Home » Archief » Strontspetters


[24.01.2013]

Strontspetters

Hassnae Bouazza


Illustratie: Alexander Gerasimov

Vele miljoenen mensen proberen dagelijks vele miljoenen andere mensen aan de telefoon te krijgen. Niet zelden nemen kinderen de telefoon op. Of hun vader of moeder thuis is. Niks traumatiserends, niks om ophef over te maken.

Maar dan heb je buiten de GeenStijl-redacteuren gerekend. Je weet wel, de mensen die worden betaald om privégesprekken integraal op hun site te plaatsen, die mensen belasteren, mensen opstoken tegen andersdenkenden, waarna die belaagd en bedreigd worden door woedende hordes, die hun eigen volksgerichten opzetten. Die GeenStijl-redacteuren hebben zelf ook een privé- en gezinsleven en daar gaan ze een stuk voorzichtiger mee om.

Ernstig bedreigd

Gisteren barstte Twitter weer eens uit elkaar van verontwaardiging, want wat was het geval: NOS-redacteuren hadden GeenStijl-redacteuren Marck Burema en Annabel Nanninga gebeld voor hoor- en wederhoor naar aanleiding van het publiceren van de identiteit en foto’s van de (vermeende) daders van de mishandeling in Eindhoven. De redacteuren kregen per ongeluk de kinderen aan de lijn en niet de twee bullebakken door wier toedoen naamgenoten van de vermeende daders nu ernstig worden bedreigd.

Twitter was te klein, want hoe dúrfde de NOS. Tuig! Moraal! Ethiek! Grote woorden knalden uit de hysterische vingertjes, want één ding hebben de GeenStijl-redacteuren heel goed geleerd: als je in de fout gaat, gewoon keihard in de aanval gaan, dan vergeet iedereen weer dat jij het was die onschuldige mensen in diepe problemen hebt gebracht. In hun kielzog de bloeddorstige hooivorkenbrigade met natuurlijk in de voorhoede de tegenwoordig onvermijdelijke meehuiler Miko Flohr.

Oorlog tegen het fatsoen

Maar het is zoals Peter eerder in dit stuk betoogde: als je zo fanatiek inzet op een oorlog tegen het fatsoen, moet je niet huilen als je eigen succes zich af en toe tegen je keert. We weten allemaal dat GeenStijl een stuk minder zachtzinnig omgaat met haar doelwitten dan de NOS-redacteuren hebben gedaan.

Nederland is nog altijd een rechtsstaat waar politie en justitie onderzoek doen naar misstanden en misdaden waarna rechters zich buigen over de strafmaat. Dat is niet voor niks. Wie voor eigen rechter wil spelen, is niet minder crimineel dan de dader die hij zegt te achtervolgen. De wet geldt namelijk voor iedereen, ook voor opgeblazen GeenStijl-ego’s die te sterk in hun eigen onaantastbaarheid zijn gaan geloven.

Stinkend spoor

En voor de piranha-achtige aanhang die elke dag, die God geeft, weer haar portie verontwaardiging nodig hebben om massaal tekeer te gaan en in te hakken op anderen. Ze ontploffen van woede, waarna de strontspetters overal op het internet te vinden zijn. Nog naborrelend en kokend gaan ze de nacht in, en iedere ochtend hervinden de slijmerige deeltjes elkaar weer glibberend, een stinkend spoor achterlatend: een nieuwe dag, een nieuwe kans om te hakken, om op te jagen, te haten en weerzinwekkend te zijn.

Vandaag is de officiële presentatie van Hassnae’s boek Arabieren Kijken, waarvan het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Jörgen Raymann. Haar website, haar Twitter-account.

Hassnae Bouazza, Roze Khmer, 24.01.2013 @ 12:03

[Home]
 

37 Reacties

op 24 01 2013 at 13:01 schreef Tayfun Balçik:

‘..een nieuwe dag, een nieuwe kans om te hakken’, ik las het door alle spetterpoep op m’n gezicht per ongeluk als: ‘een nieuwe dag, een nieuwe kans om te kakken’, haha

Heerlijk artikel btw, echt mijn smaak.

op 24 01 2013 at 13:36 schreef Leppa:

Wat moet ik hier nog aan toevoegen? Vanuit een ander gezichtspunt draait de waarheid regelmatig. Ben het verder met je eens. Daders aanpakken, maar toch waakzaam met het privéleven van iedereen omgaan.

op 24 01 2013 at 14:12 schreef babs:

Die Tom uit Waalre heeft een zaak.

De TMG kan maar het best zo snel mogelijk de stekker uit GeenStijl trekken, want ze worden er met de dag gekker en het is nu op wekelijkse basis dat ze dingen uithalen die erg duur uit kunnen pakken. GeenStijl blijven financieren is niet in het belang van de TMG aandeelhouders. Afstoten die hap!

op 24 01 2013 at 14:23 schreef Kees:

Met stijgende verbazing, afkeer en ook zorg de Twittertijdlijn van Annabel Nanninga gelezen. Het moet niet gekker worden.

Ik heb veel respect voor mensen die hier keihard tegenin gaan, dus ook voor jullie.

op 24 01 2013 at 17:05 schreef Rutger GS:

Wat een schijnheilige kut is die Haatsnee, gaan lullen over fatsoen, terwijl ze met Breedveld zelf uitblinkt in haatzaaien , racisme en schelden.

Walgelijk volk, moge Allah ze straffen met 72 geiten met geitenAIDS, in het hiernamaals.

op 24 01 2013 at 20:47 schreef Sasha Berkman:

Niets aan toe te voegen

op 24 01 2013 at 21:25 schreef MNb:

Niets aan toe te voegen, inderdaad. Krimmeneel, daar kunnen GS-kinderzieltjes blijkbaar niet tegen, dat ze beleefde NOS-journalisten aan de lijn krijgen. Wat een zwakzinnig zootje (met excuses aan hen die daadwerkelijk een IQ van beneden de 50 hebben).

op 24 01 2013 at 22:08 schreef Edo:

http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2013-01-24&terugluisteren_hour=12 haha holy f*ck luister vanaf 33, totaal koekoe
(dit is echt gestoord).

op 24 01 2013 at 23:44 schreef Jon:

Kees.. Ik heb de Tweets van Annabel Nanninga net gezien. Dat was niet echt slim, zo vlak voor het slapen gaan.. Mijn gemoed is minder rustig nu..
Totaal de weg kwijt die vrouw en die kliek. Ze bevestigen elkaar en het maakt ze niet uit dat de verontwaardiging compleet selectief is. Wat een gebrek aan reflectie en zelfkennis. Ik wist het. En toch irriteert het. Mateloos.

op 24 01 2013 at 23:51 schreef Olav:

Hou op met twitteren. Scheelt een hoop stress.

op 25 01 2013 at 01:02 schreef Boromeo:

Dat men uberhaupt nog minkukels als Burema en mislukte Barlaeus sletjes als Nanninga nog serieus neemt, is mij al een hele tijd een raadsel.Het hoor en wederhoor is bij Geen Stijl toch al not done, en als je het probeert loop je alleen maar in hun valkuil van frustaties. Niet meer doen mensen, onfatsoen gewoon links laten liggen.
Toch leuk dat ze nu huilie-huilie doen tegen hun eigen methodes!Let the shit be with them!!

op 25 01 2013 at 07:47 schreef You On A Gin:

’t Is dus weer poep en pies wat de klok slaat. I like.

op 25 01 2013 at 08:13 schreef Ralph van der Geest:

Hassnae, wat kan hier eigenlijk nog aan toegevoegd worden?
Helemaal mee eens en geweldig verwoord.
@babs, beter is de stekker uit de hele TMG te trekken. De TMG is namelijk in zijn geheel een bedreiging voor de democratie en de vrijheid. Niet alleen GeenStijl, evenzo goed haatsite- en krant ‘De Telegraaf’en de rest van dat zootje.

op 25 01 2013 at 09:59 schreef Boromeo:

@Rutger GS:
de bekende jij-bak? Gestuurd door GS? Geen betere reacties uit het zielige apen kastje?
Blijf toch onder het deksel van de vuilnisemmer waar je je zo veilig voelde met al je tegen elkaaraan schurkende andere aapmensen. Kan je Nanninga nog een beurt geven (als je er tenminste nog in past). En doe de groeten aan Lijm Prik en al die Windesheim stagiaires daar bij Geen Stijl.
@ Ralph van der Geest:
de Telegraaf had direct na de oorlog een verschijningsverbod, dat onderuit werd gehaald door Elsevier. Rechts Nederland heeft veel macht, maar dat maakt hen niet onaantastbaar.Het is geweldig om hier dergelijke geluiden te horen als van Peter en Hassnae. Laten we met zijn allen ons bundelen en het gekrijs van GS, Powned, TMG en al dergelijke miezers beantwoorden.

op 25 01 2013 at 10:23 schreef Jaap:

‘s-Middags (woensdag) wordt er gebeld. Kind neemt op. ‘s-Avonds laat gaan Marck Burema (@Pritt) & Annabel Nanninga (@Nanninga) pas helemaal los en brengen ze dat nieuws en hun kinderen volop in de aandacht op twitter. Een hetze spinnen met je kinderen als fatsoensschild.

op 25 01 2013 at 11:23 schreef Mark:

Tja, mag ik zeggen dat ik GeenStijl graag lees? En het liever lees dan Frontaal Naakt? Ik mag het wel, zo’n sterk tegengeluid.

op 25 01 2013 at 12:03 schreef Tayfun Balçik:

@ Boromeo, onfatsoen links laten liggen? Sorry, maar onfatsoen wordt door de overheid gesubsidieerd. Je hoort het goed, we betalen met z’n allen om stront over ons heen te krijgen. Pownews, Geenstijl, de PVV, Telegraaf, het is allemaal één pot nat. Over de rug van onschuldige mensen verdienen zij geld. Waarom? Zodat we thuis op de bank mensen kunnen uitlachen. Het wordt tijd dat het Openbaar Ministerie in actie komt.

op 25 01 2013 at 12:15 schreef J.vanDijkS:

De hypocrisie van deze ratten is stuitend. En wat Jaap zegt. Die lafbekken schuilen zich achter hun kinderen.

op 25 01 2013 at 12:25 schreef Bastiaan:

“Een hetze spinnen met je kinderen als fatsoensschild.”
Kernachtig samengevat, Jaap.

En ijzersterk aangekaart, Hassnae!

op 25 01 2013 at 13:12 schreef Percy Zuiverloon:

Het is ook niet mijn medium dat Geen Stijl, maar het is toch goed dat het er is om de regenten in dit land (en dat zijn er meer dan je denkt) zo nu en dan publiekelijk aan de schandpaal te nagelen.

op 25 01 2013 at 13:14 schreef Boromeo:

@Tayfun Balcik:
met links laten liggen bedoel ik letterlijk laten liggen. Niemand is verplicht om de genoemde media te raadplegen. Als alle weldenkende mensen de Telegraaf niet in handen zouden nemen (ik zelf heb dat nooit gedaan, het kreng geeft nog af ook!)of een van de genoemde abjecte media zou raadplegen, dan loopt het met hen net zo af als met de kerken: preken voor eigen parochie wordt vervelend en daar zitten ze niet op te wachten. Nee, ze vinden het leuk als je reageert. Maar je discussieert toch niet met ongedierte? Nee, je trapt het dood.

op 25 01 2013 at 13:17 schreef Peter:

Ook zo’n wijdverbreid misverstand, dat GeenStijl de ‘regenten’ zou aanpakken.

Als GeenStijl al een stukje schrijft over een corrupte machthebber, is dat een commentaar uit de krant. Die heeft dan het wangedrag al aan de kaak gesteld, maar GS eist altijd de eer op.

Verder worden vooral weerloze schlemielen aan de schandpaal genageld. Mensen die daar niets tegen kunnen doen. Die toch al op de grond liggen. GeenStijl trapt dan nog even hard na.

En tenslotte is GeenStijl er vooral om mensen met een andere mening het zwijgen op te leggen. Door middel van grove intimidatie, laster, smaad, haatpropaganda enzovoort.

op 25 01 2013 at 13:23 schreef Tayfun Balçik:

Niemand is verplicht om te kijken, maar de Nederlandse overheid heeft een plicht om haatzaaierij tegen te gaan. Ze mogen het zeker niet financieren, wat met Pownews nu wel gebeurt. Dank nog daarvoor ‘ome Ronald’.

op 25 01 2013 at 14:02 schreef Plurk:

@boromeo Nu promoot GS weer mosknee.nl site, ik zou zeggen richt ook even Telegraafhouzee.nl site op. Foute krant.
@jaap Een hetze spinnen met je kinderen als fatsoensschild. Hele smerige opzetpolitiek van TMG/GS concern. Daar trappen wij hier niet in.

op 25 01 2013 at 14:07 schreef mark:

Geweldig geschreven. Respect!

op 25 01 2013 at 14:32 schreef Pyt van der Galiën:

@Percy

Wat Peter zegt. Ik heb zelfs volstrekt absurde vergelijkingen van GS met Provo gezien. Provo ridiculiseerde zwaarwichtige regenten en zette autoriteiten voor schut. Provo trapte nooit op de grond liggende, weerloze mensen na. Provo richtte zich uitsluitend tegen ‘de macht’, zoals het hoort.

De enkele keer dat GS pretendeert óók de macht aan te vallen, loopt het dan ook nog uit op een een farce. Zie bijvoorbeeld Bert Brussen’s volkomen mislukte campagne tegen Fatima Elatik.

op 25 01 2013 at 15:37 schreef Boromeo:

@Peter:
Een goede analyse Peter! Geen Stijl bestaat enkel bij de gratie van de onderbuikgevoelens van de redacteuren, die dat in het begin tenminste nog op een originele manier naar buiten brachten. Inmniddels is het stijltje wel zo’n beetje bekend en kan niet echt meer boeien. Dus wordt de toon grover, de onderwerpen harder en de site dus een diarree van onlustgevoelens, al dan niet terechte haatgevoelens en voornamelijk gescheld.
De reaguurders, zo treffend beschreven in een eerder stukje hier op FN zijn voornamelijk gesettelden (sommigen zelfs in diverse buitenlanden!!) die met de redactie meegaan. Kortom een zielig zootje stumperds.
Moeten we ons daar mee bezig houden?

op 25 01 2013 at 15:45 schreef Boromeo:

@Plurk
Sorry, maar uit het stukje op GS over mosknee
proef ik geen promotie. Een ludiek stukje van Quid, die overigens wel zijn naam verkeerd spelt en naar de juiste spelling moet handelen: Johnny Quit.

op 25 01 2013 at 17:53 schreef Tayfun Balçik:

@ Boromeo, hoezo moeten we ons daar niet mee bezighouden? Deze mensen hebben willens en wetens individuen kapot geschreven en hun haat over bevolkingsgroepen gezaaid. Dan kom je er wat mij betreft niet met een sorry – hoewel er geen excuus is aangeboden – vanaf. Maar wat gebeurt er nu? Bert Brussen krijgt een plekje bij de Volkskrant, racisme wordt met Pownews geïnstitutionaliseerd. Het Openbaar Ministerie moet optreden, er is geen andere weg.

op 25 01 2013 at 21:30 schreef Sasha Berkman:

Ik neig ook naar de kant van Tayfun. Anders is deze rechtsttaat echt niet meer de mijne.
Als een of andere wannebe hitler de grotst mogelijke lasterlijke, stigmatiserende schoft van alles kan beweren en dat opposanten daarvan dissidenten worden, ben ik er ook een.
Wilders is een fascist en zijn volgelingen zijn nog erger.
Het ergste zijn de zgn liberalen. Dat lijkt anno 2013 wel een vrijbrief voor dom, fascisme faciliterend narcisme.

op 25 01 2013 at 21:36 schreef Frank Dee:

“Vermeend” is in deze een waarlijk excuustruus woord.
Als je iemand een persoon voor zijn hoofd ziet schoppen is dat toch echt niet een vermeende dader…

op 25 01 2013 at 23:26 schreef Sasha Berkman:

sorry voor de spelfouten

op 26 01 2013 at 12:53 schreef Ralph van der Geest:

“En tenslotte is GeenStijl er vooral om mensen met een andere mening het zwijgen op te leggen. Door middel van grove intimidatie, laster, smaad, haatpropaganda enzovoort.”
Hetgeen de machthebbers – en dat is niét de kiesgerechtigde burger – heel erg goed uitkomt. Want iemand die zich laat intimideren door de Streichertjes van haatsite GeenStijl, zal ook niet zo gauw in het verzet komen tegen de banken of de terreur van Bruin 2 tegen asielzoekers en bijstandsgerechtigden.
En wie fantaseert over massamoord op anderen vanwege bijvoorbeeld een vermeend ‘marokkanenprobleem’ is een uitstekende bondgenoot van de heersende machthebbers.

op 26 01 2013 at 14:53 schreef MNb:

“Tja, mag ik zeggen dat ik GeenStijl graag lees?”
Dat mag jij zeggen. En dan mag ik antwoorden dat jij een voorkeur hebt voor anti-intellectuele rommel.

“Provo richtte zich uitsluitend tegen ‘de macht’, zoals het hoort.”
Kleine aanvulling: provo had zichzelf bovendien een doel gesteld en hief zichzelf op toen dat doel bereikt was. Zie ik GS nog niet doen.

“in het begin tenminste nog op een originele manier”
Kleutertaal origineel? Wij verschillen daarover van mening, Boromeo. GS heeft vanaf het eerste begin een diarree van onlustgevoelens geventileerd.

“Moeten we ons daar mee bezig houden?”
Ja. GS en aanhang houden zich met ons bezig, zie je. Hun vrijheid is de mijne niet en brengt de mijne zelfs in gevaar, zoals Sasha veel plastischer uitdrukt.

op 26 01 2013 at 16:21 schreef Henry Mensink:

Dat er ook nog fatsoenlijke mensen zijn. Gelukkig is Frontaal naakt er om dit soort kleinzielige haatzaaierij aan de kaak te stellen.

Doorgaan!!!

op 28 01 2013 at 07:24 schreef Henk:

Nou, ik denk er anders over. Ik vind de actie van Geen Stijl een hele goede. Tot afgelopen dinsdag had de politie geen spoor van de daders, maar na publicatie op Geen Stijl was het binnen een dag geregeld. Prima toch! Hier is volgens mij geen schending van privacy in het geding, want de beelden zijn voornamelijk gebruikt voor de opsporing.
Daarna kwam de schandpaal en die heeft tegenwoordig een digitale variant.
Maar dat is niets nieuws. Naast de straf die de rechter uitspreekt komt er altijd een straf uit de samenleving.
In dit geval zal dat een forse straf zijn. Zich op straat vertonen in Turnhout zal voorlopig niet zonder risico zijn, het uitgaansgebied van Eindhoven kunnen ze ook beter maar mijden, een stageplaats of baan zoeken wordt voor, bijvoorbeeld hoofdschopper Brent Leysen, moeilijk.
Dit achttal zal nog vaak aan 4 januari terugdenken en zo hóórt dat ook. Ik heb geen enkel medelijden met geboefte dat onschuldige voorbijgangers bijna doodtrapt.
En als Geen Stijl daar een bijdrage aan levert ? Van mij mag het.

op 31 01 2013 at 02:10 schreef frank:

Goh,ik ben me rot geschrokken. De lieve Annabel die ik ken is toegetreden tot de haatzaaibrigade.

Dat is toch andere koffie dan de Rosie (nick) die ik ken van het oude at5 forum (allang ter ziele,maar alles staat nog on-line geloof ik) en forumborrels.
Pas op deze site viel het kwartje.

Ondanks wat dan ook…is ze een goed mens.Ik kan mijzelf niet zo vergissen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS