Home » Archief » We zijn dit land geworden


[25.08.2022]

We zijn dit land geworden

Peter Breedveld

Er is een drie maanden oude baby overleden in een sporthal bij het vluchtelingenaanmeldcentrum in Ter Apel. Waarom sterft een baby in een sporthal volgepakt met radeloze mensen, in de moordende hitte, in Nederland? De leefomstandigheden in Ter Apel, lees ik in NRC, zijn vergelijkbaar met die in het Griekse vluchtelingenkamp Moria. Extreem onhygiënische toestanden, er heerst schurft, mensen hebben onverzorgde wonden en botbreuken en ze hebben geen insuline. Er komt een team van Artsen Zonder Grenzen naar het stinkend rijke Nederland, om vluchtelingen de medische zorg te geven die Nederland de vluchtelingen onthoudt. Nederland is onder Mark Rutte officieel een derdewereldland geworden.

‘Hoe heeft dit zo uit de hand kunnen lopen?’, vraagt Wierd Duk, die zijn lezers vanuit De Telegraaf jarenlang heeft opgestookt tegen vluchtelingen, met zijn apocalyptische angstbeelden van gewapende clashes en omvolking, terreur en verkrachting als gevolg van de vluchtelingentoestroom en de islamisering. Op Twitter wordt er gejuicht om de dode baby, door mensen die wel pap lusten van het racistische alarmisme van Wierd Duk, De Telegraaf en GeenStijl. Eén van hen zegt blij te zijn omdat het geen Oekraïense baby is, maar een islamitische zandaap.

Vluchtelingenplaag

Ik heb het allemaal al zo vaak opgeschreven, hoe het zo uit de hand kan lopen. Alleen ging dat toen over Moria. “De afgelopen jaren zijn we er door politici en onze kwaliteitsmedia van overtuigd dat die vluchtelingen profiteurs zijn, die alleen maar naar hier komen voor een borstvergroting, dat ze terroristen zijn, en aanranders en verkrachters. Als ze verdrinken, lachen we ze uit en noemen we ze ‘dobbernegers‘. Of we noemen ze een ‘plaag’.”

Hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen? Neem je verantwoordelijkheid en ga je schamen. Duk en zoveel andere journalisten hebben het giftige klimaat gecreëerd waarin mensen juichen als er een baby sterft. Een klimaat waarin het kennelijk acceptabel is dat mensen op Nederlandse bodem verkommeren en creperen omdat de wil er niet is ze te helpen. Omdat ze als minder dan mensen worden gezien. Omdat we ze behandelen zoals we onze varkens behandelen, en daarover is meer publieke verontwaardiging. Omdat zij in onze ogen het échte dorre hout zijn.

Hoe heb je dit niet kunnen zien aankomen? Deze wantoestanden heersen al maanden. Het mag een wonder heten dat er maar één baby is gestorven. De Telegraaf is alleen maar geïnteresseerd als gestresste vluchtelingen elkaar te lijf gaan, want dan kunnen we weer zelfgenoegzaam constateren dat die lui gewelddadige apen zijn, die niet in onze superieure beschaving thuishoren.

Gezonde Hollandse dorpsjongens

En het is niet zo dat we ze niet kunnen helpen. We kunnen ze makkelijk helpen. Er is geld, want dat is er immers ook om Tata Steel en andere grootvervuilers te helpen hun energiekosten te betalen. En er staan compleet ingerichte woningen voor vluchtelingen leeg in Delft en andere plaatsen in Nederland. Oekraïeners hoeven niet buiten te slapen, die mogen zelfs in het paleis van onze koning.

Maar Nederland wil niet. Nederland is er content mee dat het te boek staat als een racistisch land waar de politie niet optreedt tegen nazi’s, maar wel vluchtelingen hun tentjes afneemt, en waar mensen bezwijken aan middeleeuwse ziektes en waar baby’s creperen, terwijl gezonde Hollandse dorpsjongens getraumatiseerde Syriërs belagen met heftrucks en vuurwerk.

Gefeliciteerd, landgenoten. We zijn dit land geworden. Een schim van een land, met niet eens meer de schijn van beschaving. Een staatsrechtelijke Caliban.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 25.08.2022 @ 08:07

[Home]
 

1 Reactie

op 25 08 2022 at 08:07 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS