Home » Archief » Waarom Jelmer Siljee kapot moet van de rechtsmensen


[28.06.2014]

Waarom Jelmer Siljee kapot moet van de rechtsmensen

Peter Breedveld

naakt5

De waanzin van de domrechtse terreur heeft een nieuw toppunt bereikt met het treiteren van de volstrekt onschuldige, brave burger Jelmer Siljee door Robert van den Engel. Alleen heeft Van den Engel deze keer net de verkeerde te pakken, want Jelmer heeft het er niet bij laten zitten en hem laten dagvaarden.

Uit de conceptdagvaarding blijkt dat het weer niet mis is wat Van den Engel heeft geflikt. Het is het bekende patroon van de sympathieke poezenmeneer: obsessief lasterlijke tweets plaatsen, obsessief bloggen, privégegevens over Siljee het Internet opgooien, inclusief foto’s van Siljee en natuurlijk Siljees werkgever benaderen. Gewoon openlijk verklaren dat het doel inderdaad is Siljee zo erg mogelijk te beschadigen.

Haat jegens moslims

Wat heeft Siljee gedaan om Van den Engels toorn te wekken? Helemaal niets. De broer zijn van Kinge Siljee, die op Twitter onder de naam FloripasDeLaban probeert in discussie te gaan met mensen die dagelijks hun haat jegens moslims, allochtonen, zwarten, bruinen, homo’s, vrouwen en mensen met een alternatieve levensstijl uitbraken op het Internet. Floripas blijft altijd beleefd en correct en brengt argumenten in, en die werken als een rode lap op een toch al dolle stier in de domrechtse arena.

Maar Siljee twittert niet en bemoeit zich niet met politieke discussies. Hij heeft helemaal niets met de internetactiviteiten van zijn zus te maken. Hij zat zich met zijn eigen zaakjes te bemoeien en toen kreeg hij opeens, dag en nacht, Robert van den Engel in zijn nek, die ervan overtuigd is dat Siljee de man achter het Twitter-account drsYell is.

Kwaadaardige gnomen

Van den Engel is kennelijk bang geworden en heeft geen zin om in zijn eentje de gevolgen van zijn gedrag te ondergaan. Hij heeft alvast degene verlinkt die hem in het oor gefluisterd heeft dat drsYell Siljee is en dat was – daar is-ie weer, de man die obsessief iedereen stalkt die hem tegenspreekt – Jan Bennink. Die heeft het naar eigen zeggen weer van iemand anders (en boze tongen beweren dat dit een zekere haatoma zou zijn).

En Bennink is de enige medeplichtige niet. Zowat alle usual suspects uit de donkere, vochtige krochten van de islamofobe blogosfeer en de domrechtse media hebben zich actief ingezet om Jelmer Siljee het leven zuur te maken. Bart Nijman, de huisantisemiet van GeenStijl, lijkt te zijn begonnen, waarna een heel legertje kwaadaardige gnomen, zeg maar de hele vrienden- en kennissenkring van Elma Drayer, zich op Siljee heeft gestort.

Moslimjager Carel Brendel

Kijk, daar hebben we Jan Roos van de negertreiteromroep PowNed, die voert steeds vaker het hoogste woord als er één of andere racistische hetze wordt gevoerd op Twitter. Natuurlijk toetert vuilnisbakkenvorser en doodsbedreigert Jan Dijkgraaf ook zijn valse partijtje mee en ach, waarom ben ik toch niet verrast moslimjager Carel Brendel tegen te komen in dit illustere gezelschap? Mensen kapotmaken en in diskrediet brengen bij hun werkgever, daar is Brendel altijd wel voor te porren.

Natuurlijk mag Marck Burema alias Pritt, de Hauptmann van GeenStijl, niet ontbreken. Hoi, Laurence Blik en Annabel Nanninga. En daar hebben we homunculus Arnoud Veilbrief, die onlangs opriep tot fysiek geweld tegen Jean-Claude Juncker, die is er ook nooit eens een keertje niet bij, net zoals BotteHund. Hé, denken de lezers, haatoma Simone Laurey ontbreekt in het rijtje. Mais non.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar ik heb geen zin meer.

Verdrukte moslimvrouwen

Hier wordt bewust geprobeerd iemand te vernietigen, ontslagen te krijgen, voor gek te zetten, in gevaar te brengen ook, want het is nogal wat om iemands portret op Internet te zetten met opruiende teksten erbij. Ik weet daar alles van. En de enige reden is dat de mening van het slachtoffer deze types niet aanstaat. Althans, dat dénken ze, want we weten helemaal niet wat de mening van Jelmer Siljee is. Het gaat om de mening van iemand anders, die van drsYell. Die overigens weinig meer doet dan letterlijk retweeten wat racisten, homofoben, misogynen, antisemieten, islamofoben en andere Schlechtmenschen tweeten, waardoor zijn volgers een mooi inkijkje krijgen in de zwarte ziel van wat tegenwoordig voor ‘conservatief-rechts’ doorgaat.

Je zou denken dat de feiten in de dagvaarding indruk maken op de daders. Maar niks hoor, het enige waar Maja Mischke na het lezen van de dagvaarding in is geïnteresseerd, is dat er de ware identiteit van FloripasDeLaban in wordt onthuld. Mischke werpt zichzelf op als de beschermvrouwe der verdrukte moslimvrouwen, al ziet iedereen met twee hersencellen dat het een mager alibi is voor haar allesverzengende moslimhaat, maar enige compassie voor een totaal onschuldig mens die helemaal gek getreiterd wordt en zich zelfs genoodzaakt voelt een advocaat in te schakelen om zijn belagers te stoppen, kan Mischke niet opbrengen.

Vorm van fascisme

Het boeit haar slechts dat FloripasDeLaban Kinge Siljee is. Daar werd al heel lang over gespeculeerd, met als gevolg dat Siljee, die een eigen bedrijf heeft, ook werd gestalkt en belaagd door dezelfde types die het nu op haar broer hebben voorzien. Alleen omdat ze islamofoben tegenspreekt, de stukjes van Hans Jansen ontkracht met feitelijke argumenten en zich inzet tegen racisme. Alleen dáárom moet een mens kapot, verdient ze geen mededogen en mag iedereen in haar omgeving ook dood. Het is een bewuste strategie om mensen met een andere mening bang te maken en te zorgen dat ze hun mond houden. Ik kan het niet anders zien dan als een vorm van fascisme.

Dat wordt ook duidelijk in de reactie van Simone Laurey. Die verwijt het drsYell dat hij zijn ware identiteit niet onthult, want nu heeft hij die bedreigingen aan Siljees op zijn geweten. Van den Engel en zijn kornuiten moeten toch wat, nietwaar?

“We weten waar je je verschuilt, drsYell! Als je nu niet naar buiten komt, beginnen we met het doodschieten van gijzelaars! Dan heb jij hun bloed aan jouw handen!”

Morele plicht

Ik kan met mijn verstand niet bij zulke harteloosheid. Wetende ook dat Siljee niet het eerste slachtoffer is en dat de roedel na Siljee weer verder trekt, grommend en dreigend, immer dorstend naar vers bloed, op zoek naar een volgende slachtoffer om te verscheuren.

En waar ik me ook over blijf verbazen, is dat heel veel mensen op Twitter dit zien gebeuren zonder er iets van te zeggen. Ze zien hoe iemand helemaal binnenstebuiten wordt gehaald en ze doen helemaal niets. En ik vind dat je zo je verantwoordelijkheid ontloopt als mens. Twitter, het Internet, is een openbare ruimte, zoals een straat of een plein een openbare ruimte is. Als je iemand aangerand ziet worden op straat, is het je morele plicht om in te grijpen. Zo is het ook je morele plicht om in te grijpen als je ziet hoe een vrouw seksueel wordt geïntimideerd, hoe een onschuldige derde (‘onschuldig’ in de zin dat hij niets met enig meningverschil, dat hier wordt uitgevochten, heeft te maken) wordt geterroriseerd.

Integendeel, iedereen keuvelt gezellig met Maja Mischke en Carel Brendel over die nare moslims, wetend dat Mischke en Brendel hun dagen vullen met het kapotmaken van mensen.

Medeverantwoordelijk

Het kan niet anders of er zijn lezers die weten dat dit over hen gaat. Die lezers zouden zich moeten kapotschamen. Jullie zijn hier medeverantwoordelijk voor. Het is afschuwelijk wat Jelmer Siljee is overkomen, en het is mede jullie schuld.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

 

EngelJelmer

jelmerBennink

jelmernijman

jelmerroos

jelmerdijkgraaf

jelmerBrendel2

jelmerpritt

jelmerLaurey

jelmerannabel2

jelmerveilbrief

jelmervandersneppen

Jelmerhaatoma

jelmerMischke

JelmerWeijer

JelmerWeijer2

JelmerWeijer3

Peter Breedveld, 28.06.2014 @ 13:12

[Home]
 

52 Reacties

op 28 06 2014 at 13:45 schreef Rob:

In de woorden van Jules Deelder: “Abspritzen, die ganze Bande.”

op 28 06 2014 at 13:59 schreef MNb:

Tja, ik doe niet aan Twitter, want ik vind het een nog waardelozer medium dan Facebook, waar ik ook al niet aan doe. Dus ik wens de Siljee’s langs deze weg alle succes.

op 28 06 2014 at 14:38 schreef Olav:

Wauw, de jongedame in de foto…

Staat wel in heel schril contrast met de treurigheid in het artikel.

op 28 06 2014 at 16:02 schreef Bart:

Zie hier de nieuwe politieke correctheid die een alles verstikkende moloch geworden is. Een moloch die iedere stap die uit de pas loopt met Islamofobe domheid weg probeert te filteren door middel van intimidatie.

Leestip: De nieuwe democratie van Willem Schinkel. Die kaartte die nieuwe politieke correctheid waar rassendenken eerder regel dan uitzondering is twee jaar geleden al aan.

op 28 06 2014 at 16:55 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Wow wat een lief meisje. Zo, nu ga ik lezen.

op 28 06 2014 at 17:37 schreef Thomas E:

Ik ben al jaren geleden gestopt met twitteren, en als ik deze razzia-treurigheid lees hoef ik daar geen spijt van te hebben. My god, wat een niveau.

op 28 06 2014 at 17:38 schreef Olav:

Bart:

Leestip: De nieuwe democratie van Willem Schinkel.

Bedankt voor de tip. Zojuist gereserveerd bij de bieb in mijn woonplaats.

op 28 06 2014 at 19:38 schreef Tessa Voerman:

Floripas! Kinge! :* :*

Waren er mensen die dat *niet* wisten?

Anyway, ergens op deze site staat wel mijn voorspelling: de eerste vrouwelijke premier van Nederland. Parels voor de zwijnen. Met name die karbonkels.

Vast allemaal offtopic, maar ik heb haar hóóg zitten. Onze ‘blast from the past’.

Die broer ken ik niet, maar het moet een zegen zijn zo’n zus te hebben en het is vast zelf ook een leuke vent.

Kinge, ik hoop je nog eens tegen het lijf te lopen. Ik herken je vast wel, en gezien dat vreselijke geheugen van jou, jij mij vast ook.

op 28 06 2014 at 19:49 schreef Ralph van der Geest:

En uiteraard zal die gore nazi van een Jan Bennink van de nazi-omroep uit de TMG stal waar men lacht om de verschrikkelijke dood van vluchtelingen en mensen wil uitroeien middels dodelijke virussen er ook eens niet bij zijn. Ik zou bijna neiging krijgen het eens te zijn met wat Rob zegt: ‘Abspritzen die ganze Bande.’
En uit de duistere krochten van haatheks Drayer klinkt gegrinnik…

op 28 06 2014 at 19:54 schreef off-topic:

Ach, ach, Reaubert Engel de greaute schrijvert.
Wat een schijtlaars om voorzichtig de zwarte piet naar Bennink te schuiven.
De man zit er al jaren naast maar waant zich nog steeds een Internet God.
Misschien leert hij hier iets van en zijn ontspoorde vriendjes ook.

Wat een kleuterklas….

op 28 06 2014 at 20:13 schreef Olav:

Tessa:

Waren er mensen die dat *niet* wisten?

Zoals je ook hierboven hebt kunnen lezen is niet iederéén een twitterjunk.

op 28 06 2014 at 20:15 schreef off-topic:

Vergeet ik in mijn haast te vertellen:

Mensen, deze randdebielen worden groot door ons, onze aandacht, onze reacties en ons als volger op Twitter.
Doodzwijgen en negeren die bende, moeilijk maar de enige
werkende optie.

op 28 06 2014 at 20:21 schreef Mario:

Net even op dat twitter via hun zoekfunctie gekeken. Wat een stel gestoorde gasten, stuk voor stuk.
Van die freaks Robert van den Engel en Jan Bennink wist ik dat al, maar kolere zeg..

op 28 06 2014 at 20:41 schreef Floripas de Laban:

“Wow wat een lief meisje.”

Ik vind jullie ook lief!

Tessa! Kom je toch gewoon een biertje drinken. Woon je nog in Hoogkerk?

op 28 06 2014 at 22:16 schreef dewanand:

namaste Peter,

Ja het internet is een openbare poep, plas en grom ruimte nu wereldwijd. Hele internet zit vol met blaffende honden en miauwende blote koeliepoesjes, zoals Wieroe.

Maar blaffende honden bijten niet,
en krols miauwende koeliepoesjes pijpen je nooit.

Ik sta achter deze reactie:

op 28 06 2014 at 20:15 schreef off-topic:

‘Mensen, deze randdebielen worden groot door ons, onze aandacht, onze reacties en ons als volger op Twitter.
Doodzwijgen en negeren die bende, moeilijk maar de enige werkende optie.’

Uiteraard moet iemand het vuile werk opknappen en daar hebben wij nu Wieroe voor als Hindoe Nazi kat uit Delft kennisstad. Kijk eens met een half oog naar dit gedicht van hem:

Link naar gedicht S209,

Offeraar Wieroe, de Hindoe Nazi kat
Offercode S209
Offerdatum 30 april 2014

http://www.dewanand.com/s209.htm

ps
om eerlijk te zijn, wij allemaal, gekleurde koelie/ hindoe aapjes, heel veel Afro surinaamse mixen en surinaamse mixen, ja wij zijn het zat om in de Hollandse Apartheidsstaat te moeten kreperen, nog even en die blanken geven ons gratis gas. Veel hindoemeiden die ik ken zijn het hiermee eens met mij als wij erover brainstormen via de tel.

op 29 06 2014 at 00:12 schreef Haes:

Een goed ding in al deze ellende is dat de heren elkaar, zoals het ware partners in crime betaamt, beginnen te beschuldigen en hun eigen straatje proberen schoon te vegen. Dat zal me nog mooie taferelen kunnen opleveren voor de rechter.
Crimineeltjes als Bennink en Engel die elkaar in de haren proberen te vliegen en de ogen uit te krabben, terwijl parketwachters ze met moeite uit elkaar weten te houden.

op 29 06 2014 at 08:26 schreef Rob:

Er gaat toch wel iemand naar de zitting met een fototoestel, mag ik aannemen?

op 29 06 2014 at 08:40 schreef Tessa Voerman:

@ Olav, ik ben geen twitterjunk, sterker nog, ik snap niets van twitter, weet niet hoe ik die berichtjes moet begrijpen en ik twit dus zeker niet zelf.

Floripas loopt al wel wat langer mee dan twitter. Ze komt vast ook beter tot haar recht in meer tekens.

op 29 06 2014 at 08:43 schreef Tessa Voerman:

@ Kinge, :*!
Als ik eens naar het midden des lands afreis dan gooi ik wel een balletje op.
Maar ik zit nogal vast aan al m’n beesten..

Is het nog wat uit te houden, in zo’n rel en dan met naam & toenaam? En voor je broer?

op 29 06 2014 at 10:47 schreef dewanand:

Zie dit Citaat:

op 28 06 2014 at 19:38 schreef Tessa Voerman:

‘Anyway, ergens op deze site staat wel mijn voorspelling: de eerste vrouwelijke premier van Nederland. Parels voor de zwijnen. Met name die karbonkels.’

Namaste Tessa Voerman,

Wist jij dat India en Pakistan al vele jaren geleden, potente vrouwelijke premiers hadden? Ooit gehoord van Indira Gandhi, Sonia Gandhi (president Congress Partij india), enz.

Wist je dat het percentage vrouwelijke academici in Turkije hoger is dan in Nederland?

Ik vind jou erg genicistisch, hou er rekening mee dat vrouwen van nature overheerst en onderworpen willen worden door harde, potente, grootgeschapen, heteroseksuele mannen, dus droom niet teveel over een superieur Vrouwenleger op aarde die de mannen zal onderwerpen en hen zal temmen en berijden als cowgirls.

Als je een man aan het lijntje wil, neem dan een forse, sterke, heteroseksuele Duitse herdershond en zet een Nazi helm op zijn kop voor de fun. Tatoeer dan de Duitse hakenkruis op zijn voorhoofd en je bent binnen no time op RTL7 en CNN.

Onderwerp je Tessa en eet wat vaker NAASI hapjes.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten
Planet of the Intelligent HIndu chimps

op 29 06 2014 at 10:56 schreef Kinge Siljee | oogenhand:

[…] http://www.frontaalnaakt.nl/archives/waarom-jelmer-siljee-kapot-moet-van-de-rechtsmensen.html […]

op 29 06 2014 at 12:41 schreef Tessa Voerman:

Namaste dewanand,

Natuurlijk ken ik buitenlandse vrouwelijke premiers. In Nederland hebben we niet eens een premier ;-)

Bied je kat alsjeblief een aai van mij aan, er is niets mooiers dan een kat. Zelfs Floripas niet.

op 29 06 2014 at 14:05 schreef dewanand:

namaste Tessa Voerman,

Even een moeilijke vraag aan jou ivm onze prive research van het vrouwzijn vs manzijn vs onzijdig, zoals de oude Veda’s dit beschrijven in Sanskriet verzen.

Beste is dat je mij direct mailt omdat het hier off topic is.

Hier enkele probleemstellingen:

1. Hoe kan je de potentie van een vrouw definieren en beschrijven? Potentie is een masculien begrip.

2. Is een vrouwenstaat met eigen vrouwenleger wel haalbaar op korte termijn ergens ter wereld? Denk aan het eilandje Lesbos.

3. Mbt deze topic, de genoemde rechtse blanke mensaapjes:
Elke heteroman is afhankelijk van de vrouwen die hij kent, bevriend, bemint en begeert.
Hierom geloven Wieroe en ik dat Rechtse heteroseksuele seksenergie iets natuurlijks en noodzakelijks is. Botweg gezegd miauwt Wieroe het zo:

‘Een extreem rechtse katerpikkie woont een grote, extreem linkse, krolse koeliepoesjes kut uit. Dus Rechts neukt links en niet andersom, conform Tweede Hoofdwet van de Thermodynamica voor levende organismen.’

mail ons maar direct,

dewanand en Wieroe
E: waldo@ziggo.nl
ken je onze grote site, waar love story van Wieroe op staat in rubriek liefde, zie anders archief FN 2007?
http://www.dewanand.com

op 29 06 2014 at 14:19 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

“Ik vind jullie ook lief!”

Ben jij dat op die foto? In dat geval aangenaam kennis te maken. ;-)

op 29 06 2014 at 15:20 schreef Antiloop:

Een indrukwekkend stuk om te lezen, met name ook omdat het bijzonder goed onderbouwd is.

Zonder die mensen te kennen gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat dit stuk op mij overkomt als een stukje onderzoeksjournalistiek om een puntje te zuigen.

Hiervoor is een compliment op zijn plaats.

Bijzonder vervelend voor deze Jelmer, bij deze sterkte hiermee.

De rechtszaak lijkt me een slamdunk ‘open and shut’-case.

op 29 06 2014 at 16:15 schreef gronk:

Sargasso besteedt (ook aandacht aan Engels praktijken (hoewel niet zo uitgebreid als hier).

Wat me opvalt is dat in de comments op sargasso een aantal reaguurders denken dat het ‘maar’ een twitterfittie is, maar ook dat ’twitter nu eenmaal wildwest is, dus als je op twitter/social media aanwezig bent is dat nu eenmaal het risico/je zult het wel zelf uitgelokt hebben/etc’. Voor een deel zit dat ‘m in een soort van rechtvaardigheids- en evenredigheidsgevoel; dat beide partijen in een conflict ‘even erg’ zijn.

Dat is dus niet zo, en je kunt dus -als buitenstaander- zo maar betrokken worden in dit soort ‘fitties’,zonder dat je iets misdaan hebt.

op 29 06 2014 at 16:33 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Het woord “fittie” is veel te vergoelijkend voor dit soort terreur.

op 29 06 2014 at 16:37 schreef Ewout Klei:

Voel mij toch geroepen om te reageren. Ik ben ook enkele weken lang gestalkt door Robert van den Engel, via de mail, via een artikel en via twitter, omdat ik werk voor het bedrijf van Kinge en via een DM aan Carel Brendel had gevraagd (niet n.a.v. het anonieme twitteraccount van Kinge, waarvan ik niet wist dat het om Kinge ging, maar n.a.v. Engels stalkgedrag tegenover Hassnae Bouazza die op Schiphol werd gefotografeerd) waarom de zich als kritisch beschouwende journalist zich met figuren als Engel inliet. Brendel heeft mij niet geantwoord, maar mijn DM blijkbaar aan Robert laten lezen, die hierin een complot ontwaarde en vervolgens een ongefundeerd en tendentieus stuk tegen mij schreef, waarin ik o.a. voor homoseksueel en antisemiet werd uitgemaakt http://lucaswashiero.wordpress.com/2014/03/18/ewout-klei-de-extremistische-poot-van-studiemeesters-studiemeesters/ Ik heb niet op Roberts stuk, zijn mail naar mij en zijn vele twitterberichten aan mij gereageerd. Na een tijdje is hij ook opgehouden.
Aan de ‘oorlog’ tussen Frontaalnaakt en Geenstijl doe ik niet mee. Het is mij te ingewikkeld. Maar Van den Engel is een geval apart (to put it mildly) en dat wilde ik toch even benoemen.

op 29 06 2014 at 17:06 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Sowieso heeft Ewout Klei er geen snars van begrepen. Die schreef op Der Muilkorver Online een reactie over waarom Krapuul niet verboden moest worden en toen was Petra Kramer (die niks met Krapuul te maken heeft) ineens een zeer belangrijk redactielid.

op 29 06 2014 at 20:32 schreef Sammie Saul:

Robert Engel? IS dat niet die man die in het verleden ook weleens voor TPO heeft geschreven? Evenals Bart Nijman, Annabel Nanninga, Maja Mischke en Jan Bennink? Volgens mij moet je je vrienden beter uitzoeken, Ewout.

op 29 06 2014 at 20:38 schreef Sammie Saul:

Oh wacht, ik vergeet ‘onderzoeksjournalist’ Carel Brendel nog.

Overigens vond ik die lastercampagne van Engel tegen jou ook ver beneden alle peil, maar dat is misschien nogal mosterd na de maaltijd.

Blijft overigens nog wel de vraag staan waarom je in godesnaam inlaat met het tuig van TPO. Betalen die gasten zo goed?

op 29 06 2014 at 22:12 schreef MNb:

Kijk eens aan, Engel is ook nog eens homofoob. Waarom anders “poot” als scheldwoord gebruiken in een stuk dat met sexuele voorkeuren nul komma nul te maken heeft?

op 30 06 2014 at 09:31 schreef Pyt van der Galiën:

Sorry hoor, maar Ewout Klei is dus de man die die van mening is dat Joop.nl veel gevaarlijker is dan Geen Stijl want “GeenStijl.nl neemt zichzelf niet al te serieus en de epistels van la Nanninga en andere scribenten moet je dus niet al te letterlijk nemen. Joop daarentegen is immer bloedserieus. Het plaatsen van een foto van een ‘tegenstander’ op Joop heeft daarom een veel grimmiger karakter. Het lijkt erop dat de site onwelgevallige meningen het zwijgen wil opleggen.”

Ewout Klei is ook de man die het feminisme “een linkse religie waar Joop net zo heilig in gelooft als gereformeerden in de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid” noemt en mede daarom Joop verliet voor het blog van Bert “Rifapen” Brullen, internetterrorist en voormalig GS-scribent.

De man ook die massamoordverheerlijker Bart Schut “intelligent en leuk” vindt.

Dié Ewout Klei durft hier met droge ogen te beweren dat hij niet meedoet aan de oorlog tussen FN en GS, omdat dat conflict hem te ingewikkeld is. Vriend Ewout bedoelt natuurlijk dat hij al lang gekozen heeft voor GS, maar te laf is om dat toe te geven.

op 30 06 2014 at 11:05 schreef Ralph van der Geest:

http://www.krapuul.nl/overig/blog/172796/solidair-met-jelmer-floripasdelaban-en-drs-yell-deel-1/
http://www.krapuul.nl/overig/blog/172813/solidair-met-jelmer-floripasdelaban-en-drs-yell-deel-2/
Alstublieft. Graag gedaan.

op 30 06 2014 at 13:27 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Binnenkort maar solidair met Ralph dan: https://twitter.com/bpschut/status/483561578399531008

op 30 06 2014 at 14:21 schreef laarmans:

Krijg langzamerhand de idee dat Twitter het virtuele koffiezetapparaat is van de afdeling Paaz.

op 30 06 2014 at 14:24 schreef Asmodee:

Joop, The Post Online, Krapuul, Geenstijl… Allemaal dwergengezever, uw dagelijkese portie onnozelheid, lompheid en bekrompenheid. Over en weer. De ’tegenstander’ wordt minutieus in de gaten gehouden, om elke faux pas met een spervuur aan bagger te kunnen beantwoorden.

Ons kent ons.

@Krapuul Apr 7
@Asmodee opzouten revisionistische kut

Ik reageerde even daarvoor op dit bericht: http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/151134/nederlanders-mochten-willen-dat-ze-zo-hard-tegen-de-nazis-hadden-gevochten-als-de-marokkanen/

Slechts het linken naar de Franse wikipagina over deze ‘voorbeelden voor de Nederlanders’ wekte deze reactie op.

‏@Asmodee Apr 7
@jvdheuvel67 @JaapToo @ZihniOzdil @Krapuul Le corps expéditionnaire français est accusé…
http://fr.wikipedia.org/wiki/Corps_exp%C3%A9ditionnaire_fran%C3%A7ais_en_Italie

Noem mij gerust een kut, maar revisionisme…

Ralph, de Tweede Wereldoorlog is voorbij, mocht je het ontgaan zijn.

op 30 06 2014 at 14:50 schreef Asmodee:

https://twitter.com/jvdheuvel67/status/453237928400289793

De Bush-doctrine van Krapuul: if your not with us, you’re a cunt.

op 30 06 2014 at 16:01 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik weet dat het hier niet bon ton is om het over de toon te hebben maar dat toontje van zo’n Asmodee. Echt verschrikkelijk. Verder is het gewoon zwakzinnig gelieg om te zeggen dat dit “over en weer” is. Bart Schut noemt een collega redactielid van mij een “jodenhater” en heeft ons meerdere keren nazi’s genoemd, onder andere op Joop in een stuk. Wanneer heb ik Bart Schut een nazi genoemd? Dus hoezo over en weer? TPO zat Lodewijk Asscher op te stoken om ons verboden te krijgen. Wanneer heb ik ooit iemand willen laten verbieden? Over en weer my ass.

op 30 06 2014 at 16:29 schreef dewanand:

Reactie op ref:

op 29 06 2014 at 16:37 schreef Ewout Klei:

‘Voel mij toch geroepen om te reageren. Ik ben ook enkele weken lang gestalkt door Robert van den Engel, via…’

Namaste Ewout Klei ea blote Oranje Fnaakters,

Laten wij de zaak eens evolutionair bekijken.

1. pakweg 1,2 miljoen jaar geleden zaten onze behaarde voorouders in hoge bomen en brulden hele dag naar elkaar. Er was toen geen censuur, geen politieke correctheid enz dus alles mocht gebruld worden.

2. Later vanaf 10.000 BCE begonnen wij steden te bouwen met huisjes naast elkaar, en je mocht dan iemand legaal hsijn huid volschelden vlak voor diens woning of vanaf de poort.

3. Anno 2014 zien wij een evolutionaire jump omhoog: wij brullen luid met bits en bytes naar elkaar (GS, FN, Joop, dewanand.com enz), in alle talen, vanaf Patala (sanskriet: de aarde onder onze voeten).

Nou Ewout Klei,
Wieroe als hindoe Nazi kat feliciteert jou met de formidabele evolutie van jou grootgeschapen mensapen soort.

En mauwt Wieroe:
‘he Ewout, ben je er nu niet trots op dat een blanke Hollandse mensaap zo luid tegen je brulde in giftige cyberbytes?’

Dewanand en Wieroe
Digitaal miauwende hindoe fundamentalisten
Delft kennisstad

op 30 06 2014 at 16:56 schreef Jan:

Een schoolvoorbeeld van gotspe. Jeroen S. die anderen de les leest over hun toontje.

op 30 06 2014 at 16:57 schreef Herbert:

Fijne dagvaarding. Ik hoop dat de eis wordt toegewezen dan kan de rest van de bruin roze Khmer ook aangepakt worden.

op 30 06 2014 at 20:14 schreef Asmodee:

Who the fuck is Bart Schut?

U noemt mij een holocaustontkenner of geschiedvervalser, naast de botte verwijzing naar het voornaamste vrouwelijke geslachtsdeel.

Beste Van Den Heuvel, wat rechtvaardigde deze reactie? Bart Schut?

Na één enkel twitterberichtje met een quote en een link naar een genuanceerd wiki-artikel. Zonder ooit eerder contact te hebben gehad…

Het zij u vergeven.

Ik waarschuwde voor het omdraaien van de overdreven heldenrol in een bende verkrachtende beesten.
Aan de reacties op uw pamflet te zien was het olie op het vuur, van Bottehond en consorten.

‘Jodenhater’, ‘revisionistische kut’.

Over en weer, jazeker! Al heeft u aan mij de verkeerde…

op 01 07 2014 at 09:37 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Iemand 1x uitschelden is iets anders dan mensen jarenlang belasteren en van strafbare feiten beschuldigen maar ik verwacht niet dat “Asmodee” de intelligentie bezit om dat te begrijpen. Stop de persen mensen, iemand heeft 1 keer “kut” gezegd tegen “Asmodee” op twitter.

op 01 07 2014 at 10:00 schreef Mario:

Kras, het gaat hier over het kapot willen maken van ene Jelmer Siljee, maar een aantal willen hun frustratie over hun ban op een andere site (krapuul) hier ventileren. Get a fucking life, losers.

op 01 07 2014 at 12:31 schreef Floripas de Laban:

Zeg! Laat Ewout Klei eens met rust. Die heeft genoeg bagger te verduren gehad in dit drama in acht delen.

op 01 07 2014 at 14:46 schreef Sammie Saul:

@Floripas, ik spreek even voor mezelf hierin. Maar mijn bericht was niet als aanval bedoelt maar als vraag. Ik snap oprecht de beweegreden niet om voor TPO te gaan schrijven als je weet welke kliek je opeens onderdeel van bent geworden. Is het geld? Is het exposure? Ik weet het bij god niet. En dan is natuurlijk de vraag hoeveel geld en hoeveel exposure is je de associatie met, op zijn zachtst gezegd, een aantal dubieuze figuren waard?

op 01 07 2014 at 16:58 schreef Pyt van der Galiën:

@Floripas

Nou, hij komt zich hier toch écht zelf beklagen. Het enige wat ik doe is wijzen op zijn lachwekkende vergelijking van GS met Joop. Die ga ik dus nooit meer serieus nemen. Los daarvan zal zijn transfer naar TPO me worst wezen.

op 01 07 2014 at 22:49 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Euh Mario ik ben het helemaal met je eens maar het was geen ban op krapuul, maar ik noemde iemand een “kut” op twitter. Dit was zeg maar net zo erg als het slopen van Jelmer Siljee. Want zo zijn we, we zijn allemaal even erg.

op 02 07 2014 at 19:43 schreef Wilma:

Ik wilde dat ik wat minder laf was, maar ja, moet er echt niet aan denken om deze figuren op mijn dak te krijgen met mijn baan. Heb enorme bewondering voor de mensen die wel hun nek uitsteken.

op 04 07 2014 at 19:40 schreef Asmodee:

Iemand een ‘loser’ noemen maakt jou allesbehalve een ‘winner’, beste Mario.

Zomaar iemand een ‘revisionistische kut’ noemen op twitter is normaal, aldus Van Den Heuvel. Vanwege de stress, paranoia, Bart Schut of gebrek aan sociale vaardigheden…

Nogmaals vergeven en sterkte.

op 05 07 2014 at 18:15 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik ben klaar met dit sub onderwerpje.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS