Home » Archief » Kankerhomo


[09.01.2024]

Kankerhomo

Peter Breedveld

Kankerflikker”, “kankerhomo”, “kankerlijer“, “kanker-NSB’er”, “kanker-hond”, “linkse pedo“, pedo, pedo, pedo, “laffe flikker”, flikker, flikker, flikker, homo, homo, homo. “Zou terecht zijn als je helemaal in elkaar wordt gerost”, “Een van de weinigen die ik persoonlijk een kogel door zijn kop zou willen schieten”, “Een kogel zou de oplossing zijn”, “Komt een keer de verkeerde tegen”, “Wanneer ga je een trein koppen?”, “Vraagt erom”, “Lokt het uit”, “Naar een heropvoedingskamp”, “Hoort in een gesticht”, “Als de gaskamer terugkomt, ga jij als eerste”, enzovoort, enzovoort.

De beer is helemaal los sinds de Monsterzege van Wilders. Of liever gezegd: de aap. Ik noem ze apen, dolle, agressieve apen, de aanhang van Wilders. Ze ontmenselijken zichzelf, gedragen zich als beesten. De aanblik van een zwarte man is al genoeg om ze in totale razernij te doen ontsteken. Akwasi in een televisieprogramma veroorzaakte zoveel racistische bagger op Twitter, dat omroep KRO/NCRV zijn Twitter-account op non-actief heeft gezet. Josse de Voogd spreekt van een “reality-check“, die de kloof tussen omroep en samenleving laat zien.

Moslimhoer

Ze willen me dood, of tenminste in elkaar geslagen zien. Iemand was milder en vond een “corrigerende tik” of “schop onder mijn hol” voldoende. En bij iedere tweet over Wilders of de PvdA zijn ze er weer, met honderden tegelijk. Ze zijn niet fascistisch, maar als je Wilders niet bejubelt, vraag je wel om een kogel, of om een paar stompen voor je kop.  Je moet opgenomen worden of het land uit.

Ze zijn ook niet racistisch, maar mijn Marokkaanse geliefde moet naar haar “landgenoten” kijken, in plaats van kritiek te leveren op Wilders en zijn aanhang, ze moet terug naar haar eigen land, ze is een moslimhoer, het bekende repertoire.

Het is niets nieuws voor ons, sinds 2007 krijgen we dit soort bagger al voor onze kiezen, worden we verrot gescholden en met de dood bedreigd. De afgelopen jaren was het relatief rustig aan het front, maar sinds november zijn ze er weer, agressiever en bloeddorstiger dan ooit. Ze voelen zich gesterkt door de Monsterzege, denken echt dat ze nu de baas van Nederland zijn. Kunnen niet wachten op Bijltjesdag, op Kristallnacht.

Totale oorlog

O jawel. De fascistische etalagepop Eva Vlaardingerbroek roept op tot massa-uitzettingen en het opvoeren van onze geboortecijfers, deze gek voelt zich vrij om op te roepen tot razzia’s, tribunalen en massa-executies. Dat hebben Wilders en de nieuwe Kamervoorzitter, Martin Bosma, immers beloofd. Wilders beloofde deportaties van “tientallen miljoenen moslims”, hij riep op tot schieten met scherp op Marokkanen, hij beloofde “minder, minder, minder” Marokkanen, verklaarde de multiculturele elite de “totale oorlog”. Bosma fantaseerde hardop over het afhakken van neuzen van journalisten en intimideert journalisten, volgens zijn Führer “tuig van de richel.”

Dat is niet iets van de laatste tijd, dat gaat al jaren zo. Hitsen tegen moslims, dreigen met “kopvoddentax”, blèren over “hyena’s uit achterlijke zandbaklanden.” Maar ik mocht ze nooit fascisten noemen, en ik maakte me volgens Femke Halsema schuldig aan “inflatoir” gebruik van het woord racisme. Wilders was volgens NRC-commentator Tom Jan Meeus “wars van geweld”, was gebleken na bestudering van zijn verkiezingsprogramma.

Verwant met Breivik

Wilders’ aanhang is niet wars van geweld. Anders Breivik, die Wilders vele keren aanhaalde en prees in zijn manifest, schoot 80 linkse kinderen dood en hier in Nederland verklaarde Theodor Holman zich verwant met Breivik, er was zelfs een Nederlandse Breivik-fanclub en nog steeds mocht je ze geen fascisten noemen.

Stel je voor dat een Marokkaanse Nederlander had gezegd dat-ie zich verwant voelde met Osama Bin Laden. Als een Marokkaanse Nederlander “Free Palestine” roept, is het hele land al van de leg.

Slaapwandelen

En wat lees ik nu in de krant? Ilja Leonard Pfeijffer die beweert dat de afbraak van de democratische rechtsstaat “bijna ongemerkt” is gegaan. Het gaat weliswaar over Italië, waar Pfeijffer woont, maar in principe is het daar op dezelfde manier gegaan als in Nederland. Als de Italianen, zoals Pfeijffer schrijft, “slaapwandelend naar de dictatuur zijn geleid”, is dat hen zelf te verwijten. Het is niet stilletjes gegaan, het is schreeuwend aangekondigd.

Als politici roepen dat ze de universiteiten en redacties gaan zuiveren, gelóóf ze dan. Als ze zeggen dat Orban of Poetin hun rolmodel is, neem dat dan serieus. Ga níet achter de dissident aan die alarm slaat als het woord “kopvoddentax” valt, of als iedereen lacherig doet om het begrip “boreaal”. Sommige mensen letten wél op, houden zichzelf níet voor de gek uit politieke correctheid. “Ach, hij meent het niet”, “Hij is maar wat aan het provoceren.”

Niet alleen heb je niet geslaapwandeld, je hebt actief jacht gemaakt op wie Wilders bekritiseerde, je hebt mensen geïntimideerd en om hun ontslag geroepen omdat ze de lieve vrede verstoorden en de PVV zagen voor wat-ie was en is: een racistische, fascistische partij. Je hebt Wilders’ taal overgenomen, je bent een light versie van hem geworden in de hoop hem zijn stemmen af te snoepen. In plaats daarvan heb je hem zo gelegitimeerd.

Dit is niet ongemerkt gegaan. Het is aangekondigd en je wist het, maar je wílde het niet weten. En je wilde ook niet dat ik het wist.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 09.01.2024 @ 10:44

[Home]
 

1 Reactie

op 09 01 2024 at 10:45 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS