Home » Archief » Wierd Duk en de transvrouw


[05.06.2019]

Wierd Duk en de transvrouw

Peter Breedveld


Illustratie: Werner Klemke

Wierd Duk heeft het niet zo op transseksuelen en ‘gendergedoe’. Zijn weerzin heeft hij de afgelopen jaren niet onder stoelen en banken gestoken. Volgens Duk bestaan er twee genders en de rest is ‘psychiatrie‘. Kinderen worden volgens hem ‘voor de bus gegooid’ met die ‘geslachtsloze transgender-terreur’. Nee, de strijd voor transgender-rechten is aan Dukkie Duk niet besteed.

Wie schetst mijn verbazing als Duk eergisteren in De Telegraaf toch met een transvrouw op de proppen kwam, die ‘strijdt tegen de vooroordelen over transseksualiteit’. Sasha Wortel heet ze, en ze heeft het niet makkelijk gehad. Seksueel misbruikt, geworsteld met haar seksuele identiteit, onderdrukt door de Jehova’s waar haar ouders bij zaten, vervreemd van haar familie.

Pittige vragen

Nou gaat Duk een paar pittige vragen stellen, denk je tijdens het lezen. Over ’transgenderterreur’ en ‘genderideologie’ en de psychiatrie. Maar nee, hoewel Duk normaliter nooit verlegen zit om een meninkje over transseksualiteit, houdt hij er nu zijn kaken stijf over op elkaar.

Wel gaat het na vijf alinea’s al over moslims en de islam, en wordt er een enge Marokkaan met een pistool opgevoerd. En dan wordt het duidelijk waarom Duk voor deze transvrouw wèl een warm plekje in zijn hart heeft: Sasha is fan van Wilders en heeft een hekel aan moslims. We zijn weer in Duk-territorium.

Sasha is een rare. Ze vindt zichzelf ‘goed gelukt’ omdat ze er niet mannelijk uitziet, zals andere transvrouwen, die blijkbaar minder goed gelukt zijn. Na die hele litanie over de mishandelingen en onderdrukking die ze heeft moeten ondergaan, verklaart ze dat ze zich niet in de slachtofferrol wenst te laten drukken. Door Links. Liever laat ze zich die rol aanmeten door Rechts. Want Sasha voelt zich wel degelijk slachtoffer, omdat ze rechts is.

Normen en waarden

En rechts is ze, leert een blik op haar Twitter-tijdlijn. Daar scheldt ze moslims verrot, betoont ze zich een hartstochtelijk aanhanger van Pegida, een militante Zwarte Piet-fan en een obsessieve Greta Thunberg-hater.

Ze komt op voor de ‘Nederlandse normen en waarden’, zegt ze tegen Duk. Maar ja, dat is tegenwoordig taboe, want dan ben je meteen weer een racist.

Toen Duk nog maar net voor Het Algemeen Dagblad werkte, wees ik er al op: Duks stukken hebben allemaal dezelfde strekking, wie er ook in worden geïnterviewd. De boodschap is dat we worden bedreigd door de moslims, maar dat je dat niet mag zeggen van de politiekcorrecte goegemeente, want dan ben je meteen weer een racist. Heel soms doorbreekt Duk dat patroon, bijvoorbeeld om Rotterdamse gemeenteambtenaren te belasteren, of vreedzame antiracisten, maar in dit interview met een transvrouw hanteert Duk zijn oude vertrouwde schema.

Heilige huisjes

Ik had natuurlijk niet echt verwacht dat Duk deze transvrouw eens lekker ging grillen over ’transgenderterreur’, want dat Duk een waardeloze journalist is, heb ik al vele malen aangetoond. Sasha is niet het helderste licht, want ze spreekt schande van Links en dat alle heilige huisjes omver zijn getrapt, blijkbaar vergetend dat ze kan zijn wie ze is dankzij Links, en dankzij het omver trappen van de heilige huisjes waarvoor Rechts als een leeuw heeft gevochten.

Een echte journalist zou haar daarop hebben gewezen, om te zien wat haar reactie zou zijn, maar daarmee zou Duk zijn doel ondergraven, en dat is haatzaaien tegen moslims.

Enge Marokkanen

Dus houdt hij zijn mond en laat hij Sasha lekker doordraven. Om te bewijzen dat èchte, witte Nederlanders wèl tolerant zijn, in tegenstelling tot die nare moslims en die enge Marokkanen, voert hij het personeel van de lunchroom op waar het interview plaatsvindt, die Sasha gewoon als mens behandelen (whoaaa!), en een gast aan een belendend tafeltje, die het hele interview heeft zitten afluisteren en Sasha een hart onder de riem komt steken.

Zijn eigen mening over transgenders houdt hij voor één keer voor zich. Duk is tenslotte geen moslim of Marokkaan!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 05.06.2019 @ 08:22

[Home]
 

1 Reactie

op 05 06 2019 at 08:22 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS