Home » Archief » Het zijn niet de ongevaccineerden, maar de kinderen


[24.11.2021]

Het zijn niet de ongevaccineerden, maar de kinderen

Peter Breedveld

Weldenkend Nederland terroriseert het land nu alweer maanden met coronaporno. Verhalen over vreselijk lijden op de IC’s, over huilende zorgmedewerkers, vergezeld van ondraaglijke donderpreken over ons gebrek aan solidariteit. Mark Rutte en Hugo de Jonge spreken ons toe alsof we kleuters zijn. Nog één kans, anders volgt er straf in de vorm van een zware lockdown! Op Twitter worden er ziljoenen hartjes geoogst met blarentrekkende emokitsch, zoals van “dichter/schrijver/vragensteller” Ester Naomi Perquin, die hoopt dat ‘de volgende persconferentie zal worden verzorgd door een uitgeputte verpleegkundige en een moedeloze arts die alleen maar vijf minuten indringend in de camera staren.’

Geef ons een harde lockdown, gillen de sociopaten als gedepriveerde masochisten. Reikhalzend kijken ze uit naar het verplichte cocoonen, daar offeren ze graag nog een zootje ploeterende ondernemers voor op, want zij krijgen hun geld toch wel. Ongevaccineerden zijn de nieuwe zondebok, de duivels, de onverlaten die ons allemaal in gijzeling houden met hun koppige weigerachtigheid. Een column van Daniela Hooghiemstra, die meestal de moslims overal de schuld van geeft en die het mondkapje ‘het mensonterendste attribuut’ vond dat ze kende, maar nu foetert dat niemand de ongevaccineerden durft aan te spreken, wordt driftig gedeeld en bejubeld. “Ongevaccineerden weigeren op de IC’s! Wat een geweldig idee!”

Onbetrouwbare leugenaar

Maar wat lees ik op de nieuwspagina’s, al weken? Het zijn de scholen waar de meeste besmettingen plaatsvinden. De grootste toename van het aantal coronabesmettingen vindt plaats bij kinderen onder de twaalf jaar, schrijft De Telegraaf. Vooral jonge kinderen en hun ouders testen positief, meldt Nu.nl.

Huh? Hoe wilde je dat door een overwerkte zorgwerker laten wegstaren? Terwijl iedereen zich een tennisarm wappert met zijn domineesvingertje wordt er niet eens overwogen iets aan die scholen te doen. Ongevaccineerden blamen is zoveel zelfbevredigender, des temeer omdat het gegarandeerd zonder resultaat is. Ongevaccineerden laten zich niet vaccineren omdat de overheid zich keer op keer op keer als een onbetrouwbare, bullebakkerige leugenaar heeft laten zien. Staar dát maar eens weg, motherfucker.

Maar de kinderen! Daar is een slag te winnen. Kinderarts Karoly Illy, ook lid van het OMT, voert koortsachtig campagne tegen het sluiten van de scholen want de psychische gevolgen voor kinderen en ouders zouden te groot zijn, maar wat dacht je ervan eens te beginnen met een goede ventilatie? Bijna twee jaar zitten we in deze shit en godverdomme NOG STEEDS heeft één derde van de Nederlandse scholen geen goede ventilatie.

Overvolle klassen

Maar nee, corona op school wordt gewoon keihard ontkend. Leerkrachten die na weken voor overvolle klassen in slecht geventileerde klassen eindelijk besmet raken, worden doodleuk door hun leiding gegaslight dat ze wel ergens anders zullen zijn besmet. “Je hebt zeker geen mondkapje opgedaan toen je ging blackfridayen, ploert! Weet je wat jij nodig hebt? Een goeie stare-down van een uitgeputte verpleegkundige!”

En waarom worden kinderen eigenlijk vanaf het begin al ontzien bij welke maatregel dan ook? Ze hoeven niet te worden gevaccineerd, ze hoeven geen mondkapje en onder de zestien hoef je nog steeds geen afstand te houden. Is dat weer zo’n dogma van Jaap van Dissel? Kinderen raken ook besmet en ze besmetten zelf ook, de hele wereld weet dat, maar Nederland weer niet? Antropoloog Ginny Mooy, ik heb ook weleens gedacht: “meid, ga eens iets leuks doen”, maar ze had wel gelijk, vanaf het begin, dat corona net zo gevaarlijk voor kinderen kan zijn als voor volwassenen. En al zou het maar “een griepje” zijn voor kinderen, oma gaat er wel gewoon aan dood, gek. Zet die lawaaiige etterbakjes gewoon een mondkapje op. Vaccineren dat tuig!

Kwade tongen beweren dat Hugo de Jonge wíl dat de besmettingen blijven stijgen via de kinderen, en inderdaad, hij blijkt nog steeds te geloven in het sociaal-darwinistische principe van de kudde-immuniteit. Halló’tjes!

Glimlach van een kind

Maar Weldenkend Nederland is tot alles bereid, van eenzame opsluiting tot de doodstraf voor ongevaccineerden, het kan niet wreed en inhumaan genoeg allemaal, maar de kinderen! Van de kinderen blijf je af! Een kind vaccineren, dat is toch iets van zijn puurheid afnemen en daarmee van onze illusie dat kinderen onschuldig zijn. Dat ze niet de verspreiders kunnen zijn van de 21e-eeuwse pest.

Nee, lieve lezers, het zijn niet de ongevaccineerden waaraan we ten ondergaan, het zijn jullie eigen waanideeën, jullie dogma’s en taboes, jullie delirische irrationaliteit.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 24.11.2021 @ 11:09

[Home]
 

1 Reactie

op 24 11 2021 at 11:13 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS