Home » Archief » Boze zwarte vrouw


[17.06.2021]

Boze zwarte vrouw

Peter Breedveld


Bron: CONTAC

Al jaren worden we regelmatig getrakteerd op de Hitleriaanse speeches van Wilders in de Tweede Kamer, woedende racistische rants over verkrachtigende vluchtelingen en bloeddorstige moslims. Wilders is door het vaderlandse journaille al twee keer verkozen tot Politicus van het Jaar.

Sinds een aantal jaren krijgt Wilders versterking van Baudet, een totale gek die met rollende ogen staat te briesen, na een koortsachtige verkiezingscampagne door de kwaliteitsmedia zogenaamd “uit het niets” in de Kamer gekomen, ook al eens uitgeroepen tot Politicus van het Jaar.

Als je maar een extreemrechtse racistische man bent, dan ergert niemand zich aan je hysterische toon en je geschuimbek. Maar Sylvana Simons, die minister van Justitie Ferd Grapperhaus streng toesprak omdat die zich in een debat over het rare clubje NCTV als een onwillig kind gedroeg (kijk zelf maar, hij is vier uur lang aan het saboteren met semantische uitvluchten, wollige vaagheden en een tergende traagheid) werd vervolgens in de media beschimpt vanwege haar “woede-uitbarsting“, “woede-aanval“, haar “melt-down“, “schreeuwende Sylvana loopt woest weg“, “Sylvana Simons door het lint“, “Sylvana Simons ontsteekt in woede” enzovoort, enzovoort. “De toon van Sylvana Simons irriteert Wilfred Genee“.

Vriendelijke goedlachsheid

De toon! “Het is wel waar wat je zegt, maar je tóón is verkeerd.” Hoe vaak ik dat al niet toegeworpen heb gekregen. En het is hypocriete bullshit, want alles gaat hier op schrille toon en in chronische staat van woedende opgewondenheid, daar hebben we bijvoorbeeld de Toeslagenaffaire aan te danken, want de burger was het zat, al die buitenlandse profiteurs, die gore uitvreters. Er moest paal en perk gesteld worden en zero tolerance.

Vanaf het moment dat Simons de politiek inging, probeerde zowat iedere journalist haar het etiket van boze zwarte vrouw op te plakken. Al lachte ze haar hele perfecte gebit bloot, dan nóg bestond zo’n eikel met een plopkap het haar zuigend te vragen waarom ze zo boos was. Maar in ieder debat bewees ze steevast een baken van vriendelijke goedlachsheid te zijn in een kolkende zee van boze witte mannen.

Ook tegenover Grapperhaus werd ze niet woedend. Dat is hysterisch. Ze werd streng, ze waste Grapperhaus de oren, en terecht. Simons vertegenwoordigt in de Kamer een grote groep Nederlanders die extra kwetsbaar is voor clubs die jacht maken op alles wat afwijkt, zie de Belastingdienst. Ook de NCTV vormt een gevaar voor het bestaan van veel mensen. Vergis u niet, er worden levens vernietigd, alleen maar omdat Paul Abels-achtige mannetjes vinden dat mensen foute meningen twitteren.

Over voetbal lullen

Het is verfrissend, een bevrijding om iemand in de Kamer te zien die zich daar oprecht druk om maakt. Die niet voor de vorm een paar keer interrumpeert en een motie indient, die de minister dan ontraadt, gebbetje er tussendoor, u kijkt zo beteuterd, hahaha, en dan bij een bitterbal in Nieuwspoort over voetbal lullen. Grapperhaus dacht dat-ie wegkwam met zijn uitvluchten en zijn vage gemompel, maar Simons hield hem bij de les.

En dat is natuurlijk wat het hele land steekt. Zo’n brutale zwarte vrouw, een uppity black woman, heet dat in Amerikaanse romans, die de witte heer ter verantwoording roept, en die kan geen kant op. Ze had ‘m bij de short and curlies en alle wittejongenskrentenbrood voelden de pijn.

God wat een verademing dat er eindelijk, eindelijk eens iemand in de Kamer zit door wie ik me gerepresenteerd voel. Die door die zelfgenoegzame gezapigheid van die parlementariërs heenprikt, die “als ik mijn geld maar krijg”-houding. Iemand die gromt en vasthoudt.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 17.06.2021 @ 16:23

[Home]
 

1 Reactie

op 17 06 2021 at 16:23 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS