Home » Archief » El Forkani weet van de plannen voor een aanslag, en hij licht de politie niet in?!


[03.04.2016]

El Forkani weet van de plannen voor een aanslag, en hij licht de politie niet in?!

Peter Breedveld

aad4
Illustratie: Aadorah

Jongerenimam Yassin el Forkani is tot in detail op de hoogte van de plannen voor een aanslag in Nederland, blijkt uit een interview met Het Parool. De aanslag wordt beraamd door geradicaliseerde jongeren in Amsterdam, zal binnen een jaar, maximaal anderhalf jaar plaatsvinden en alle moslims weten ervan, maar ze houden hun mond stijf dicht, weet El Forkani.

Dat is heavy shit uit de mond van iemand met, schrijft Het Parool, ‘gematigde opvattingen’. Waarom El Forkani niet meteen in contact is getreden met de politie en de veiligheidsdiensten is me een raadsel. Het lijkt me dat die wel graag willen weten door wie en waar precies die ‘doffe klap van een aanslag’ wordt voorbereid, met stilzwijgende istemming van de moslimburen. Voor terrorismedeskundige Jelle van Buuren van de Universiteit Leiden is het ook allemaal nieuw. Yahia Bouyafa van de Raad van de Marokkaanse Moskeeën Nederland ontkent alles maar hé, die zit natuurlijk in het complot.

Theedrinken

Forkani’s bommetje is uiteraard kaassie voor de Bezorgde Burger en het journaille, die er weer als geile honden op duiken (maar Lodewijk Asscher bleef opvallend stil). “De islam hoort niet in Nederland!”. Volgens Rick Nieman, één van de boegbeelden van het vermolmde schip van de Nederlandse journalistiek, is het georakel van Forkani ‘verplicht leesvoer voor iedereen die denkt dat je terrorisme op kunt lossen met theedrinken‘.

Dat theedrinken is volgens mij verzonnen door Theo Van Gogh, die er de toenmalige Amsterdamse burgemeester Job Cohen mee op de hak nam, omdat die naar zijn smaak veel te lief was voor intolerante moslims. Cohen was toen omgeven met hetzelfde aura van onaantastbare heiligheid dat Asscher nu omfloerst, dus Van Gogh maakte er indertijd weinig vrienden mee. Nu wordt ’theedrinken’ door iedereen en z’n grootje gebruikt om Gutmenschen te diskwalificeren die het niet zo’n goed idee vinden om moslima’s een abortus te schoppen.

Ongemakkelijke waarheid

Terwijl, sorry voor de ongemakkelijke waarheid, theedrinken wel degelijk helpt. Als daarmee wordt bedoeld dat je moslims als mensen behandelt. Laatst zag ik weer, ik geloof in een geretweette GeenStijl-tweet, een Rotterdamse wijk vergeleken worden met de Brusselse wijk Molenbeek, maar wie weleens in een Franse banlieue of een Belgische voorstad is geweest, weet dat de slechtse Nederlandse wijk nog een oase van pittoreske gezelligheid is, vergeleken met de getto’s waar Frankrijk en België hun moslims in wegstoppen. En ik heb veel kritiek op onze wijkagenten, maar ik geloof wel dat ons mede dankzij hen en hun grosso modo menselijke benadering tot nog toe Franse toestanden bespaard zijn gebleven. Het ging vorig jaar mis in de Schilderswijk en laat nou juist daar de politie een uiterst slechte reputatie genieten bij de bewoners.

Ik ben inmiddels schijtziek van al die witte middelbare mannen en vrouwen die nog liever op een moslim spugen dan dat ze iets van ‘m aannemen, maar die wel hun hele computerscherm ondercummen zodra die moslim andere moslims begint af te zeiken. Dan is het opeens allemaal waar wat die zegt en hoeft er ook geen reet meer gecheckt te worden. Dan kunnen ze weer ongeremd los over hard aanpakken, strafkampen, zero tolerance en HET IS DE ISLAM!

Islamitische duivel

El Forkani was in hun ogen vijf jaar geleden nog de verpersoonlijking van het nakende kalifaat. Moslimjager Carel Brendel had hem namelijk gespot op een congres waar ook iemand aanwezig was die lid was van een organisatie die gelieerd was aan de Egyptische geestelijke Yusuf al Qaradawi. Dit was volgens Brendel keihard bewijs dat El Forkani lid was van de Moslimbroederschap en dús de democratie in Nederland wilde afschaffen.

Dit werd, zoals gebruikelijk, braaf overgetikt door Brendels kopiist Servaas van der Laan van weekblad Elsevier en daarmee was El Forkani’s reputatie als islamitische duivel een feit.

Maar ik moet hebben zitten slapen want een tijdje geleden bleek El Forkani zich opeens te hebben ontpopt als ijzervreter die moslims preventief wilde laten opsluiten, vrijheden wilde afschaffen en weet ik het allemaal. Pikant is dat PvdA-prominent Ahmed Marcouch een zelfde soort ontwikkeling heeft doorgemaakt. Eerst door de Snip & Snap van de domrechtse journalistiek, Brendel en zijn schildknaapje Servaas (prima naam voor een schildknaapje) verdachtgemaakt als wegbereider van de Moslimbroederschap, toen plotseling favoriet van dezelfde islamofobe kliek omdat hij zo lekker op moslims kan schelden.

Driftig rondpompen

Opvallend aan al die bezorgde islamofoben die zich aan El Forkani’s woorden laven als was het manna uit de hemel, is dat ze wel driftig rondpompen dat El Forkani zegt dat er binnenkort een aanslag komt, maar dat niemand hem naar verdere details vraagt. Wie dan, waar dan, hoe dan? Want dat wil ik wel weten, natuurlijk. Ik moet immers bijna dagelijks door de Schipholtunnel.

Mijn voorstel aan de veiligheidsdiensten is dus om El Forkani van zijn bed te lichten en hem te laten praten. Beetje water-boarden, beetje slaapdeprivatie. Om levens te redden moet je niet kniesoren over mensenrechten en internationale wetten, tenslotte. Make that bitch sing.

Moeder aangeven

Ik zou wél een slag om de arm houden. Ik heb gisteren ook het NRC-artikel gelezen dat terroristen niet zo slim zijn als we allemaal denken, maar ik vraag me af welke jihadi zo stom is om zijn plannen te ontvouwen aan El Forkani – die zijn eigen moeder nog zou aangeven voor een stukje in de krant – alleen maar omdat er een bordje ‘jongerenimam’ in zijn tuin staat.

Wat voor jongeren zijn dat trouwens, die El Forkani als hun imam beschouwen? Ik zou ze best een keer willen ontmoeten. Welke moslim laat zich nou adviseren door iemand die elke dag moslims verdachtmaakt?

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.04.2016 @ 12:52

[Home]
 

35 Reacties

op 03 04 2016 at 13:06 schreef Rob van Kan:

Cohen is in gesprek gegaan met imam Khalil El-Moumni die niet zulke aardige dingen had gezegd *kuch* over homoseksualiteit. Dat was in 2003. Daar komt het kopje thee vandaan (en het had met terrorisme niets te maken).

op 03 04 2016 at 13:52 schreef Murat:

Soms vraag ik me af wanneer we weer eens een stap verder komen.
5 jaar geleden lazen we al stukken van eenzelfde strekking. Het is alsof de tijd in Nederland al 15 jaar stilstaat.

Maar Peter is er gelukkig nog steeds om al die rotzooi aan te kaarten. Dat stemt me nog steeds hoopvol.

op 03 04 2016 at 14:30 schreef domoor:

ik kan me dat gesprek niet herinneren. waarom sprak een Amsterdamse burgemeester met de imam van de Rotterdamse moskee majid el-nasr.
kun je mij even aangegeven waar je dat hebt gelezen.

het onderliggende probleem is dat el-fourkani naar buiten treedt terwijl de discussie binnen de “islamitische” gemeenschap gevoerd dient te worden. want als je je eenmaal buiten de gemeenschap begeeft met kritiek zal je ten alle tijden als nestbevuiler gezien worden en verzwak je de positie. het is niet zo dat “moslims” een geheimhoudingsplicht hebben afgesproken, maar puur uit lijfsbehoud graag discreet blijven naar buiten toe. omdat (zelf)kritiek altijd zal misbruikt worden door de racisten in dezen.
ik hoorde eens een interview tussen Peter en van Jole over een Marokkaanse dame met een wijnbar die tegen gewerkt zou worden door de Marokkaanse gemeenschap. en van Jole nam het heel erg voor haar op en dat ze failliet gegaan was door aanhoudende pesterijen en kritiek. Peter ging er in mee. maar dat dametje profileerde zich ten koste van de Marokkaanse gemeenschap uit opportunistische motieven. er zijn genoeg Marokkanen die een horecazaak uitbaten zonder enig repliek vanuit de “groep”. ze verkocht g

op 03 04 2016 at 14:58 schreef sum:

Inderdaad oppakken en waterboarden. Blijkbaar weet deze imam voor jongeren veel dingen die als bij een moslim-omerta geheim wordt gehouden. Ik als moslim mis dan ook het eea. Moet weer hangen in de straathoeken.

op 03 04 2016 at 17:07 schreef anonymous:

Net zoals al die anderen, zoals bijvoorbeeld in Molenbeek, weet El Forkani precies wat er speelt. Dat ook logisch want hij is een onderdeel van de machinerie. Die nu probeert paniek te zaaien. En om als het straks echt gebeurt te zeggen dat hij gewaarschuwd heeft. Dat de ‘gematigde moslim’ van goede wil is…

Islam is van de Duivel Peter. Hopelijk kom jij daar nooit achter. Dat zal een opluchting voor je zijn. Maar denk dan eens aan je kinderen. Of integreren zij wel, denk je, in het nieuwe Islamisme. Dat wat jij hebt mee helpen vormen. nou ja, dan is er ook niets aan de hand. Slaap lekker verder.

op 03 04 2016 at 17:09 schreef Peter:

Hahaha!

op 03 04 2016 at 19:30 schreef Dennis:

Vermakelijk. Ik geloof er niet zoveel van. Het Amsterdamse korps is zo ongeveer het enige korps waar het geld tegen de plinten klotst en die dus de middelen hebben om dergelijke wijken in de gaten te houden. Als El Forkani gelijk heeft dan hebben er dusdanig veel mensen episch gefaald dat er heel wat vacatures in het hogere management vrijkomen.

op 03 04 2016 at 22:52 schreef domoor:

Dennis

je bedoeld wijken afbakenen en die wijken hermetisch bewaken. zowel fysiek als technisch.

maar wel alleen in de wijken waarin de fourkaniboys wonen.

waar heb ik dat eerder gezien. ze kunnen ook gewoon een oorlog minder voeren en wat je daarmee bespaart investeren in perspectiefwijken.

2 vliegen in één klap

op 04 04 2016 at 08:40 schreef arjan:

Ha! Ik las het interview vanochtend en dacht meteen hetzelfde! Die El Forkani zegt altijd precies wat de media van hem wil horen. Klinkt allemaal best plausibel, maar het is natuurlijk gebakken lucht. Als hij écht iets zou weten, zou hij dat niet aan een journalist vertellen, maar aan de politie.

op 04 04 2016 at 13:25 schreef Floris Schreve:

Ik vind dat El Forkani in alle talkshows moet worden uitgenodigd om een paar keer zijn verhaal te vertellen, in verschillende programma’s op meerdere netten. Dan dringt het gewoon een keertje door. En wie ik daar dan ook perse bij wil hebben is die tot verlichting gekomen ex-jihadi Dennis Abdelkarim Honing. Die zit vaak bij Pauw en schrijft nu zelfs voor GeenStijl! Maar dat is zo’n intelligente jongen, dat mag best nog wel een beetje meer.

op 04 04 2016 at 14:59 schreef domoor:

Floris

zo zie je ze graag hé… lieden die hun islamistische nest bevuilen zodat je lekker kan vingerwijzen.

nieuwe AHA’s zijn altijd welkom om de racistische kaders strakker te omlijnen en bevestiging van “DE vertegenwoordiger” van de islam te krijgen. je zoekt gewoon een argument om je racistische denkbeelden te vergoelijken.

als jij honing verlicht noemt kan je 90 % van de moslims verlicht noemen.

op 04 04 2016 at 15:59 schreef Bertje Knor:

Domoor

Pleurt op joh met je “Islamistische nest”.
Ook je reactie op 3 April doet me sterk denken aan een gereformeerde ouderling die predikt dat het kindermisbruik binnen zijn gemeente het best binnen de gemeenschap zelf kan worden besproken.
Als er misstanden zijn binnen een gemeenschap kan en moet deze overal bespreekbaar zijn zonder consequenties e.d.

op 04 04 2016 at 16:04 schreef Sasha Berkman:

De politie schijnt ondertussen bij Forkani langs geweest te zijn.

op 04 04 2016 at 16:41 schreef domoor:

bertje knor

welke gemeenschap en hoe breed gedragen zijn die oorlogshandelingen eigenlijk onder de zogenaamde “moslim gemeenschap”. ik noem het oorlogshandelingen en geen terreurdaden van een vreemdelingenlegioen.

zolang het westen bezig is imperialistische oorlogen te voeren kan je dit soort reacties verwachten van labiele despoten.

ik zou me eerder druk maken om de balk in je eigen ogen en afstand nemen je fascistoïde arische rassenleer. een groot deel van jouw witte domrechtse gemeenschap is wederom aan het radicaliseren.

op 04 04 2016 at 18:05 schreef Floris Schreve:

Domoor (of hoe je ook echt heten mag ;) ), ik geloof dat je mijn punt niet helemaal snapt. Ik ben zeer voor dissidenten, voor individuen die zich niets aantrekken van welke groep dan ook. Maar om zogenaamd de dissident uit te hangen, terwijl je eigenlijk een meeloper bent die een puntje wil scoren bij een veel grotere groep (zeg maar het ‘islamkritische front’), vind ik geen goed voorbeeld van moedig dissidentendom.

op 04 04 2016 at 18:51 schreef Bertje Knor:

domoor

wtf man, waarop baseer je dat ik bij dom-rechts hoor.
Toch niet omdat ik kritiek uit op je stelling.
O ja toch wel, kijk eens aan je uit wat kritiek en wordt door domoor, die zijn naam alle eer aandoet vzmh in de hoek van de fascisten geplaatst.
Het is me wel duidelijk uit welk soort hout je bent gesneden.

Tjemig de Pemig zeg.

op 04 04 2016 at 19:18 schreef sjonnie:

Fijn blijven zuigen, dombo.

op 04 04 2016 at 19:42 schreef John de Beer:

@ Floris
@ Bertje Knor

Sommige personen hier zijn zodanig gepolariseerd dat ze geen nuances meer (willen) zien waardoor iedere discussie vrijwel onmogelijk wordt. Ieder gelijk heeft een achterkant en het is juist het onvolprezen FN dat ons dit al vele jaren voorhoudt, maar wie reageert met een stelling die sommigen hier niet bevalt of gewoon niet begrijpen, wordt simpelweg uitgescholden. Wie iets feitelijks meldt over de Duitse volksaard inzake vluchtelingen is een nazi en wie uitlegt dat de rechtse Likudpartij niet anti-moslim kán zijn i.v.m. diens springlevende electoraat van Israëlische Arabieren, is een zionazi (geheel los van het grote onfatsoen dat uit een dergelijke benaming spreekt). Zeker, ik heb een brede rug en mij kan het niet echt raken, maar het is de grote domheid die mij hierbij tegen de borst stuit en die mij de interesse ontneemt mij te mengen in het vaak interessante en belangwekkende debat dat door Peter wordt geëntameerd.
In dit geval: de Nederlandse geestelijke El Forkani waarschuwt voor aanslagen door Nederlandse godsdienstwaanzinnigen waarvan weer andere Nederlanders slachtoffer dreigen te worden. Criminaliteit en terreur discrimineren n.l. niet.

op 04 04 2016 at 19:44 schreef Sasha Berkman:

“Als er misstanden zijn binnen een gemeenschap kan en moet deze overal bespreekbaar zijn zonder consequenties e.d.”

Hmm, het lijkt me dat de moslim “gemeenschap” problemen heeft inderdaad, net als de joodse- (Israel) en christelijke (westers oorlogsmisdadig imperialisme).
Het probleem is dat deze problemen de problemen van de hele wereld zijn. Oorzaak, gevolg vragen etc doemen op.

Het lijkt me dat de “witte mens” eerst maar eens zijn eigen problemen op moet lossen. Volgens mij vallen er dan zelfs heel veel problemen gewoon weg.

op 04 04 2016 at 20:30 schreef sjonnie:

Lees mein kampf, berkmann.
Dezelfde troep die jij nu (al) weer uitkraamt.

op 04 04 2016 at 21:10 schreef Bertje Knor:

John

wat me aan kotst is niet de toon, ik hou wel van een stevig gesprek.
Maar domme aannames zoals die door domoor ten berde worden gebracht.
bv. “afstand nemen je fascistoïde arische rassenleer. een groot deel van jouw witte domrechtse gemeenschap is wederom aan het radicaliseren.”
Nergens verdedig ik een rassenleer or whatever.
Dit plaatst mensen zoals domoor voor mij in precies dezelfde hoek als het zogenaamde “Wilders” kamp. Niet de moeite waard om een gesprek mee te voeren.

Sasha

he wat ben je mild vandaag, goed geslapen.
Maar geheel met je eens.
(komt niet meer voor hoor)

op 04 04 2016 at 21:55 schreef Sasha Berkman:

Sjonnie, wat staat er dan in mein kampf?

Weet je wat, laat ook maar.

op 04 04 2016 at 22:22 schreef domoor:

floris

ik snap precies wat jij bedoelt. jij wilt een vooraanstaand individu afstand zien nemen voor iets waar zowat de gehele “moslimgemeenschap” part nog deel aan hebben. puur en alleen om de domrechtse gedachtegoed te vergoelijken en toewerken naar een wishful prophecy.

neen floris met dat gedachtengoed zou je 70 jaar geleden fout zijn geweest. geen kritisch woord over de witte “arische” radicalisering. geen kritisch woord over het westerse imperialisme. geen kritisch woord over westerse leiders die misdaden tegen te menselijkheid onbestraft mogen plegen. geen kritisch woord over hoe de Semitische meerderheid in Palestina in een apartheidsstaat leven dankzij europees joodse kolonisten.

gewoon huichelarij en hypocrisie van de hoogste soort

op 05 04 2016 at 00:36 schreef Murat:

Bertje dat was niet zo tactisch van domoor om dat tegen je te zeggen. Maar voordat iedereen hier en masse hem gaat aanvallen, wil ik toch zeggen dat hij hele zinnige dingen zegt.
Ik ben het grotendeels met hem eens dat die forkani gewoon weer een lekkere nestbevuiler is voor domrechts.

op 05 04 2016 at 05:57 schreef Peter:

Je bent aan het trollen, domoor. En je bént hier al on borrowed time.

op 05 04 2016 at 06:27 schreef domoor:

Peter

waarom schilder je mij continue af als trol.
ik probeer hier gewoon mijn standpunten te uiten. ik blijf on-topic.
kun je mij verhelderen waar ik nou door de bocht vlieg. als je mijn reacties niks vindt dan kan je dat gewoon kenbaar maken zonder verdachtmakingen. ik zal me hier dan verder niet vertonen.

nee murat ik bedrijf geen tactiek. lees hun reacties inhoudelijk.

ik reageer in aanleg op zijn reactie waarin hij stelt dat de problemen uit de islamitische gemeenschap wat die ook mogen zijn tentoon moeten spreiden zonder consequenties. yeah right … ik welke wereld leeft hij.. ze gaan er met bijlen en zagen in zoals de praktijk aantoont.

op 05 04 2016 at 06:35 schreef Peter:

Je maakt met iedereen ruzie, doet of je dom bent en andermans woorden niet begrijpt, interpreteert alles – naar ik vermoed bewust – anders dan het is bedoeld en je lijkt de hele dag weinig anders te doen dan op FN reageren.

Ik ga verder niet in discussie. Ik kijk het nog heel even aan. Als je je niet constructiever opstelt, gooi ik je eruit.

op 05 04 2016 at 06:56 schreef domoor:

ik gooi mezelf eruit. ik had iets teveel tijd over. veel succes met de goede zaak.

op 05 04 2016 at 11:36 schreef Gaz Typari:

Maar waar komen die aanslagen nou? Weten ze dat al? En wanneer? Moet ik mijn bunker sneller bouwer? Of eerder naar Canada vluchten?

op 05 04 2016 at 12:10 schreef Sasha Berkman:

op de website van at5 staat het een en ander, hij weet niets.

op 05 04 2016 at 14:41 schreef sum:

Forkani is een dwaas en een slet van geenstijl. Hij doet niet onder aan Ayaan de Opportunist.

op 05 04 2016 at 15:24 schreef Mario:

Ah, dankzij Yassin el Forkani weet ik eindelijk wat takkiejaa is. Vrije vertaling: ‘jochie in het bos, die (ook) wolf schreeuwt.’. Stempt Yassin el Forkani eigenlijk standaard op de VVD? Iemand?

op 05 04 2016 at 19:17 schreef sjonnie:

@John,

Mee eens, verdomd jammer dat de scherpe nuances van Peter vaak in de reactie panelen worden verneukt.

Maar je kunt het ook zien als zijn gelijk.

op 06 04 2016 at 14:10 schreef MNb:

Inderdaad, Sjonnie – maar wie zijn nou eigenlijk de verneukers? Eens kijken – domoor, de beer en jij. Door jullie kan ik nauwelijks lekker ruzie meer maken met Sasha en Bertje. Want jullie hebben niet eens ongelijk, zoals die twee maar al te vaak.

op 06 04 2016 at 15:59 schreef sjonnie:

Yep Marcel, ik heb ervaring met mensen die een onderwijsinstelling zien als zijn of haar “podium” en niet voor het overdragen van kennis.

Maak maar ruzie, jij verneukt ook graag.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS