Home » Archief » Britain First


[17.06.2016]

Britain First

Jelmer Renema

serge1
Illustratie: Serge Baeken.

Godverdomme, wat ben ik woedend. Niet op die klootzak die Jo Cox heeft neergeschoten. Klootzakken heb je overal. Ik ben woedend op de Nederlandse media, die bang en laf als ze zijn de werkelijke omstandigheden van deze gebeurtenis geheel verzwijgen.

Wat zijn die omstandigheden? De rechtse pers voert hier al weken een haatcampagne tegen buitenlanders. In grote chocoladeletters worden we bang gemaakt voor vluchtelingen, voor immigranten, voor asielzoekers. Het pro-brexit kamp verlaagt zich tot nazipropaganda. Het hele land staat op spanning, een week voor de belangrijkste stembusgang van de afgelopen dertig jaar.

Vervolgens wordt er een politicus vermoord. En niet zomaar een politicus: een van de meest herkenbare pleitbezorgers voor de fatsoenlijke opvang van vluchtelingen. Een prominent lid van het remain-kamp. De voorzitter van de parlementaire pressiegroep ‘Vrienden van Syrië’.

Geen aanslag

Wat schrijven de Nederlandse media? NOS: “waarschijnlijk geen aanslag”. NRC: “Geen politieke aanslag”. De Volkskrant neemt niet eens doe moeite om ook maar iets over de toedracht te vermelden.

En dan is er nog de kwestie dat volgens ooggetuigen de schutter “Britain First” geroepen zou hebben. Dat is de naam van de rechts-extremistische politieke partij die berucht werd toen hun burgemeesterskandidaat in Londen met z’n rug naar de winnaar ging staan, omdat hij moslim is. Ik snap dat er nog veel onduidelijk is, maar is dit werkelijk niet eens de moeite van het vermelden waard? Alle Britse kranten hebben dat wel gedaan.

Wat de elite doet bepaalt hoe het volk denkt. Telkens maar weer buigen we voor extreem-rechts, of hun acties bagatelliseren, en maken we ze sterker. Kijk naar Geldermalsen. Daar hebben de bruinhemden die wilden proberen met geweld het politiek proces te beinvloeden gewoon hun zin gekregen: dat AZC komt er niet.

Fluwelen handschoentjes

Fascisme kan alleen bloeien als de elite het onderschat. Denk aan von Papen en Hindenburg, allebei aristocraten, die dachten dat ze die schreeuwerige bruine korporaal mooi konden gebruiken om links buitenspel te zetten. Denk aan de Italiaanse koning, die Mussolini binnenhaalde omdat hij de stakingen kon breken. Denk aan de berg Republiekeinse partijprominenten, die zichzelf voorliegen dat ze Trump onder controle zullen kunnen houden.

Kijk, en ik snap het wel: ze zijn gewoon bang. Cox was eergisteren nog aan het protesteren tegen die potsierlijke visserij-actie op de Theems van Nigel Farrage. Daar heeft het pro-brexit kamp met geweld geprobeerd haar van de rivier te jagen. En wie stonden er aan andere kant? Juist: onze jongens van Geenstijl. Iedere Nederlandse journalist die iets zegt over de politieke context van deze moord zal dus daarmee op de lange tenen van Geenstijl stappen, en een berg roze bagger over zich heen krijgen. Wilders wordt al jarenlang met fluwelen handschoentjes aangepakt. Ze zijn bang.

Behulpzame Einzelgänger

Jullie, Nederlandse media, Nederlandse elite, zijn de von Papens van de eenentwintigste eeuw. Iedere keer dat jullie fascistische relschoppers ‘bezorgde burgers‘ noemen, iedere keer dat jullie een rechtsextremistische terrorist een ‘behulpzame einzelgänger‘ noemen, iedere keer dat jullie je koest houden bij extreemrechts geweld, helpen jullie met het kapotmaken van onze democratie.

Jelmer Renema is natuurkundige en politiek actief voor de Partij van de Arbeid. Hij heeft een Twitter-account. Hij heeft een site, Publieke Tribune.

Jelmer Renema, 17.06.2016 @ 07:43

[Home]
 

35 Reacties

op 17 06 2016 at 08:33 schreef yurp:

Op Twitter wordt dit allang weer in Peter’s schoenen geschoven. Dat schorem deinst nergens voor terug. Lager en viezer heb ik het nog niet vaak meegemaakt.

op 17 06 2016 at 08:43 schreef André Richard:

Wat dan bij mij de vraag oproept: waarom zijn ze in Nederland dan bang, maar in Groot Britannie kennelijk niet?

op 17 06 2016 at 11:08 schreef Pim Smit:

Het kan toch net zo makkelijk een racistische, debiele, psychopatische, jarenlang genegeerde (door wie denk je ?) en daarom ‘bezorgde’ kamscherende burger zijn?

op 17 06 2016 at 11:48 schreef Henrik:

Een politicus omleggen is per definitie een politieke daad.

op 17 06 2016 at 11:49 schreef jos:

Sinds zo’n vijftien jaar heerst in Nederland het idee dat xenofobie en racisme ook serieus te nemen meningen zijn. Er mag geen sprake zijn van vooringenomenheid wanneer over xenofoben en racisten gerapporteerd wordt. Journalisten horen een moreel nihilistisch standpunt in te nemen: waarom zou een vrijwilliger die taalles geeft aan asielzoekers of kleding voor ze verzamelt, beter zijn dan de man die vindt dat ze allemaal verkrachters zijn en profiteurs ? Als xenofobie en racisme normaal zijn betekent dat ook dat Gutmenschen minder aanwezig moeten zijn in de media: ook dat kan de schijn opwekken dat de pers xenofoben en racisten discrimineert. Kranten moeten dus racisten aantrekken als vaste columnisten en slappe interviews van twee bladzijden wijden aan prominente en minder prominente racisten. Geen enkel opstootje in een azc mag gemist worden en er als er niks is dan verzinnen we maar hele massaverkrachtingen. Iemand met een witte puntmuts die een kruis in brand steekt op de Dam is nog geen racist. Iemand die roept dat alle moslims vergast moeten worden en dat Auschwitz heropend moet worden, die bedoelt het eigenlijk niet zo, z’n oma krijgt te weinig zorg in het verpleeghuis

op 17 06 2016 at 11:54 schreef Vipsania Agrippina maior:

Van nu af aan als Fortuyn of Van Gogh ter sprake komt, ga ik gewoon standaard stellen: “Was ABSOLUUT geen politieke moord. Verwarde man, wat kun je er aan doen hè?”

Maar wat een prutswerk van de Nederlandse kranten. Ondertussen blijkt dat de verwarde man van gisteren zijn wapeninstructies kocht van een Amerikaanse neo-nazigroep, sorry, groep zeer bezorgde burgers.

op 17 06 2016 at 12:35 schreef Pyt van der Galiën:

Er is inmiddels het nodige bekend over Tommy Mair, de moordenaar van Jo Cox. Mair is een neonazi die al banden heeft met diverse extreemrechtse organisaties. Dat was gisteren overigens al bekend. Hier.

op 17 06 2016 at 13:13 schreef Murat:

Jos, goed gesproken.

op 17 06 2016 at 14:46 schreef John de Beer:

“Wat de elite doet bepaalt hoe het volk denkt”, fijne sociaal-democraat ben jij. Wij van het volk zwaaien heus niet allemaal met ons BLO-diploma!

op 17 06 2016 at 15:43 schreef Gaz Typari:

Maar laten we vooral samenwerken en verbinden: http://www.joop.nl/opinies/de-kogel-kwam-van-een-extremist

De tweede wereldoorlog had veel sneller en met minder slachtoffers kunnen eindigen als we maar wat meer hadden samengewerkt en verbonden met nazi-duitsland, italie, japan etc. En die Britten waren ook geen lieverdjes, kijk eens wat er in Dresden is gebeurd.

Neem alsjeblieft de Nederlandse media niet meer serieus mensen. De VARA, wat toch vroeger iets in de linksige sfeer zat, plaats een poeslief nuancerend stukje op de voorpagina om maar geen extreem rechtsen voor het hoofd te stoten. De NOS is allang de waanzin voorbij: http://www.krapuul.nl/overig/blog/1083798/babette-van-de-nos-leutert-om-hun-tendentieuze-hete-brij-heen/

op 17 06 2016 at 16:15 schreef leo schmit:

?Qui bono?. Tommy M interesseert me geen moer. Laat mij er eens een CT’je ingooien: Als je wilt dat het ‘remain’ kamp wint, heeft het nut om een ‘remain’-advocaat zoals Cox om te leggen. Een klein offer voor een grote zaak. Het ‘leave’ kamp is hierdoor volkomen in discrediet gebracht, mede door de link van de dader met Britse neo-nazi’s. De uitslag van het referendum van 23 juni is hiermee nu al beslist in het voordeel van het ‘remain’ kamp. Mij best, verder, lood om oud ijzer.

Over naar het volgende netelige EU onderwerp: het TTIP verdrag met de Yanks.

op 17 06 2016 at 17:53 schreef marcodB:

Heb je enig feitenmateriaal om dit wilde verhaal te staven, Leo? Ik bedoel … ENIG FEITENMATERIAAL? Nee he?

op 17 06 2016 at 18:02 schreef Bertje Knor:

“Wat de elite doet bepaalt hoe het volk denkt.”

Pfff een beetje “volk” veegt de bips af met de “elite”
Maar goed je bent een socialist dus nemen we deze opmerking maar met een zakje zout.
Verder zeker eens met de strekking van het stuk.

op 17 06 2016 at 18:09 schreef Floris Schreve:

Leo Schmit, je wilt toch niet suggereren dat er achter deze daad een complot zit om het anti-EU kamp zwart te maken? Dat Cox is omgelegd door haar eigen geestverwanten?
Want itt de ‘linkse elite’ die de volkssouvereiniteit wil overdragen aan de Brusselse dictatuur, bestaan de nationale anti-EU bewegingen natuurlijk uit in en in fatsoenlijke patriotten, ridderlijke strijders voor de goede zaak (altijd met open vizier). Dat terwijl ze ook nog voortdurend gedemoniseerd worden. Met dit feit in het achterhoofd moeten we constateren dat er hier sprake is van een complot om GBs onafhankelijkheidsstreven te dwarsbomen en het binnen de dictatoriale EUSSR te houden!
PS Breivik pleegde zijn daad immers ook uit zelfislamisering, Afshin Ellian heeft het zelf gezegd.

op 17 06 2016 at 19:03 schreef Marcel:

Inmiddels heeft de NOS het wel over een dader die “Britain First” schreeuwde: http://nos.nl/artikel/2111817-politie-moord-op-britse-politica-cox-was-gerichte-actie.html

op 17 06 2016 at 19:09 schreef Anton:

Toch weer een beetje te vroeg lopen kraaien en krijsenen met z’n allen blijkt. Van de Telegraaf, via de Volskrant, tot de NRC wordt het recht-extremistische motief van de moordenaar op Jo Cox genoemd.

op 17 06 2016 at 21:34 schreef Mario:

“Maar goed je bent een socialist dus nemen we…”

Schattig; veelzeggend ook. /s

op 17 06 2016 at 23:10 schreef K Erstster:

Wellicht dat dit artikel wel heeft bijgedragen aan de informatievoorziening, het wel vermelden van de context ook in NL MSM…. goed dat dit stuk geschreven is…..

op 18 06 2016 at 01:25 schreef Murat:

Anton weet het weer beter hoor.

op 18 06 2016 at 02:08 schreef Sasha Berkman:

Leo kijkt niet op een dode meer of minder klaarblijkelijk :(

op 18 06 2016 at 09:12 schreef leo schmit:

Marco, Floris, Sasha, het is allemaal puur speculatie mijnerzijds. Nadat ik op 18-jarige leeftijd ‘Alias Teixera’ las bekijk ik alles van de andere kant, zo ook dit geval. In het geval (Brexit) zijn de belangen gigantisch. Brexit is niks anders dan einde EU. Er zijn om minder redenen mensen omgelegd. Laten we niet naief zijn. Ik herhaal mijn voorspelling dat met de moord op Cox het ‘leave’ kamp uitgeschakeld is. Het kan natuurlijk ook louter toeval zijn, een week voor 23 juni.

op 18 06 2016 at 09:23 schreef JosV:

We moeten fascisme gewoon bij de naam noemen als we het zien. In Trump, in Wilders, in Putin, in IS. Het stikt ervan en we zijn te bang om het te benoemen. Omdat we dan ‘policor’ en ‘gutmensch’ genoemd worden.
Ik ben liever een policor gutmensch dan een fascist.

op 18 06 2016 at 11:04 schreef naturist:

Murat, Anton weet het inderdaad beter. Zelfs de Telegraaf sprak ervan in het voorpagina artikel op vrijdag 17 juni. Dus ongenuanceerd gejank ! JosV, Natuurlijk moeten we waakzaam zijn tegen extremisme. Maar alles fascisme noemen holt ten eerste dat begrip uit en ten tweede is er dan geen debat meer mogelijk. Met dat gedram maak je van gewone mensen racisten en ongewild fascisten. (Ze worden namelijk die leugens een keer zat).

op 18 06 2016 at 11:08 schreef Haes:

Weet je hoe we zoiets noemen, Leo Schmit?
Complottheorie.

Heb je je aluhoedje al klaarliggen?

op 18 06 2016 at 12:06 schreef Peter:

Met dat gedram maak je van gewone mensen racisten en ongewild fascisten.

Vindt iemand dat Naturist een waardevolle bijdrage levert of mag ik een einde maken aan zijn stroom stupide gezwets dat we al overal op het Internet en in de kwaliteitskranten tegenkomen? Ik bedoel, met ‘mensen die ongewild fascist worden’ is voor mij de grens van het draaglijke wel bereikt.

op 18 06 2016 at 13:03 schreef Pyt van der Galiën:

Anton weet het NIET beter. De enige Nederlandse krant die vrijdagochtend vroeg de politieke motieven van de dader expliciet noemde, was _god-betere-het – de Telegraaf. De rest hield zich op de vlakte, zoals Jelmer’s links overigens ook aantonen. De Independent en de Guardian noemden donderdagmiddag de politieke motieven van de dader al. Uiteraard met enige slagen om de arm, maar dat is logisch.

Overigens was het een kleine radicaal-linkse organisatie uit Londen, London Black Revs, die donderdagavond de hele doopceel van Tommy Mair al gelicht had en met bewijzen kwam voor zijn banden met neo-nazi clubs en pro-apartheid organisaties. Op vrijdag werd hun info opgepikt door eerst de Independent en later ook de Guardian, de Telegraph en de Times (zonder bronvermelding, uiteraard). M.u.v. de Telegraaf was de voltallige Nederlandse pers toen nog in ontkenningsmodus.

op 18 06 2016 at 13:32 schreef leo schmit:

Haes, Ik heb zelf mijn opmerking meteen al een CT’je genoemd. Dat stond voor Conspiracy Theory. En ja, daar grossier ik in. Maar goed, het onderwerp is dat NL media de ‘lone wolf’ theorie weer ophangen (kennelijk met uitzondering van Telegraaf-PvG), terwijl we met een rabiate Britse nationalist te maken hebben. Of het nou een CT-geval of een rechtse terreurdaad is, het ‘leave’ kamp wordt er door gecompromitteerd en zal de Brexit vote verliezen. Dat is in het belang van de EU ‘masters’ en hun Amerikaanse ‘handlers’. Of geloof je soms ook niet in het bestaan van EU ‘masters’ en Amerikaanse ‘handlers’, Haes? Dan zou naief zijn.

op 18 06 2016 at 13:43 schreef Peter:

Bedankt voor je bijdrage, Leo. Je hebt nu drie keer je idiote theorie uitgelegd. Dat is wel weer genoeg.

op 18 06 2016 at 14:10 schreef leo schmit:

Ja lijkt me ook wel. Basta.

op 19 06 2016 at 03:39 schreef Murat:

@Peter,

Graag. Ban die Naturist. Vraag mij al dagen af wat die gast hier doet.

op 19 06 2016 at 14:05 schreef hiepokritica:

Dat verongelijkte gezwelg van die ‘gewone mensen’ van naturist is idd best ondraaglijk. Alsof de gewone man slachtoffer is van racisme roepers, of van wat dan ook! Try again natu… or better yet, don’ t bother.

op 19 06 2016 at 20:35 schreef naturist:

Ik heb niet bedoeld dat mensen zonder het te willen racist of fascist worden, maar dat onbedoeld de verkeerden gebrandmerkt worden. Namelijk de mensen die dat- helemaal niet- en nooit willen zijn. Verwarrend geformuleerd, geef ik toe. Door die begrippen zo gemakkelijk en snel te hanteren verliezen ze de betekenis en de kracht voor hen die die titel wel verdienen. En dan bedoel ik echt niet weer die hardwerkende (blanke/autochtone)gewone man die altijd wordt opgevoerd. Ik bedoel oprechte mensen die kritisch in de spiegel durven te kijken en zich de vraag durven stellen of ze ook daadwerkelijk zonder vooroordelen zijn. Die mensen dus, die aan jullie fucking kant staan, maar bij de eerste de beste tegenwerping voor fascist worden uitgemaakt. En Murat, ik doe hier hetzelfde als jij, dus wat wil je nou ?

op 19 06 2016 at 22:07 schreef Peter:

O man, put a sock in it.

op 20 06 2016 at 09:22 schreef Gaz Typari:

Ik ben oprecht nieuwsgierig naar naturist. Als hij/zij zo zelfreflectief is, waarom komt hij dan niet verder dan begrip vragen voor zijn racisme, in plaats van te proberen er wat aan te doen? Waarom verwijt hij racismesclachtoffers slachtofferschap, in plaats van hen te begrijpen?

En last but not least, waarom mogen racisten en facisten niet bij de naam van het beest genoemd worden?

op 22 06 2016 at 23:05 schreef dewanand:

shit zeg Peter, kijk hier.
ja Peter Breedveld, wij moeten gewoon een Frontaal Naakte politieke vingerclub starten in Arisch Holland. Iedereen in Nederland lekker bloot, net als 750.000 jaar geleden toen er wereldvrede was, dankzij de matriachale Bonobo free sekspolitiek.

agressie van mannen tov mannen is primair feitelijk zuiver evolutionair ingebrand baltsgedrag, om wijfjes te imponeren zodat zij willen paren. Bij mij als viesbruin, kleingeschapen koelie aapje werkt dit ook zo en ik weet dit perfect en ken mijn innerlijke balts- en paar rituelen beter dan mijn schaduw en spiegelbeeld. Die 97,6 chimpie genen tikken toch zwaar aan en dat is natuurlijk en gezond.

Hoe zit het met jou balts rituelen Peter, oa op FN hier??? Je digitale cyberpiemel gaat erg diep toch, je ramt je teksten diep in??

————-

Man overleden na schietpartij op straat in Utrechtse wijk Overvecht
Foto: NU.nl/Alphons Nieuwenhuis
Gepubliceerd: 22 juni 2016 22:27 Laatste update: 22 juni 2016 23:31

Bij een schietpartij in de Utrechtse wijk Overvecht is woensdagavond een man om het leven gekomen.

http://www.nu.nl/binnenland/4281960/man-overleden-schietpartij-straat-in-utrechtse-wijk-overvecht.html

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS