Home » Archief » Waarom wokies moeten worden bestreden met alles wat we hebben


[18.04.2021]

Waarom wokies moeten worden bestreden met alles wat we hebben

Peter Breedveld


Voice of Baceprot

“Missie geslaagd”, twitterde één van de jongemannen die Sidney Smeets binnen een dag hadden weten te cancellen. Even daarvoor had hij al opgetogen meegedeeld dat zijn gezicht op televisie te zien was. Woke-activisme is een toxische mix van moreel suprematisme en egocentrisch narcisme.

De actie tegen Smeets was zorgvuldig gecoördineerd met andere jongens, onder andere iemand van de extreemrechtse beweging Vlag en Wimpel, die het startschot voor de actie had gegeven. “Al moest je samenwerken met een Nazi”, twitterde een andere jongeman. “Als je dat niet doet, ben je echt tuig.” Journalist Natasha Gerson, die ook het één en ander van de cancelling van Smeets vindt, kreeg een mailtje waarin ze wordt uitgescholden voor “smerige jodin”, die het opneemt voor de “perverse pedo” Sidney Smeets, omdat die “ook een kk jood is” (Smeets schijnt katholiek te zijn).

Sorry voor alle triggers.

Zeemeerminnenfetisj

Wokies zijn vreselijk secuur als het gaat om gedrag, taalgebruik, voornaamwoorden en erkenning van leed en trauma’s, maar als je niet samenwerkt met een Nazi ben je tuig. En dat zeggen ze dan gewoon tegen een Joodse vrouw. Safe space in je broekje. Als je pleit voor de rechtsstaat, ben je trouwens ook tuig. Als je vindt dat je de woedende verontwaardiging over een paar geile dm’etjes een tikje overdreven vindt, mag je worden geïntimideerd, belasterd, besmeurd, verrotgescholden en bedreigd. Een babyface (ze hebben bijna allemaal melkmuilen; ik moet constant denken aan films als The Boys from Brazil, The Omen, The Innocents en Village of the Damned) waarschuwde me dat ik moest dimmen en suggereerde dat hij anders van mijn computer gestolen gegevens zou gaan openbaren (fuck! straks weet iedereen dat ik zeemeerminnenfetisj heb!). Ik googelde zijn naam en zag dat hij twee jaar geleden had voorgesteld om de kinderen van Dana Loesch te vermoorden (ik weet niet wie Dana Loesch is).

Een zekere Sander van van het linkse blog Broodbuis zei dat ik mijn kop moest houden, schold me uit voor ‘grooming-apologeet’ en suggereerde dat ik zelf wel achter de 15-jarige jongetjes aan zou zitten. “Cynische sneer” noemt hij dat, ik noem het fascistische intimidatie. Mij uitmaken voor “notoire transfoob” is ook fascistische intimidatie. De wokies hebben daar een handje van. Domrechts maakte me constant uit voor “jodenhater” en antisemiet”, bij extreemlinks is het “homofoob” en “transfoob”. Ik heb niets gedaan om die predikaten te verdienen en de constante beschuldigingen van antisemitisme hebben me in 2013 tot razende wanhoop gebracht, door mijzelf gedetailleerd gechroniqueerd, en ik je kunt dus rustig stellen dat ik, volgens de criteria van de wokies zelf, een “survivor” ben, en niet in metaforische zin.

Maar daar hebben de wokies geen boodschap aan. Als zij vinden dat je straf verdient, zijn ze meedogenloos, genadeloos, psychopathisch wreed. Dan komen de trollenlegers je uitroeien. Je moet helemaal kapot, er mag niks van je overblijven. Daarvoor mogen alle middelen worden gebruikt: triggers, racisme, validisme, leeftijdsdiscriminatie (“ageism”), laster, smaad, intimidatie, bedreigingen, bagatellisering en vergoelijking van trauma’s en leed, al die dingen waarvoor niet-wokies moeten worden geschandpaald en gestraft.

Stinkende drol

De stinkende drol die altijd, steevast, geheid, je kunt er de klok op gelijkzetten, komt bovendrijven is Sander Philipse met zijn naargeestige verdachtmakingen en in zijn kielzog een legertje van woke piranha’s. Die verdraaien altijd je woorden, maken altijd een stropop van je argumenten, demoniseren je en noemen dat “kritiek”. “Ik geef alleen maar kritiek”, “kun je niet tegen kritiek”. Ik ben die systematische intimidatie van Philipse zat, maar dat maakt me een “jankbal”, want de woke-regels gelden niet voor Philipse. Nou, ik vind je een “jankbal” als je overstuur raakt van een complimentje over je uiterlijk, bloedzuigende motherfucker.

De giftige bagger die ze dan over je uitstrooien, echt totaal ongefilterd, als straf voor je ongehoorzaamheid en je dwarsheid. Ik vind het duizelingwekkend.

En dit tuig, dit fenomenaal psychopathische schorem, deze empathieloze fascisten, want dat zijn het, fascisten, eisen het recht op om eigenhandig mensen te beschuldigen, terecht te stellen en te cancellen, want de systemen zijn “aantoonbaar ontoereikend“. En wie ze tegenspreekt, wordt ook geruimd.

Nou, ik heb andere beelden bij “kwetsbaar”. Ik vind dit niet kwetsbaar. Niet dapper, wel laf en supergriezelig en MEGAfascistisch. Ik heb geen zin om te moeten zuchten onder het juk van bloeddorstige Justin Bieber-achtigen en zelfbenoemde inquisiteurs.

Stinkende drol

Maar er komt iets moois uit deze giftige drek voort! Jawel! Bij de vorige rondes tegen de wokies kon ik vooral rekenen op onbegrip, maar de cancelling van Sidney Smeets heeft veel mensen de ogen geopend. Anderen zien het nu ook, Gijs Altena zegt het hier heel mooi, “de felheid waarmee elke ruimte voor nuance, compassie of empathie bestreden en een bepaalde morele lijn verabsoluteerd wordt” en, in de woorden van Paul van den Berg, het “doorgeslagen virtue signalling in bepaalde delen van zichzelf progressief of links noemend Nederland.”

Wokies maken meer kapot dan ons allemaal lief is. Overigens las ik onlangs een belangrijke observatie, dat wokeness een begrip is uit de zwarte emancipatiebeweging, al in de jaren veertig gemunt. “Rond 2016 gingen witte mensen ‘woke’ zeggen en het heeft ons drie jaar gekost om het voor iedereen te verpesten.”

BAM.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.04.2021 @ 13:02

[Home]
 

1 Reactie

op 18 04 2021 at 13:03 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS