Home » Archief » Gisteren heb ik afscheid genomen van een overleden vriend


[01.07.2014]

Gisteren heb ik afscheid genomen van een overleden vriend

Peter Breedveld

aarsema

Tja, het is natuurlijk nooit zo erg als ‘lipstick en parelketting‘, maar toch. Voor de duidelijkheid: ‘Ans Aarsema‘ is Twitter-brulaap Jan Bennink, voor wie Yoeri Albrecht zijn hand in het vuur steekt. Check Aarsema’s volgers, want ze zijn (bijna) allemaal weer present: Elma Drayer, Simone Laurey, Carel Brendel, Edgar van Oostrum, de usual suspects.

Dit tuig kent geen grenzen. Het doet alles om een mens kapot te maken, inclusief de mensen in je omgeving te grazen nemen. Dat met Jelmer Siljee liep een beetje verkeerd af, maar hé, daar hebben we een dode dierbare van Breedveld, die kan lekker niks terugdoen.

Afschuwelijke terreur

Leuk voor de familie van Alf, die niks te maken heeft met de smerige oorlog die er in de kranten, op blogs en op Twitter wordt gevoerd tegen mensen die weigeren mee te doen aan de koortsactige islamofobie die ons land in zijn wurgende greep heeft. Ik heb mijn excuses aangeboden voor deze afschuwelijke terreur, want het komt natuurlijk wel door mij, dat een rouwende familie dit volstrekt gewetenloze tuig op haar dak krijgt.

Iemand op Twitter sprak van sadisme. Dat is het precies: extreem sadisme. Het doet me vrezen voor de volgende daad van agressie. Ik zou nog eens kunnen oproepen om de ad hominems te laten voor wat ze zijn en op basis van argumenten met mij in discussie te gaan, maar dat helpt toch niet. En ik wil dat ook helemaal niet. Er zijn grenzen overschreden, met zulk laag schorem ga je niet in discussie. Die bestrijd je.

Ongeremd schelden

Dit allemaal overigens met dank weer aan de passieve omstanders, de “Peter is zelf ook niet mals”-zeggers, de “Mag ik hier uit?”-roepers, de “Je bent zelf net zo eng als Robert van den Engel”-toebijters. De ezels die dit afdoen als een ‘Twitter-fittie’. Dit gedrag wordt steeds weer gelegitimeerd en is nu normaal geworden. En ik kan niks terugdoen, ik mag niet écht iets terugzeggen, want dan kom ik in de krant en op televisie.

Een paar dagen geleden begon Femke Halsema opeens over anonieme twitteraars, dat die hun anonimiteit vooral gebruiken om ongeremd te schelden. Dat geldt zeker voor Ans Aarsema/Jan Bennink, die evenwel te dom is om zijn virtuele mombakkes een beetje fatsoenlijk vast te knopen, maar de meeste trollen oefenen hun terreur gewoon onder eigen naam en toenaam uit. En ze steunen, openlijk, Jan Bennink/Ans Aarsema.

Anonimiteit is uw morele plicht

Ik zeg u: als u een Gutmensch bent en u wilt uw mening en argumenten inbrengen tegen het huidige islamofobe, racistische, fascistoïde geweld, dan is het uw plicht om anoniem te twitteren, want de Schlechtmenschen maken u gegarandeerd kapot. Ze belagen uw werkgever, uw opdrachtgevers, uw klandizie, en anders uw kinderen, uw familie of de familie van een overleden dierbare. Het is een search en destroy-missie voor deze terroristen.

Voor mij is het al te laat, maar als ik alles over mocht doen, begon ik Frontaal Naakt onder een pseudoniem en zorgde ik ervoor dat er nooit iemand achterkwam wie ik was.

Nederland is geen vrij land. Tenminste, als je geen sadistische, racistische, islamofobe, homofobe, misogyne bigot bent. O! Nou ben ik ongeremd aan het schelden, zeg! Jeetje!

Vandaag word ik trouwens geïnterviewd door Quinsy Gario op het Keti Koti-festival. Ik heb begrepen dat ik iets moet vertellen over de gevolgen als je je in Nederland tegen racisme uitspreekt. Doe es raden waar ik het over ga hebben!

 

Aars Bennink

 

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 01.07.2014 @ 07:11

[Home]
 

24 Reacties

op 01 07 2014 at 08:37 schreef sjap:

Ik word hier zooo moe van. Peter, jij zal zelf wel helemaal uitgeput zijn. Ga eens wat leuks doen, ga eens genieten van het leven.

op 01 07 2014 at 08:42 schreef Kees:

Het kan dus altijd nóg schofteriger.Schandalig om over de rug van een rouwende familie jou te willen slopen. Sterkte.

op 01 07 2014 at 08:46 schreef Anoniem:

Sjap, waarom spreek jij Peter hier op aan?

Leg de verantwoording eens waar hij hoort, bij Bennink en co., of hou gewoon je bek.

op 01 07 2014 at 08:51 schreef Pyt van der Galiën:

En daar is Sjap, die ons lastig meent te moeten vallen met zijn gezondheidsproblemen. Waarom ga je niet iets anders doen, wanneer je je hier zo aan ergert?

op 01 07 2014 at 08:54 schreef Mart:

Vorige reactie was dus van mij. Sjap is een mooi voorbeeld van alles wat er mis is in Nederland: altijd het slachtoffer de schuld geven.

op 01 07 2014 at 09:19 schreef Sasha Berkman:

Wat een schoftenkliek…

op 01 07 2014 at 09:55 schreef Mario:

sadistische, racistische, islamofobe, homofobe, misogyne bigot

Jan Bennink.

Daarvoor hoef je enkel maar te kijken naar zijn recente reacties op twitter aan het adres van die voormalige NRC-journaliste.

‘Tenalady’ is maar 1 voorbeeld.

Waarmee hij tevens Peter van der Meersch (NRC) lastig viel. Mensen willens en wetens kapot (proberen te) maken, dat ís Jan Bennink. Sheeple wat er achteraan hobbelt vindt het maar wat prachtig, als “verzetje” bij gebrek aan beter in hun verdere miserabel leventje.

Peter, heb je overigens aangifte gedaan tegen die lamzak die achter dat Ans Aarsema account zit? Ruim 3000 berichten, die enkel en alleen over jou gaan. Ik weet dat je normaliter een aangifte niet echt ziet zitten, maar dit is te bizar voor woorden. Stalking to the extreme.

Hun “schoolplein” verlegt zich nu dus (weer) naar anderen. Walgelijk gedrag.

@Sjap, je bent een idioot.

op 01 07 2014 at 10:05 schreef marcodebaar:

Peter, afschuwelijk dat ze je zelfs op dit niveau proberen te pakken. Wat een tuig.

En laat me gokken… Bert Brussen -de held van de nabestaanden, lees http://www.frontaalnaakt.nl/archives/de-ene-dode-is-de-andere-niet.html – heeft zich hier niet mee bemoeid, heeft niet geroepen dat Aarsema respectloos is tegen de nabestaanden etc.

En al die mensen die zich kwaadmaken dat Floribandelapas en drsYell anoniem twitteren hebben nu ook niet heeft niet boos geroepen dat Aarsema anoniem scheldt en beledigt. Nee, ik begrijp uit je stuk dat diezelfde mensen Aarsema volgen… De vleesgeworden hypocrisie.

Even voor mijn informatie: Je bent heel stellig: Aarsema is een alterego van Bennink. Hoe weet je dat? Er zijn zoveel randdebielen die dit zouden kunnen doen.

op 01 07 2014 at 11:11 schreef Ralph van der Geest:

sjap, als ik jouw reactie zo lees begrijp ik ineens hoe het kan dat in Nederland destijds zo gemakkelijk meer dan honderdduizend medeburgers konden worden afgevoerd naar de gaskamers. Wat ben jij een vunzig, laf zwijn zeg om het slachtoffer aan te spreken op zo’n manier. Je bent nog erger dan de daders zelf van die terreur.

op 01 07 2014 at 11:15 schreef Ralph van der Geest:

Ik zag dat Edgar van Oostrum die vindt dat de nazi’s fatsoenlijke lui waren toen ze de Holocaust uitvoerden zijn plasje inmiddels ook gedaan heeft op de urn van een overleden dierbare van Peter. Nou weet je sjap en anderen die vinden dat Peter zich niet zo druk moet maken en ‘wat leuks moet gaan doen’ aan wiens kant jullie staan. Net als Femke Halsema die haar verknipte opvattingen over anonimiteit zo nodig ook even moet etaleren om anderen de les te lezen. Dat mens is echt verknipt.

op 01 07 2014 at 11:20 schreef yurp:

Kan Tosca Niterink die Bennink niet eens met een copyrightschending en portretrecht om de oren slaan? Ik kan me niet voorstellen dat zij het leuk vind dat haar foto en creatie gebruikt worden door dit soort zure rechtse flapdrollen.

op 01 07 2014 at 11:57 schreef sjap:

och, de dwarsdenkers, de tegen de maatschappelijke stroom in zwemmers, boos dat ze zijn als je niet keurig in de meest krachtige bewoordingen schande spreekt van dit gebeuren.

Gaaap. Veel plezier met schande toeteren over elke scheet die de sneue internetfascisten laten.

Jullie zijn geen verzetshelden maar treurige vrouwtjes die telkens maar weer contact zoeken met agressieve mannen die losse handjes hebben. Mafketels.

op 01 07 2014 at 12:11 schreef yurp:

Nee, dan Sjap. Die komt de slachtoffers van aggressieve mannen nog eens in hun gezicht spugen. De held..

op 01 07 2014 at 12:28 schreef MNb:

Ah Yurp, mijn duffe brein op de vroege ochtend had wel door maar nog niet precies benoemd wat er mis was met het pseudoniem Ans Aarsema. Dankjewel.

op 01 07 2014 at 12:33 schreef Floripas de Laban:

Alles wat Marco zegt. Voor de rest ben ik er even stil van.

op 01 07 2014 at 13:02 schreef Nmd:

Zeer vermoeiend, peter, waarom pleeg je geen zelfmoord. Dat haatzaaien gaat niet in je koude kleren zitten.

als je handig bent word je eerst moslim voordat je zelfmoord pleegt, dan krijg je van allah een heleboel maagden !!!!!

op 01 07 2014 at 14:16 schreef Haes:

Het is werkelijk het laagste van het laagste wat Bennink doet. Helemaal eens met de bovenstaande reacties, behalve natuurlijk van die lamzakken Sjap en Nmd (sneu pseudoniem voor niemand).

@Yurp daarover heb ik AA al eens aangesproken op twitter. Je kan je wel indenken wat dat voor gevolgen had. Daar lustten de honden geen brood van.

op 01 07 2014 at 14:19 schreef Sammie Saul:

Het is zeker niet mogelijk om via ip te achterhalen welke figuren er schuil gaan achter pseudo’s als Sjap en Nmd? Wat een verrot tyfustuig is dat zeg.

Ik wilde verder nog iets zeggen over een alltime low dat Ans Aarsema deze keer heeft weten te bereiken, maar dat heb ik het afgelopen jaar al een paar keer gedacht dus het zal een kwestie van tijd zijn voordat er iemand is die weer een nieuw alltime low weet te bereiken. Of dat door iemand achter een anoniem account bereikt zal worden durf ik niet eens met zekerheid te zeggen. De figuren die het hardste klagen over anonimiteit zijn broodschrijvende aasvreters die er prat op gaan polemiek te bedrijven.

op 01 07 2014 at 15:21 schreef Martin:

Dit is wel heel ziek, een nieuw dieptepunt voor het toch al mijlenver beneden NAP opererende rioolrechts.
Ik vermoed dat je hier met psychopaten te maken hebt, anders kan ik me niet voorstellen hoe mensen deze vuilnis het net op durven gooien.

op 01 07 2014 at 17:15 schreef Pickelhaube:

Ik werd via dat Aarsema profiel ook nog gestalkt door dat stuk menselijk afval van een Jan Bennink. Misschien toch eens contact opnemen met zijn opdrachtgevers, dat die begrijpen wat voor gevaarlijke gestoorde ze inhuren.

op 01 07 2014 at 18:35 schreef An Oniem:

Nee Pickelhaube, dan verlaag je je tot zijn niveau.

op 01 07 2014 at 22:00 schreef dewanand:

Wieroe geeft dikke 8,88 en geeft lief poezelig, koelie kattekopje aan Peter Breedveld wegens deze gemauwde tekst in de 9de alinea:

‘Nederland is geen vrij land. Tenminste, als je geen sadistische, racistische, islamofobe, homofobe, misogyne bigot bent.’

Bron citaat:
Datum: [01.07.2014]
Titel: Gisteren heb ik afscheid genomen van een overleden vriend
Geestesvader: Peter Breedveld

Ja he, dit tekstfragment is stof tot nadenken voor elke niet blanke Arier in Nederland.

De sombere hamvraag voor ons als niet Arische ongewensten in Ned. is:

‘Komt er binnen 26 jaar opnieuw een wettelijke verplichting om genealogisch je Arisch bloed en vlees te bewijzen in Nazi Holland; het kloppend hart van KKK, Apartheid, White supremacy (vb Royal Shell), Illuminatie, Blauw bloedgeld, enz?’

Ok, wij zijn allemaal veredelde, grootgeschapen mensaapjes zegt Wieroe, dus logisch dat jullie brullen, elkaar afzeiken, op elkaars pik trappen en elkaars meiden naaien, nu in het ‘hyper aapachtige, moderne’ cyberspace, dit deden jullie vroeger 7*16 uur p wk hangend aan boomtoppen met stijve apendingen.

Ach Twitter is gewoon een hoge digitale cyberboom om luidop vieze stinkbits te spuiten met je reet.

op 02 07 2014 at 20:47 schreef vander F:

Ik krijg bijna het gevoel dat ik blijkbaar buiten de wereld sta, puur en alleen omdat ik geen smartphone heb en dus dat hele twittergebeuren volkomen langs me heen gaat.
Dat hele twitter geeft me het gevoel wat ik had als 16 jarige met m’n 27mc zendertje, hele avonden ouwehoeren met mensen die je helemaal niet kent,
maar omdat zij nu eenmaal ook zo’n ‘bakkie’ hadden ging je er maar in mee, kletsen over zaken die me eigenlijk totaal niet boeiden, praten met types met een IQ van een verdroogde cactus, wat ik nooit zou doen in real life.
En dat mensen dus ook vergeten dat de hele wereld kan mee luisteren/lezen.
Dat het private steeds meer opgaat in het sociale, het openbare. K..roegpraat blijft niet hangen aan de toog maar heeft een wereldwijd publiek gekregen.
Hannah Ahrendt heeft daar verdomd mooie inzichten over geschreven waar ze ook de teloorgang van het politieke aan verbindt,
Dit vervagen van de grens tussen privé en sociaal/politiek IS tegenwoordig de reden van de Grote Verwarring.
Ik ga deze zomer haar boeken inzake deze problematiek nog eens duchtig herlezen, er misschien wel een essay aan wijden.
Ahrendt is een filosoof die deze materie bespreekbaar, denkbaar maakt.

op 03 07 2014 at 09:50 schreef laarmans:

Zou het de diepste frustratie zijn van Jan Bennink dat ie bij een aantal reclamebureaus is weggeschopt omdat ie niet kon schrijven en Peter Breedveld wel?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS