Home » Archief » Sywert is de ideale liberaal


[14.09.2022]

Sywert is de ideale liberaal

Jasper Mekkes

Sywert van Lienden heeft precies gedaan wat iedereen, die succesvol is, in onze liberale democratie doet: liegen, bedriegen en rijk worden ten koste van anderen. Laten we dus blij zijn dat hij het op een nette manier heeft gedaan, immer minzaam lachend naar de camera, zoals hij in zijn hoogtijdagen ook al nooit te beroerd was om één van de vele uitnodigingen van de publieke omroep aan te nemen voor deze of gene discussie over het verbeteren van Nederland.

Nu hoor ik u denken: waarom zou de publieke omroep nota bene voor de verbeterkansen voor Nederland telkens weer de mening van egoïstische struikrovers met de intellectuele diepgang van een John de Mol aan tafel uitnodigen, maar spaar die vraag nog even op, het antwoord volgt spoedig!

De verklaringen van Sywert voor zijn recent onderschepte uitlatingen is geheel in Ruttiaanse stijl zo leugenachtig dat je het idee krijgt dat het toch niet waar kan zijn dat iemand zo schaamteloos liegt, waardoor sommigen onder ons gaan denken, willen denken, dat het toch wel allemaal zal kloppen. Decennialange indoctrinatie met de liberale ideologie en haar constructivisme werpt inmiddels wel zijn vruchten af. De liberale ideologie is een ideologie met een fascinatie voor verval, leugen, afbraak en dood. In de kern is het een doodscultus; alles wat niet bijdraagt aan de eigen hebzucht mag sterven.

Ruttes fiets

Ook Sywert, want die rijdt, heel bescheiden, in een BMW van maar 85.000 euro, dat is relatief gezien vergelijkbaar met Ruttes fiets. Zo langzamerhand begint de vraag zich op te dringen of er iemand is ingelogd die al een verband ziet tussen de familie Quandt en de situatie waarin we verzeild zijn geraakt?

Waaraan je kunt zien dat de grond onder de zware, stinkende voeten van de Haagse slangenkuil en zijn secondanten in Hilversum heet begint te worden, is het feit dat voor Sywert afluistermiddelen werden ingezet die normaal gesproken alleen voor de zwaarste criminelen worden ingezet. Je wordt er bijna benieuwd van welke opnames nog meer opvraagbaar zijn bij de AIVD, want laten we maar open kaart spelen: de overheid kan bij iedereen die een mobiele telefoon heeft ten allen tijde naar eigen goeddunken afluisteren – en niet alleen afluisteren!

Zelf pleit ik in dit verband geheel belangeloos voor de geluidsopnames (en svp niet de filmopnames, mijn dank is groot!) via de mobiel van Rutte toen hij met ontbloot bovenlijf in de boot zat bij topintervieuwer van de publieke omroep Jort Kelder, die op andere dagen graag met zijn privéjet vliegles geeft aan de nog immer balkende Baudet.

Crimineel gedrag

Als Rutte straks, in de winter, ‘om niet’ onderhandelingen voert met de eigenaar van de Groningse gasvoorraad, Shell, over het winnen van extra gas, lacht Sywert in zijn vuistje omdat hij weet dat als Barbertje dan zo nodig moeten hangen, de hele top van het bedrijfsleven en politiek naast hem hoort te hangen, want zijn gedrag is slechts een kopie van het criminele gedrag van alle politici die Nederland de afgelopen jaren hebben verkocht aan het bedrijfsleven, terwijl ze zelf ondertussen ten koste van de Nederlander rijk werden.

Terwijl Sywert dus straks ontsnapt en zijn negen miljoen gezellig gaat potverteren met de vriendin die er uitziet alsof ze zulke ongemeen felle CDA-sympathieën koestert dat ze de schoenen van Hugo de Jonge nog zou kussen als haar Sywert daardoor vrijkomt, wordt bij Shell koortsachtig gezocht naar een topfunctie voor Rutte, zodat hij zijn steeds beschamender wordende politieke nadagen tenminste nog in stijl kan afsluiten met een miljoenenbaan bij ‘s lands trots.

Om het hoekje kijken

En laten we er maar geen doekjes om winden omwille van de lieve vrede, dit alles is de kunst van het om een hoekje kijken, op niet mis te verstane en hoogstaande wijze bedreven, tot wanhoop van menig fanatiek religieus liberaal. Of die nu vermomd is als linkse of rechtse VVD-er, CDA-er, Groenlinkser, PvdA-er, D66-er, als journalist of als Sywert zelve, ik doorzie hem en leg de vinger op de zere, om niet te zeggen, op de brandende, de etterende en gelukkig daardoor ook wegterende plek. En ik doe het niet zonder liefde voor u, het vaderland… en Sywert.

Jasper Mekkes is ingenieur en vooruitgangsfilosoof en heeft net een boek gepubliceerd: Wil tot Waarheid; een materialistische ontologie van de mens en zijn natuur.

Jasper Mekkes, 14.09.2022 @ 11:15

[Home]
 

1 Reactie

op 14 09 2022 at 11:16 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS