Home » Archief » Wierd Duk: ‘Overheid wil dat we allemaal homo’s van kleur worden’


[13.06.2023]

Wierd Duk: ‘Overheid wil dat we allemaal homo’s van kleur worden’

Peter Breedveld

Mijn recente stukjes over Wierd Duk trokken veel aandacht en daarom sturen allerlei mensen me Duk-gerelateerde dingen, zoals dit “Gesprek met Wierd Duk”. Het is meer een monoloog, waarbij Duks gesprekspartner, Marlies Dekkers, hoogstens als aangever fungeert: “Ja, en dán krijg je dus 1984!”, als Duk vertelt hoe vissers tegenwoordig camera’s aan boord moeten dulden omdat ze anders de EU-regels aan hun laars lappen en de zee een woeste leegte wordt.

De monoloog, over hoe Nederland steeds meer een controlesamenleving wordt, duurt 55 minuten, ik besloot een stukje te kijken om er iets zinnigs over te kunnen zeggen tegen degene die me er opmerkzaam op had gemaakt. Duk begint met zijn beruchte observatie, vaak aangehaald op de sociale media, dat je in Rusland (“waar wij met z’n allen mee in conflict zijn”) grote vrijheid hebt, zolang je je maar niet met de politiek bemoeit en de autoriteiten af en toe wat smeergeld toeschuift. Maar dan begint hij dingen te zeggen die ik wel een zekere mate van zinnigheid vond hebben, over hoe het staatsapparaat het leven van de burgers zo zuur mogelijk probeert te maken, zie het Toeslagenschandaal, en door middel van draconische straffen in het gareel probeert te houden.

Woke en cancelcultuur

Daar kan ik wel in mee, dat de overheid er niet meer is voor de burger, maar andersom. Wantrouwen is het leidende principe waarmee de overheid burgers bedreigt en bestraft en de samenleving wordt er niet prettiger op.

Maar al na een paar minuten, als Duk het wrede lot der ondernemers, vissers en boeren heeft betreurd, door de overheid geknecht en kapotgemaakt, en zijn ongerustheid heeft uitgesproken over het feit dat de staat burgers inmiddels al zover heeft dat ze elkaar verklikken (de afgelopen twee weken heeft Duk al minstens vijf keer mijn werkgever op de hoogte gebracht van mijn Internet-activiteiten), blijkt het allemaal vooral om hemzelf te draaien. Want allerlei middelmatige mensen hebben hém belachelijk gemaakt in de media, en de Documentaire der Documentaires over woke en cancelcultuur van zijn ex Fidan Ekiz weggelachen, en waaróm? Vanwege hém, omdat Ekiz een connectie met hém heeft, omdat híj geen podium mag hebben van al die middelmatige mensen, die zijn Goddellijke Genialiteit, zijn Profetische Zienerschap niet willen erkennen.

Complot tegen het gezin

En opeens heeft hij het over het gezin, die bron van kracht en verbondenheid die kapot wordt gemaakt met de hulp van “de reclamewereld, de media, de universiteiten en de bestuurlijke organen”, zoals communistische regimes ook altijd achter het gezin aangingen omdat ze die als gevaar voor de staat zien. “Het is een besmette term”, zegt Duk, zoals altijd wanneer hij weer een nazi-idee uit zijn rommelkast haalt, maar de ideologie die erachter zit is volgens hem het cultuurmarxisme.

En dus wordt ons 24/7 ingepeperd “dat we op een andere manier onze liefdesrelaties moeten vormgeven, dat het eigenlijk meer gewenst is dat je niet in de klassieke heteroseksuele relatie verkeert, witte mannen met witte vrouwen.”

Tja, dan gaan mensen denken dat ik in een complot geloof, zegt Duk. “Maar ik zie wat ik zie.” Hij wíl niet in complotten geloven. “Dat willen we allemaal niet”, zegt Marlies Dekkers. Maar ja, als er een complot tegen het gezin is, en tegen heterorelaties tussen witte mannen en witte vrouwen, dan ga je natuurlijk niet net doen alsof dat níet zo is.

En dan komt het: Wierd Duk vestigt zijn hoop op de groep mensen tegen wie hij al jaren haatcampagne voert, die volgens hem onze straten overnemen en onze vrijheden afnemen, de moslims. Want het zijn moeders met hoofddoeken, vertelt hij, die er ook niks van moet hebben, van de Pride en seksualisering. “En die progressieven schrikken dan en zeggen van, huh? Die moslims stonden toch altijd aan ónze kant?, want die snappen niet dat die moslims óók conservatieven zijn.”

Vete tegen Duk

Vorige week kwam er iemand op mijn werk naar me toe, hij zei dat een collega hem op Frontaal Naakt gewezen had, vond-ie een heel goed blog, hij was erdoor met andere ogen naar mij gaan kijken, maar hij had ook een vraag, want mijn “vete met Wierd Duk”, zei hij, die ondergraaft volgens hem mijn punt. Ik wilde daarop regeren, maar hij was totaal niet geïnteresseerd in wat ik erover te zeggen had, hij wilde me er goed van doordringen dat ik wat hem betreft ophou met Duk bekritiseren, die hij verder helemaal niet kent, zei hij. Dat ging zo even door, en toen vertelde hij dat hij het huidige programma van Rutger Castricum zo goed vindt.

Ik heb geen “vete tegen Wierd Duk”, ik zie en hoor hem overal, ik zie hoe belachelijk groot zijn invloed is, hoe belachelijk groot de invloed op hém is van zijn belachelijk grote schare fans, allemaal fenomenaal dom en agressief, ik zie mensen door hem van Internet gejaagd worden en dan hoor ik hem raaskallen over de overheid die het gezin kapot wil maken door ons te dwingen interraciale LHBTI-plusrelaties aan te gaan, en ik was nog vergeten dat hij het ook had over het opzetten van kinderen tegen hun ouders, geheid een verwijzing naar wat hij eens “transgender-terreur” noemde.

Voor wie alles uitgespeld moet krijgen: Duk beweert hier dat je als witte hetero tot een bedreigde, onderdrukte groep behoort, vervolgd en gecanceld door LHBTI-plussers van kleur.

Vete met Wierd Duk? Iedereen die wegkijkt terwijl ie een steeds grotere groep mensen vergiftigd ziet worden met deze reactionaire, racistische, homofobe opruiende haatbagger, die dan door Duk en Dekkers ook nog “conservatief gedachtengoed” wordt genoemd, is medeverantwoordelijk voor deze gevaarlijke, perverse waanzin.

Duk-obsessie

Er zijn ook mensen die mij ervan beschuldigen een “Duk-obsessie” te hebben, maar de man is zelf totaal geobsedeerd door zijn ruzies met iedereen met een functionerend brein. Als er een uurtje niemand iets over hem heeft getwitterd waar hij hoogst verontwaardigd over kan zijn, waar het Openbaar Ministerie dan weer achteraan moet en werk- en opdrachtgevers van op de hoogte moeten worden gesteld, post hij zelf een oud screenshotje van één van zijn vijanden, zodat die weer twee dagen en twee nachten wordt geterroriseerd door zijn stuitend domme fans.

Twee dagen geleden, bijvoorbeeld, tweette hij opeens een screenshot van een vier jaar oude tweet van Erik van Muiswinkel, volgens hem een doodsbedreiging, in werkelijkheid een oproep om op te houden hem aandacht te geven, maar de bedoeling is dat Muiswinkel weer een paar dagen wordt verrotgescholden en bedreigd.

Aandachtshoerenjournalistenfittie

Gisteren postte hij een oud screenshot van Sander Schimmelpenninck om op te ruien. Maar daar was ook een geestverwant van Duk bij betrokken, twitteraar Joris de Savornin Lohman alias ‘Denkjewel’, en die was daar niet van gediend omdat, en dit is interessant, ook hij meteen last krijgt van de “mongolen” (zijn woordkeuze) die Duks tweets als aanleiding gebruiken om mensen te terroriseren. “Wil je mij buiten je doodvermoeiende permanente aandachtshoerenjournalistenfittie met Sander houden?”, aldus Denkjewel. (met dank aan Ruud Hendriks)

Een narcistische, belligerente gek is het, die nog steeds aan het radicaliseren is, en zijn fan-base radicaliseert met hem mee. En dat gaat gevolgen hebben, gróte gevolgen, voor ons allemaal.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 13.06.2023 @ 10:31

[Home]
 

1 Reactie

op 13 06 2023 at 10:34 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS