Home » Archief » Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien


[26.01.2024]

Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

Peter Breedveld

 

Vanonder donkere hoodies kijken grimmige zwarte gezichten ons dreigend aan. ‘Uw nieuwe buren zijn onderweg’, staat erboven. En daaronder: ‘Spreidingswet aangenomen’. Hele normale manier van campagne voeren van een hele normale politieke partij, Thierry Baudets Forum voor Democratie.

Vinden we blijkbaar in Nederland. Ik vind wat anders. Mij doet het denken aan de antisemitische campagnes van de Nazi’s. Dus ik zeg daar wat van, ben ik degene die haat verspreidt.

“Ongekende framing en polariserende teksten”, vindt Han van Jalst. Van mijn tweet, niet van die poster van het FvD, waarop vluchtelingen worden afgebeeld als enge zwarte mannen met hoodies. Volgens Rob Sloep wordt “iedereen die niet mee jodelt met het extreem-linkse narratief inmiddels voor extreemrechts wordt uitgemaakt”. Lies Boer zegt dat ik “moeite heb met het concept democratie”. En ik mag de mensen die zich dit rabiate racisme goed laten smaken geen “polderapen” noemen, want “dat draagt niets bij aan een discussie”, aldus Graham Wood. Barry Schouten dreigt dat ik voortaan over mijn schouder moet kijken.

Dom gelul

Want er moet altijd gedreigd worden. En gejijbakt, want ík ben de nazi, links is juist fascisme, en witte Nederlanders bang maken met enge zwarte mannen heeft niks met racisme te maken. Wat is hier racistisch aan? Leg eens uit waarom dit racisme is? Had je soms liever vier blonde vrouwen gezien? Het zijn toch die zwarten? Het is toch ook zo? Petertje? Constant dat infantiele “Petertje”, en dat ik niks durf te zeggen als iemand een draaiende camera voor mijn gezicht houdt. Kijken wat jij doet als ik je met draaiende camera op je werk kom vragen waarom ik over mijn schouder moet kijken, of waarom je zo’n probleem hebt met zwarte mannen.

Constant die lawine van dom, racistisch gelul. Ik heb het al eerder aangekaart. Hordes domme klootzakken die vinden dat ik mijn bek moet houden, dat ik niet weet wat fascisme is en anders komen ze me wel even in elkaar slaan of afmaken. Want je kunt alles wel racisme noemen. Als je moslims wilt vergassen, is dat al racisme. Als je zwarte mannen neerzet als verkrachtende moordenaars, is dat al racisme. Als je zegt dat blanken superieur zijn, is dat al racisme.

Anti-wit racisme

Maar weet je wat écht racisme is? “Witte man” zeggen, dát is pas echt racisme. Domme klootzakken met hun geweldsfantasieën “polderapen” noemen, dát is pas racisme. Jij bent een anti-witte racist, Petertje, Jíj bent de haatzaaier! Jij verraadt je eigen volk. Jij moet dood, jij moet in Nigeria of Ghana gaan wonen. Jij bent een kankerhomo, jij bent een pedofiel. Fascistisch? Wij? Homofoob, wij? Moslims zijn homofoob, vieze pedoflikker!

En dat ik vluchtelingen in huis moet nemen en dat ze hopen dat mijn dochter er door één wordt verkracht, en dat ik straks door zo’n type wordt neergestoken. Maar ze zijn niet racistisch, hoor. Het is democratisch besloten dat zwarte en bruine mensen ons land naar de ondergang brengen en dat moet jij respecteren, Petertje!

Etnische zuivering

En nee, dat komt niet door Twitter, niet door de sociale media. Dit is het resultaat als je Wilders en al die andere racistische populisten jarenlang koestert, hun racistische tirades normaliseert, ze interviewt over hun poezen en hun piano en hun pakken, en of ze al een vriendinnetje hebben, en dan met z’n allen achter degene aangaat die erop wijst dat het nazi’s zijn. Echte nazi’s die naziretoriek brullen, die etnische zuivering voorstaan en mensen met ongedierte vergelijken.

En dat dan de directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau zegt dat het getuigt van dédain als je daartegen protesteert. Ik vind dat zó erg, dat in Duitsland een enorme massa de straat opgaat om te protesteren tegen de opkomst van de fascisten en dat in Nederland het Redelijke Midden mij terechtwijst en me maant het hoofd omhoog te houden en het fascisme in dankbaarheid te aanvaarden.

Rot op, doe ik niet. Het is vies vuil nazischorem en ik zal nooit, never ever accepteren dat dat hier de lakens uitdeelt.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 26.01.2024 @ 13:38

[Home]
 

1 Reactie

op 26 01 2024 at 13:39 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS