Home » Archief » FvD verbieden? Hou liever op nazi’s te promoten


[19.11.2021]

FvD verbieden? Hou liever op nazi’s te promoten

Peter Breedveld

Er zitten fascistische griezels in de Tweede Kamer, ontdekken nu ook de kwaliteitsmedia. Aanleiding is niet de zoveelste Hitleriaanse rant over allochtonen die als hyena’s onze wijken afstruinen, een pleidooi om vluchtelingen te laten verdrinken in de Middellandse zee of een oproep om moslims van hun grondrechten te beroven, want dat is al jaren normaal in het hart van onze democratie. Nee, een FvD’er zei iets lelijks tegen een machtige witte man, en dán wordt het de mensen duidelijk dat er grenzen worden overschreden.

Tribunalen waarop linksmensen, cultuurverraders, collaborateurs en terroristenvrienden worden berecht en veroordeeld tot de doodstraf, zijn al minstens sinds 2005 de wensdroom van Domrechts. Daar noemen ze zulke tribunalen ook wel “Neurenberg 2.0”. Mijn geliefde en ik zijn jarenlang bedreigd met galg en vuurpeloton. Zij omdat ze een “moslimhoer” was, ik vanwege mijn volksverraad en cultuurverraad. Ik stond op tal van dodenlijsten. Een zwaar gestoorde figuur, die me weleens aangesproken had toen ik van mijn werk naar het station liep, dreigde mijn naam in het lijk van zijn vriendin te kerven.

In het begin was ik zo naïef om daarvan aangifte te doen bij de politie, daar een poging toe te doen, althans. Maar de politie had daar totaal geen zin in. Iemand anders die op zo’n dodenlijst stond, wist wel een aangifte onder de aandacht van een rechter te krijgen, maar ook die zag geen heil in de opsporing en vervolging van de opsteller van die lijst.

“Wat maak je je toch druk om die figuren, Peter”, kreeg ik uitentreuren te horen. “Het zijn maar margebloggers, het is maar Internet.”

Verbodsfetisjisten

Nu staan ze in de Kamer hun collega’s te bedreigen met tribunalen en berechting voor hun misdaden en schrikt iedereen zich de pleuris. Tribunalen? Waar halen ze dát nou weer vandaan? Nou, van die margebloggers, lampies. Maar wat maak je je nou toch druk. Zo’n bloempotkapsel van zo’n splinterpartijtje. Van die margefascisten. Ik moet zeggen, ik vind die paniek wel hilarisch. Serves you right, motherfuckers.

Nederland reageert zoals het altijd doet: met een oproep tot verbod. Het Forum voor Democratie moet worden verboden. Niet omdat de partij flirt met naziracisme, want dat waren maar studentikoze gebbetjes, dat meende Baudet allemaal niet, daar werd iets heel anders mee bedoeld, want hij is zo knap, en die Marlon Brando-blik, en zijn piano, en zijn enórme eruditie. Nee, FvD moet worden verboden vanwege een grote mond tegen een witte machthebber. Een verbod kan, schrijft de Joop, want eind jaren 90 lukte het ook bij CP’86 ook verboden!

Ja, en daarna hebben we nooit meer last gehad van die racistische fascisten, toch? O, wacht, het programma van CP ’86 is nu gewoon dat van GroenLinks, de op één na progressiefste partij van Nederland.

Stel dat je Forum voor Democratie verbiedt. Dan heb je nog steeds de PVV, die allochtonen wegzet als ongedierte dat bestreden moet worden. Bovendien richt Baudet dan de Marktplaats voor Democratie op, of hij zal wel een gek woord gebruiken, Agora voor Democratie.

Rode loper

Maar vooral: terwijl iedereen kwettert over een Forum-verbod, rollen de vaderlandse kwaliteitsmedia de rode loper alweer uit voor de volgende fascist. Baudet heeft allang afgedaan, die heeft zichzelf van welbespraakte jonge Apollo in een paar maanden tijd gereduceerd tot raaskallende circusfreak. Journalisten krijgen nu een stijve van Joost Eerdmans, die qua racisme, fascisme én antisemitisme niet voor Baudet onderdoet.

Het zijn de kwaliteitsmedia die Baudet de Kamer in hebben gejubeld, met lofzangen op zijn verfrissendheid, zijn eruditie, zijn mooie pakken. Wie iets lelijks over hem zei, werd door die media geschandpaald, met name Het Algemeen Dagblad had daar een handje van, door docenten en vakbondsbestuurders met naam en toenaam in de krant te zetten omdat ze een grote mond hadden over de lievelingsfascist van Nederland. Beetje bevreemdend om juist in díe krant Özcan Akyol te zien schrijven dat “niemand openlijk durft uit te spreken dat er fascisten in het parlement zitten”. Nee, Özcan, daar heeft het AD wel voor gezorgd.

Anti-democratische neigingen

Partijen verbieden moet je niet willen. Niet omdat het niet effectief is en waarschijnlijk zelfs contraproductief, maar omdat partijen verbieden iets voor een dictatuur is en tyfusstraal op met je Wit-Rusland-vergelijkingen. Jullie, progressieve vrienden, hebben de afgelopen tijd blijk gegeven van jullie onmiskenbaar anti-democratische neigingen. Misschien moeten jullie zelf maar worden verboden.

En vooral ook: al die tijd lach je dat weerzinwekkende racisme weg, maan je mij zelfs dat ik ernaar moet luisteren, want Boze Burger dit en dat, en op het moment dat het tuig, het schorem, de nazi’s de grote scheur opentrekt tegen een witte machtige man, moet er actie worden ondernomen?

Als je serieus tegen fascisten in het parlement bent, hou dan op ze dat parlement in te promoten. Maar dat is het probleem niet, toch? Je bent niet tegen fascisten per se, je hebt best sympathie voor die nazi’s, zolang ze zich maar laten vaccineren, zich aan de Kamerreglementen houden en via de voorzitter spreken. Dan mag je Nederlandse burgers naar hartenlust voor hyena’s en kopvodden uitschelden.

Koop je geweten vrij met een Tikkie:

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 19.11.2021 @ 09:29

[Home]
 

1 Reactie

op 19 11 2021 at 09:30 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS