Home » Archief » Hond


[14.09.2008]

Hond

Loor

Mata-Hari_5 (134k image)

Het was weer dringen geblazen, gisteren, in het most happening café van Haarlem. En het was vrijdagavond, de avond waarop veel (getrouwde) mannen stoom af willen blazen met ‘de jongens’.

Eén voor één stapten ze binnen: de wapperende grijze penopauzekapsels, de kijk-ik-ben-een-noeste-zeiler-en-draag-dus-alles-van-Gaastra types, de immer in krijtstreep gehulde makelaars en de ik-luister-reuze-graag-naar-mezelf reclameboys. Een gezellige drukte dus, daar in het Haarlemse. Rug-aan-rug werd er om het hardst gebrald en geschreeuwd door de vrije jongens voor een avond.

En daar, in dat overvolle café, waar geen hond elkaar fatsoenlijk kon verstaan, struikelde ik warempel over een echte hond. Een niet-begrijpend en smekend kijkend dier, dat deze avond zijn baasje gezelschap mocht houden. Want het baasje, type beyond muurbloem, durfde natuurlijk niet alleen de kroeg in. En ja, een hond, zeker een mooie als deze, zou nog wel eens tot interessante gespreksstof kunnen leiden. Dat had de man namelijk wel eens gelezen, dat het hebben van een hond betekent dat je een heel sociaal mens bent, een dierenvriend. Ja, zeg maar gerust een zorgzame man.

En hoe drukker het werd, hoe angstiger en onrustiger het dier keek, terwijl zijn onooglijke baasje amechtig om zich heen bleef loeren naar de andere sekse.

Op de vernietigende blikken van mij en mijn vriendin M. kon hij in ieder geval rekenen. Maar natuurlijk vatte hij dit alles op als een aanmoediging om zijn rug te rechten, zijn neus nog wat meer in de lucht te steken, nog een glas van het een of ander te bestellen en vooral geen enkele aandacht aan zijn hond te besteden.

Wat doe je in zo’n geval? Zeg je er iets van? Wijs je de man op zijn narcistische walgelijkheid, het door hem veroorzaakte dierenleed, of is dat not done?

Na het erbarmelijke tafereel nog een poosje aanschouwd te hebben, en ik al hevig verontwaardigd op een bierviltje ‘DIERENBEUL, GO HOME!’ had geschreven (dat ik hard naar zijn hoofd had willen smijten), begaf de man zich met het arme beest richting de uitgang. Godzijdank!

Vriendin M. beet hem in het voorbijgaan toe dat ze hoopte hem nooit meer met zijn hond in dit café aan te treffen, waarop hij antwoordde: “Ach, zeur niet. Zolang hij kwispelt is er niks aan de hand.”

Tot zover deze laffe muurbloem en zijn beklagenswaardige hond, die natuurlijk bleef kwispelen, in de veronderstelling dat al die mensen die op hem afkwamen hem een aai over zijn bol zouden geven. Of hem kwamen redden uit de wirwar van benen, waartussen hij half doodgedrukt werd. Ja, dat doen honden nou eenmaal.

En was het niet verwonderlijk dat alleen ik en vriendin M. acht sloegen op de hond, terwijl het overige gepeupel met de welbekende ieder-voor-zich-en-na-mij-de-zondvloed mentaliteit ijskoud over- en op de hond stapten?

De man en zijn peperdure hond zullen ongetwijfeld een volgend café hebben aangedaan, want de vissen hadden niet willen bijten in het aanlokkelijke (honden)aas. En het beest moet zichzelf natuurlijk wel terugverdienen. Zeg!

Tot welke misselijke dingen een mens in staat is, uit eigenbelang, is me op deze verder aangename vrijdagavond weer eens meer dan duidelijk geworden.

Loor (1967) is een in alle opzichten lekker wijf. Lees meer op haar eigen webstek, Loor schrijft!

Algemeen, 14.09.2008 @ 15:17

[Home]
 

70 Reacties

op 14 09 2008 at 15:36 schreef wablief?:

Loor,

waarschijnijk kom ik daardoor vaker in een conflict terecht dan mijn gemiddelde medemens, maar ik ben het helemaal met je eens, en stap in een dergelijk geval dan ook meteen op zo iemand af. Om het anders te stellen, ik kan maar al e vaak m’n waffel niet dicht houden.

Dergelijke kwallen moet het gewoon niet worden toegestaan de zorg voor een hond te hebben. ( daar houdt vrijheid voor mij dus op ).

op 14 09 2008 at 15:37 schreef Bert Brussen:

Wat is trouwens "het most happening cafe van Haarlem"?
De Polo Bar?
(Daar zijn in iedere geval veel eh… mensen… met Gaastra-kleding.)

op 14 09 2008 at 15:48 schreef Laila:

Loor goed dat je er weer bent : )

op 14 09 2008 at 16:37 schreef Loor:

Wablief, om te beginnen moeten horecabedrijven gewoon verbieden dat er honden mee naar binnen mogen. Uit zowel dier- als menslievend oogpunt. Laatst zat ik lekker te eten in Dauphine, maar helaas kwam er steeds een loslopende herdershond uitermate blij zijn allesverwoestende adem in het gezicht van mij en mijn gezelschap blazen. Om daarna het personeel weer voor de voeten te lopen. Kon het dier niks aan doen, die herkende gewoon goed volk, maar het baasje, dat mij na mijn dringende verzoek de hond bij zich te houden, ‘onverdraagzaam’ noemde (niet helemaal onwaar), had minstens drie betonnen platen voor zijn zelfingenomen hoofd. Het hele restaurant ergerde zich kapot, maar het duurde toch nog een half uur voordat hij verontwaardigd de hond onder zijn kleine tafeltje moffelde.

Bert, jij bent al een tijdje niet meer in het Haarlemsche geweest, zo te lezen.

op 14 09 2008 at 16:59 schreef Bert Brussen:

Ik kom nooit in Haerlem eigenlijk, maar moest er onlangs zijn. En wel in cafe de Gooth, een alleraardigste kroeg, wel jammer van de dartborden.

Toen ik weer buiten was, het was nog geen 2300 uur, werd ik geconfronteerd met de Haerlemsche werkelijkheid: een kroeg, vlakbij de Botermarkt, helemaal volgepakt met totaal bezopen blanke, hockeytypes die in, voor en naast de kroeg stonden te zuipen en Nederlandsche liederen stonden te bleren. (Nogmaals: het was nog geen eens 2300 uur en het was een donderdag.)

En dat was nog voor dat enge steegje waar de Polo Bar en die andere foute kroegen zitten.

Haarlem is een vreemde cocktail tussen rijke arrogante hockeytypes, veel vastgoedjongens in Gaastra ook, en provinciaal tuig dat homo’s in elkaar slaat. Typische provinciestad. Errug Noord-Holland.

Dauphin is alleen leuk omdat het naast het Amsterdamse Amstel Station ligt maar er dood gevonden willen worden, nee, liever niet.

Tenzij je als advocaat op de Zuid-As werkt, dan is Dauphin heel leuk om te borrelen met de andere jongens in streepjesoverhemd. Daarna lekker door naar cafe Finch in de Jordaan, voor het betere snuiven op de plee.

Ga trouwens eens eten bij restaurant George in Amsterdam, dat is pas echt lachen. Dat is een soort Dauphin maar dan tien keer erger. Mag je alleen eten als je graag hebt dat iedereen kan zien dat je er eet, aangezien je daar niet voor het eten komt, maar voor het gezien worden. Tafel bij de deur, met apart tafeltje voor champagnekoeler, is aan te raden. Kosten beetje vreten: vastgoedjaarsalaris. Wel drie uur wachten op je haute cuisien, dat dan weer wel.

op 14 09 2008 at 17:06 schreef Loor:

Nou Bert, ik dacht dat alleen ik anti-alles was – just for the sake of it – maar ik ben blij dat er iemand is die mij daarin weet te overtreffen.

op 14 09 2008 at 17:22 schreef Bert Brussen:

Ja, wist je dat nog niet? Ik haat alles, vooral het hedendaagse uitgaansleven. In feite ben ik zo anti-alles dat ik ook anti-mezelf ben.

op 14 09 2008 at 19:02 schreef wablief?:

Loor,

In een kroeg horen inderdaad geen honden thuis! In eerste instantie is dat denk ik de verantwoordelijkheid van de hondebezitter en niet van de kroegbaas. Anders hebben we d’r wéér een verbod bij, daar hebben we tegenwoordig te veel van..

Een hnd in een resteaurant is al helemaal ondenkbaar, ik begrijp niet dat dit überhaupt werd toegesaan? Zelf ben ik in het bezit van een inmiddles stok oude herder. Als die aan je tafeltje zou komen en je mee zou laten genieten van de verregaande staat van ontbinding waarin zijn binnenkant zich, aan zijn adem te merken, ongetwijel in bevindt, is dat niet vanwege je onbetwistbare aangename persoonlijkheid, maar ekel om je eten. Ik zie dan ook niet in waarom dat bij die andere herder anders zou zijn.

Met onverdraagzaamheid heeft je ractie helemaal niets van doen, ik zou als hondebezitter hetzelfde hebben gereageerd…

op 14 09 2008 at 19:53 schreef N. Molrat:

Ik vind het onderschriftje een beetje eng klinken: ‘een in alle opzichten lekker wijf’.

op 14 09 2008 at 20:42 schreef Mo:

Oef, wat een zielige man…beseft hij nu niet dat juist door zijn gedrag "ziet iemand hoe desperaat ik ben" en het als vloerkleed laten liggen van zijn hond, hij totaal geen kans maakt! Ik had me niet in kunnen houden Loor.

op 14 09 2008 at 22:16 schreef Loor:

Nou Molrat, aan zo’n onderschriftje was ik vandaag nou net toe.

op 14 09 2008 at 23:05 schreef N. Molrat:

Het compliment is je van harte gegund hoor Loor.
Dat ik meteen weer aan kanibalisme denk dat ligt aan mij.

op 15 09 2008 at 01:09 schreef Nico:

@ Molrat: neerbuigend oordelen over anderen staat niemand fraai. Maar imho is het nog eens extra not done als je zelf goed gelukt bent, en het object van je vileine spot ziet er minder ooglijk uit. Je eigen fraaie uiterlijk is namelijk geen verdienste dus het komt op mij nogal arrogant over.
En je alternatieve versie van het man/hond verhaal vind ik een goede aanvulling. (L)oordeel niet te snel als je het verhaal achter je waarneming niet kent is de moraal.

Ik neem overigens aan dat dit soort kritiek hier nog steeds toegestaan is. En zo niet, dan was mijn optreden hier van korte duur.

op 15 09 2008 at 03:31 schreef J.J. v.d. Gulik:

De minachting waarmee Loor spreekt over een onooglijk mannetje geeft aardig het sociale klimaat weer. Het publieke terrein wordt opgeëist door halvegare schreeuwlelijken met veel kilo’s. De rest wordt niet of nauwelijks gedudld. Cafe’s/pubs zouden bij goed ontwikkeld sociaal verkeer de ontmoetingsplaats moeten zijn voor de Nederlandse eastenders dus het terrein waar ieder zijn plek kan vinden. Dat bevordert ieders persoonlijke ontwikkeling en de cohesie in de samenleving, waar nu dan ook weinig samen wordt geleefd.

Toch zijn al die halvegaren ervan overtuigd heel sociaal te zijn, omdat anderen en zijzelf dat elkaar constant inprenten. Nederland is dan ook vooral een doen alsof land. En die kilo’s van de Nederlanders waarmee ze zich van anderen onderscheiden en waar de wijven met ontzag naar kijken komen denk ik vooral gemakkelijk aan die lijven omdat ze doorgaans vrij onnozel zijn, net als de wijven overigens, waardoor ze hun bitterballen en andere culinaire hoogstandjes gemakkelijk weghappen.

Dan kun je beter een hond hebben voor sociaal verkeer.

op 15 09 2008 at 08:15 schreef Loor:

O jongens jongens, toch (en meisjes?), denken jullie nou echt dat ik het onderschriftje zelf geschreven heb?

op 15 09 2008 at 09:15 schreef N. Molrat:

Nee, dat dacht denk ik niet maar als je het wel gedaan had, so what? Ik zou het wel stoer gevonden hebben en geestig.

op 15 09 2008 at 10:27 schreef Bert Brussen:

Bert Brussen (1975) is een in alle opzichten lekker ding. Lees meer op zijn eigen webstek, Bbrussen.nl!

op 15 09 2008 at 11:08 schreef N. Molrat:

Ooooh Bert wat stoer en leuk weer. En ik vond je al zo geweldig en lief-linksig en natuurlijk de beste Zomergasten-recensent uit de geschiedenis.

op 15 09 2008 at 11:08 schreef Peter:

‘Peter Breedveld moet het hebben van zijn charisma, lees meer op Frontaalnaakt.nl!’

op 15 09 2008 at 11:21 schreef Nico:

Ik denk dat Peter je onderschriftje heeft geschreven en dat het wel klopt. Maar eigenlijk doet dat er niet toe.
Onooglijke mannetjes verdienen imho niet minder basaal respekt dan mooie vrouwen.
En juist mooie vrouwen lijken dat nog wel eens anders te zien. Noblesse oblige, pouvoir oblige, beauté oblige aussi denk ik dan maar.

op 15 09 2008 at 11:27 schreef hassnae:

"Peter Breedveld heeft de lekkerste billen en benen van het westelijk halfrond. Lees meer op Frontaalnaakt.nl!"

op 15 09 2008 at 11:59 schreef Elisabeth:

@ N.Molrat, bij elke willekeurige drogist is wel iets te verkrijgen tegen overmatig slijm.

op 15 09 2008 at 12:11 schreef Peter:

Neem dan meteen iets tegen zure oprispingen mee voor Elisabeth, Molrat.

op 15 09 2008 at 12:11 schreef Nico:

Een hond hoort niet in een kroeg, dat ben ik met Loor eens. Dat deze man die hond had meegenomen om zijn kansen te verhogen bij het andere geslacht lijkt me echter een nogal uit de lucht gegrepen veronderstelling. Dat hij zelfs met dat oogmerk die methond had aangeschaft: idem.
Je gedachten presenteren alsof het feiten zijn maakt je stukje niet sterker.
En dat je blijkbaar een lekker wijf bent geeft je nog geen recht om zo arrogant en neerbuigend te oordelen over anderen. Integendeel zou ik bijna zeggen. Laat dat maar over aan je minder fraai ogende sexegenoten.

op 15 09 2008 at 12:31 schreef N. Molrat:

Je dacht toch niet dat ik naar een drogisterij ga Peter? Daarvoor heb ik een veel te gevoelig reukorgaan. Als ik weer eens last heb van ‘overmatig slijm’ dan veeg ik het wel af aan de rug van Elisabeth.

op 15 09 2008 at 12:40 schreef Peter:

O ja, die heb ik vaker gehoord. Maar geldt dat ook voor bijvoorbeeld een Japanner? Wij liggen immers ten westen van Azië.

op 15 09 2008 at 12:43 schreef BigPete:

hassnae schreef: "Peter Breedveld heeft de lekkerste billen en benen van het westelijk halfrond. Lees meer op Frontaalnaakt.nl!"

We wonen hier toch echt op het OOSTELIJK halfrond….

op 15 09 2008 at 12:54 schreef N. Molrat:

Laat dat maar over aan je minder fraai ogende sexegenoten.
Hier begrijp ik helemaal niets van Nico. Kun je mij uitleggen waarom minder fraai ogende dames meer recht zouden hebben om neerbuigend te oordelen over anderen?

Zou het kunnen zijn dat de man hier slachtoffer van de hond is en niet andersom? Die peperdure hond die zo smekend kijkt zou best een verwend misbaksel kunnen zijn, ooit gekocht door zijn vrouw die nu weg is omdat ze haar hond zat was en haar man eigenlijk ook.
De man zit opgescheept met een neurotisch beest dat aan verlatingsangst lijdt en niet alleen thuis kan blijven zonder zich tot wanhoop van de buren de longen uit het lijf te blaffen. Eenmaal schor geblaft begint het dier de stoelpoten aan te vreten en vervolgens zijn eigen staart. Toen de man een keer thuis kwam van een bezoekje aan de tandarts, waar de hond uiteraard niet mee naar toe mocht, was de hond zo blij dat hij met zijn half opgegeten staart als een bezetene ging kwispelen. Het huis raakte van vloer tot plafond onder de bloedspetters. Om de staart te laten genezen moest de hond drie weken met een witte plastic lampenkap op zijn kop lopen. Iedereen op straat had medelijden met de hond maar helemaal niemand voelde mee met de man die door drie lagen latex heen de bloedspetters op de muren nog steeds kon zien.
De man laat de hond dus niet meer alleen thuis. Hij is gegijzeld door een beest dat na honderd keer balletje apporteren nog steeds niet verzadigd is en zijn natgekwijlde tennisbal weer in baasjes kruis legt en dan klaaglijk blijft janken tot baasje het balletje toch maar weer weg gooit.
De enige plaats waar de hond rustig is en waar de man ongestoord een biertje kan drinken is een drukke kroeg maar daar komen ook vrouwen en daar moet hij niets meer van hebben. Hij wil geen vrouw. Hij haat vrouwen en zeker vrouwen die medelijden hebben met die stomme hond.

op 15 09 2008 at 13:53 schreef Peter:

Nou, bedankt voor deze vriendelijke rechtzetting, o grote Geniale BigPete. Duizend nederige excuses voor de irritatie, die we met onze domheid hebben gewekt.

Zal je bij de politie wel helemaal gillend gek worden op dagelijkse basis.

Maar ‘omringd’ is toch mooi met een ‘d’, analfabeet.

op 15 09 2008 at 13:55 schreef BigPete:

Ik word omringt door geografische onbenullen. Ja dat geldt ook voor een Japanner. Het oostelijk halfrond loopt van de 0 meridiaan (Greenwich) tot de datumgrens bij de 180 graden meridiaan.

op 15 09 2008 at 14:18 schreef BigPete:

Dank u o geweldige journalist. je hebt gelijk, die is voor jou.

op 15 09 2008 at 14:34 schreef Peter:

Ik heb dus de lekkerste billen van het OOSTELIJK halfrond, Has. In je oren knopen.

En jij de grootste.

op 15 09 2008 at 14:43 schreef Loor:

Peter, ik zou nu heel langzaam je hoofd eraf zagen, als ik Hassnae was.

op 15 09 2008 at 14:46 schreef Peter:

De grootste en de lekkerste, wou ik zeggen.

Dat van de grootste weet ik trouwens niet zo zeker. Zag net deze foto van Jennifer Lopez:

op 15 09 2008 at 14:57 schreef hassnae:

Haha, Loor. En ook nog eens heel langzaam.

Peter vergist zich bovendien: ik heb de grootste billen van zowel het oostelijk als westelijk halfrond. Ontkennen heeft geen zin.

op 15 09 2008 at 14:58 schreef hassnae:

Hmmm, ik twijfel nu ook door deze foto van Lopez…

op 15 09 2008 at 15:01 schreef Peter:

Wat dacht je van Salma Hayek:

op 15 09 2008 at 15:08 schreef hassnae:

Volgens mij moet er nu elk moment een wekker afgaan bij Hos.

op 15 09 2008 at 15:20 schreef sabaroth:

Je hond meenemen naar een overvolle kroeg waar iedereen over dat beest struikelt is asociaal ja.
Naar een normale stamkroeg die niet afgeladen is met egotrippers is dat geen enkel probleem, vinden mensen vaak nog leuk ook en krijgt dat beest wat ectra aandacht die hij best kan waarderen.

op 15 09 2008 at 15:29 schreef Peter:

Honden horen niet in de horeca. Sommige mensen nemen ze zelfs mee naar dure restaurants. En dan vragen ze een ‘bakkie water’. Pleur op met je voddenbaal.

op 15 09 2008 at 19:32 schreef Loor:

Peter, dit ziet er toch niet uit? Salma Hayek laat La Lopez mijlenver achter zich. Salma is authentiek en gewoon bloedmooi. Bij Jennifer Lopez denk ik toch altijd: je haalt het meisje uit de Bronx, maar de Bronx niet uit het meisje.

op 15 09 2008 at 19:35 schreef Peter:

Ik vind haar mooi. Die kont is fantastisch.

op 15 09 2008 at 19:58 schreef Peter:

Niet dat ik Salma Hayek m’n bed uit zou schoppen.

op 15 09 2008 at 20:05 schreef Paco:

Wat een niveau zeg. Het ging over een hond.

Lieve beesten hoor, honden. Katten niet, die schijten bij een ander in de tuin, daarom moet er kattenbelasting komen á € 250,00 per jaar per kat.

op 15 09 2008 at 20:07 schreef Loor:

Peter, smaken verschillen, en ik ben dan ook geen man. Maar als ik een man was, dan…

op 15 09 2008 at 20:17 schreef Loor:

Ik probeer je het verschil tussen een freak of nature en ware schoonheid te laten zien.

op 15 09 2008 at 20:22 schreef Peter:

Ja, ja, wat een lijf. Gave film, trouwens. Wat ben je eigenlijk aan het doen, Loor? Door jouw schuld heb ik nu ontzettende zin in seks.

op 15 09 2008 at 20:45 schreef Peter:

Ik vind ‘freak of nature’ een beetje hard, maar je hebt gelijk, Salma Hayek staat op eenzame hoogte.

Wel een paar treden onder Hassnae, uiteraard (die leest dit ook).

op 15 09 2008 at 20:55 schreef Loor:

Uiteraard. Nothing beats the real thing, Peter. En Hassnae kent mijn waardering voor haar (en dat lees jij weer niet).

op 15 09 2008 at 21:39 schreef hassnae:

Haha, niks ervan, ik ken mijn plaats!

Loor, jij kent ook de mijne.

Ashley Judd, die met Salma danst, vind ik ook een mooie vrouw met een heel serene uitstraling. Toch vind ik J Lo wel mooi, hoor. Op die eerste foto ziet haar gezicht er naturel en heel sympathiek uit. Die tweede foto is inderdaad wat, uuh, gemaakt.

Jullie afspraakje gaat nog spannend worden!

op 15 09 2008 at 23:59 schreef Loesje:

Op een dikke kont kan je in ieder geval lekker zitten. En je lazert er ook niet zo snel vanaf. Toch?

op 16 09 2008 at 09:42 schreef Nico:

En zo evolueert dit topic van hond naar kont. Grappig.

op 16 09 2008 at 15:56 schreef Peter:

Ik kijk dan ook liever naar konten dan naar honden.

op 16 09 2008 at 17:27 schreef Loor:

Zo, weer een stukje dat ik niet door kan sturen naar paps. Peter, wat heb jij toch met dit filmpje?

op 16 09 2008 at 23:39 schreef Peter:

Vind ik gewoon een waanzinnig lekker achterwerk.

op 17 09 2008 at 07:24 schreef Hosseyn:

Die laatste heb ik wel eens als bureaubladachtergrondje gezet. Dan wordt de computer wel heeeel traag. Die filmpjes van Loor, daar zie je de kont niet zo goed, wel mooie heupen, buik. Welke fragmenten zijn het, Loor? Ik kan niet zo snel doorklikken, zit op een ascetische linuxmachine te werken. Ik dacht even dat het tweede fragment Saura’s Carmen was. Ook met mooie billen.

J-lo doet triathlons, dan krijg je dat. (Telegraaf van (eer?)gisteren) Skeeleren is ook erg goed voor de vrouwenkont, zie het Vondelpark, des zomers.

Zeg eens, Hassnae, waarom zou er een wekker afgaan bij mij? Niet zolang de broekjes aanblijven hoor!

Ik ken kroegen waar honden goed passen en kinderen ook; open en veel ruimte, rustige mensen. Maar ik kom alleen ’s middags in de kroeg, dat is anders. Ik heb meer last van (teveel) mensen – die kunnen ook uit hun bek stinken (drankkegels, sigarretenkwalm), en waar feromonen heerlijk kunnen zijn, mits serieel gesavoureerd, werken ze in groepen doorgaans mijn weerzin.

op 17 09 2008 at 09:38 schreef Hosseyn:

Excuseer: wekken.

op 17 09 2008 at 12:34 schreef Loor:

Hos! De fragmenten komen uit From Dusk till Dawn (Tarantino) en Frida (over het leven van de Mexicaans-joodse schilderes Frida Kahlo). Aanraders!

Het viel me afgelopen vrijdag inderdaad op dat het rookverbod de weg heeft vrijgemaakt voor andere, niet te omzeilen (keel)dampen…

op 17 09 2008 at 12:46 schreef Peter:

Het viel me afgelopen vrijdag inderdaad op dat het rookverbod de weg heeft vrijgemaakt voor andere, niet te omzeilen (keel)dampen…

Dat is de ramadan, Loor. Daarom ben ik voor een verbod op de ramadan.

op 17 09 2008 at 12:53 schreef Hosseyn:

Peter: de adem van de vastende is voor Allah zoeter dan alle wierook.

Loor: From dusk heb ik destijds maar half gezien. Moet ik toch eens heroverwegen dus. Zo’n boa constrictor is best een fijn attribuut op een vrouw. Geeft misschien een heel nieuwe dimensie aan erotische asphixie.

op 17 09 2008 at 13:05 schreef Peter:

Ik ben Allah niet, Hos. En dat ik totaal andere voorkeuren heb dan Hij, was me lang geleden al gaan dagen.

op 17 09 2008 at 13:12 schreef Loor:

Asphixie?

op 17 09 2008 at 13:27 schreef Hosseyn:

Wurgseks. Altijd handig, zo’n boa.

op 17 09 2008 at 13:29 schreef Hosseyn:

Een jaar of wat geleden haalde dat nog wel eens de pers, autoerotische asphixie. Inmiddels is het waarschijnlijk in ongebruik gekomen, het lijkt me ook geen evolutionaire voordelen te bieden. Net als kuisheid.

op 17 09 2008 at 15:35 schreef hassnae:

Ha die Hos, was vergeten dat er geen schaamhaar te zien was! Loos alarm.

op 17 09 2008 at 16:22 schreef Hosseyn:

Hassnae: ja, dat zit doorgaans van voren. Hoewel er uitzonderingen schijnen te bestaan.

op 17 09 2008 at 16:44 schreef Loor:

Hos, halverwege de jaren negentig probeerde iemand mij spontaan en heel trendy aan asphixie te onderwerpen. Over een en ander volgt t.z.t. een column.

op 17 09 2008 at 17:00 schreef Hosseyn:

Dan zou ik heel trendy en spontaan teruggrijpen op de eighties en hem een trap in zijn ballen geven. (al gaat dat liggend wat moeilijk – maar dan zijn er weer andere trucs)

op 17 09 2008 at 21:27 schreef Loor:

Hos, dat gaat ook liggend prima.

op 19 09 2008 at 14:02 schreef Paco:

Goed dat die blubberzooi weg is he, Peter.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS