Home » Archief » De Dolle Makbouli Beweging (DMB)


[12.05.2012]

De Dolle Makbouli Beweging (DMB)

Makbouli


Illustratie: Carlo Cignani

Onlangs wees iemand mij op de site van Prof. dr. Juliaan van Acker die daar zonder enige duiding de laatste cijfers over criminaliteit en etnische afkomst uit de jaarrapportage integratie van het Sociaal Cultureel Planbureau plaatste. Natuurlijk lazen we daar dat allochtonen slecht scoren als het gaat om criminaliteit.

Zonder dat te willen nuanceren, vermoed ik toch dat duiding daarbij op zijn plek is. De belangrijkste en meest schokkende conclusie werd echter door iedereen gemist.

Het blijkt namelijk dat mannen in het algemeen verantwoordelijk zijn voor nagenoeg alle criminaliteit in Nederland!

Deze conclusie is shockerend en schreeuwt om acute maatregelen. Toen ik op Twitter opriep om mannen het land uit te zetten, doken massa’s mannen in de slachtofferrol die wij allen van hen kennen. U kent het wel: “Ik kan er toch ook niks aan doen dat ik als man ben geboren”. “Ik ben wel lief hoor. Ik kan er toch ook niets aan doen dat mijn soortgenoten zich misdragen. Mag ik nu blijven?”

Makbouli is streng en onvermurwbaar en heeft geen boodschap aan dit soort Twitter-terroristen die niet het fatsoen hebben in het openbaar hun soortgenoten hard te veroordelen.

Teneinde de tsunami van criminele mannen tegen te gaan en zodoende het criminele tij te keren, is het burgerinitiatief Dolle Makbouli Beweging (DMB) spontaan op Twitter ontstaan. Een briljante spin-doctor meldde zich enthousiast onder het mom: Het vrouwvolk heeft je nodig!

Een greep uit de partijpunten van de Dolle Makbouli Beweging:

· Vooruitlopend op ons streven mannen te denaturaliseren en onmiddellijk het land uit te zetten, pleit DMB in ieder geval voor een burka-gebod voor alle mannen!

· Kut-Marco’tjes worden met voorrang gedenaturaliseerd en dienen het land met de grootste spoed te verlaten.

· DMB is tegen de 24-uur-lam-ideologie van de man.

· DMB is tegen de dubbele moraliteit van de man. Het is één moraal of géén moraal.

· DMB is tegen het ritueel brouwen van bier. Het gerst moet eerst verdoofd worden voordat het wordt geplukt.

· De masculinisering van Nederland moet een halt toe worden geroepen!

· Vrouwen die een snor willen laten staan, moeten een duidelijke keuze maken. Je bent voor ons en blijft, óf je bent tegen ons en vertrekt onmiddellijk.

Tot slot zal DMB op 1 november 2012 een film uitbrengen die het mannelijke deel van de natie zal shockeren. De titel is Flip’na – The exodus of the Men laat zien wat mannen aanrichten in deze samenleving en hoe weinig de masculine cultuur bijdraagt aan de veiligheid van de samenleving.

De Dolle Makbouli Beweging is van mening dat door het invoeren van bovenstaande punten Heleen en Ingrid hun land weer terugkrijgen!

Als Makbouli later groot is, wil ze Minister van Veiligheid worden óf baas van de Dierenpolitie. Tot die tijd adviseert ze de bestuurders op het gebied van openbare orde en veiligheid en schrijft ze (soms) over klein en groot leed. Daarbij put ze uit haar ervaringen als politieagent in Amsterdam. Meer op haar weblog.

Makbouli, 12.05.2012 @ 08:27

[Home]
 

19 Reacties

op 12 05 2012 at 09:04 schreef vetkleppert:

Pas op, hoor.
Voordat je het weet radicaliseren we.
Altijd worden we gediscrimineerd, alleen maar omdat we een piemol hebben.
Bovendien: je moest eens weten wat vrouwen allemaal uitvreten!
Kortom: hou je mond. Wij eisen respect!

op 12 05 2012 at 09:21 schreef Jon:

Leuk stuk! Hardop gelachen!

op 12 05 2012 at 09:43 schreef Jon:

Het is de schuld van de feminisering van de maatschappij. Je mag geen man meer zijn.
Mannen dragen zinvol bij een de maatschappij, al was het maar zorgen dat er nieuwe vrouwen komen. Uitzetten is slappe repressie. Zwaktebod. Vrouwen moeten naar zichzelf willen kijken en leren erkennen dat ze ook mannelijke kanten hebben en niet zonder mannen kunnen.
Geef juist ruimte aan de mannelijkheid en de criminaliteit door mannen daalt. Vrouwen moeten ook van mannen leren minder stiekem te zijn. We moeten ook op zoek durven gaan naar feiten en cijfers over de verborgen criminaliteit van de vrouw.

op 12 05 2012 at 10:22 schreef marcodB:

Enkele quptes uit blog van van Acker.
“Het gevaar bestaat dat mensen etniciteit en cultuur zelf als een verklarende factor gaan zien, terwijl etniciteit alleen maar een sociale categorie is die op zijn best verwijst naar andere achterliggende oorzaken” en
“Culturen en de godsdiensten van al deze groepen enorm uiteen lopen. De verklarende factor kan daar dus niet zitten.”
“Men stelt bij Marokkaanse jongens zelfs vast dat de criminele groep beter geïntegreerd is dan de niet-criminele. Marokkanen die zich sterk op Nederland richten vinden het vaak meer frustrerend dat zij vanuit hun achtergestelde positie hun verlangens niet kunnen realiseren dan Marokkanen die zich niet op Nederland richten, zo menen de auteurs.”

op 12 05 2012 at 12:06 schreef Makbouli:

Marco hierboven weet etniciteit weer bij de discussie te betrekken om hem dood te slaan. Zodoende wordt etniciteit de nieuwe Godwin.

Het kan ook zijn dat criminelen allemaal aardappelen eten, sneakers dragen of alleen op zondag hun vrouw beminnen. Feit is echter dat het om allemaal mannen gaat. Treinkaartje grensstreek en wegwezen dus!

Speciaal voor Marco hierboven wordt partijpunt 2 speerpunt.

op 12 05 2012 at 12:09 schreef Peter:

Marco is goed volk, Makbouli. En de citaten die hij hierboven plaatste, laten juist zien dat Van Acker wel duidt en er voor waarschuwt om niet in de valkuil van etniciteit te stappen.

op 12 05 2012 at 15:24 schreef marcodB:

@Peter Dank. Of ik goed volk ben weet ik niet, maar je samenvatting van de reden voor het geven van de quotes is spot-on.

@Makbouli Ik wil geen discussie doodslaan of Godwins introduceren.

op 12 05 2012 at 15:56 schreef Flies4no1:

Typisch: de mannetjes houden elkaar weer de hand boven het hoofd.

op 12 05 2012 at 18:24 schreef MNb:

Makbouli, je krijgt een virtuele zoen van me. Mag ik erelid worden? Uiteraard om als man als eerste een burka aangemeten te krijgen, gedenaturaliseerd en het land uitgeknikkerd te worden.

Het schijnt trouwens ook dat de gevangenissen vol zitten met gelovigen, terwijl atheïsten juist zwaar ondervertegenwoordigd zijn. Zullen we alle gelovigen er ook uit gooien? Mogen alleen atheïstische vrouwen achterblijven. Misschien wordt het dan nog wat met Nl.

op 12 05 2012 at 18:30 schreef Makbouli:

Mensen, mensen, niet zo serieus! Het stuk had ik inhoudelijk kunnen behandelen, maar heb juist voor deze opzet gekozen om de absurditeit van de etnische redenering te duiden. Ook in de reacties dus.

op 12 05 2012 at 18:31 schreef Makbouli:

Zit ik nu echt mijn eigen stuk en reactie te verdedigen? Ja dus… Iets met doodzonde. Shoot me!

op 13 05 2012 at 00:41 schreef Sasha Berkman:

Hey! Ik ben ook een mannetje!

op 13 05 2012 at 13:52 schreef Molovich:

Walgelijk tendentieus stuk dat op slinkse wijze de ware aard van de problematiek tracht te verhullen. Zoals bekend doen mannen alles (maar dan ook alles) om indruk te maken op de vrouwtjes. Criminaliteit is niets anders dan een poging om via illegale middelen aan status te winnen. Hetzij door zich te verrijken (stelen), hetzij door anderen in meer of mindere mate uit te schakelen (geweld). Dit alles in de hoop op te vallen bij en indruk te maken op eerder genoemde vrouwtjes. Ik zeg u, schop de vrouwtjes het land uit en de rust zal terugkeren in de Nederlandse samenleving. Mannen onder elkaar is ook veel gezelliger dan vrouwtjes onder elkaar. Ik zeg: weg met de vrouwtjes, het zijn allemaal kutwijven.

op 13 05 2012 at 15:52 schreef De Dolle Makboulibeweging | Sargasso:

[…] Mannen zijn verantwoordelijk voor alle criminaliteit in Nederland. De Dolle Makboulibeweging komt in… 0 if (typeof(et_ord)=='undefined') et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000); if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1; document.write(''); […]

op 13 05 2012 at 21:47 schreef Makbouli:

[img]http://www3.fodey.com/download-image/download.asp?as=newspaper&tp=2210&file=3eeca3ad1ac14297a2172a5f13d0b150.0.jpg[/img]

Dat vind ik dus raar Molovich…

op 13 05 2012 at 23:35 schreef Molovich:

U vindt maar raar wat u raar vindt, mijns inziens toont dit voorval feilloos aan waar het probleem ligt. Bij de vrouwtjes. Die in lingerie een beetje bevallig gaan lopen doen met als doel twee groepen die, mochten er geen vrouwtjes aanwezig zijn geweest, uitstekend door een en dezelfde deur zouden kunnen om in de daarachter liggende ruimte een paar biertjes te drinken: de demonstranten en de politiemannen. Het hardhandige optreden van de politie was een weinig subtiele poging om bij de schaars geklede vrouwtjes in een positief daglicht te geraken.

Het erge is: het lukte ze nog ook. Terwijl ik, samen met tientallen mededemonstranten die niet op tijd weg konden komen, slechts gekleed in onze onderbroek, geknield op de grond onder schot werd gehouden, zag ik in mijn ooghoeken enige Dolle Makbouli’s samen met enige politiemannen giechelend verdwijnen in een politiebusje, dat niet veel later op dusdanige wijze heen en weer en op en neer ging dat het na een kleine vier minuten door de assen zakte.

Ik walg van jullie.

op 14 05 2012 at 21:09 schreef Sasha Berkman:

Dit soort trollen vind ik nou leuk :)

op 15 05 2012 at 09:16 schreef Makbouli:

Doe ff normaal man! Je stelt je op als de bedrijfspoedel van de kut-Marcootjes. Je objectieve waarneming wordt er zelfs door vertroebeld. Het ging hier namelijk helegaar niet om politiemannen, maar politievrouwen. De reden dat de bus door zijn assen zakte, lag volkomen in het feit dat wij door het zicht op jouw masculine onderbroek in een lachstuip schoten.

Je bent knettergek, Molovich!

op 15 05 2012 at 11:34 schreef Molovich:

Verf me paars en noem me de Paus van China, maar als dat politievrouwen waren, dan ben ik de Paus van China.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS