Home » Archief » Harde por


[10.02.2024]

Harde por

Peter Breedveld


Scène uit The Great Dictator (Charles Chaplin, 1940).

Begrippen als “sociale veiligheid” en “safe space” zijn door Domrechts altijd afgedaan als woke gezeur, uitvluchten van teergevoelige zieltjes die de realiteit niet onder ogen willen zien. Beledigd zijn was een keuze, zei Domrechts altijd, van een generatie wier ideaal kennelijk een samenleving van rubberen stoeptegels was.

Maar juist Domrechts heeft vanaf het begin altijd aanspraak gemaakt op een safe space, waar het niet wordt tegengesproken en niet met feiten wordt geconfronteerd. Het is altijd Domrechts dat zich het meest gekwetst toont. Nu overal wordt geprotesteerd tegen de psychopathische moordzucht van Israël, is het juist Domrechts dat jammert zich niet veilig te voelen.

Wat grappig zou zijn, als het niet zo woestmakend was.

Veilige werkomgeving

Caroline van der Plas is zo’n typisch domrechtse bully die wellustig tergt en treitert en intimideert en met volle teugen van haar recht op vrije meningsuiting geniet, maar begint te krijsen als iemand eens wat terugzegt.

Gisteren ging er een filmpje rond van een Kamercommissievergadering waarin ze opeens aankondigde te vertrekken omdat ze zich onveilig voelde. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, die naast haar zat, had haar namelijk “allerlei dingen toegebeten” waardoor ze het “geen veilige werkomgeving” vond.

Maar De Groot had haar alleen maar aangesproken op het feit dat BBB filmopnamen van de vergadering maakte met het kennelijke doel de achterban op te stoken, zoals een paar jaar geleden de partij DENK pleegde te doen, en waarover het hele land, vooral het domrechtse deel, toen hevig verontwaardigd was.

“Waar is me safe space”, huilde Van der Plas, en ze trok een bruine streep naar de uitgang. Kennelijk beseffend dat ze zichzelf andermaal voor paal had gezet, verzon ze er later bij dat De Groot haar een “harde por” had gegeven, maar dat is dus een keiharde leugen. Zoals alles, wat er uit de mond en de pen van Van der Plas komt, een keiharde leugen is. Van der Plas is een op tilt geslagen leugenmachine.

Tere zieltjes

Saillant is dat, even voordat Van der Plas haar angstaanval kreeg, ze nog had gesneerd over klimaatactivisten, die volgens haar “tere donkergroene zieltjes” zijn. Eigen teergevoeligheid eerst, zullen we maar zeggen.

En een paar dagen eerder had Van der Plas nog geweigerd om de verkapte bedreigingen van terreurboer Mark van den Oever aan het adres van de landbouwminister en een Kamerlid te veroordelen. “Gaan we het dáár weer over hebben”, verzuchtte ze onbewogen. Zelf beweert ze om de haverklap bedreigd te worden, waarbij altijd onduidelijk blijft om wat voor bedreigingen het gaat en uit welke hoek ze komen, maar waar we altijd wel massaal verontwaardigd over dienen te zijn en medeleven voor moeten tonen.

Eigen bedreigingen eerst.

Fascistische intimidatie

Tjeerd de Groot wordt, zoals altijd wanneer Van der Plas weer een politieke tegenstander in het zonnetje zet, bedreigd en verrotgescholden. Daarmee bewijst Van der Plas zijn gelijk. Die filmpjes van haar partij zijn om te stoken, op te hitsen, een verdraaide werkelijkheid te presenteren. Het is fascistische intimidatie om mensen in het gareel te krijgen.

Caroline van der Plas is een fascist. Ze is tuig, schorem, een verachtelijk sujet, een stinkende mesthoop. En wie daarmee aan tafel zit om een regering te vormen, is ook verachtelijk schorem.

Wat me op het volgende brengt: heeft er sinds de Tweede Wereldoorlog ooit zoveel fascistisch schorem in de Kamer gezeten als op dit moment? Iemand die verachtelijke Joodjes wil laten doodvriezen in de Oost-Europese bossen, iemand die openlijk Poetin staat te verdedigen en Nederland verwijt hem te provoceren, iemand die het niet kan laten met zijn bewondering voor nazi’s te koketteren, een Hitler-fan, o nee, die is tijdelijk vervangen door een andere Hitler-fan. Verschillende partijen die etnische zuivering voorstaan, er worden moties ingediend tegen “parasitaire vluchtelingen” het is godverdomme bij de beesten af, en iedereen vindt dit maar normaal.

Tuig in Louboutins

Wat dacht je van de regering? Een minister van Justitite die openlijk haar reet afveegt met de wet, met de democratische rechtststaat, en die ook al begint te krijsen als ze op haar hypocrisie wordt aangesproken omdat, jawel, ze wordt bedreigd.

Waar is me safe space. Lekker vanuit je safe space fascisme bedrijven, lekker etnisch zuiveren in een veilige werkomgeving, lekker terroristische organisaties steunen en je virtuele Sturm Abteilung op een collega afsturen die je aanspreekt op je openlijke minachtig van de democratie. Lekker in antisemitische complottheorieën grossieren en gewoon met meerderheid van stemmen tot Kamervoorzitter worden gekozen, en het dan verbieden om extreemrechtse partijen extreemrechts te noemen.

Nazi’s eisen hun safe space.

“Petertje kan alleen maar schelden”. Ja, en jullie kunnen alleen maar de nazi uithangen en dan dramaqueenen als iemand je daarop aanspreekt.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 10.02.2024 @ 14:38

[Home]
 

1 Reactie

op 10 02 2024 at 14:39 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS