Home » Archief » Bloedhonden van de media


[15.06.2016]

Bloedhonden van de media

Peter Breedveld

foebele24
Scène uit Vivre Nu.

Nou heb ik al veel geschreven over de innige verstrengeling van de gevestigde media en de politiek, over journalisten als paladijnen van de macht, die het doen – en daar eerlijk voor uitkomen – voor de schouderklopjes van ministers, die zich het vuur uit de sloffen lopen voor Liegewijk Asscher, die zich wellustig laten vernederen voor een quootje van Wilders, die live op TV bidden dat de regering een kabinetscrisis overleeft.

Maar zo fanatiek als de media de dissidenten van DENK slopen, dat heb ik nooit eerder gezien. Vanaf dag één heeft DENK nooit enige schijn van kans gehad. En het offensief is breed. Links en rechts trekken eensgezind op tegen DENK. Die is weggezet als Turkenpartij, handlangers van Erdogan, allochtone PVV, genocideontkenners, DENK zou een kloof creëren tussen allochtonen en autochtonen (terwijl de PVV net lekker bezig was met het harmoniemodel).

Uitzwaaipagina

Toen Sylvana Simons zich bij DENK aansloot, richtte de agressie zich vooral op haar. Niet alleen op Facebook en Twitter, waar het ‘zwarte hoer’ niet van de lucht was, maar ook in de nette kranten, waar Simons vakkundig werd verkaraktermoord. VVD-coryfee Frans Weisglas suggereerde zelfs dat Simons die racistische bagger over zich had afgeroepen omdat ze zich bij DENK had aangesloten, Joop.nl betoogde dat racisme het beste was dat Simons kon overkomen. Live op televisie beet een witte meneer Simons toe dat je nou eenmaal wat racisme kunt verwachten als je als zwarte vrouw de politiek ingaat.

NRC Handelsblad gaf een idioot, die een Sylvana Simons Uitzwaai-pagina op Facebook had gemaakt, waar duizenden weerzinwekkende racistische reacties op werden geplempt, een podium van twee pagina’s met een grote foto, waarop de idioot zijn verhaal kon doen. Hij werd in één klap een bekende Nederlander, die op radio en televisie werd geïnterviewd. Tegelijkertijd bleven journalisten DENK verdachtmaken, elke uitspraak van de oprichters verdraaien, ze verwijten verdeeldheid te zaaien, enzovoort.

Dolle hond

Dus dat DENK in een filmpje verklaarde die media te wantrouwen en waarschuwde niet alles te geloven, wat journalisten schrijven, lag wat mij betreft in de lijn der verwachting. Maar dat was tegen het zere been van het wittemannendom. De massaslachting in Orlando werd meteen vergeten, Laura in Qatar deed er niet meer toe, iedereen, van Kustaw Bessems tot de Joop en Chris Kijne van de VPRO en zelfs journalistenvakbond NVJ sprong als een dolle hond op DENK. Journalisten wantrouwen! Hoe dúrf je! Precies als Trump! Schande! Complotdenken!1

De hele dag ging het gisteren over dat filmpje. Mannen en vrouwen die iedere keer, dat Lodewijk Asscher weer eens door de mand viel vanwege een vuige leugen, fluitend de andere kant opkeken en deden of hun neus bloedde, stortten zich vol razernij op dat filmpje, alsof er sinds de Tweede Wereldoorlog nooit meer zoiets afschuwelijks in Nederland was gebeurd. Het was bizar, het was verbijsterend, het was fascinerend. Het voltallige journaille bewees vol overtuiging het absolute gelijk van DENK: de Nederlandse media zijn de bloedhonden van de gevestigde orde, bewakers van de macht, absoluut onbetrouwbaar.

Ongebreideld racisme

Vandaag meldde NRC Handelsblad dat er een integriteitsonderzoek is gestart naar één van de oprichters van DENK, Selçuk Öztürk. Die zou zich als zakenman hebben schuldig gemaakt aan malversaties en omkoperij. Opnieuw weerklonk het verontwaardigde gebrul van de boze witte man: dus dáárom had DENK dat filmpje gemaakt, omdat ze wisten dat NRC met die onthulling zou komen! De Volkskrant, onmiddellijk: ‘Daags na filmpje Denk volgen de onthullingen over zakenverleden Öztürk’.

Alsof er niet al een maandenlang mediaoffensief tegen DENK gaande was, gebaseerd op niets dan wantrouwen, speculatie, verdraaiingen en ongebreideld racisme.

DENK heeft gewoon gelijk. De Nederlandse media zijn totaal verrot. Elke dag heb ik zo een paar voorbeelden bij elkaar gesprokkeld van journalistieke producties waarin mensen feitenvrij worden kapotgemaakt, zoals afgelopen weekend nog Laura, hele shariadriehoeken uit de duim worden gezogen, aandachtsverslaafde schoolmeisjes de enige bron vormen voor hysterische verhalen over juichende haatmoslims, Asscher wegkomt met aperte leugens OMDAT HIJ DE VICEPREMIER IS, PETER!, enzovoort, enzovoort. Ik zou elke dag meerdere stukken kunnen schrijven over kwaliteitsjournalisten die de journalistiek in alle lichaamsopeningen verkrachten met een dildo met spijkers erin, en die dat vol overtuiging doen. De meeste journalisten zijn dom, lui, ziekelijk vooringenomen en extreem kwaadaardig. Is gewoon zo.

Maximale imagoschade

Misschien is Öztürk corrupt en misschien is hij dat niet (het stuk in NRC is weinig feitelijk, zeer suggestief en lijkt vooral bedoeld om maximale imagoschade toe te brengen). Een rechter zal dat bepalen en gelukkig geen journalist of politicus. Ik denk niet dat het toevallig is dat nu, op dit moment, zo’n onthulling in de krant verschijnt. Ik zei een paar weken geleden al: iedereen is nu als een gek aan het graven in het verleden van de mensen van DENK, en er zal nog heel wat vuil naar de oppervlakte komen.

Maar zelfs als Öztürk schuldig blijkt te zijn, dan zal ik toch op DENK stemmen, de komende verkiezingen. Op Sylvana Simons. Want DENK verzet zich tegen racisme, islamofobie en xenofobie, als enige partij in Nederland.

En hoe harder de partij op deze manier wordt aangepakt, des te vastbeslotener breng ik straks mijn stem uit.

1. [Veelzeggend vind ik de kritiek op het DENK-filmpje, veelal van mensen die DENK verwijten een Turkenpartij te zijn, dat het met de media in Turkije veel erger is gesteld. Als je niet wilt dat DENK alleen Turken bedient, waarom druk je DENK dan zelf bij elke gelegenheid in de Turkenhoek? Dit gaat over de Nederlandse media, niet de Turkse media.]

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.06.2016 @ 17:58

[Home]
 

31 Reacties

op 15 06 2016 at 18:23 schreef naturist:

Misschien erg onnozel, maar ik denk dat de kleur van Sylvana niet de hoofdreden van de bagger is die ze over zich heen kreeg. Het is haar pedanterie, het zichzelf zo bloedserieus nemen, die houding van: al ben ik een vrouw, ik ben heus niet dom. Geen greintje zelfspot. Met wie ik er ook over praat, dat is wat er aan haar kleeft. Maar misschien is ze een enorme aanwinst en groeit ze nog in haar rol.

op 15 06 2016 at 18:37 schreef Peter:

Tuurlijk, Naturist, dat ze voor negerhoer en nikker en aap en alles wordt uitgescholden, heeft niks met haar huidskleur te maken, maar omdat ze pedant is. Je kunt alles wel racisme noemen.

op 15 06 2016 at 20:30 schreef MNb:

“Als je niet wilt dat DENK alleen Turken bedient, waarom druk je DENK dan zelf bij elke gelegenheid in de Turkenhoek?”
Ja kom op zeg, je kunt vooral van witte mannelijke critici toch niet verwachten dat ze consequent zijn? Wat is dat nou?

op 15 06 2016 at 21:00 schreef VT:

Het is een onhandig gemaakt filmpje, dat geen andere respons kon leveren. Het muziekje, het beurtelings een stukje, de verwijzing, de vingertjes… Ze hadden de concrete aanvallen moeten bespreken in plaats van deze abstractie die gewoon te zielig overkomt.

Misschien moet jij hun teksten schrijven, dat zou de communicatie goed doen.

op 15 06 2016 at 21:03 schreef Sasha Berkman:

Joh naturist, je kunt echt niet in haar schaduw staan.

op 16 06 2016 at 08:41 schreef Gaz Typari:

Maar goed het antidenk en antiDENK media offensief komt natuurlijk niet alleen voort uit woede maar ook uit angst. Please please laat ze gekozen worden! Ik ben in.

op 16 06 2016 at 08:52 schreef Kazonga:

op 15 06 2016 at 21:00 schreef VT|: Pfff….

En dat is dan inhoudelijke kritiek? lol

Iedereen moet ergens beginnen dude.

op 16 06 2016 at 08:54 schreef Thomas E:

Stug doorgaan, DENK! Jullie staan op de barricaden voor grote groepen die als tweede- en derderangs burgers worden behandeld.

op 16 06 2016 at 09:43 schreef babs:

VT, het gaat niet over dat stomme filmpje, het gaat over de compleet idiote reactie erop. Dagenlang nu al totale hysterie onder het journovolk, dat oprecht beledigd lijkt.

En het grappige is: het maakt allemaal niks uit. Denk is Ortel-politiek (zoek maar op wilde ik zeggen, maar ik zie dat Ortel en Celal Oruç niet eens Nederlandstalige wiki entries hebben, wat mijn punt nogal onderstreept. Duitse en Franse wiki doen het wel). Denk kan groeien en bloeien zonder dat het establishment het maar merkt en dan zijn ze opeens, uit het niks 5 zetels waard (of 100M). Denk kan ook een internationale beweging worden.

op 16 06 2016 at 10:00 schreef Murat:

Wat Thomas zegt inderdaad.

op 16 06 2016 at 10:12 schreef Pyt van der Galiën:

Ik vraag me eigenlijk af waarom het witte establishment DENK zo gevaarlijk vindt, mede n.a.v. een lachwekkend artikel van Tom-Jan Meeus in NRC vandaag. Waarom wordt een conservatief clubje met eigenlijk nogal brave standpunten afgeschilderd als de Nederlandse variant op de Black Panthers?

op 16 06 2016 at 10:43 schreef Murat:

Pyt,

Dit is pure machtspsychologie.
Zoek op Social Dominance Orientation.

De witte meerderheidsgroep vindt het vaak enorm bedreigend als leden van een minderheidsgroep tornen aan zijn bevoorrechte positie. Dan breekt, letterlijk, de hel los.
Dat zie je nu, dat zag je in Amerika en dat zul je overal elders zien.

Voor DENK is het nu een kwestie van doorzetten en doorpakken. Je niet laten kisten. De kop is er af, als DENK weg is, komt er wel een andere beweging. Dit is niet meer te stoppen. Het land is niet meer wit, punt. Deal with it (for those who can’t accept it). En de niet-witte Nederlanders willen volwaardig lid zijn van HUN eigen land.

op 16 06 2016 at 11:39 schreef John de Beer:

DENK vind ik een beetje rare partij, maar dat mag natuurlijk in onze democratie. Hun filmpje komt amateuristisch en harkerig over en de beschuldiging van een vierde macht is niet handig, maar het doet in wezen niet onder voor de kwaliteit van de programmaatjes van de traditionele stromingen in de Zendtijd voor Politieke Partijen.

Veelzeggend is te zien hoe gebeten het journalistengilde
hierop reageert. Altijd alles en iedereen bekritiseren en de les lezen (wat op zichzelf prima is) en nu niet zelf kunnen incasseren. Zeer kinderachtig!

Los hiervan moet een krant natuurlijk eventueel gesjoemel van een volksvertegenwoordiger kunnen napluizen, ook in het geval van meneer Öztürk.

op 16 06 2016 at 14:08 schreef Robin:

Murat schreef: “En de niet-witte Nederlanders willen volwaardig lid zijn van HUN eigen land.”

En denk je nu echt, dat zoiets gaat lukken, als ze heel misschien 5 zetels gaan halen?

Is het eigenlijk wel eens onderzocht, hoeveel
‘zwarte’ Nederlanders, zich echt geen volwaardig lid van dit land voelen, door de zogenaamde ‘schuld’van de rest van de Nederlanders!?

Peter schreef: “En hoe harder de partij op deze manier wordt aangepakt, des te vastbeslotener breng ik straks mijn stem uit.”

Lijkt een beetje op een PVV stemmer.

op 16 06 2016 at 14:10 schreef Peter:

Lijkt een beetje op een PVV stemmer.

Met dit verschil dat een PVV-stemmer stemt op een partij die moslims wil uitroeien en ik op een partij die de multiculturele samenleving een warm hart toedraagt. En dat is best een cruciaal verschil, zou je niet denken, Robin?

op 16 06 2016 at 14:15 schreef Robin:

“Met dit verschil dat een PVV-stemmer stemt op een partij die moslims wil uitroeien”

Dat is gewoon niet waar!

“en ik op een partij die de multiculturele samenleving een warm hart toedraagt.”

Nee, dat doen ze niet, ze haten de meeste Nederlanders en hoe kan je dan een fijne multiculturele samenleving krijgen?

op 16 06 2016 at 14:21 schreef Murat:

Wat Peter zegt inderdaad.

op 16 06 2016 at 14:53 schreef Peter:

Ik heb geen zin in dit gezwets, Robin. Bye.

op 16 06 2016 at 15:44 schreef seije:

Ik vond Robin wel iets toevoegen eigenlijk.
Natuurlijk is het uitroeien van moslims een groteske overdrijving, ook al zou een deel van de PVV achterban dat zeker toejuichen.
Ik twijfel ook om wellicht mijn stem volgend jaar aan DENK te geven, vooral omdat ik Sylvana Simons een stoere vrouw vind.
Aan de andere kant weet ik zeker dat als ik het aan mijn Turkse familie zou vragen ze zullen zeggen dat DENK een doodeng clubje is.

op 16 06 2016 at 15:54 schreef Peter:

Ik vond Robin wel iets toevoegen eigenlijk.

Interesseert me geen ruk, Seije, wat jij vindt!

op 16 06 2016 at 16:14 schreef seije:

Ok gozer, cool van je.
Jammer kwa debat in de hoop ergens te komen, maar heej, wat is daar nu helemaal het belang van?

op 16 06 2016 at 17:00 schreef MNb:

Robin, Seije, vervang uitroeien door deporteren en vertel me dan dat het de PVV acceptabel maakt voor jullie.

https://www.youtube.com/watch?v=Rfm1l9g8UAY

Ik herinner me dat Witteman zo’n twintig jaar geleden ook op die manier interviews afnam.

op 16 06 2016 at 18:13 schreef naturist:

Ik heb mezelf wel eens eerlijk de vraag gesteld of er toch niet een (beetje) racist in me schuilt. Of ik niet negatieve vooroordelen heb m.b.t. mensen uit andere culturen. Ik schaam me een beetje, maar het antwoord is ja. Vraag is dan: hoe komt dat, want ik wil het uiteraard (net als velen) niet zijn. Ik vind helemaal niet dat minderheden hun muil moeten houden. Of dat het bedreigend is als ze macht krijgen. Ik denk gewoon dat ik een hekel heb aan klagers, zeikers, verongelijkten en betweters. Aan Sylvana’s dus. Ongeacht de kleur.

op 16 06 2016 at 18:33 schreef Irina:

Een heldere analyse, wat valt het journaille toch doorzichtig door de mand. Op alle fronten bewijzen zij het gelijk van DENK, wat de staat van het hedendaagse polderjournaille betreft. Dank hiervoor, Peter!

op 16 06 2016 at 18:51 schreef Abdel:

Vandaag heeft NRC gepoogd met weerwoord te komen. Wat mij frappeert is het feit dat ze DENK een beweging noemen en geen (politieke) partij. Strikt genomen juist maar dit doen ze niet bij die andere beweging, de pvv. Nee we zijn niet vooringenomen.

op 16 06 2016 at 20:03 schreef Sasha Berkman:

Waarom is DENK doodeng, vraag ik me af. Vrijheid van meningsuiting is niet voor laffe mensen. lol

op 16 06 2016 at 20:52 schreef Sasha Berkman:

Abdel, thanx for the headsup!

op 16 06 2016 at 21:00 schreef Sasha Berkman:

ps.
Ja naturist dat heb je nu al meerdere keren gezegt.Denk je dat er hier personen zijn die niet kunnen lezen ofzo? Dan heeft het ook geen zin het 3 keer te schrijven.

op 17 06 2016 at 08:11 schreef Gaz Typari:

naturist, je komt net uit de kast als (een beetje?) racist, maar wijt dat aan klagers, zeikers, verongelijkten en betweters? Sorry hoor, maar als er ergens een volk op de wereld bestaat uit klagers, zeikers, verongelijkten en betweters dan zijn het de Hollanders wel. Wat zullen we nou beleven?

Het feit dat nu ook de minderheden in jouw ogen gaan klagen, zeiken, etc. betekent op zijn minst dat de assimilatie de goede kant op gaat. Maar dat is niet zo, de Sylvana’s zijn het gewoon zat om tweederangsburgers te zijn. Dat jij dat niet kunt verdragen is jouw probleem.

op 17 06 2016 at 11:19 schreef Murat:

Zo is het Gaz

op 21 06 2016 at 19:32 schreef diederick:

Denk ging “een plek in de Nederlandse politiek veroveren”. Het is dan een goed recht natuurlijk van een zittende elite die plek te verdedigen, nietwaar? Nederland is al eeuwen een bijzonder sterk volk. Overal ter wereld waar geld verdiend wordt vinden we Nederlanders. Bijzonder naief dat DENK, zo lijkt het, totaal onvoorbereid de strijd zijn aangegaan. En vervolgens de slachtofferrol inkruipen is al helemaal een teken van zwakte. Leuk geprobeerd maar hopeloos gefaald. Man the fuck op en probeer het gewoon weer. En weer. En weer. Totdat je wint.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS