Home » Archief » Tomeloze Turkenzomer


[14.09.2016]

Tomeloze Turkenzomer

Peter Breedveld

stier11
Foto: Ruven Afanador

Het is de Tomeloze Turkenzomer, lieve mensen! Turken, Turken Turken. Want je kunt zeggen van Erdogan wat je wilt, maar hij heeft wel eigenhandig het Nederlandse Marokkanenprobleem opgelost, met zijn lange arm. Niet lang geleden hield het parlement een Marokkanendebat, niemand herinnert zich dat meer. Niemand heeft het nog over Kutmarokkanen, het hele land is trots op Khadija Arib. De Marokkaanse straatterroristen hebben plaatsgemaakt voor Turkse tuigvloggers.

Tuigvloggers, en DENK. Alle journalisten hebben een DENK-obsessie. ’s Morgens worden ze wakker met een lege blik in hun ogen. “Moet…DENK…stoppen”, mompelen ze in zichzelf. “Moet…de wereld…waarschuwen…voor…het gevaar…van DENK”. Dan zetten ze zich achter hun laptop en slaan driftig aan het tikken. “DENK zaait tweedracht tussen allochtonen en autochtonen! DENK stigmatiseert allochtonen! Heil Wilders! Heil onze Grote Leider!”

Gisteren was er een Turkendebat in de Tweede Kamer. Het ging er fijnzinnig aan toe: “Schurkenturken!” Alle politieke partijen hebben hun eigen oplossing voor het Turkenprobleem: VVD: oppleuren! PVV: optiefen! GroenLinks: opbokken! PvdA: oprotten! SP: uitzetten! Halbe Zijlstra (VVD) vindt dat Tunahan Kuzu van DENK straks niet mag deelnemen aan de commissie Stiekem, waarin supergeheime geheimen worden besproken, vanwege de Lange Arm van Erdogan. Zeg maar omdat-ie Turk is, dus. U mag niet Godwinnen.

Harde werkers

Turken hebben het nogal voor hun kiezen gehad, de afgelopen tijd. Gedemoniseerd door Lodewijk Asscher, die voor dat doel wat feiten vervalste en rapporten misbruikte, constant verdachtgemaakt, gewantrouwd, opgejaagd, gestigmatiseerd, terwijl tot voor kort het mantra was dat het altijd Marokkanen waren die voor overlast zorgden, Turken hoorde je nooit, dat waren gewoon harde werkers.

Daarvoor waren Marokkanen constant de lul. Weggezet als terroristen, antisemieten, criminelen, loyaal aan de Marokkaanse in plaats van de Nederlandse koning, met hun dubbele paspoort. Shariadriehoek, Marokkanenprobleem. Khadija Arib liet zich nog leiden door de Lange Arm van Mohammed VI. “Minder, minder, minder Marokkanen!” Niemand weet dat meer. Heil Wilders.

Marokkanen, Turken, Antillianen, Surinamers, allemaal zijn ze vernederd, de afgelopen jaren. De Chinezen ook. Constant door racisten aangehaald als modelallochtonen omdat ze hun bek houden en niet voor overlast zorgen. Nee, dan doe je volwaardig mee.

Verknocht aan racisme

Discriminatie op de arbeidsmarkt, discriminatie door de politie, Nederlandse waarden! Oprotten! Oppleuren! Optiefen!

Enfin, we hebben het daar al zo vaak over gehad, hier op Frontaal Naakt. Dat is waarom DENK bestaat, omdat de witte Nederlander verknocht is aan zijn racisme. Als een alcoholist aan zijn fles.

Maar VVD’er Dilan Yesilgoz weet het beter. Het is niet die discriminatie waardoor allochtonen zich niet thuisvoelen, niet het Marokkanendebat, niet het Turkendebat, niet het participatiecontract, een expliciete uiting van openlijk wantrouwen jegens elke allochtoon (buut’nlander, zeiden ze vroeger in Apeldoorn), niet Pauw, die alleen allochtonen in de uitzending wil als ze op bevel van de witte meester netjes opzitten en ‘Fuck Erdogan’ blaffen.

Aangesproken op hun afkomst

Nee, zegt Yesilgoz, door DENK voelen allochtonen zich gestigmatiseerd. ‘Mensen van Turkse en Marokkaanse komaf worden opeens aangesproken op hun afkomst door en dankzij DENK’, aldus Yesilgoz.

Ze zegt het echt! Al die tijd was er niks aan de hand, iedereen zong Kumbaya rond het kampvuur met Geert Wilders op de gitaar, allemaal tevree en dankbaar voor de gunsten van de witte toean, en toen kwam DENK en moet je nou eens zien.

Driedubbel geconcentreerde hondepis

Dan ben je de schaamte wel episch voorbij, dacht ik. Dan heb je je gezicht met driedubbel geconcentreerde hondepis gewassen. Dan ben je echt een volwaardige politicus. Dan hoor je inderdaad bij de VVD.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 14.09.2016 @ 07:38

[Home]
 

39 Reacties

op 14 09 2016 at 07:58 schreef Bart:

Prima dat er een partij als denk bestaat die de belangen van minderheden groepen behartigt. Alleen jammer dat het van die dwaallichten zijn als Kuzu en Ozturk waarvan de hypocrisie niet moeilijk is te ontdekken.

Dan heb ik meer met hoe een Nourdin el Ouali zich profileert met zijn partij NIDA in mijn stad.

op 14 09 2016 at 09:33 schreef Murat:

Turken als Yesilgoz en Ebru Umar.
Of Marokkanen als Marcouch, zijn van hetzelfde type als de zwarte man in het volgende filmpje. Ze dansen voor de witte meester:

https://www.youtube.com/watch?v=XfjCZ8HHEns

Ook in de VS kennen ze dit soort “house negroes”.

op 14 09 2016 at 09:39 schreef mo:

Dat de turken het marokkanen probieem hebben opgelost was mij ook opgevallen.

De turken zullen i.t.t. de marokkanen zich minder laten welgevallen. Mijn indruk is dat zij zich beter organiseren en daardoor beter weerwoord kunnen geven.

Over welke geheimen heeft halbe het. Turkeij is een fucking navo lid als je het toch over geheimen wil hebben. Ben benieuwd aan welk navo lid de usa meer waarde hecht. Ik denk turkeij, niet omdat mn ze zo aardig vind of zo. Puur strategisch…

op 14 09 2016 at 11:04 schreef Sum:

Peter, tranen over mijn wangen haast, prachtartikel.

op 14 09 2016 at 11:24 schreef Mario:

Na het overwaaien van deze “turkentyfoon” een laag Yellow Perril; aangezien dat ook nog ontbreekt aan het racismespectrum.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yellow_Peril

op 14 09 2016 at 12:56 schreef MNb:

“GroenLinks: opbokken!”
Volgens het VK-artikel waar je naar linkt zei Klaver precies het tegenovergestelde: ‘Het wordt tijd dat de premier gaat uitdragen dat zij erbij horen.’

op 14 09 2016 at 13:01 schreef Peter:

Volgens het VK-artikel waar je naar linkt zei Klaver precies het tegenovergestelde

Gelukkig let ik beter op dan de Volkskrant. Dit prominente GroenLinks-lid zit meer op de Rutte-lijn, zeg maar.

op 14 09 2016 at 14:00 schreef Chris:

Op zichzelf is “schurkenturken” wel discrimerend. Het scheidt de Nederlanders van Turkse afkomst van de Nederlanders van Turkse afkomst die zich schurkachtig gedragen.

op 14 09 2016 at 14:51 schreef vander f:

Ach, zeg maar een inhaalslag, ik begreep al niet zo waarom Turken zolang uit de wind werden gehouden.
Maar horen dankzij ome Erdo er nu helemaal bij.
En die Marokkanen komen na volgende week heus wel weer in beeld hoor, alsof die nu ineens worden ingewisseld tegen Turken, echt niet.
Op zich wordt het nu ook wat eenvoudiger, gewoon alle buutn’landers d’r uut. Weg met dat genuanceerde gediscrimineer, alles op de grote hoop.

En of DENK ‘de belangen van minderhedengroepen behartigt’? Alle minderheden? Dat valt nog te bezien.
Gewoon iedereen lekker racistisch, kom op, niet zo genuanceerd maar voluit knallen met z’n allen.
Kaaskop, spleetoog, zwartjoekel en zandneger, alle remmingen lijken nu wel overboord gegooid.
*zucht*

op 15 09 2016 at 07:20 schreef Rene:

Allemaal grote woorden en je brengt het met overtuiging, maar ondertussen is het allesbehalve zeker of Denk überhaupt één zetel gaat scoren.

Ik denk dat de zogenaamde achterban van Denk schijt heeft aan de democratie en niet gaat stemmen. Maar we gaan het meemaken.

op 15 09 2016 at 08:05 schreef Murat:

René generaliseert er lekker op los over de achterban van DENK. Mensen als jij zijn de reden waarom zo’n partij hard nodig is.

op 15 09 2016 at 08:59 schreef Anton:

Door Umar en Marcouch huisnegers te noemen laat Murat zien dat zijn capaciteit om andersdenkenden te respecteren op exact hetzelfde niveau ligt als dat van Jan Roos. Applaus voor jezelf, Murat!

op 15 09 2016 at 09:12 schreef Hermann:

Als de helft van ‘onze Nederlanders’ een bevolkingsgroep haat, die al sinds de 13de eeuw hier woonachtig is, dan vraag ik me af, wanneer die groep als Nederlander wordt gezien. VPRO gids nr. 38 2016: “Sterker nog, er was toen een enorme Jodenhaat in Nederland. En niet alleen bij de nazi’s en NSB’ers. Meer dan de helft van de Amsterdammers had een bloedhekel aan Joden. Daar schaamden ze zich ook helemaal niet voor.”

Daar lijkt nog geen spatader verandering in te zijn gekomen. De Islam is sinds de 16de eeuw in Nederland (zie wiki: “Hij werd meegebracht door Ottomaanse en Perzische handelaren en later door bekeerde Zeeuwse en Hollandse zeelieden”), maar de moslim hoort hier kennelijk niet thuis. ‘De Nederlander’ blieft de moslim niet, ‘de Nederlander’ blieft eigenlijk helemaal geen ‘buitenlanders’.

Rake opmerking van PB over de Chinezen – ik ben met ’n Chinese getrouwd en kan zijn opmerking onderschrijven. Zolang de ‘buitenlander’ maar zijn bek houdt, ‘de Nederlander’ bepaalt de moraal. Nummel 39 met lijst. https://nl.wikipedia.org/wiki/Moraal

op 15 09 2016 at 10:02 schreef Ernst:

@Hermann

Je zegt: in Nederland bepaalt de Nederlander de moraal. Klopt als een bus, broer! En in Spanje bepaalt de Spanjaard de moraal en in China de Chinees. Je slaat de spijker op de kop.

op 15 09 2016 at 10:24 schreef Pyt van der Galiën:

Haha! Die Rene toch.

Ik denk dat de zogenaamde achterban van VNL schijt heeft aan de democratie en niet gaat stemmen. Maar we gaan het meemaken

Ik denk dat de zogenaamde achterban van de Libertarische Partij schijt heeft aan de democratie en niet gaat stemmen. Maar we gaan het meemaken

Of een partij al dan niet in het parlement komt zegt natuurlijk niks over de liefde voor democratie van de achterban. De NSDAP was in 1933 de grootste partij in de Bondsdag, terwijl de aanhang van die partij toch echt weinig met democratie had.

Lukt het je niet een kamerzetel te veroveren, dan ben je óf niet in staat geweest je (potentiële) achterban te mobiliseren óf die achterban is veel kleiner dan je vooraf inschatte.

op 15 09 2016 at 10:30 schreef Murat:

@Hermann,

Inderdaad.

Sterker nog, Nederland heeft een ordinair zwart-wit probleem.
Witte allochtonen die kunnen(mogen) wel integreren.

Op de een of andere manier kan dit landje maar niet wennen aan het idee van gelijkwaardigheid van niet-witte mensen.
Het is op de een of andere manier niet-te-doen voor de Nederlander.
Of het nu als presentator op TV is, columnist in de krant, of in de politiek.
Buiten een paar house-negroes, is het gewoon in en in triest gesteld hier.
Er is een enorm glazen plafond waar de bruine man/vrouw niet doorheen kan.
De Nederlander lukt het gewoon niet, bruinen als gelijkwaardige mede-Nederlanders zien. Het LUKT gewoon niet.

op 15 09 2016 at 11:06 schreef Hermann:

@ Ernst

Mijn vrouw en ik hebben beiden niet de Nederlandse nationaliteit. Wij wonen in Nederland, ik al van kinds af aan, hebben kinderen opgevoed, betalen belasting, hebben recht op gezondheidszorg en wij wisselen ideeën/ervaringen uit met anderen. Soms schrijf ik iets op FN, mijn vrouw laat zich, anders dan ik, niet horen in het openbaar.

“Moraal wordt in hoge mate bepaald door traditie en de normen / normen en waarden van de samenleving waar iemand deel van uitmaakt.” – zie wiki-link hierboven.

Wat verstaat U onder Nederlander?

op 15 09 2016 at 11:36 schreef MNb:

Och Hermann, er zit veruitgang in. Nog maar enkele decennia geleden moest de Nederlander van boven de Rijn en links van de Veluwe ook geen Limburgers, Brabanders en Achterhoekers.

op 15 09 2016 at 11:56 schreef Anton:

@Murat de onverdraagzame,

Verbeter de wereld begin bij jezelf. Jij hebt het steevast over ‘de Nederlanders’ waartoe je jezelf en gekleurde mensen duidelijk niet rekent. Jij verwacht van ‘de Nederlanders’ dat zij jou zien als één van hen en jou voor vol aan zien. Begin dan toch eens met jezelf als ‘de Nederlander’ te zien. Begin dan toch eens met ‘de Nederlanders’ voor vol aan te zien.

Je verwacht dat anderen jou accepteren maar je weigert hen te accepteren. Meet toch eens met één maat, ventje, wees toch eens eerlijk. Je kunt geen eenheid creeeren door te polariseren. Je kunt moeilijk dingen van anderen verwachten waartoe je niet zelf bereid bent, tenminste, als je oprecht bent.

op 15 09 2016 at 13:33 schreef Hermann:

@ MNb. Daar heeft U gelijk in. Ik wist ’t wel, maar toch fijn om ’t weer te lezen. Dank.

@ Anton. Ik snap Murat wel. Als er dit te lezen is: @Rene “…..achterban van Denk schijt heeft aan de democratie”, dan spreekt daar een enorm superioriteitsgevoel uit. Wij ‘Nederlanders’ weten tenminste wat democratie is.

“En ik zeg het hem na: de onze is een stuk beter dan alle andere die ik ken.” – Schoo-lezing Schippers.

Ja, ik snap Murat wel. Ik ken Murat niet, maar als ik mijn nood bij hem zou klagen, zou hij mij vast en zeker helpen, zoals ik dat omgekeerd ook bij hem zou doen. Murat lijkt mij niet onverdraagzaam.
Ik zie Murat als iemand, die steeds weer z’n plaats gewezen is: in het hondenhok jij en als we je nodig hebben, dan roepen we je wel.

op 15 09 2016 at 14:02 schreef Murat:

Hermann,

Mooi gesproken en, ja, ik zou je zeker helpen.

Ik ben mijn plaats nooit gewezen hoor, dat laat ik mij niet gebeuren.
Ik ben universitair docent en red mij prima. Maar ik zet me wel in tegen onrecht op deze wereld en zeker in ons land.

op 15 09 2016 at 14:52 schreef Sasha Berkman:

Anton draait de boel gewoon om: “Die niet-Nederlander voelt zich geen Nederlander, schande!” triest figuur.

op 15 09 2016 at 16:37 schreef sjonnie:

Op welke universiteit werk jij dan Murat?

Gewoon een vraag.

op 15 09 2016 at 17:12 schreef Pyt van der Galiën:

@Anton

Wat een gelul net te doen alsof je andersdenkenden per definitie moet respecteren. Geen mens doet dat, geen mens zal dat ooit doen. Ik respecteer fascisten niet, fascisten respecteren mij niet. Daar lig ik geen seconde wakker van. Zolang het wettelijk geregeld is dat ik desondanks mijn mening kan uiten, interesseert het me ook geen zier of PVV-stemmers mij en mijn mening respecteren. Waarom zou ik het oliedomme geneuzel van Rene hierboven moeten respecteren? Doe niet net alsof jij anders bent, want dat ben je niet. Je bent gewoon een stuk schijnheiliger dan Murat.

op 15 09 2016 at 18:14 schreef Anton:

@Pyt vd G.

Als jij respect EIST van andersdenkenden MOET je wel degelijk ook zelf die andersdenkenden respecteren Pyt. Je kunt en mag niet van anderen verwachten waartoe je zelf niet bereid bent. Murat accepteert zelf ‘de Nederlander’ niet maar EIST wel dat ‘de Nederlander’ hem accepteert. Hypocrisie van de bovenste plank. Leert lezen!

Tot slot, schijnheilger dan Murat, dat moet zoiets zijn als zwarter dan zwart.

op 15 09 2016 at 19:51 schreef Sasha Berkman:

De zelfverklaarde “nederlanders” zijn juist diegenen die niet-blanken niet accepteren tenzij ze hun achtergrond verloochenen. Anton!

op 16 09 2016 at 08:07 schreef babs:

Murat is ook De Nederlander. Wen er maar aan of rot op naar Dresden ofzo.

op 16 09 2016 at 08:40 schreef Pyt van der Galiën:

@Anton

Wanneer je Murat bekritiseerd zou hebben omdat hij té generaliserend is, had je een punt gehad. Dat doe je niet: je valt Murat aan omdat hij racisten en hun standpunten niet respecteert, iets waar die racisten volgens jou wél recht op hebben. M.a.w: jij valt Murat niet aan omdat hij de verkeerde mensen tot racist bestempeld, maar omdat hij weigert racisten te respecteren. Dát is de kern van jouw betoog.

Kom me niet aan met “leer lezen”, want ik lees jou prima, thanks.

op 16 09 2016 at 09:09 schreef Murat:

Sasha, Piet en Babs,

Een dikke kus van mij :)

Sjonnie, gepromoveerd in Nederland, nu in een moderne stad in Azië aan het werk als Prof.

op 16 09 2016 at 11:02 schreef Anton:

@Pyt vd G.

Begrijpend lezen is duidelijk NIET jouw sterkste kant, dat laat je inmiddels bij herhaling blijken.

Ik verwijt Murat de Onoprechte dat hij onderdeel van het probleem is. Hij is de keerzijde van de medaille die hij zegt zo te verafschuwen. Ik val hem aan omdat hij anderen dingen verwijt waaraan hij zichzelf net zo hard schuldig maakt. Het is zijn ongebreidelde hypocrisie waar ik me tegen verzet. Ik reageer op zijn dubbele moraal die hier kennelijk zo breed wordt gewaardeerd.

Murat de Vooringenomene zet mensen weg. Hij polariseert maar eist dat anderen daarmee stoppen. Hij weigert mensen te accepteren maar eist dat hij wel door hen geaccepteert wordt. Kortom hij is minimaal net zo erg als de mensen die hij zegt te bestrijden.

Murat de Verdeler begrijp niet dat hij de tegenpartij zo faciliteert, hij houdt de tegenpartij zo in stand, hij voedt ze. Je kunt niet samenbrengen door te verdelen. Je bereikt geen ééndracht door te polariseren. Je bouwt geen bruggen door de kloof te verbreden.

Of, hij begrijpt dat wel maar is gebaat bij het voortbestaan van de kloof. Dat zou natuurlijk nog veel erger zijn.

op 16 09 2016 at 11:21 schreef Peter:

Je blijft je puntje maar herhalen, Anton, en je denkt kennelijk dat je origineel bent.

Klaar daarmee. Murat hoeft mensen niet te respecteren die hem het liefst zouden ausradieren. Daar is niks hypocriets aan. Discussie gesloten.

op 16 09 2016 at 11:46 schreef Murat:

Ha ha ha :)

op 16 09 2016 at 17:16 schreef sjonnie:

Dat is vragen om problemen Murat, moeke ut Grun en pa ut Afrika. Dat trekken anton en ingrid niet. Kinnesinne, om een Joods christelijk woord te gebruiken ;-).

op 17 09 2016 at 01:52 schreef Murat:

Ja Sjonnie,

Mensen hebben het blijkbaar niet zo op Groningers ;-)

op 17 09 2016 at 09:30 schreef Anton:

Op GeenStijl wordt ik uitgemaakt voor Linkse Gutmensch, hier wordt ik weggezet als racistische PVV’er. Ik zie het maar als complimenten.

op 17 09 2016 at 16:06 schreef Kaya:

Dat er problemen zijn is zichzelf niet nieuw maar of Denk een alternatief is is zeer de vraag, het doet de probleem etnischeprofilering tekort aan om dit nog te duiden PPartij te koppelen, ik snap dat men er een muntje wil uitslaan maar is nogal goedkoop. De mogelijke oplossing die Denk zal zeggen kan ik u nu al zeggen. Meer moskeen maar verder zullen ze niet komen want dat is wat zijn achterban wilt voor de rest interesseerd ze niet veel. Dus als men dit probleem serieus wilt bespreken koppel het los van de politiek aub

op 17 09 2016 at 20:29 schreef sjonnie:

Zo gaat dat in de grote mensen wereld anton.

Weet jij ook hoe het voelt om uitgekotst te worden.

op 18 09 2016 at 11:47 schreef Anton:

Nou sjonnie, ik vraag me echt af of ik net zoveel kots over me heen gestort zou krijgen als ik heteroseksueel was geweest.

op 18 09 2016 at 12:02 schreef Peter:

Oké Anton, dat was je laatste reactie hier. Mensen verdacht maken doe je maar lekker op GeenStijl en bij The Post Online.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS