Home » Archief » Als je maar geen tribunaal zegt


[24.11.2021]

Als je maar geen tribunaal zegt

Peter Breedveld

Wie nog niet overtuigd is dat het gros van de Kamerleden er alleen voor zichzelf zit en uitsluitend met zichzelf bezig is, moet even naar dit filmpje kijken. We zien en horen PVV’er Gidus Markuszower in de Kamer tekeergaan over Nederlandse zorgwerkers die afgeknepen worden om de “gelukszoekers uit Afrika en achterlijke Midden-Oosterse zandbaklanden” te kunnen vertroetelen.

Daarna roept hij tegen de andere Kamerleden dat ze, vanwege het immigratiebeleid, “een grote misdaad tegen het Nederlandse volk”, voor een tribunaal zouden moeten worden gesleept en dát is het moment dat Anne Kuik van het CDA naar de interruptiemicrofoon rent om te betogen dat woorden ertoe doen. Die krijgt op zijn donder voor dat “achterlijke Midden-Oosterse zandbaklanden” , denk je dan, maar niks hoor, het gaat Kuik om het bedreigen en intimideren van Kamerleden. Er komt nog iemand bij: “collega’s intimideren, er kijken schoolkinderen mee, laten we dit nou niet doen” en Kamervoorzitter Vera Bergkamp vindt dat Markuszower dit niet nodig heeft.

Ach toe nou, meneer Markuszower, u kunt toch gewoon het uitroeien van die vuile zandapen bepleiten zonder uw collega’s te intimideren? Wat moeten de schoolkinderen hier niet van denken?

Achterlijke zandbaklanden

Hoe kun je hier niet woedend om worden? De Volkskrant schrijft er meteen een stukje over: ‘Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp wil het woord tribunalen niet meer horen’. RTL-nieuwsverslaggever Floor Bremer twittert dat de grens ligt bij intimidatie. Geen woord over dat “achterlijke Midden-Oosterse zandbaklanden” en de push-backs en het sluiten van asielzoekerscentra waar Markuszower op aandringt. Markuszower staat daar een nazi-speech te houden waarin immigranten en vluchtelingen worden vernederd en ontmenselijkt, maar de Kamer maakt zich druk omdat hij tribunalen zei!

Dit zooitje laffe, in zichzelf gekeerde labbekakken verdient mijn respect niet. De Tweede Kamer is verworden tot een zweterige bierkelder waar vooral fascisten het naar hun zin hebben en de rest alleen protest aantekent als er tribunalen wordt gezegd. Met racistisch geraaskal heeft niemand een probleem.

Associaties met de Tweede Wereldoorlog

Eerder al ontnam de voorzitter van de Eerste Kamer, Jan Anthonie Bruijn, twee senatoren het woord omdat ze tribunaal zeiden. Eerst zei ex-FvD’er Henk Otten het, maar dat was om te verwijzen naar FvD’er Pepijn van Houwelingen, die in de Tweede Kamer tribunaal had gezegd tegen D66’er Sjoerd Sjoerdsma, waarna heel Nederland voor het eerst tot de ontdekking kwam dat er fascisten in de Kamer zaten. Otten zei dat Van Houwelingen met tribunalen dreigde maar dat mocht hij niet van Bruijn omdat het woord een associatie is met de Tweede Wereldoorlog.

Hoe godvergeten dom wil je het hebben? Mag je dan wel nazi’s zeggen? Want dat woord is ook een associatie met de Tweede Wereldoorlog. How about “mooie ovens van Hitler”? Een PVV-senator zei daarna “het lijkt hier wel een tribunaal”, werd ie ook voor op de vingers getikt.

Hyena’s

PVV’ers zijn fascistische racisten, ze zijn er al heel lang, en er is ruim gelegenheid geweest ze op hun vingers te tikken, want ze ontmenselijken moslims, vluchtelingen en allochtonen, maar de zakkenwasser die de Eerste Kamer voorzit, heeft pas associaties met de Tweede Wereldoorlog als er tribunaal wordt gezegd.

Dus oreer gerust over hyena’s die onze roomblanke dochters verkrachten, dat is tenminste taal die de schoolkinderen begrijpen. Moslims deporteren, vluchtelingen laten verzuipen in de Middellandse Zee, allemaal goed, maar de grens ligt bij tribunaal.

Ik wil zo ontzettend graag iets heel grofs zeggen, maar daar krijg ik dan gelazer mee in het land waar over vluchtelingen en moslims gesproken wordt alsof het ongedierte is zonder dat iemand zelfs maar een wenkbrauw optrekt.

Totale oorlog

Binnenhofduider Tom-Jan Meeus schrijft in NRC dat niemand “nieuw-rechts” meer durft te bekritiseren en daar werd ik ook al kwaad om. Ik durf de fascisten al jaren te bekritiseren maar ben er door Links en Rechts en het journaille zo ontzettend om te grazen genomen dat ik er een trauma aan heb overgehouden waarvan me inmiddels duidelijk is dat dat nooit meer overgaat. En het was Tom-Jan Meeuws die schreef dat het schandalig was om Wilders een fascist te noemen want Wilders was volgens hem wars van geweld.

Wilders, die opriep tot een “totale oorlog” tegen de multiculturele elite, die Anders Breivik inspireerde, die constant als een Adolf Hitler tekeergaat. Zolang hij maar geen tribunaal zegt.

Stick a fork in their ass and turn them over, they’re done.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 24.11.2021 @ 17:43

[Home]
 

1 Reactie

op 24 11 2021 at 17:43 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS