred de Later:

Wat een lafbek. Heb hem net gezien bij Pownews…tjongejongejonge…wat een lafbek. Een laffe linkse hond!

op 27 01 2011 at 23:58 schreef Mas Rob:

Het feestje is nu wel compleet nu Geert Geel zich heeft gemeld.

De bijdragen van domrechts lezend, constateer ik:
1. Peter’s scherpe pen heeft hem vijanden bezorgd die nu het akkefietje aangrijpen om revanche te nemen;
2. Domrechts zich overtreft in smakeloze en inhoudsloze commentaren en daarmee alle oordelen van Peter bevestigt.

op 28 01 2011 at 00:09 schreef txtbreed:

Zeg, beste semi-analfabete bloed ruikende jakhalzen: als je werkgever zegt dat je niet met de pers mag praten en iedereen moet doorsturen naar de afdeling Voorlichting, dan doe je dat dus gewoon.

Zelfs als het om een slechte parodie op de pers zoals dat PowNews gaat.

op 28 01 2011 at 00:15 schreef Ruud Swart:

En maar schelden en beledigen.. En zichzelf dan verheven voelen boven de rest van Nederland. Mooi dat het tijdperk van die mensen vrijwel voorbij is.

op 28 01 2011 at 00:18 schreef Fred de Later:

Het kan verkeren…de eens zo vurig tegen links strijdende columnist Peter Breedveld…nu een laffe linkse hond die zwijgt in camera’s en andersdenkenden doodwenst! Ben je dan knettergek geworden…of ben je dan knettergek geworden?

Hij is ooit met dit weblog begonnen vanwege de moord op Theo van Gogh. Laatstgenoemde draait zich nu vijf keer om in zijn graf. Was Theo er nog maar…die wist wel raad met geitenneuker Breedveld.

En de VU is hooguit voor de buhne geshockeerd. Want de linkse universiteit (zoals alle universiteiten links zijn) zijn maar wat blij en in hun nopjes met gekke Peter. Hij durft tenminste te zeggen, wat zij alleen maar denken…namelijk: PVV-ers moet je doodschieten!

Heeft er eigenlijk al iemand aangifte gedaan? Wat wel lachen is…onlangs waarschuwde Breedveld ons nog voor Ruandese toestanden. En kijk eens wie er een ophitsend radiostation (twitter) is begonnen?
Juist ja…nazi Breedveld!

op 28 01 2011 at 00:20 schreef Mas Rob:

@ Fred
I rest my case.

op 28 01 2011 at 01:07 schreef Fred de Later:

@Mas Rob: je rest je case maar een eind weg, opgeblazen, omhoogevallen, moreel superieure kwal!

op 28 01 2011 at 01:39 schreef Mas Rob:

@ Fred
Ben je boos,
Pluk een roos,
Zet hem op je hoed,
Dan ben je morgen weer goed

op 28 01 2011 at 03:39 schreef MNb:

Ruud Swart: degenen die schelden en beledigen op deze pagina zijn de PVV-pissebedden.
Zie bv Fred de Later.
Maar ook deze reactie zal niets uithalen. De hypocrisie van Wilders’ hielenlikkers is onbegrensd.

op 28 01 2011 at 07:30 schreef Niek Holtz@ppel:

Ach, kleine Fred. Je kende Theo van Gogh niet. Als hij had geleefd had hij gehakt gemaakt van jullie. Hij had een tyfuspleurishekel aan lui zoals jij. Toen hij nog leefde veegde hij al een paar keer de vloer aan met wat toen de meelopers van de LPF waren

op 28 01 2011 at 08:33 schreef Sandro:

Ja beste Niek dat deed van Gogh inderdaad, hij maakte geen onderscheid tussen links en rechts, hij had gewoon een pleuris hekel aan de mens in het algemeen.
Vaststaand feit is echter dat hij niet vermoord is door rechts!
Verder vind ik dat Breedveld in Pownews een zieilige indruk maakte – als aangeschoten wild.
Ik was blij om dat te zien!!!

op 28 01 2011 at 09:04 schreef De Zienert:

Ach,de binnenkort enige bron van inkomsten van dHr. Breedveld. Wat een gezellig rood broeinest hier.
Goeie zaak dat opruiende lowlifes als deze binnenkort keihard vervolgd gaan worden voor dit soort opruiende bullshit. Dat er maar velen mogen volgen!

op 28 01 2011 at 09:41 schreef Angela de Loor:

Bemoedigend om te lezen dat hier mensen komen die een lijntje met Theo daarboven hebben. Nu dat lijntje met Pim al een tijdje in onbruik is geraakt is het goed dat er een ander postuum orakel beschikbaar is.

Overigens kun je Breedveld van alles verwijten, maar juist niet dat hij een doorsnee linkse partijtijger is, integendeel, er zijn weinig mensen in de blogosfeer die zo dwars-onafhankelijk zijn. Hij is in het pak genaaid door Rutger om redenen die hierboven al zijn vermeld. Dat is merkwaardig, aangezien hij met de meeste van die GS-clan op goede voet lijkt te verkeren op de Twitters. Maar als er spectaculaire tv moet worden gemaakt, zal vriendschap moeten wijken? Journalisten zijn geen fijne lui. Alles voor de skoep en de kijkcijfers.

Wel werd duidelijk dat Peter en Hassnae hun Bificonsumptie fors moeten terugbrengen. Met zo’n zittend beroep is dat geboden.

Wel is duidelijk

op 28 01 2011 at 09:42 schreef aad van der naat:

Ik vind trouwens niet dat breedveld voor zijn gore zieke ouvre vervolgd moet worden, hij mag zijn vuil fijn voor eigen rekening nemen. Hij loopt fijn te generaliseren en te schelden, en verwijt dat dan aan een denkbeeldige groep “vijanden”… De klassieke linkse denkwijze, ze vinden het zelf heel belangrijk tot een collectief te behoren, dus veronderstellen ze direct dat een ieder die niet tot hun perverse beweging behoort wel tot een ander collectief moet behoren, en dat zijn dus rechtsen, of zoals domme linkse smeets zegt, domrechtsen, PPV-ers, fascisten (die zijn nu juist links, maar dat snapt de linkse kerk niet helemaal), whatever je hier als scheldwoorden voor de andersdenkenden aantreft. Het komt bij deze lieden niet op dat mensen over het algemeen zelfstandige individuen zijn. Waarschijnlijk omdat ze zelf geen zelfstandigheid aankunnen, en een grote roerganger nodig hebben. Breedveld krijgt deze dagen gewoon een koekje van eigen deeg… En naar het zich laat aanzien kennelijk een spreekverbod van zijn werkgever.

op 28 01 2011 at 09:46 schreef Teun:

Bij de VU is men nu bezig om na te gaan op welke tijdstippen Breedveld zat te bloggen. Dat is nog best een klus, want productief was hij wel gedurende vele jaren.

Maar nu al staat vast dat hij veel in de baas zijn tijd bezig was met privézaken. Dat is makkelijk na te gaan, want dit blog registreert feilloos datum en tijdstip.

Iets lastiger is te achterhalen onder welke schuilnamen Breedveld ook blogde op eigen site.

De uitkomst zal hoe dan ook zijn dat er sprake is van ernstig arbeidsverzuim en misbruik van de voorzieningen van de Universiteit. Ontslag (oneervol) lijkt daardoor onafwendbaar.

op 28 01 2011 at 10:10 schreef J.van Dijk:

Dus een zekere rechtse moordende complotidioot wordt bij de Telegraaf als serieuze journalist gezien.
Typisch Telegraaf weer.

op 28 01 2011 at 10:11 schreef Geert Geel, dansend op het post-mortem van Breedveld:

Oeps! Mijn bijdragen verdwijnen als Breedveld voor de camera van Rutger. Niet zo netjes Peter. Ik was Mart nog een antwoord schuldig. Straks denkt-ie nog dat ik een onbeleefde jongen ben,. Eentje die niks terugzegt als hem wat gevraagd wordt…. *proest!!!*

op 28 01 2011 at 10:23 schreef yurp:

Teun,

Wensdromen en werkelijkheid zijn niet hetzelfde Teun.

op 28 01 2011 at 10:33 schreef babs:

Plaatjes,
In elk geval onderbouw je en argumenteer je. Je bent één van de weinigen.

Voor mij is hét verschil tussen Palin en Breedveld dat Palin serieus was en Breedveld spiegelde wat veel PVV’ers zelf doen. Waarmee ik niet bedoel dat Palin serieus iemand doodgeschoten wilde hebben.

Wat vind je zelf van alle reacties van PVV’ers hier? Vind je niet dat je zelf een beetje eenzijdig verontwaardigd bent?

Overigens vind ik je afkeuring van Breedveld en goedkeuring van Van Gogh, omdat de ene leuk is en de andere niet, armoedig. Dat zie je hoop ik zelf ook wel. Dat jij de één leuk vind en de andere niet is volstrekt subjectief. Ik vind beide leuk.

Ik heb wel eens een discussie gehad met iemand die vond dat Rushdie verdediging verdiende en Van Gogh niet, omdat Rushdie goed schrijft en Van Gogh niet. Aburd (en imo onwaar, beide kunnen/konden schrijven).

Je verontwaardiging is dus selectief.

op 28 01 2011 at 10:37 schreef Teun:

Yurp,

Willem Elschot zei het al: Tussen droom en daad zitten wetten en praktische bezwaren. En daarom vindt er nu een intern onderzoek plaats bij de VU.

Overigens, was Breedveld een PVV-er geweest en had hij dit soort acties gepleegd op een universiteit of school, dan zou hij op staande voet zijn ontslagen. Wat al er ergens met 2 maten wordt gemeten, is het wel bij het onderwijs.

op 28 01 2011 at 11:12 schreef Ruud Swart:

op 28 01 2011 at 03:39 schreef MNb:

Ruud Swart: degenen die schelden en beledigen op deze pagina zijn de PVV-pissebedden.

Je vergist je, MNB. Ter linkerzijde wordt minstens zoveel gescholden en beledigd, zoals je zelf bijvoorbeeld weer deed in je berichtje om mijn stelling te ontkrachten. Ironie of gewoon zo normaal in je taalgebruik dat je het niet beseft? In ieder geval heb je je wat mij betreft als serieuze gesprekspartner gediskwalificeerd. Aangename dag nog.

op 28 01 2011 at 11:39 schreef MNb:

Dat is goed nieuws, Ruud Swart. Voor mij ben jij nooit een serieuze gesprekspartner geweest.
Niet omdat je rechts bent, maar omdat je kortzichtig bent.
Geef mij maar Vetklep.

op 28 01 2011 at 11:52 schreef Ruud Swart:

Grin.

op 28 01 2011 at 13:08 schreef AD:

Typisch linkse lieden die Wilders willen vervolgen omdat deze zou aanzetten tot haat terwijl ze deze oproep tot geweld weer beschouwen als vrijheid van meningsuiting. Vandaag de dag moet er toch werkelijk een steekje los zitten wanneer je nog linkse sympathieën hebt.
Allemaal groenlinks gestemd zeker? De F16’s gaan de bermbommen “regelen” schreef ze aan haar leden. Offtopic, maar geeft wel niveau aan. Of gebrek eraan.

op 28 01 2011 at 15:46 schreef yurp:

@Teun

dat er mensen worden ontslagen puur en alleen omdat ze op de kandidatenlijst van de PVV staan vind ik net zo schofterig. Als je dat overigens veroordeeld, waarom zit je jezelf hier dan zo over te verkneukelen?

op 29 01 2011 at 17:20 schreef Peter Breedveld? | Berend Quest:

[…] Dag mevrouw, wat vindt u van de zaak Peter Breedveld? – Wie? – Peter Breedveld. Die man die die tweet verstuurde over de taliban en PVV. – Tweet? – Ta, […]

op 29 01 2011 at 23:11 schreef Infographic: Steun @FrontaalNaakt | De Achteruitgang De Achteruitgang van het internet | humor | grappen | satire | filmpjes |:

[…] u wilt weten waar dit soort journalistiek toe leidt, leest u dan op uw gemak even de comments onder dit stuk op FrontaalNaakt.nl. Toegegeven: de opmerking was niet erg smaakvol en als grap ook niet […]

op 30 01 2011 at 10:23 schreef Mart:

@yurp,

Er is zeggen en schrijven 1 PVV-kandidaat van wie het contract niet verlengd wordt (noot, hij is dus niet eens ontslagen).

De berichtgeving hierover komt van Telegraaf-zijde en heeft zoals gebruikelijk geen wederhoor gepleegd; slechts 1 zijdelingse opmerking dat de werkzaamheden voor de PVV ten koste gingen van zijn werk als leraar, maar geen verder onderzoek daar over.

Ik zou Teun dus met een korreltje zout nemen.

Mart

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS