Home » Archief » Haatfeestje


[17.11.2015]

Haatfeestje

Peter Breedveld

yamamoto1
Illustratie: Takato Yamamoto

We gaan er niet politiekcorrect over doen: Domrechts maakt altijd een vreugdesprongetje bij een terroristische aanslag. Eén van de domrechtse roeptoeters, Annabel Nanninga, schreef het onlangs nog: het zou mooi zijn als de types die pleiten voor harmonie en verdraagzaamheid door een aanslag van hun moraalpaard zouden donderen.

En je ziet aan de reacties na een daadwerkelijke aanslag dat ze het ménen: Jan Roos die ‘Policor Nederland’ toebijt: ‘al beseft wat jullie ons land hebben aangedaan?’; Marck Burema, de hoofdredacteur van GeenStijl, die een aantal voorstanders van een humaan vluchtelingenbeleid bij naam noemt en ze ervan beschuldigt ‘kniediep in het bloed’ te staan (‘kniediep’, van ‘knee-deep‘; Burema is een taalterrorist). Bart Schut die strijders tegen islamofobie ‘fellowtravellers van de terroristen’ noemt. Bart Nijman die beweert dat dit het soort terreur is dat ‘migranten meebrengen’. Ephimenco die dramt dat moslims geen afstand nemen, terwijl moslims over elkaar buitelden om afstand te nemen, vast ritueel na een aanslag. Geert Wilders die de gelegenheid te baat neemt de grenzen te sluiten, De Telegraaf die een lijst van terroristische aanslagen door moslims op de voorpagina zet, enzovoort, enzovoort.

Dolle apen

Niemand die begaan is met de slachtoffers, allemaal zijn ze op jacht naar daders. En voor de duidelijkheid, dat zijn niet degenen die in Parijs aan het moorden sloegen, maar de linksmensen, de Gutmenschen, de moslims, de vluchtelingen. Menige brave huisvader heeft zijn zaterdag achter de computer doorgebracht, ruziezoekend met linksmensen en moslims. ‘We steken moskeeën in de fik!’; Tegen mij: “Jij strijdt voor minder westen en meer islam. Gewoon handlangertje!” Ik kreeg zo’n vijftien dolle apen op mijn dak, opgestookt door Jan Bennink vanachter zijn laffe Ans Aarsema-account.

129 doden, bloed, pijn, onmetelijk verdriet, en voor deze types is het een haatfeestje, een aanleiding voor het creëren van nóg meer haat. Vooral tegen medeburgers, die niks met de aanslagen te maken hebben. Een gehoofddoekte vrouw merkte volkomen terecht op: “Dit land is zo verrot dat ik drie keer moet nadenken voordat ik in het openbaar mijn medeleven kan betuigen. Over terreur en vrijheid gesproken”.

Ze zitten inderdaad in de hoek te wachten om je te kunnen betrappen op een verkeerd woordje op een verkeerd moment, om je in je nek te kunnen springen en je aan stukken te scheuren.

Moffenhoerkaalscheerder

En oorlog, allemaal willen ze oorlog, VVD-Kamerlid Han ten Broeke voorop. ISIS vernietigen! ISIS wegvagen! Niet dat iemand zijn eigen kind naar Syrië wil sturen, uiteraard. Obama moet weer een paar blikken kansarme jongeren opentrekken om zich aan stukken te laten schieten. De dappere Nederlanders doen een duit in het zakje door moskees in brand te steken en stenen door ruiten te gooien.

Want je kunt de Nederlander uit de moffenhoerkaalscheerder halen, maar de moffenhoerkaalscheerder nooit uit de Nederlander. Die blijft daar stevig ingebed, wachtend op zijn kans.

Moet u dit zien dan. Franse vlag over je Facebook-profielfoto plakken uit respect voor de slachtoffers van de aanslag, om vervolgens los te gaan op die zwarte bavianen die ze moeten afknallen omdat ze je je blackfacefetish willen ontzeggen.

Misschien nog wel erger zijn de schijnheilige gladjakkers die zogenaamd voor redelijkheid pleiten, zoals grapjas Jochem Myjer: ‘Ik vraag jullie vriendelijk, zullen we de kinderen, die nooit zullen begrijpen dat je uit geloofsovertuiging mensen afslacht vandaag alsjeblieft nog even laten geloven dat de wereld onschuldig kan zijn?’ Effe niet over black-face zeiken voor de kinderen alsjeblieft, vanwege Parijs, maar het ligt trouwens wel aan de islam. Myjer is de linkmichel van het jaar.

Handlangertje van ISIS

Niet de Gutmenschen, niet de moslims, maar deze types steunen ISIS, blijkt nog maar weer eens uit dit verhaal van een Franse ex-gijzelaar van ISIS, Nicolas Hénin: ‘Central to their world view is the belief that communities cannot live together with Muslims, and every day their antennae will be tuned towards finding supporting evidence.

Dus, Bart Schut, met je gehits tegen moslims betuig je je een fellow traveller van ISIS. En óók in deze oorlog blijkt De Telegraaf aan de kant van de vijand te staan. Die kan haar naam beter veranderen in De ISIS-bode. Yo, Pritt, handlangertje van ISIS! Han ten Broeke, dat is ISIS in het hart van onze democratie.

Waar heeft ISIS een hekel aan? ‘Cohesion, tolerance – it is not what they want to see‘, aldus Hénin. Dus die imam bij die herdenking in Rotterdam, gisteren, die vurig pleitte voor eenheid tussen moslims en niet-moslims, die bestrijdt ISIS. De Rotterdamse moslims, die ondermijnen de terroristen. Niet voor niks sloegen de moordenaars vrijdag toe in de progressieve buurt van Parijs, waar mensen welwillend staan tegenover moslims en vluchtelingen.

Bombarderen en grenzen sluiten

Je daardoor niet uit de tent laten lokken, dát is verzet. Bombarderen en grenzen sluiten, dat is wat ISIS wil. En gisteren beet iemand me toe dat ik niet spoor omdat ik opmerkte dat het verdwijnen van ISIS een ramp voor de overheid zou zijn, maar de VS heeft wel weer aan 1,3 miljard dollar aan wapens toegezegd aan Saoedi-Arabië.

Want vrede in het Midden-Oosten, daar heeft het Westen niks aan. Daar moeten dan af en toe maar een paar honderd van onze kinderen voor worden geofferd.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 17.11.2015 @ 08:31

[Home]
 

39 Reacties

op 17 11 2015 at 09:34 schreef Hermann:

Dit is verder wat er bij de beurs ter sprake kwam:
Nach den Attacken gehen Investoren davon aus, dass Rüstungskonzerne von einem stärkeren militärischen Engagement profitieren. Allein die Aktie von Rheinmetall legte am Montag 4,8 Prozent zu. Andreas Heeschen, Mehrheitsaktionär des Waffenherstellers Heckler & Koch, gewährt dem Unternehmen gar einen Kapitalzuschuss von 60 Millionen Euro aus seinem Privatvermögen, um die Verschuldung zu mindern und es attraktiver für Auftraggeber zu machen. Heckler & Koch hofft auf Großaufträge aus Frankreich und Deutschland. “Wir wollen die Veränderungen in der Sicherheitspolitik der Nato nutzen”, sagte Heeschen in einem Interview mit der Nachrichtenagentur Reuters.
http://www.zeit.de/politik/ausland/2015-11/paris-terror-anschlaege-liveblog-17-11-15

De schoorsteen moet roken, nietwaar?

op 17 11 2015 at 13:05 schreef vander f:

Helemaal waar,
dit opstoken is inderdaad precies wat IS wil bereiken,
angst en wantrouwen zaaien en daar worden ze flink bij geholpen door de zelfverklaarde tegenstanders van de Islam.

op 17 11 2015 at 13:14 schreef yurp:

Je stuk was ook wel overtuigend geweest zonder Jochem Myjer te besmeuren. Ik geloof niet dat er ooit iets racistisch of islamofoobs uit zijn mond is gekomen en neem aan dat hij met geloofsovertuiging de specifieke overtuiging van de terroristen bedoelt en niet de islam als religie in brede zin. Zolang er geen redelijkere aanwijzing is voor zijn antimoslim of antivluchtelingen sentiment dat deze Facebook oproep geloof ik er geen kont van dat hij een racistische linkmichel is.

op 17 11 2015 at 13:43 schreef leo schmit:

Wat het taalterrorisme van B betreft, zou de uitdrukking moeten zijn ’tot aan hun nek in het bloed staan’.

op 17 11 2015 at 17:13 schreef Hermann:

@ yurp
Die Jochem Myjer is er één van buitengewoon intellect. Fijne, gevoelige dingetjes doet hij op ’t podium, zoals dit ragfijne werkje:
https://www.youtube.com/watch?v=n8knkV08QP0

“Zodra ik vertel dat mijn afkomst Chinees is, breekt de hel los. Wat toevallig, foe yong hai en sushi behoren tot zijn favoriete eten. Hij heeft het Chinese teken voor “wasbak” en een Japanse draak op zijn lichaam getatoeëerd. Hij vraagt welke animeseries ik kijk. Hij begint over zijn Aziatische exen, waaronder een body pillow genaamd Kimiko. Hij zegt hoe belachelijk de mythe over de Aziatische horizontale vulva is, gevolgd door een knipoog.”
http://amateurfilosoof.blogspot.nl/2014/08/asian-fetish.html

Hier een ander iemand, die verantwoordelijk is voor ‘educatie’, een onderwijzer met een heus blog. Die natuurlijke enige ‘workshops’over radicaliseren achter de rug heeft. Was er geen roep om een sterk maatschappelijk middenveld?
http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/34745_in_nederland_weten_we_waar_de_salafisten_zitten/

Deze man heeft het, net als Jochem, helemaal:
“Terreur Islam ook in “kleine”dingen.”
https://ezeldenken.wordpress.com/2015/11/16/terreur-islam-ook-in-kleine-dingen/#comments

op 17 11 2015 at 17:31 schreef Sasha Berkman:

Check dit:

http://speld.nl/2015/11/15/flowchart-hoe-moet-ik-reageren-op-de-terroristische-aanslagen-in-parijs/

Annabel Nanninga staat er in :)

op 19 11 2015 at 09:31 schreef chipo:

@yurp: er staat niet _racistische_ linkmichel. Frame geboren? Myer heeft een heleboel mensen op hun ziel getrapt met zijn weeë oproep, en het was een trap onder de gordel van de ant-Blackface activisten.

op 19 11 2015 at 09:38 schreef Peter:

Ik heb dat ‘racistische’ weggehaald. Ik vind het wel, maar het leidt klaarblijkelijk de aandacht af van types die altijd aanslaan op bepaalde woorden. En een witte die zwarten discrimineert een ‘racist’ noemen? Dat is in Nederland nog erger dan een hakenkruis op een synagoge spray-painten.

op 19 11 2015 at 12:16 schreef Christiaan:

‘Je daardoor niet uit de tent laten lokken, dát is verzet. Bombarderen en grenzen sluiten, dat is wat ISIS wil. En gisteren beet iemand me toe dat ik niet spoor omdat ik opmerkte dat het verdwijnen van ISIS een ramp voor de overheid zou zijn, maar de VS heeft wel weer aan 1,3 miljard dollar aan wapens toegezegd aan Saoedi-Arabië.’

Wel het hele verhaal vertellen, in de tweet stond het volgende citaat uit een stuk van jou: ‘IS gaat helemaal never nooit worden uitgeroeid, dat zou namelijk een ramp zijn voor onze overheid’

Ten eerste suggereer je dat IS bewust niet wordt uitgeroeid omdat er geld wordt verdient. Ik zou nooit ontkennen dat er geld wordt verdient aan oorlog voeren, echter beweren dat dit belang zo groot is dat we bewust IS niet willen verslaan is onzin.

Ten tweede spreek je over ‘onze overheid’ om deze reden is je argument over de VS niet relevant, want want zijn exact de Nederlands belangen? Dat vertel je niet.

op 19 11 2015 at 12:21 schreef Peter:

Dat vertel ik wel, Christiaan, maar jij bent te dom om begrijpend te lezen.

Nog een keer: Terrorisme is voor onze overheid een uitstekend excuus om onze vrijheden op te offeren en de surveillance state te bestendigen.

op 19 11 2015 at 12:47 schreef Christiaan:

Begrijpend lezen is het probleem niet, ik neem jouw argumenten gewoon niet serieus. Jij stelt letterlijk dat het uitroeien van IS een ramp zou zijn voor onze overheid, dat vind ik nogal wat. Denk jij werkelijk dat wij op enige wijze terughoudend zullen zijn in het bestrijden van IS om zogenaamd een excuus te creëren om ons eigen volk strakker in de gaten te kunnen houden? Dat het gebeurt is een logisch gevolg, echter beweren dat de omstandigheden die hier toe leiden bewust gecreëerd worden is pure achterlijkheid.

op 19 11 2015 at 12:57 schreef Peter:

Wij zijn terughoudend in het bestrijden van ISIS, Christiaan. Kun je boos worden, maar de feiten liegen niet: ISIS heeft zich in alle rust kunnen ontwikkelen tot een tegenstander van belang, zonder dat iemand er maar iets aan deed. Er wordt niets gedaan tegen de geldschieters en wapenleveranciers van ISIS, want die zitten in Saoedi-Arabië en de Golfstaten, onze ‘bondgenoten’. En as we speak wordt er gebombardeerd, niet op ISIS, maar vooral op burgers in Raqqa die straks wraak willen, en dus voor meer terrorisme zorgen.

op 19 11 2015 at 13:33 schreef Christiaan:

Je dwaalt af, ik beweer nergens dat wij niet terughoudend zijn of waren in het bestrijden van IS. Ik bestrijd alleen jouw opmerking dat de overheid het bewust doet omdat zij daar baat bij zouden hebben in de zin van het meer kunnen controleren van burgers of financieel gewin. Je haalt oorzaak en gevolg door elkaar.

Overigens ben ik benieuwd waar jij uit op maakt dat ik boos ben, ik probeer gewoon op een redelijke manier een discussie te voeren, verder niets aan de hand. Jij daarentegen, noemde mij in jouw eerste reactie al ‘dom’. Voegt niet heel veel toe aan deze discussie.

op 19 11 2015 at 13:43 schreef Peter:

Christiaan: Denk jij werkelijk dat wij op enige wijze terughoudend zullen zijn in het bestrijden van IS

Ik: ‘Wij zijn terughoudend in het bestrijden van ISIS, Christiaan.’

Christiaan: ik beweer nergens dat wij niet terughoudend zijn of waren in het bestrijden van IS.

En hier heb ik dus geen zin in, om te discussiëren met types met het geheugen van een goudvis, die gewoon ontkennen wat ze hebben gezegd, die zeggen dat zij hebben gezegd wat jij zei, dat jij beweerde wat zij beweerden, enzovoort. Geen geduld meer voor.

op 19 11 2015 at 13:57 schreef Christiaan:

En nu de volledige citaten:

‘Denk jij werkelijk dat wij op enige wijze terughoudend zullen zijn in het bestrijden van IS OM ZOGENAAMD EEN EXCUUS TE CREËREN OM ONS EIGEN VOLK STRAKKER IN DE GATEN TE KUNNEN HOUDEN?’

Vervolgens ga jij alleen in op het terughoudend bestrijden van IS, terwijl het juist gaat of er wel of niet bewust dit beleid wordt gevoerd om burgers meer te controleren.

Onderstaand citaat heb je om dezelfde reden ook maar voor de helft geplaatst.

‘Ik beweer nergens dat wij niet terughoudend zijn of waren in het bestrijden van IS. IK BESTRIJD ALLEEN JOUW OPMERKING DAT DE OVERHEID HET BEWUST DOET OMDAT ZIJ DAAR BAAT BIJ ZOUDEN HEBBEN IN DE ZIN VAN HET MEER KUNNEN CONTROLEREN VAN BURGERS OF FINANCIEEL GEWIN

Jij leest alleen wat je wilt lezen en gaat vervolgens met halve citaten een verkeerd beeld schetsen, op deze wijze heb ik er ook geen zin meer in nee.

op 19 11 2015 at 14:16 schreef Peter:

O wacht, dit is interessant. Je bestrijdt dus alleen dat de overheid terughoudend is met het doel een surveillance state te vestigen. Maar je erkent dat de overheid terughoudend is.

Waarom dan, Christiaan, is de overheid terughoudend in het bestrijden van een vijand die ons direct bedreigt?

op 19 11 2015 at 14:44 schreef Christiaan:

En dan zeg je dat ik niet begrijpend kan lezen? Dat bedoel ik inderdaad. Maar wat is de definitie van een directe dreiging? Nederland is tot op heden gelukkig nog niet getroffen door een actie van IS. Om deze reden is het draagvlak schijnbaar nog niet groot genoeg. Het bekende verhaal, het moet schijnbaar eerst flink mis gaan voordat er actie wordt ondernomen. Bovendien is de politiek niet daadkrachtig genoeg, en dan duid ik vooral op de linkse partijen.

Maar leg eens uit, welke aanwijzingen heb jij voor die vreemde theorieën dat onze overheid doelbewust IS niet bestrijdt, of in in ieder geval terughoudend, om hun eigen volk meer te kunnen controleren. Nogmaals, ik denk dat je oorzaak en gevolg door elkaar haalt. Dat wij privacy inleveren voor de strijd tegen terrorisme is onvermijdbaar maar dat is een gevolg en niet een doel op zich.

op 19 11 2015 at 17:23 schreef WARZAZAT:

Ik weet ook niet wat ik ervan moet denken als ik naar dat rare clubje vrienden van het Westen kijk: Saoudie-Arabie, Qatar, Turkije, Israel, Egypte…je bent uiteindelijk met wie je omgaat en ze hebben ze wel goed uitgekozen….geef me maar Iran,Rusland en China dan maar.

Wat vrijheid en privacy betreft ik denk dat bedrijven als verzekeraars, banken en media en communicatieconglomeraten een grotere gevaar zijn dan de staat en veiligheidsdienseten.

Wat is privacy als google en Vodafone meer over mij weten dan ik over mezelf??!!

op 19 11 2015 at 21:47 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Met types zoals Christiaan heb je bijna geen terroristen meer nodig.

op 20 11 2015 at 09:14 schreef Gaz Typari:

Laten we “de overheid” vooral niet overschatten. Tuurlijk is financieel gewin en surveillance staat zonder privacy/vrijheid schitterend voor de overheid. Maar dat IS niet wordt aangepakt is denk ik meer incompetentie van de overheid.

Als ze het niet eens voor elkaar krijgen op een fatsoenlijke manier een wat snellere trein naar België te sturen of 17 straaljagers te bestellen, verwacht dan niet dat ze voor ons een onzichtbare vijand die niet plaatsgebonden is zullen oprollen.

op 20 11 2015 at 11:24 schreef Roland:

Het is natuurlijk ook moeilijk tegen een vijand te vechten die
– niet echt herkenbaar is
– burgers niet als ‘collateral damage’ ziet (en slechte PR die het draagvlak bedreigt) maar als primair doel
– door religie en/of drugs en/of financiële compensatie voor nabestaanden de gebruikelijke angst voor de dood lijkt te missen.

En je beperkt je mogelijkheden in de strijd ook als je de rechten van onschuldige burgers wil beschermen en je als westerse overheid aan het oorlogsrecht wil houden.

Om deze reden hoor je ook veel pleidooien voor het ‘aanpakken van maatschappelijke achterstanden’ en zo. Doen we niet bij hooligans en (neo-)nazi’s.

op 20 11 2015 at 12:47 schreef Murat:

Nog niemand in de comments-sectie heeft de kern van het verhaal geraakt, namelijk:

Zolang de overheid islamtische Nederlanders (Europeanen) als tweederangs burgers behandelt, zal ISIS nooit worden verslagen. Heel simpel.

Als je ISIS de wind uit de zeilen wilt nemen, zul je onze jongeren die zich er bij aansluiten toch echt een menswaardig bestaan moeten gunnen.
Iemand die een goed leven heeft zal nooit en te nimmer zichzelf afmaken voor een extremistische groep. Heel simpel.

op 20 11 2015 at 13:18 schreef WARZAZAT:

@Murat:

Ik daag je uit om een land/continent te noemen waar ” de moslims” het beter hebben dan in Nederland/Europa?!

“De moslims” moeten voorbeeld nemen aan andere migranten als de Chinezen en de Indiers, zelfs de zwarte Afrikanen die door alles en iedereen worden gediscrimineerd hoor je niet zo schreeuwen als “de moslims”.

Om het probleem van het islamisme goed te begrijpen moet je naar het verschil tussen de Pakistanen en de Indiers kijken. Ze komen van een zelfde ras en een vergelijkbare achtergrond en toch staan ze heel anders in het leven. Hoe zou het komen??!!…aan racisme zou het niet liggen.

op 20 11 2015 at 13:59 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Voor de kern van het verhaal moet je toch bij Mark “we zijn in oorlog met IS” en “je moet je invechten” Rutte zijn.

op 20 11 2015 at 14:41 schreef Peter:

Ik daag je uit om een land/continent te noemen waar ” de moslims” het beter hebben dan in Nederland/Europa?!

Altijd dezelfde imbeciele reflexen van dezelfde imbeciele reactionairen.

Mispelen dat zwarten/moslims/allochtonen het hier beter hebben dan elders als antwoord op de vaststelling dat ze hier gediscrimineerd worden is altijd fout. Het is ook zo racistisch als de neten. Je moet maar niet klagen dat je als allochtoon als een hond behandeld wordt omdast het elders erger is? Ben je wel goed bij je hoofd?

En vertel, WARZAWAT, hoe zit dat met die Pakistanen en Indiërs? Enlighten us!

op 20 11 2015 at 14:58 schreef Roland:

“Mispelen dat zwarten/moslims/allochtonen het hier beter hebben dan elders als antwoord op de vaststelling dat ze hier gediscrimineerd worden is altijd fout”.

Als antwoord is het wat pover. Maar als wedervraag snap ik het wel: als moslims hier gediscrimineerd worden door autochtonen en in het Midden Oosten vermoord worden door andere moslims, waarom is er dan in beide plaatsen ook moslimterrorisme?

Dat IS het strijdveld graag bij westerse burgers thuis brengt kan ik me nog voorstellen, maar ze zijn blijkbaar in staat hier wonende moslims te mobiliseren. Dat vind ik verontrustend.

op 20 11 2015 at 15:22 schreef Peter:

Dat je het antwoord op je vraag in die vraag besloten zit en dat blijkbaar niet ziet, dat is denk ik wat eraan mankeert bij jou en witte zelfvoldane mannen als jij, Roland.

op 20 11 2015 at 15:45 schreef WARZAZAT:

Altijd dezelfde imbeciele reflexen van dezelfde imbeciele reactionairen.

@Peter:

Jij bent zelf een imbeciele en de ergste van alle racisten.Zielige types als Murat tolereer je wel zolang ze niet te veel tonen op hun zang hebben.

ga een weekendje naar London of welke Britse stad dan ook en je zal zien

http://metro.co.uk/2015/11/19/moment-dad-is-attacked-with-pickaxe-for-converting-from-islam-to-christianity-5513755/

Die multiculti kermis waarop je zat te parasiteren is opgeruimd…klaar afgelopen.

op 20 11 2015 at 16:07 schreef Sasha Berkman:

ja die zelfvoldaanheid bij veel rechtse types is echt ergeniswekkend. Narcisme is een echte rechtse ziekte die niet of nauwelijks maatschappelijke aandacht krijgt. Waar ze hun superieuriteit op baseren? Wie het weet mag het zeggen. Vaak rijke ouders denk ik.

op 20 11 2015 at 16:44 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Ik denk eerder aan een combinatie van eigenmacht, lafheid en een vaktap jeugd.

op 20 11 2015 at 18:14 schreef Hermann:

@ Christiaan schreef: ” Dat wij privacy inleveren voor de strijd tegen terrorisme is onvermijdbaar maar dat is een gevolg en niet een doel op zich.” U hebt waarschijnlijk nog nooit van Yavuz Narin gehoord. U hebt ongelijk in Uw bewering.
https://www.youtube.com/watch?v=BD3lI8GG6S8
@ Murat schreef: “je onze jongeren die zich er bij aansluiten toch echt een menswaardig bestaan moeten gunnen.” Ja, zonder meer, maar de staat is niet bezig met mensenrechten (zie vluchtelingen, ook in Nl).
“Exemplarisch zeigen die Recherchen, wie leicht der politische Grundsatz – keine Waffen in Kriegs- und Krisengebiete, Folter- und Polizeistaaten – von deutschen Waffenhändlern umgangen werden kann.”
http://www.phoenix.de/content/phoenix/die_sendungen/1010606
Gelijknamige film om YT te zien.
@ Sacha Berkman schreef: “zelfvoldaanheid bij veel rechtse types is echt ergeniswekkend.”
U beheerst hopelijk Duits.
http://rutube.ru/video/57068d0130affb1d7ec0331fd054ea26/
De Duitse staat heeft de neonazi’s gestructureerd.

op 20 11 2015 at 18:27 schreef Murat:

@WARZAZAT

“Jij bent zelf een imbeciele en de ergste van alle racisten.Zielige types als Murat tolereer je wel zolang ze niet te veel tonen op hun zang hebben.”

Nee. Weet je waarom Peter mij tolereert en jou in mindere mate?

Omdat je een verschrikkelijk mens bent. Ik zeg dat niet snel.
Er zijn veel mensen waarmee ik het vaak niet eens ben: John de Beer of Bertje of wie dan ook. Maar ik accepteer dat en beoordeel hen niet persoonlijk. Ze zijn namelijk redelijk.

Jij daarentegen bent een vreselijk mens. Een in en in racistisch, hatelijk, slecht mens. Dat meen ik. Je bent een vreselijk persoon.
Ik hoop dat je eens goed in de spiegel kijkt en je jezelf afvraagt waarom je zo’n verschikkelijk haatdragend mens bent.
Al mag ik niet voor hem spreken, ik denk dat Peter dit ook ziet.

op 20 11 2015 at 19:57 schreef Peter:

Ik heb daar een neus voor. Klootzakken ruik ik van 100 kilometer afstand.

op 20 11 2015 at 20:37 schreef sjonnie annoniem:

Zolang lieden als sasha en bertje hier mogen roeptoeteren zit jouw neus blijkbaar vol snot.
Toedeledokie Peter, als niet al te scherp potlood laat ik het maar over aan de intellectuele elite.
Zij zijn per slot van rekening oververtegenwoordigd in deze bananenrepubliek……

op 20 11 2015 at 22:50 schreef Bertje:

Sjonnie

Fijne lul met vingers dat je er bent.
Als er nou iemand loopt te roeptioeteren in de comments dan bij jij het wel. Nergens heb je ook maar een argument gegeven of iets van gelijke strekking.
Ja open deuren open trappen dat gaat je goed af.

Murat

Ik vind jou ook redelijk.

op 21 11 2015 at 11:05 schreef WARZAZAT:

@ Murat:

Het zal wel te maken hebben met het feit dat ik in een achterlijke,fascistische heilige land ben opgegroeid.En tot mijn verbazing en afschuw kom ik die monsters waarvoor ik ben gevlucht hier in NL tegen. Ze worden gekoesterd,gepamperd en ze worden met subsidies vetgemest.

Mij kan je niets over racisme, discriminatie,fascisten en religieuze waanzin leren.Ik had ze namelijk met de paplepel ingegoten gekregen tot er niets meer bij kan en ik ben nu het er uit aan kotsen en dat zal nog een tijdje duren.

op 21 11 2015 at 11:42 schreef Peter:

Ik begin te geliven dat jij een neppert bent, Warzawat. Anyways, je komt hier eigenlijk alleen maar ruzie maken en mensen beledigen. Dit was dus je laatste reactie hier.

op 21 11 2015 at 14:07 schreef sjonnie annoniem:

Dat zal best bertje, lekker belangrijk.

op 21 11 2015 at 18:35 schreef Murat:

Doeiiiii WARZAZAT, tot nooit meer ziens.
We zullen je niet missen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS