Home » Archief » Kinderen van Dominique Weesie


[13.09.2016]

Kinderen van Dominique Weesie

Peter Breedveld

stier5
Foto: Pierre et Gilles

In Zaandam staat er een groepje hangjongeren voor de supermarkt. In heel Nederland staan hangjongeren voor de supermarkt, maar dit zijn Turken en dan mag het niet. Het gaat al een week alleen maar over die hangjongeren. Pauw wijdde er gisteren een zesde uitzending aan. Er is van alles gaande in Noord-Korea, de Amerikaanse presidentsverkiezingen krijgen een onverwachte wending met de longontsteking van Hillary Clinton en westerse moslims zijn hun leven niet meer zeker in de VS en Europa vanwege de Bezorgde Burgers, maar die Turkse hangjongeren zijn nu even belangrijker.

Er was aangifte tegen hen gedaan wegens bedreiging, las ik op NU.nl, maar op het begeleidende filmpje zag ik niks strafbaars. De jongens breken, al filmend, in in een interview met een Zaans raadslid, Julliëtte Rot. Het is allemaal heel onbeschoft en plaatsvervangendeschaamteopwekkend, maar terwijl ik dat filmpje zat te bekijken, dacht ik: het is goddomme precies Pownews!

Bedreiging

Mensen overvallen met draaiende camera, verwijten tegen ze schreeuwend, intimideren, dat was toch ‘verfrissende journalistiek’? Dat was toch vernieuwend en ‘film noir’? Die jongens doen dat om te ‘ontregelen‘! Eén van hen zegt dat-ie weet waar Rot woont, en dat is geloof ik de ‘bedreiging’ waar aangifte tegen is gedaan. Rutger Castricum zei precies hetzelfde tegen mij, maar ja, Castricum is wit en dan is het geen bedreiging. Dan is het ‘ontregelend’.

Ik ben niet de enige die er zo over denkt. Een ambtenaar van het ministerie van sociale zaken tweette ook dat deze jongeren de werkwijze van GeenStijl hanteerden. Onweerlegbaar feit, lijkt mij, maar de ambtenaar wekte de toorn van Domrechts en schijnt nu zelfs zijn Twitter-account te hebben gedelete. Joshua Livestro’s bozewittemannensite De Dagelijkse Standaard eist het ontslag van deze ambtenaar. We hebben vrije meningsuiting in Nederland maar alleen als de mening het stempel van goedkeuring van GeenStijl draagt.

Fietser mishandeld

Die Zaanse ettertjes leggen hun vreugdeloze bestaan vast op vlogs, ik heb er een paar bekeken en ze zijn niet om doorheen te komen zo bloedverziekend saai. Maar de redactie van Pauw heeft ze allemaal helemaal afgespeurd en een fragment gevonden waarop een fietser wordt mishandeld. Ik heb me laten vertellen dat er wat wangedrag van die fietser aan vooraf is gegaan, maar het mag natuurlijk niet.

Toch zie ik nog steeds geen verschil met Powned en GeenStijl. Hun sterverslaggever Jan Roos dreigde een groep kinderen hun kankerkop af te hakken en dat kan niemand wat schelen. Hij is nu aspirant Kamerlid en nog steeds wordt zijn bizarre gedrag nadrukkelijk verzwegen.

Koekje van eigen deeg

Waarom is dat, denkt u? Omdat Jan Roos wit is en die jongens, die ’treitervloggers’, zijn Turken. Ze geven de burgerij gewoon een koekje van eigen deeg. Kinderen van Dominique Weesie zijn het. Volmaakt geassimileerde Nederlandse treiterkoppen. U vindt dat verfrissend als Jan Roos het doet, geniet hier nu ook maar van.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.09.2016 @ 07:32

[Home]
 

20 Reacties

op 13 09 2016 at 09:05 schreef babs:

Dat klikken bij de baas ook, door die engnek Nijman.

op 13 09 2016 at 09:09 schreef Sasha Berkman:

Bravo!

op 13 09 2016 at 09:21 schreef Bertje Knor:

Peter

Vaak met je oneens.

Maar nu dus even niet.

chapeau!

op 13 09 2016 at 10:40 schreef Anton:

Peter vaak met je eens maar nu even niet .
Chapeau ?

op 13 09 2016 at 10:47 schreef tonnie:

Geweldig! Precies in de roos (pun intended) ;o)

op 13 09 2016 at 11:52 schreef MNb:

Kan de Beschermings Afdeling weer versterkt worden.

op 13 09 2016 at 13:10 schreef Murat:

Wat een vreselijk negatieve azijnpisser is die Anton ook.

Volgens mij ben je zo’n vrijgezelle ouwe knakker in de bijstand.
Continu negatief, d’r kan niets positiefs meer af.
Altijd cynisch, altijd sarcastisch, altijd zuur.

Vent, leg dat pak shag neer en zoek een baan.

op 13 09 2016 at 14:38 schreef Jacobus Sonneveldt:

Eindelijk eens een stukje proza waar ik het mee eens ben. Inderdaad ridicuul dat er zoveel aandacht besteed wordt aan een paar van die kansloze etterbakjes. De vergelijking met de genoemde media gaat inderdaad ook op; in ieder geval zijn ze door GS geïnspireerd. Ik hoop echter dat ze allemaal gaan verzamelen voor de deur van Murat, waar zijn macrobiotisch moestuintje wordt verwoest door deze hangjongeren, dat zou lachen zijn.

op 13 09 2016 at 15:47 schreef babs:

Eigenlijk vind ik dat Zaandamse tuig echt heel veel minder erg dan de Roze Brigade, zelfs als ik kapmes buiten beschouwing laat en een fietser mishandelen meeneem.

Peter is te mild!!1

op 13 09 2016 at 16:59 schreef Mario:

Hufterige Hoeren zijn het! Allemaal! ;-]

https://www.youtube.com/watch?v=dG-D7WQArTU

op 13 09 2016 at 17:34 schreef Floris Schreve:

Rutger en Jan Roos van GeenStijl/Powned zijn toch de vaandeldragers van het Vrije Woord, de jongens van de Wit, de ambassadeurs van onze manier van leven, kortom de nieuwe watergeuzen van het vrije Nederland? Die kun je toch niet vergelijken met die vloggende Turkse raddraaiers voor een Zaanse supermarkt, waar de ganse Natie terecht schande van spreekt? Het is toch duidelijk wie er goed is en wie kwaad? Wie zoet is en wie lekkers verdient en wie stout is de roe? Juist in deze onzekere tijden heeft ons arme volk toch zulke Tijl Uilenspiegels van het publieke debat nodig? Zwarte Piet is immers al afgevoerd, besmeurd met pek en veren. Onder deze omstandigheden ontneem je dit volk toch niet een van zijn laatste zekerheden? Dat moeten we toch niet willen met z’n allen?

op 13 09 2016 at 19:30 schreef MNb:

Murat, Anton citeert Bertje maar vergeet de aanhalingstekens.

op 13 09 2016 at 22:27 schreef Bertje Knor:

Mnb

Hij citeert mij niet.
Tussen oneens en eens zit nogal,een wezenlijk verschil….

;-)

op 14 09 2016 at 00:36 schreef Murat:

MNB, goed lezen ;)

op 14 09 2016 at 07:17 schreef ft:

Ik vind het wel schokkend dat Ismail Ilgun is opgepakt en nu al meer dan een dag is opgesloten voor opruiing, terwijl SBS, AD, PowNews etc. vrijuit gaan. Dat is regelrechte censuur en hij heeft niet eens iets over de koning gezegd.

op 14 09 2016 at 12:47 schreef MNb:

Bertje, Murat – ik lijd weer eens aan internetdyslexie.

op 14 09 2016 at 14:27 schreef vander f:

tis op de treurbuis geweest bij Pauwmans,
en dan wordt er een burgermeester zenuwachtig, bang om als slap te worden weggezet, krijg je nu dus van die overtrokken reacties,
Arresteren, een belachelijk samenscholingsverbod, waardoor die pestgozertjes nu helemaal helden zijn, als kleine Davidjes belaagd door Goliath.
In die zin gaat een Powned vergelijking ook op.

Het is allemaal van amateuristische triestheid, eerst geen aandacht voor gerotzooi in een buurt, de-escalerend (of gewoon wegkijken?) optreden, de boel loopt wat uit de klauwen.
Dan totaal geen besef van sociale media en vervolgens die angstige overreactie, en nog steeds geen besef van sociale media.

op 14 09 2016 at 20:00 schreef Bertje Knor:

MNb

Wees maar blij ik lijd aan dood gewone dyslexie…..
Wat soms erg lollig kan zijn bv. nasibal las ik altijd eerst als nazibeul e.d.

op 15 09 2016 at 10:08 schreef Ernst:

@Bertje Knor

Dat verklaart een hele boel. Het kon ook een kwestie van gevorderde godwienietus zijn. Waarschijnlijk een combinatie.

op 15 09 2016 at 13:45 schreef Hermann:

Bij tijd en wijle lees ik Grutjes – niet iedere dag is er een nieuw artikel te lezen, vandaar.

Zo-even gelezen: http://www.grutjes.nl/2016/09/straatterroristen-en-de-angstindustrie/#more-1932

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS