Home » Archief » Verachtelijke Joodjes en smerige Arabieren


[03.02.2024]

Verachtelijke Joodjes en smerige Arabieren

Peter Breedveld

Van de week zag ik een foto van een vulvavormige tafel met de partijen er omheen die onderhandelen over de kabinetsformatie en daar zag ik naast Wilders Gidi Markuszower zitten. Gidi Markuszower, die als bestuurslid van de Nederlands-Israëlitische Hoofdsynagoge had geschreven dat hij ‘verachtelijke joodjes’, die er niet dezelfde mening over Israël op nahouden als hij, het liefst zou laten doodvriezen in de bossen van Oost-Europa.

Je zou verwachten dat zo’n uitspraak het einde van de uitspreker is. Dat niemand meer iets met hem te maken wil hebben, dat-ie z’n biezen kan pakken en van geluk mag spreken als hij nog ergens een baantje als magazijnmedewerker krijgt. Maar nee, hij is imiddels jaren Kamerlid voor de PVV, scheldt in de Kamer tegen een vostelijke vergoeding immigranten uit voor gelukszoekers uit achterlijke zandbaklanden, vindt dat moslims minder rechten moeten krijgen dan andere Nederlanders en hij krijgt nog een goede pers ook. ‘Een gentleman zoals je die zelden nog ziet’, schreef NRC over hem.

Racistische oprispingen

En Telegraaf-journalist Mick van Wely schreef een paar dagen geleden over de Hamas-terreur van 7 oktober dat “die smerige Arabieren” onschuldige mensen hadden verkracht en vermoord. Types komen dat nog verdedigen ook, want hij bedoelde niet alle Arabieren, alleen die van Hamas. Ik denk niet dat ze het zouden tolereren als iemand schreef dat die “smerige Joden” van het IDF 30.000 Gazanen hebben vermoord. Dat is antisemitisme, daar zou iedereen het over eens zijn, maar Van Wely wordt gewoon verdedigd.

Er wordt niet zwaar aan zijn racistische oprisping getild. Alleen Marieke Kuypers en Francisco van Jole en dergelijke maken er wat stennis over. Van Wely is Domrechts, en dan mag je in Nederland alles. Hij is een tijdje geschorst omdat hij meerdere vrouwen had aangerand, maar nu is hij gewoon weer aan het werk, en op televisie en alles, met z’n grote waffel.

Ach, die linkse cancelcultuur. Alleen als je kritiek op Israël hebt, word je gecanceld. Als je de nazi uithangt, mag je een koninklijke onderscheiding tegemoet zien en een hagiografie in NRC. Je kunt zelfs minister worden in het Kabinet Wilders of Plasterk of wie er dan ook de baas wordt van de extreemrechtse regering die ons te wachten staat. Welke portefeuille zou Markuszower krijgen? Wordt-ie minister Eindoplossing van het Moslimprobleem, of gaat ie voor Heropvoeding Verachtelijke Joodjes?

Tijdmachine

Johan van der Knijff schreef tien jaar geleden dat als je Nederlanders in 2003 met een tijdmachine naar 2013 zou flitsen, ze hun ogen en oren niet zouden geloven. Ze zouden politici zien debatteren over het Marokkanenprobleem, Wilders horen zeggen dat de islam de grootste ziekte van de afgelopen eeuw is en volksvertegenwoordigers getooid met NSB-symbolen in de Tweede Kamer zien verschijnen.

Hetzelfde zouden de Nederlanders ervaren die we uit 2013 naar deze tijd zouden halen. Ze zouden denken dat we gek geworden waren, dat we een type dat verachtelijke Joodjes wil uitroeien aan de formatietafel verwelkomen, dat de mogelijke toekomstige premier vluchtelingen en immigranten met ongedierte vergelijkt en journalisten tuig van de richel noemt en dat journalisten fulmineren tegen “smerige Arabieren”.

Maar we hebben het stukje bij beetje laten gebeuren, steeds de grens een beetje verlegd van wat we toelaatbaar vinden, en zo het onacceptabele acceptabel gemaakt.

PVV’ers doodschieten

Nou ja, ik zeg “we”, maar ik bedoel natuurlijk jullie. Ik heb vanaf het begin hevig geprotesteerd tegen de nazificering van Nederland, maar jullie stoorden je aan mijn toon en woordkeuze en achtervolgden me tot in de hel omdat ik eerst een harde grap maakte over het doodschieten van PVV’ers door VN-troepen en toen de beschuldigingen van antisemitisme van een geestelijke gestoorde blogger pareerde met een paar sarcastische sneren. O, en toen ik kritiek had op Lodewijk Asscher, die Wilders qua racisme naar de kroon probeerde te steken om de PvdA weer uit het electorale vagevuur te krijgen, dat mocht ook niet van jullie.

Ja, nee, denk maar niet dat ik dat ooit vergeet. Die episodes hebben mijn ziel in tweeën gesneden, en ik ben extreem wrokkig van aard.

Racistische verwensingen

Afgelopen zomer werd een aantal mensen, waaronder ik, met naam en toenaam genoemd, verketterd in een Kamerdebat omdat we het één en ander aan te merken hebben op de “journalistiek” van Wierd Duk. Ik zie nu elke dag een horde nazi’s op Twitter Emine Uğur bestoken met afgrijselijk racistische verwensingen. Ook Hassnae Bouazza, die de laatste tijd weer vaak in de media is, krijgt deze beesten achter zich aan. Vrouwen van kleur moeten hun bek houden, is de boodschap, en als ze dat niet doen, worden ze helemaal de moeder geïntimideerd.

Maar wie komt er voor hen op? Wie slaat eens met zijn vuist op tafel om te laten weten dat het genoeg is geweest? De directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau is er als de kippen bij om, wanneer mensen hun onbehagen uitspreken over de Monsterzege van Wilders, ze te kapittelen omdat dat van “dédain” getuigt jegens de PVV-stemmers. Maar het “dédain” dat PVV-stemmers er 24/7 uitboeren en -brullen en -schijten jegens iedereen die wat anders gestemd heeft, jegens mensen van kleur, moslims en mensen met een immigratieachtergrond, dat wordt zowat geheiligd.

Morele moed

Of vergeet “zowat”, dat moeten we het heerlijkste vinden dat ons ooit is voorgezet. Er komt geen debat over hoe PVV’ers en Telegraafjournalisten met andere mensen omgaan. Dat iemand zegt: “Je kunt voor beperking van immigratie zijn en een hekel hebben aan de islam, dat betekent niet dat je het recht hebt om mensen te behandelen zoals de nazi’s met communisten en Joden omgingen.”

Dat vergt morele moed en er is niemand met een belangrijke positie in dit verkankerde schijtland, helemaal niemand, die morele moed heeft. Het zijn allemaal weerzinwekkende, walgelijke, kruiperige lafaards.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 03.02.2024 @ 20:24

[Home]
 

1 Reactie

op 03 02 2024 at 20:25 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS