Home » Archief » Jan Bennink


[24.06.2014]

Jan Bennink

Peter Breedveld

ger6
Illustratie: Henri Gerbault

Afgelopen weekend werd er bij de grens met Syrië een Israëliër gedood. De NOS wijdde er een nieuwsbericht aan. Reden voor dolle aap Jan Bennink om de schrijver van het bericht te betichten van Jodenhaat.

Mensen van Jodenhaat betichten is de favoriete hobby van Jan Bennink. Daarbij richt hij zich het liefst tot de werkgevers van de beschuldigden, in dit geval de hoofdredacteur van de NOS nieuwsredactie, Marcel Gelauff. Waarom het van Jodenhaat getuigt om te schrijven dat er een Israëliër bij de Syrische grens is gedood, is mij onduidelijk, maar mij is uitgelegd dat de NOS had moeten schrijven dat het om een ‘Joodse tiener’ ging. Ik ben niet de enige die dat niet begrijpt, iemand anders vroeg ook om uitleg en die moest toen van Bennink de tyfus krijgen.

Mensen kapotmaken

Daar is Bennink nou de hele dag mee bezig, elke dag van de week: mensen proberen te beschadigen, ontslagen proberen te krijgen door hun werkgevers te benaderen met de meest uitzinnige aantijgingen. Bij voorkeur beticht hij mensen van Jodenhaat. Bennink verbeeldt zich een Jodenhaterjager te zijn, een bestrijder van het hand over hand toenemende antisemitisme, nu zelfs al op de NOS nieuwsredactie. In de jongste antisemitismemonitor van het CIDI kreeg hij een eervolle vermelding omdat hij op Twitter pubers aanspreekt die scheldwoorden als ‘kankerjoden’ bezigen. Alleen zijn vrienden van GeenStijl, die het ’t afgelopen jaar zo bont maakten met hun gescheld op Joden, dat het CIDI er niet onderuit kwam ze ook op te nemen in zijn lijst van antisemitische incidenten, laat Bennink met rust.

Bennink is dus, net als Elma Drayer, helegaar niet geïnteresseerd in antisemitisme, behalve om te misbruiken om mensen kapot te maken. Want dat is Benninks core business: mensen kapotmaken. En wie daar wat van vindt is een smerige naziteef, een kuthoer, mag de tyfus krijgen of hij roept gewoon op je in elkaar te slaan. No problem.

Heerlijk gevoel

En ook hier weer: behalve een paar gekken, waaronder ik, zegt nooit iemand er iets van want iedereen is kennelijk bang voor Bennink, die koketteert met het feit dat-ie kickbokst en mensen ook regelmatig bedreigt dat-ie ze wel even zal komen opzoeken.

Bennink benadert ook mijn werkgever, inmiddels al meer dan een jaar, onvermoeibaar met beschuldigingen van antisemitisme aan mijn adres. Hij heeft een anoniem account aangemaakt om iedereen, met wie ik op Twitter contact heb, lastig te vallen met zijn aantijgingen. Ik ben de enige niet bij wie hij het doet, het is een reflex van hem om, wanneer iemand hem tegenspreekt, onmiddelijk op te zoeken waar hij werkt en dan zijn werkgever lastig te vallen. Daar voelt hij zich heel goed bij, zegt hij zelf.

NSB’ende flapdrol

Toen ik gisteren mijn stukje publiceerde over waarom ik donaties vraag van mijn lezers, ging Bennink me aangeven bij de Belastingdienst. Dat was trouwens precies wat ik had voorzien, want zo kennen we de NSB’ende flapdrol die Bennink is. Ik weet zeker dat hij het is geweest, die PayPal heeft benaderd om me te beschuldigen van de verkoop van naaktfoto’s, waarna PayPal mijn rekening blokkeerde. Toen ik begin dit jaar van de NS per abuis een abonnementskaart voor de eersteklascoupé kreeg toegestuurd, en in een brief expliciet toestemming kreeg die te gebruiken totdat de goede kaart was opgestuurd, ging Bennink me aangeven bij de NS, toen ik erover tweette.

Het was ook Bennink die Elma Drayer de uit de context gerukte citaten stuurde waarmee zij Hassnae en mij van antisemitisme beschuldigde. Ze bedankte hem er nog speciaal voor. Het was Bennink die een oude voicemail van mij aan Laurence Blik het Internet opflikkerde met de mededeling dat ik daarop ‘een Jodin bedreig‘.

Hufter van de ergste soort

Het afgelopen jaar is door vertegenwoordigers van de rioolrechtse blogosfeer en van PowNed en GeenStijl een man ernstig geterroriseerd die ervan werd beschuldigd achter het Twitteraccount van drsYell te zitten. Die man heet Jelmer Siljee en hij heeft het er niet bij laten zitten. Hij is naar een advocaat gestapt en heeft zijn ergste belager, de totaalpsychopaat Robert van den Engel, laten dagvaarden. Van den Engel, nu in paniek, heeft al aangekondigd zijn vriend Jan Bennink erbij te lappen, want die is het natuurlijk weer die Siljee dat gajes op zijn nek heeft gestuurd. Bennink beschuldigt mij er ook van achter het account van JijBakt te zitten. Niet dat daar iets mis mee zou zijn, want JijBakt staat aan de goede kant en Bennink is een hufter van de ergste soort.

Niemand zegt wat, iedereen laat Bennink zijn gang gaan. Pas als je Bennink tegenspreekt, komen de fatsoensrakkertjes uit hun holletjes geglibberd om je hun benige vingertjes in je gezicht te drukken.

Het is hoog tijd dat fascistoïde neanderthalers als Bennink worden aangepakt. Ze voeren een afschuwelijke terreur tegen mensen. Oprollen, dat tuig.

NSB

aangeven

Kuthoer

Naziteef

rammel

hoaxkoe2

Bennink

Tyfusbennink

toenadering

StarinkBennink

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 24.06.2014 @ 09:47

[Home]
 

26 Reacties

op 24 06 2014 at 09:55 schreef Mario:

Vraag me werkelijk af, of het gedrag van ‘Superjan’ Bennink voortkomt uit het compenseren van zijn zeer geringe lengte.

op 24 06 2014 at 10:02 schreef Bart:

Kan deze blog weer wat vaker gaan over relevante zaken dan over mondige vertegenwoordigers van het proletariaat?

op 24 06 2014 at 12:30 schreef JvanDijkS:

Die dode jongen, die in verschillende berichten in leeftijd varieert van 12 t/m 15 jaar, schijnt dus een Arabier te zijn, een moslim. Zijn naam is Muhammad Karaka.
Had Bennink dit geweten dan had hij er nooit aandacht aan besteed.

op 24 06 2014 at 12:56 schreef cRR Kampen:

Deze fan moet je vasthouden. Wat wil je toch nog meer dan een stalkende adstructie van al je thematiek! Als ik jaloers kon wezen was ik het. Dat soort popjes kan je werkelijk laten springen zoals je wilt dat ze springen :)

op 24 06 2014 at 13:27 schreef Pyt van der Galiën:

Jan Bennink als vertegenwoordiger van het proletariaat? Niks proletariaat, Jan Bennink is hét prototype van de reactionaire kleinburger.

Bennink is natuurlijk een kwaadaardige klootzak, maar in zijn onnozelheid vaak óók hilarisch. De man is werkelijk godsgruwelijk dom. Wie eens goed wil lachen, moet deze oude column van Bennink even lezen. Echt alles wat je aan zwakzinnige samenzweringstheorieën op het net vindt passeert de revu en Bennink gelooft ze allemaal. Bush zat achter 9/11, Bilderbergers proberen de NWO in te voeren en de EU is een socialistische heilstaat. Blijkbaar werd het zelfs voor de VK wat te bar, want niet lang na het verschijnen van deze column werd Superjan geruisloos afgevoerd als columnist.

Bennink is er écht van overtuigd dat iemand die “Israeliër” schrijft ipv “Jood” een antisemiet is. Die hele kliek – Bennink, Geert Geel, Simone Laurey, Botte – bestaat uit halve analfabeten. Zonder uitzondering te dom voor woorden.

op 24 06 2014 at 13:40 schreef Bart:

Zijn proletariaat en reactionaire kleinburgers ‘mutually exclusive?’

op 24 06 2014 at 13:47 schreef Pyt van der Galiën:

Zijn proletariaat en reactionaire kleinburgers ‘mutually exclusive?

Ja.

op 24 06 2014 at 14:11 schreef Haes:

LOL die column. Het is allemaal één groot complot in de ogen van Bennink, maar hij ziet niet de tegenstrijdigheden tussen de verschillende onderdelen ervan.
Het is inderdaad volslagen lachwekkend; dat zo iemand een podium krijgt, al is het dan de Volkskrant.

op 24 06 2014 at 14:12 schreef Haes:

Voor de duidelijkheid. Bovenstaande reactie was natuurlijk op Pyt van der Galiën.

op 24 06 2014 at 18:21 schreef Ralph van der Geest:

Ah, de nazi Jan Bennink die het niet leuk vindt dat ik hem ‘nazi Jan Bennink’of ‘nazi’ noem. Je weet wel: de nazi Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed, die omroep van nazi’s die arme Russsiche winkeliers en Annouk onder vele anderen terroriseren…die nazi Jan Bennink, is dat hem? Die nazi Jan Bennink die mij met zijn grote bek onderhand al ik weet niet hoe lang geleden beloofde dat ik post zou krijgen van justitie. Wel, ik moet het nog steeds van Justitie op verzoek van nazi Jan Bennink krijgen en die nazi kan wel de illusie koesteren dat ik me door hem laat intimideren maar dat heeft ie dan toch toch mooi mis. En verder is die nazi zoals alle nazi’s een door geweld geobsedeerde gek: http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/158424/powned-bestuurder-organiseert-lynchmob/

op 24 06 2014 at 18:36 schreef Herbert:

Gossie, ik wordt bedreigd door held Jan Bennink. Ik lust er wel 6 van dat soort types, rauw bij een koppie slappe thee zoals de Amsterdammer die om half elf lag te matten in de Ferdinand Bol zei tegen meneer Sonneberg. http://www.youtube.com/watch?v=7-mPeDvOWzM

Jan Bennink is een duidelijk voorbeeld van “Coke, de witte sloper.”

Ik zie dat zelfs haatpaap Rutenfrans hem niet meer wil hebben. Dan heb je het toch wel bont gemaakt. De haatpaap selecteert echt niet op kwaliteit.

Overigens lijkt mij dat het lastigvallen van je werkgever een vorm van stalking is.

op 24 06 2014 at 19:01 schreef PietV.:

Open een uur geleden de onderstaande link. Misschien is het de moeite waard om even ter nagedachtenis aan de omgekomen Palestijnse jongeren een topic hierover te maken. Alvorens de almachtige Israëlische censuur ons weer gaat vertellen dat ze er om vroegen. Of dat Palestijnen op hun eigen kinderen schoten. http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/06/24/israel-verwijdert-cameras-na-gefilmde-moord-op-palestijnse-tieners

op 24 06 2014 at 19:26 schreef dewanand:

namaste Ralph van der Geest,

Wieroe miauwt nu tegen mij dat er een heel leger chinese koks waren in Duitsland om Nazi hapjes te maken voor Hitler en al zijn hoge SSers. Weet jij of het culinair begrip nasi nu echt in Nazi Duitsland is uitgevonden of niet?

De Nazificatie van Nederland merk je nu toch duidelijk omdat de prijs van roti, bami en couscous gestegen is terwijl de prijs van nasi gedaald is.

Iedereen die niet van nasi houdt moet nu maar vertrekken uit Nazi Holland of niet?

Ach joh, niet alle 7 miljard mensapen op deze zieke planeet houden van jou, Peter of van mij en Wieroe, dus logischerwijs is de statistische kans groot dat eentje je hartgrondig zal haten nu, en die noemt Peter hier bij naam.

Jezus legde altijd uit om je naasten en je vijanden lief te hebben, dus lees vaker die blank Europese Bijbel op het toilet.

Rasechte nazi’s in de Hel lezen Mein Kampf, deel 1 en deel 2 op de pot in hen SS martelkamers als zij even hen behoefte moeten doen en 88 minuten foltervrij zijn.

dewa en Wieroe
hindoe fundamentalisten
planet of the intelligent Hindu chimps

op 24 06 2014 at 21:56 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Jan Bennik is een smerig zwijn. Sinds wij bij krapuul niet meer anoniem zijn zit hij de linkedin pagina’s van onze redactieleden te beloeren. Dit schijn je te kunnen zien. Ik zit er niet op overigens. Maar die gast staat dus echt in de top 3 van ranzige figuren op twitter. Dat lukt Robert Engel nog niet eens. Dan ben je echt een zieke gast.

op 24 06 2014 at 22:35 schreef Mart:

@Jeroen

Correct. Ik gebruik tegenwoordig de blokkeermogelijkheid van LinkedIn, maar ik kreeg maandelijks een bezoekje van Jan Bennink. Dat is ook de reden dat mijn arbeidsverleden op LinkedIn niet volledig is.

Niet dat dat Jantje Salie stopt, want die gooide gewoon vrolijk een vorige werkgever het Internet op. Niet alleen kwaadaardig dus, maar ook nog eens incompetent.

En typische bully-mentaliteit: zelf de grofheid zelve, gaat i janken als een klein kind als i een koekje van eigen deeg krijgt.

Het is dat i met TMG geld een rol in het Nederlandse medialandschap mag spelen, want anders zou zijn waslijst aan mislukkingen amusant zijn. Nu is het vooral een mies type dat zijn eigen falen probeert te compenseren door anderen te beschadigen.

op 25 06 2014 at 08:08 schreef Ralph van der Geest:

Ik zie dat die zielige nazi – of beter: tweedekans nazi – van een Bennink mijn bovenstaande reactie al naar je werkgever heeft gestuurd Peter? Wat ie er mee wil bereiken is me niet geheel duidelijk. Wat me wel is opgevallen is dat ie de link uit mijn reactie er niet aanklikbaar bij heeft gevoegd waaruit blijkt dat meneer nogal gewelddadig is.

op 25 06 2014 at 08:53 schreef Pyt van der Galiën:

@Ralph

Volgens mij schiet je reactie zijn doel voorbij. Bennink is natuurlijk een lul, maar wanneer we elke lul als “nazi” gaan bestempelen, lijkt me het einde zoek. Op het gevaar af pedant te klinken: de term “nazi” verwijst naar een aanhanger van het nationaal-socialisme. Bennink is van alles, maar hij is géén aanhanger van het nationaal-socialisme. Wat heeft het voor zin mensen als nazi te bestempelen wanneer ze dat uitdrukkelijk niet zijn?

op 25 06 2014 at 09:22 schreef Ralph van der Geest:

En bij deze feliciteren wij de zangeres Anouk en haar geliefde van harte met de aanstaande geboorte van hun kindje. Wij wensen het jonge gezin heel veel jaren van geluk toe!
http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/172273/anouk-jij-en-je-geliefde-van-harte-gefeliciteerd/

op 25 06 2014 at 11:36 schreef Ralph van der Geest:

@Pyt, dank voor je reactie. Hij bedient zich m.i. van precies dezelfde methoden als de nazi’s: degenen die op de grond liggen, de kwetsbaren zijn bij hem de lul omdat het – precies a la nazi’s – geheel risicoloos voor hem is. Bij tegengas loopt ie – alweer a la nazi’s- te janken, neemt geen verantwoordelijkheid voor wat ie zegt en doet….
If it quacks like a duck, if it walks like a duck….

op 25 06 2014 at 20:05 schreef dewanand:

Namaste Ralph vd Geest en Pyt vd Galien,

mbt jullie pennestrijd wie of wat een Nazi is, hier mijn theorieen ter overweging en voor nadere studie, puntsgewijs:

1. Mijn theorie is dat een Lone Wolf gewoon altijd een persoonlijkheidsstoornis moet hebben en slachtoffer is van zichzelf en vele jeugdtrauma’s of een of andere minderwaardigheidscomplex of pathologische stoornis. En ik heb het dan vooral over mijzelf ivm al mijn eigen geestelijke stoornissen en aberraties.

2. Dit abstract en rasonafhankelijk model van rechts extremisme lijkt mij beter voor onderzoekers die het bedrijven van wetenschap als hoogste ideaal hebben:

Koran: verbieden of Herschrijven?
De gids voor geweldloze deïslamisering
46. Abstract classificatiemodel rechts-extremisme (PV-RE-schaal)

http://www.dewanand.com/koran068.htm

3. Ralph kan gelijk hebben, mbt zijn laatste zin: ‘If it quacks…’ Probleem is dat een sinister, psychopatisch, duivels en demonisch brein vaak ondoorgrondelijk is, dus kijk uit voor zieke geesten om je heen. Er zijn meer gekken buiten de psychiatrische klinieken dan die erin. Ik en Wieroe als Hindoe Nazi kat zijn er twee van.

Die hele radicalisering is nu zorgwekkend in Nederland.

op 25 06 2014 at 21:17 schreef Maarten:

Ja die Bennink is echt dom, maar ook lichtelijk schizofreen, lijkt me. Dat is toch wel iets om rekening mee te houden.
Als je zijn tweets leest, dan denk je al heel snel: hij snapt het echt niet.

op 25 06 2014 at 22:59 schreef dewanand:

ja maarten,

zelf maak ik er geen geheim van dat ik een dramatisch psychiatrisch verleden heb en uit de dood opgestaan ben, na vele tienduizenden uren van suicidaliteit en psychoses. En mijn diagnose is Schizofrenie (paranoide versie) dus de symptomen zie je in al mijn ziekelijke teksten en het is verder ongeneeslijk. leuk is het niet, en ik kan heel gevaarlijke dingen denken en doen, dus ik moet mijzelf in toom houden hele dag, om anderen geen kwaad aan te doen of af te maken.

dus jou visie is perfect, zoals jij het verwoordt:

op 25 06 2014 at 21:17 schreef Maarten:

‘Ja die Bennink is echt dom, maar ook lichtelijk schizofreen, lijkt me.’

Soms kan je via klachtenprocedures wel een dwangopname afdwingen in de gemeente waar een psychiatrische patient woont als hsij ernstige overlast veroorzaakt en een echt strafbaar delict pleegt. De psychiaters moet je benaderen die hier verstand van hebben en de burgemeester.

bye

dewa en wieroe

op 26 06 2014 at 10:33 schreef Thomas E:

Ik vind je moedig, Dewanand. En goed van Peter dat je hier een (soms zeer rake) uitlaatklep mag hebben.

op 26 06 2014 at 23:32 schreef Ralph van der Geest:

Beste Denawand,dank voor je reactie. Pyt stelde mij een hele terechte vraag en ik waardeer dat: debat en kritiek om samen verder te komen verrijkt mensen. En ik zeg dat omdat wat ik van Pyt lees zo af en toe bij mij een beeld schetst (ik ken Pyt niet persoonlijk) van iemand die naast intelligent zeer integer en hoogstaand is. Dus strijd? Wat mij betreft dan alleen in een heel positieve zin.

op 28 06 2014 at 12:57 schreef machiel:

De eerste en laatste keer dat ik geprobeerd heb met Jan Bennink een zinnig gesprek te voeren was hier:
https://www.oneworld.nl/bloggen/blogs/2015-future-we-want/doe-iets

Het is een hele domme man, type zondagochtend autowasser en dan opscheppen “dat zei mijn vrouw vannacht ook”, type Jeremy Clarkson. Het type dat 30 jaar geleden een affiche van De Tegenpartij aan het raam zou hangen met het idee dat die partij echt was.

op 29 06 2014 at 10:56 schreef Kinge Siljee | oogenhand:

[…] oor gefluisterd heeft dat drsYell Siljee is en dat was – daar is-ie weer, de man die obsessief iedereen stalkt die hem tegenspreekt – Jan Bennink. Die heeft het naar eigen zeggen weer van iemand […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS