Home » Archief » De parasieten, de profiteurs, de kakkerlakken, dat zijn wij


[10.06.2023]

De parasieten, de profiteurs, de kakkerlakken, dat zijn wij

Peter Breedveld

Alle mensen zijn klootzakken, maar Nederlanders zijn echt trots op hun klootzakkerigheid, en het feit dat ze nog net ietsje klootzakkeriger zijn dan de rest.

Neem de nieuwe ‘migratiedeal’ van de EU. Die voorziet onder andere in het opsluiten en terugsturen van afgewezen asielzoekers. De NOS schrijft dat kinderen zonder ouders niet mogen worden vastgezet, zoals Nederland wilde. De rest was ertegen, maar Nederland wil kinderen opsluiten. Kinderen die al in een onuitsprekelijk ellendige situatie zitten, een afschuwelijke en gevaarlijke reis uit hun thuisland hebben gemaakt, hun ouders kwijt zijn. Die wil Nederland opsluiten. Dus dat moet Eric van der Burg zijn geweest, die in Luxemburg heeft staan pleiten voor het opsluiten van getraumatiseerde kinderen.

Ik kan daar gewoon niet bij, dat totale gebrek aan empathie en medemenselijkheid, de schaamteloosheid waarmee je, hoewel de andere landen tegen zijn, toch probeert dat opsluiten van jeugdige slachtoffers erdoor te drukken, omdat het je geen reet kan schelen. Omdat je je hardvochtigheid koestert, alsof die een deugd is.

Duizenden verdwenen kinderen

Nederland staat er al niet best voor, wat de omgang met kinderen betreft. Er zijn er duizenden verdwenen uit de Nederlandse asielzoekerscentra, maar het interesseert niemand. Nederlanders worden helemaal gek bij de gedachte aan een drag-queen voor de klas, maar kinderen die vanuit Nederland verhandeld worden en in God weet wat voor gruwelijk circuit belanden, het boeit ze niks.

Deze nieuwe deal is verschrikkelijk, vluchtelingen worden er nog rechtenlozer door, overgeleverd aan landen waar een mensenleven nog minder waard is dan in de EU, de autoriteiten nog wreder dan hier. Maar wat het CDA betreft, is het allemaal nog niet hardvochtig genoeg. Het CDA veegt zijn kont af met Matteüs 25 en wil dat de Europese buitengrens hermetisch afgesloten wordt, zegt deze farizeeër. Nu worden de Europese grenzen al streng bewaakt, met als gevolg dat mensensmokkelaars goudgeld verdienen door vluchtelingen in gammele, lekkende boten naar Europa brengen, waar ze, als ze onderweg al niet zijn verdronken, terug de zee in worden geduwd of gewoon worden beschoten.

Aanzuigende werking

En waarom gaat Europa zo met vluchtelingen om? Omdat ze continu in de media worden ontmenselijkt, als stroom, als plaag, als terroristen en profiteurs worden neergezet, als de grootste bedreiging voor het Westen sinds Adolf Hitler. In Nederland worden ze dan allemaal naar Ter Apel gestuurd, waar de druk tot het onmogelijke wordt opgevoerd, met als gevolg nog meer horrorverhalen, nog meer ontmenselijking, nog meer racisme.

In de media wordt constant met cijfers gegoocheld, die worden door een enorm leger van benepen domoren nog wat overdreven, zodat iedereen elkaar wijsmaakt dat Europa tweeënhalf miljard vluchtelingen te verstouwen heeft (tussen de 30 en 35 miljoen, in werkelijkheid) en dat die allemaal naar Nederland willen. Naar dat zompige, gure land vol lompe, racistische klootzakken die baby’s laten sterven vanwege de “aanzuigende werking” van de wereldberoemde Nederlandse gulheid.

Oliebelangen

We willen niet dat ze naar ons toekomen, maar wij eisen natuurlijk wel onbeperkte rechten in hún landen. Daar eigenen we ons hun bodemschatten toe, de goedkope arbeidskrachten en we profiteren van het feit dat ze daar wat minder moeilijk doen over het milieu en dergelijke, zodat we na gedane zaken een dor, levenloos landschap achterlaten. En doet een lokale regering moeilijk, dan zorgen we dat er een nieuwe regering komt, die wél wil samenwerken, die burgers met een grote mond over mensenrechten ophangen of gewoon doodschieten.

En hier stellen de dikke kale plofkoppen op Twitter dan zelfgenoegzaam vast dat die zwarten er zelf een zootje van maken in hun land, dat niet alles de schuld is van de witte man, ook al bemoeien westerse regeringen zich constant met de politiek in Aziatische, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. No way dat we hier toelaten dat één of andere communist onze oliebelangen in gevaar brengt.

“Maar we geven ontwikkelingshulp!” Klootzak, die is vooral om onze economische belangen te dienen. De parasieten, de profiteurs, de kakkerlakken, dat zijn wij. En zolang we parasieten, profiteurs en kakkerlakken blijven, moeten mensen uit hun land vluchten.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 10.06.2023 @ 14:00

[Home]
 

1 Reactie

op 10 06 2023 at 14:01 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS