Home » Archief » Ik wens niet bedreigd te worden door racistische, homofobe apen


[01.10.2014]

Ik wens niet bedreigd te worden door racistische, homofobe apen

Peter Breedveld

rijs7

Zit ik vanmorgen in de trein naar mijn werk, mindin’ my own beeswax, word ik opeens door allemaal mensen gewaarschuwd dat Jan Roos onderweg is om me op mijn bek te slaan. Jan Roos is die vormeloze zak plasma van Powned. Het is geen geheim dat ik niks moet hebben van Powned, GeenStijl en dus evenmin van Roos en daarom heb ik de gnoom, die zich een tijdje geleden ook aan Hassnae en mij opdrong, op Twitter geblockt.

Maar ik zie hem altijd voorbij komen als er weer eens iemand gelyncht wordt op Twitter of als er, na een nieuwtje over Zwarte Piet of zangeres Anouk, weer ‘negers’ moeten worden beschimpt. Roos was betrokken bij de klopjacht op de volstrekt onschuldige Jelmer Siljee, waarvoor Robert van den Engel van The Post Online nu terecht moet staan, en hij maakte racistische grappen over de zwangere Anouk, en de zwarte vader van haar kind. Dergelijke bagger van Roos zie ik bijna elke dag langskomen, want hij wordt altijd driftig geretweet, maar ik besteed er meestal geen aandacht aan. De meeste Nederlanders schijnen zich goed te voelen bij zijn constante getreiter.

Seniel varken

Ik kijk nooit naar Powned, maar daarin schijnt Roos zich eveneens van zijn meest gesoigneerde kant te laten zien. Een talentloze, totale lul. Weet niks, kan niks, ziet er niet uit, heeft de manieren van een seniel varken en is dus precies waar de Nederlandse televisiekijker van houdt, want die herkent er zichzelf in.

Gisteren was hij de hele avond Tofik Dibi aan het treiteren. Daarbij liet Roos de homofoob in hem los. ‘Joehoe, kruip je weer voor de zoveelste keer de kast in? Joehoe, handtasje! Ik daag je uit, ouwe wachtgeldpoot!’

RoosDibi

Roos lijkt te zijn geobsedeerd door homo’s. Vult zijn dagen, en die van anderen, met speculaties over de seksuele geaardheid van Mark Rutte. Toen ik vanochtend weer op Twitter keek, bleek hij nog heel lang te zijn doorgegaan met Tofik Dibi pesten. Ook Fatima Elatik moest eraan geloven. ‘Twee malle Marokkaanse wijven op een plaatje’. Roos voelt zich kennelijk nogal bedreigd door Dibi’s seksualiteit.

lachen met roos

Blijven apen

Let ook op de reacties van Roos’ publiek. ‘Het blijven apen, ook al zijn ze gekleed als mens’ en ‘ik zou ze willen slachten.’ Ja, lieve mensen, lachen gieren brullen met die Jan Roos.

Jan Roos is dus niets te dol. Negergrappen, homohaat, vrouwenhaat, mensen stalken en treiteren, andermans kinderen uitschelden maar ho, niet zeggen dat hij geen principes heeft, hè. Want een grapje over andermans kinderen is leuk, maar van die van Jan, daar blijf je af. Dat is opeens niet leuk meer. Dan gaat Jan dreigen met geweld.

Typisch bullebakgedrag dus. Maar wacht even, zie ik nu dat Roos mij ervan beschuldigt iets over zijn kinderen gezegd te hebben? Verdomd, en als in een reflex wordt ook onmiddelljk mijn werkgever weer betrokken. En Roos waarschuwt me vast dat ik maar beter de beveiliging kan bellen.

roosgeweld

BreedveldVU

Roosbeveiliging

Sarcastische opmerking

Is die helemaal gek geworden? Ik heb nooit iets over zijn mormels gezegd. Doe ik uit principe niet, want het lijkt me voor die kinderen al erg genoeg dat ze zo’n vader hebben. Dan ga je ze niet ook nog eens straffen voor het huftergedrag van hun verwekker. Maar al had ik dat wél gedaan, blijf met je gore rotklauwen van me af, dreigaap. En hou mijn werkgever er een keer buiten. Als je klachten hebt over mij, spreek je maar met me af op neutraal terrein.

Blijkt dat iemand anders iets over een foto van Roos en zijn blagen heeft gezegd die Roos zelf op Twitter plaatste. Tja, als je zelf zo gevat ginnegapt over andermans kinderen, moet je niet janken als iemand eens een sarcastische opmerking plaatst bij een foto van die van jou. Maar omdat Roos niet wist wie de grappenmaker op Twitter was, werd al gauw besloten dat ik achter dat Twitter-account zat, zoals constant, elk Twitter-account dat Domrechts niet bevalt, aan mij wordt toegeschreven. Ik ben gelukkig niet de enige die dat ziet.

Roos is er blijkbaar achtergekomen dat ik niet de persoon was die grapjes maakte over zijn spruiten, want op een gegeven moment was hij op weg naar Breda om daar een zekere Van Gils op zijn bek te slaan. Hij schijnt daar nooit aangekomen te zijn. Of hij heeft de verkeerde Van Gils op zijn bek geslagen, dat kan ook natuurlijk.

Schuimbekkende borderliner

Alles goed en wel, ik heb er inmiddels behoorlijk tabak van om door dat tuig van Powned en GeenStijl te worden bedreigd. Onlangs nog had ik de schuimbekkende borderliner Paul Damen van de Joodse Omroep op mijn nek. Ik word godverdomme van mijn eigen belastinggeld bedreigd door allerlei tuig van de publieke omroep. Wat is dat daar, een open inrichting of zo?

Wat zou er gebeurd zijn als ik had aangekondigd naar de redactie van Powned te gaan om daar Roos op zijn bek te slaan? Dan had ik nu al op De Telegraaf, GeenStijl, The Post Online en De Dagelijkse Standaard gestaan, was mijn mailbox volgelopen met doodsbedreigingen en hadden honderden dominees hun belerende worstvingertjes in mijn ogen geprikt. Maar ik moet me de dreigementen van laffe, hypocriete schijtbakken als Jan Roos maar laten welgevallen.

Hypocriete waffel

“O, Peter, je mag niet schelden, wat een ongenuanceerde hufter ben je toch.” Ga toch fietsen, trutten. Bijna niemand zegt wat van de rare fratsen van Roos en Pritt en Bennink en Jan Dijkgraaf en hoe heet dat schorem allemaal. Nu dus ook maar lekker je hypocriete waffel houden. Stort maar een donatie, om je geweten te sussen:

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom ik om donaties bedel.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 01.10.2014 @ 20:05

[Home]
 

37 Reacties

op 01 10 2014 at 20:44 schreef Bart:

Is die oprecht naar Breda gereden om daar een zekere van Gils op zijn bek te slaan? Dat werkt dan weer heel erg op mijn lachspieren. Daar kan P.F. Thomese zo een nieuwe editie van J. Kessels op baseren, zo komisch vind ik dat.

op 01 10 2014 at 20:48 schreef Traxor:

Dat geblaat van die Roos is te dom voor woorden. “Vragen om geweld”, ach jee. Hypocrisie ten top.

op 01 10 2014 at 21:10 schreef Anoniem:

Jantje is aan het doordraaien/radicaliseren. Persoonlijk doe ik niet aan de ‘journalistieke’ twittergame, teveel 020-gezeik. Ik lees je blog regelmatig. Ga ajb door!

op 01 10 2014 at 21:16 schreef mark:

Die Jan Roos is een hypocriete zak. Geen greintje fatsoen te bekennen bij die man. Alleen je zou er goed aan doen die types als ‘Marrek Boerema’ ook niet teveel te omarmen. Die doen precies hetzelfde.

op 01 10 2014 at 22:20 schreef SIGILIX:

@mark

Als je een discussie over fatsoen wilt hebben lijkt me dat best geinig, neem je de hele roze kerk mee? Van ‘dobbernegers’ tot ‘kutnichten’ via ‘oude poot’ en ‘rifapen’, kunnen we de hele discussie van A tot Z voeren. En ik moet verder als uitgescholden ‘poot’ braaf beleefd blijven, toch? Waar jouw fatsoen ligt kan ik mij indenken.
Voor de rest: omarm mij niet en laat mij allemaal aub met rust. En voor de zoveelste keer, ik ben Peter Breedveld niet, noch ene van Gils uit Etten-Leur maar Candy, de transseksuele loodgieter die opereert vanuit Teheran, dat weet inmiddels iedereen.

op 02 10 2014 at 00:04 schreef AntiSoof:

Tja,
Toen ik de radio-uitzending ‘Echte Jannen’op radio 1 voor het eerst hoorde wist ik niet of dat nou grappig of serieus bedoeld was. Dus luisterde ik naar meerdere uitzendingen, een oordeel is immers vaak te snel gemaakt en het was toch radio 1? Eigenlijk wist ik niet wat ik hoorde. Zoveel rare dingen hoorde ik nog niet eerder, het leek wel of de klok 50 jaar was teruggezet. Was dit nou satire? Was dit lollig bedoeld? Kijk, van Kooten en de Bie waren ook zotte types, wat ze deden vond ik grappig en informatief. Maar er was van domme ledigheid niets te merken. Ook op infantiele immorele onwetendheid kon ik hen nooit betrappen, dus ik vond het wel aardig. Daarom vond ik die typetjes wel aardig. En vooral omdat het nooit té serieus van toon was. Dat was hun kracht. Daarom begreep je E.J. niet. Wat wás dat? Hoe moest ik dat plaatsen? Nou, geef mij maar van Kooten en de Bie.

op 02 10 2014 at 00:22 schreef AntiSoof:

En, Peter, vooral niet happen, zou ik zeggen. Hou de eer aan jezelf. Geduld (patience) betekent ook ‘lijden’, leerde ik op Maria Radio vandaag. En zie ook http://www.etymonline.com/index.php?allowed_in_frame=0&search=patience&searchmode=none
Lijdzaam zijn is ook wijs, denk ik.

op 02 10 2014 at 07:41 schreef Mo Hamadeh:

Ik zie dat Jelmer Siljee ook weer gelijk in dit conflict betrokken wordt door de Hetzerige volgers van Jan Roos. Ze hebben het leervermogen van een goudvis.

op 02 10 2014 at 08:42 schreef Pickelhaube:

Overigens vind ik het een goede zaak als n.a.v. Jan Roos de richtlijnen voor de pers in de tweede kamer wat aangescherpt zouden worden. Vrije pers, prima, maar zo’n lulletje rozenwater voegt verder niets toe met zijn infantiele en grensoverschrijdende gedrag. Dan mag je best beslissen dat een itempje waarin Roos je met zijn hersenrot belaagt beter niet uitgezonden kan worden, zoals Samson laatst deed. Jammer dat die keutel weer ingeslikt werd toen domrechts ging janken over “persbreidel”.

op 02 10 2014 at 09:21 schreef marcodebaar:

Mocht er in de zaak tegen Engel een uitspraak in het voordeel van Siljee gedaan worden, dan is het prijsschieten!
Zie je eigen stukken: Begreigingen, beledigingen, verdachtmakingen, betrekken van werkgevers in fitties, intimidatie, openbare heksenjachten.
Ook hier: De tweet over de beveiliging is een dreigement waar m.i. een rechter iets mee kan. Raadpleeg een jurist en zoek uit wat de mogelijkheden zijn om dit tuig aan te pakken.

op 02 10 2014 at 10:06 schreef Sasha Berkman:

Wat Marco zegt!

op 02 10 2014 at 10:34 schreef Egbert:

Pickelhaube 08:42: “voegt verder niets toe met zijn infantiele en grensoverschrijdende gedrag”.

Jammer dat je onbewust overgaat van bedreiging met geweld naar infantiel gedrag als reden om iets te verbieden (en meteen maar vooraf nog wel). Ik heb niet de indruk dat het stuk van Peter daar over gaat.

op 02 10 2014 at 11:10 schreef Pickelhaube:

Nou Egbert, volgens mij is bedreiging met geweld wel een goed voorbeeld van wat ik “grensoverschrijdend gedrag” noemde. Denk je nou serieus dat ik het gedrag van Jan roos zit te downplayen, terwijl ik nou net betoog dat hem alsnog de toegang ontzegd moet worden tot het tweede kamergebouw? Eigenlijk vind ik dat er een passage in het tweede kamerreglement moet komen die Jan Roos specifiek noemt, met iets in de geest van “nicht erwünscht” erbij Zo beter? Of moet ik meer maatregelen voorstellen om hem te bestrijden?

op 02 10 2014 at 11:25 schreef Pickelhaube:

Jan Roos is gewoon veel beter op zijn plek bij itempjes over de huishoudbeurs, of wat verlopen porno actrices die hem na afloop van het interview nog even afwerken. Anders paradeert deze neo nazi nog wel even rond in zijn favoriete slaapkamer kostuum. Hij heeft gewoon niets te zoeken in dat tweede kamergebouw, we kunnen niet allemaal hoogvliegers zijn. En ja, ook wegens te infantiel.

op 02 10 2014 at 12:25 schreef Natasha Gerson:

Helaas passen figuren als Jan Roos prima bij de ‘passende afspiegeling’ vd Nederlandse bevolking die de p.o voor dient te staan. Hij vertegenwoordigd de debilisering van Nederland. Horkerig, ongeinformeerd, masturbatoir, hysterisch of gewoon stapelgek, het hoort er allemaal bij!

op 02 10 2014 at 12:53 schreef Daan:

Ze hebben de onderbuik opengereten en dansen hun dansje, iedereen slikt het als zoete koek, want owee als je een echt tegengeluid laat horen tegen het makkelijke vermaak en de eenvoudige zwartwit weergave van de wereld. Hun podium is te groot geworden, te commercieel en de toeschouwers te mak, het is eenvoudiger om allemaal Geenstijl te qouten of Powned op een verjaardag, dan zelf met iets origineels te komen. Ze sturen, escaleren en misbruiken hun possitie enkel voor de portomonee, makkelijk scoren.

Doneren lijkt me ok, mocht u een bitcoinadres adres hebben hoor ik dat graag :)

op 02 10 2014 at 12:59 schreef Thomas E:

Die Roos tracht zich te profileren als een stand-up comedian met polderbravoure. Zodra ik die kop zie zap ik weg. buhhhh!

op 02 10 2014 at 14:46 schreef laarmans:

Zag op Twitter een item van brilbiggetje Jan Roos met Mark Rutte over zijn vermeende homoseksualiteit.Is dit de nieuwe journalistiek? Roosje, doe me een lol en duikel wat oude Rolling Stones op uit de jaren ’70 en ’80 en kijk naar het werk van o.a. Tom Wolf. Da’s nou klasse en die heb je niet en zul je ook nooit krijgen.Jij blijft steken in het Hollandse campinggedrag in den vreemde. Horkerigheid, hufterigheid,schreeuwen en beledigen.Je kunt beter.

op 02 10 2014 at 16:02 schreef Ralph van der Geest:

Inderdaad: wat Marco zegt. En verder nooit, maar dan ook nooit naar dergelijke nazi-media kijken of luisteren. Geldt ook voor Trouw, NRC, Volkskrant, Pauw, Knevel e.d….

op 02 10 2014 at 19:52 schreef dewanand:

Ole Ole Peter Miauwallah,

Wieroe las net jou betoog ‘racistische homofobe apen’ en hij wil dit op FNaakt rond miauwen nu van alle Rode, natte HOLlandse daken:

‘Miaauw Peter, in India miauwen de Hindoe katten al duizenden jaren dat de wereld groot genoeg is voor ons allemaal, mensaap, kat, hond, tijger, cobra, alle biljoenen mieren enz, maar helaas mauwden alle domHOLlandse Nazi kaaskopkatjes naar Wieroe terug dat het moderne Hollandse doorspoeltoilet te klein is voor Peter en zijn bilmaatjes van Powned en Geenstijl. M.a.w. Peter, gebruik voortaan een XXL Kattenbak voor je behoeften. Miauw Halleluja, Amen, Om Shanti, Shanti OM.’

aldus Wieroe, de Hindoe Nazi kat uit Delft kennisstad.

op 03 10 2014 at 00:46 schreef Sasha Berkman:

Het lijkt erop dat dit blog definitief naar de klote is door ene ingebedde pickel

Tot later Peter en alle anderen

op 03 10 2014 at 02:47 schreef excellentie zwembad:

ach weet je wat het is @peter
jaren, eeuwen zelfs, zijn de bullebakken door hun moeders en vaders afgestraft wegens fatsoen.
het is altijd een onderdrukte groep geweest. uiteraard konden ze als kind vol op het orgel (dat kan tegenwoordig niet meer) maar daarna werden ze keihard door volwassenen op hun plek gezet .

Nu is het dus emancipatie van de bullebak .
En daar ben jij dus het slachtoffer van net als vroeger op school
En dat is ECHT wat ze bedoelen met vrijheid van meningsuiting

op 03 10 2014 at 07:35 schreef Pickelhaube:

They always cum back for more.

op 03 10 2014 at 10:21 schreef Sasha Berkman:

Nee Pickelhaube, ik kom niet terug zolang hier een zionazi als jij op hoge toon pedant loopt rond te hangen. Ik wordt niet goed van fascisten, nazi of zionist. Jou bijdrages vernietigen dit blog.

op 03 10 2014 at 11:31 schreef Jaap:

Hier zegt PowNed’s Jan Roos dat hij de hoelahoep van z’n dochter als cockring gebruikt: https://twitter.com/LavieJanRoos/status/517573636627374080

Nou, dan hoop ik maar dat-ie ‘m na gebruikt wel weer schoonmaakt.

op 03 10 2014 at 11:50 schreef AntiSoof:

@Sasha Berkman,
Dat je weggaat vind ik wel jammer, ik vond je fijn om ook te lezen. Weet je, ik denk dat men veel meert leert van tegengestelde of onwelvallige meningen dan van mensen waar men het mee eens is.

op 03 10 2014 at 12:04 schreef excellentie zwembad:

neem aan dat ie bedoeld dat ie m om zn nek hangt

op 03 10 2014 at 18:40 schreef Herbert:

Ik heb een paar keer een stukje beluisterd van ‘Echte Jannen’. Toe die vuilnisbakkensnuffelaar er ook nog bij zat. Wat een niveau zeg. Bij een beetje dorpsomroep zouden ze er uit gekegeld worden wegens onleuk, onprofessioneel en noem maar op.

‘Ome Roon” heeft de Roze Khmer een tijdelijke vergunning gegeven. Ondanks dat Pleened niet aan de eisen voldoet, verre van dat zelfs, hebben ze nu weer een vergunning voor 5 jaar gekregen (of zoiets). Nu kunnen die pleefiguren zichzelf wel een fors salaris toestoppen, als ze naar prestatie zouden worden beoordeeld dan moesten ze naar de voedselbank.
En als Pleened zo goed is, waarom gaan die kneuzen dan niet commercieel?

En om het nageslacht van Jan Roos maak ik me geen zorgen. Die noemt zich in het dagelijks leven De Vries of Jansen.

Maar Jan Roos is een duidelijk voorbeeld van het feit dat je in dit land beter talentloos kan zijn dan talent hebben. Het laatste wordt verafschuwd door het grauw.

op 03 10 2014 at 19:07 schreef bertje:

Wat Sasha gaat hier weg!
Vlag uit, Broek uit, Licht uit….
Ik denk dat je lekker op Krapuul veren in kontjes gaat stoppen en natuurlijk gaat ontvangen.
Veel plezier…..

op 03 10 2014 at 21:36 schreef Sasha Berkman:

Bertje, heeft iemand je al eens recht in je gezicht gezegt dat je gewoon dom en kwaadaardig bent?

op 04 10 2014 at 08:49 schreef Pickelhaube:

@Sasha

Zeg maar niets meer

*snif*

op 07 10 2014 at 15:49 schreef Peterp:

Een bijeffect van internet is nu eenmaal dat het een podium verschaft aan narcisten met een kort lontje die vroeger in de kroeg een beetje gemeden worden. Je kunt ze ook hier het best negeren, want ze parasiteren op aandacht.

op 08 10 2014 at 09:16 schreef Menno Koopmans:

”Mindin’my own beeswax”. Wat is Beeswax?

op 13 10 2014 at 09:33 schreef Emigrant:

Wat een rare mensen toch allemaal daar in Nederland. Zouden ze binnenkort de onthoofding weer gaan invoeren?

op 01 07 2015 at 16:00 schreef De selectieve verontwaardiging van de Haagse politie | Krapuul:

[…] hoe zit het met de niet mis te verstane bedreigingen (de link geeft maar een paar voorbeelden uit velen weer) die mensen als Peter Breedveld en zijn […]

op 12 08 2015 at 14:00 schreef Jan Roos bedreigt kinderen en doet een Jules Croisetje | Krapuul:

[…] merk @LavieJanRoos te promoten een Jules Croisetje heeft gedaan. Gezien Roos’ verleden van racistische en homofobe uitspraken  is het verbijsterend dat de media zijn gezwam kritiekloos voor waar aannemen. Van  […]

op 31 08 2016 at 18:45 schreef Sasha Berkman:

ik kan zijn tweets niet meer bekijken.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS