Home » Archief » Waarom ik om donaties bedel


[23.06.2014]

Waarom ik om donaties bedel

Peter Breedveld

ger5
Illustratie: Henri Gerbault

Toen Fatima Elatik vorige week op Twitter een stukje van mij aanprees verweet Ruben Vis van het Centraal Joods Overleg (CJO) mij onderaan dat stukje een Gonny te doen. Het was een verwijzing naar Gonny van Oudenallen, die in een rouwadvertentie naar aanleiding van de dood van actrice Mimi Kok reclame maakte voor haar biografie van Kok.

Niet erg sjiek inderdaad, maar ik vind het toch wat anders dan in een naschrift onder mijn stukjes om een donatie vragen. Ik heb Ruben Vis, die negen jaar geleden waarschuwde dat spoedig de treinen weer naar vernietigingskampen in het oosten zouden vertrekken, alleen nu vol moslims in plaats van Joden, en die nu driftig twittert over het islamitische gevaar, dat in ons midden is en over criminelen met Noord-Afrikaans uiterlijk en dergelijke, uitgelegd waarom ik om donaties vraag en ik zal het hier nog eens doen, want er worden best vaak lullig bedoelde opmerkingen over gemaakt.

Belasterd en besmeurd

Ik steek met Frontaal Naakt mijn nek uit. Ik heb er kennelijk een talent voor om altijd lijnrecht tegenover de publieke opinie te staan. Het is niet in de mode om te pleiten voor meer tolerantie en tegen racisme en islamofobie. Ook ben ik erg consequent in mijn opvattingen voor de vrije meningsuiting. De meeste mensen die zeggen voor vrije meningsuiting te zijn, bedoelen alleen hun eigen vrije meningsuiting. Ik bedoel ieders vrije meningsuiting te verdedigen, ook die van mensen wier mening ik weerzinwekkend vind.

Dat levert me veel vijanden op en zoals trouwe lezers van dit hedonistisch-fundamentalistische webmagazine voor de hele familie wel weten, word ik daardoor belasterd en besmeurd. Samen met mijn geliefde ben ik beschuldigd van antisemitisme, van bedreigingen, mijn werkgever wordt lastiggevallen, ik ben opdrachtgevers kwijtgeraakt, ik ben ervan beschuldigd op Twitter een nepaccount te hebben aangemaakt om iemand, waar ik nog nooit van had gehoord, te beschadigen, enzovoort, enzovoort.

Blote tiet

Ik heb veel kosten gemaakt bij dure advocaten, één waarvan ik eerst moest overtuigen dat wij geen antisemieten zijn, omdat ze dat op het Internet over ons had gelezen, wat ik heel, heel erg vind. Ik ben inkomsten kwijtgeraakt, ook omdat iemand PayPal heeft wijsgemaakt dat ik naaktfoto’s verkoop, wat ik de imbecielen, die daar werken, niet meer uit hun hoofd gepraat krijg. PayPal heeft daardoor mijn account geblokkeerd want Amerikanen lusten pap van onthoofdingsfilmpjes, van een blote tiet krijgen ze rolberoertes.

Er zijn nepaccounts op Twitter aangemaakt in mijn naam, met het doel mij te beschadigen, maar geen Carel Brendel, Elsevier of Officier van Justititie die zich daar druk om maakt. Als je met de moslims heult, mag je worden beschadigd. Ik word gestalkt door obsessievelingen die de hele godganse dag over me twitteren en iedereen, met wie ik op Twitter contact heb, lastigvallen om mij te beschuldigen van antisemitisme.

Halve nazi

Ik heb machtige vijanden, waaronder dagblad Trouw, de koningin van de islamofoben Elma Drayer en de Israëlische propagandamachine het CIDI, althans de directeur daarvan, Esther Voet. Ook Yoeri Albrecht van het verongelijkterechtsewittemannenbolwerk De Balie has it in for me.

Ik heb, in het algemeen, geen gunstige pers. Want ik ben voor de multiculturele samenleving en dat is verboden in Nederland. Dan ben je eigenlijk een halve nazi. O nee, gewoon een hele. Veel mensen zien dit onder hun eigen ogen gebeuren en ze doen niets. O, wacht, ze zeggen wel iets als ik me eens tegen mijn belagers verweer. Dan word ík op mijn gedrag aangesproken.

Kleine bijdrage

Deze terreur kost me veel energie, ik heb er al eens mee willen stoppen, maar veel mensen drongen erop aan vooral door te gaan. Het wordt gewaardeerd, wat ik met Frontaal Naakt doe. We zijn alleen in de minderheid.

Het kost me sloten met geld. Ik besteed er ook ontzettend veel tijd aan. Is het zo verkeerd om daarvoor van mijn lezers een kleine bijdrage te vragen, Ruben Vis? Moet ik daardoor nog weer een beetje meer worden besmeurd? We waaien niet allemaal zo handig met alle winden mee, zodat we ons altijd verzekerd weten van een bron van inkomsten en van de juiste vrienden.

Er zijn mensen die regelmatig doneren, ook een paar die het incidenteel doen. Er zitten hele gulle donateurs bij. Ik wil alle donateurs nog eens innig bedanken. Anderen wil ik oproepen dat áls je het belangrijk vindt dat Frontaal Naakt blijft voortbestaan, een tegengeluid te blijven houden temidden van al het agressieve geweld van onze domrechtse medemens, ook eens te doneren. Het is echt hard nodig. Het maakt het me mogelijk een redelijk normaal leven te leiden zonder het beetje spaargeld, dat ik heb, te moeten besteden aan advocaten en dergelijke.

Vorm van waardering

Het is ook een vorm van waardering. Ik krijg een boel bagger over me heen, donaties van twee, vijfentwintig, honderdvijftig euro met een aanmoediging in de omschrijving (‘laat je niet kisten!’ ‘Vooral doorgaan!’) vormen een aangenaam tegenwicht.

Hieronder dus nog een keer mijn ‘Gonny’, met dank aan Ruben Vis:

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 23.06.2014 @ 07:19

[Home]
 

14 Reacties

op 23 06 2014 at 11:05 schreef MNb:

Welke rouwadvertentie (of iets soortgelijks) heb jij aangegrepen om om geld te bedelen? Werkelijk, ik ben gewend geraakt aan vele rare dingen, maar van Vis’ beschuldiging kan ik geen chocola maken.

op 23 06 2014 at 12:08 schreef dewanand:

namaste Peter,

dikke mauw van Wieroe die op jou FN site het recht op vrij miauwen kreeg, op vele andere forums en sites werd Wieroe, als lage kaste koelie homokat eruit geflikkerd en niet gerespecteerd als een grote denker in zijn lekkere, warme mandjes thuis hier in de luxueze vijfsterren zelfmoord flat van Delft. Ja Peter, Wieroe is trots op je en binnenkort boekt hij weer 8,88 euro naar jou over zodat ook jij lekker kan genieten van heerlijke Nazi hapjes uit het Duitsland van 1940, waar nazi kattenvoer dus uitgevonden is voor alle Uberkatten. Daarom zijn alle Uberkoelie katten overal ter wereld zo trots op die oude Hitler staat dat een katten paradijs was en waar het leven van een Untermensaap minder waard was en voortijdig geeuthanaseerd werd om verder lijden te voorkomen en om leven dat het niet waard is om geleefd te worden maar op te ruimen.

Het absoluut vrij en ongeremd mogen miauwen is toch een fantastisch voorrecht op FNaakt, een waarlijk bloot cyber katten paradijs. Hier zie je de meeste blote, harige poesjes elke week, lekker nat of met tanga schaamlapjes zoals Eva die droeg in Eden na de zondeval, om geen natte poes te tonen aan Here God, JWHW.

Wieroe

op 23 06 2014 at 12:51 schreef Rob:

Ik zit net op De Vrije Chroniqueurs diep staatsgevaarlijke idioterie te lezen (zal je de link besparen)… en daar hoor je dan weer niemand over. Dat zal hooguit worden afgedaan als een onbeduidend margeblogje. Maar Breedveld! Die moet kapot!

op 23 06 2014 at 14:54 schreef Lex:

Dus dan huur je een advocaat in, moet je je eerst tegenover je advocaat gaan verdedigen… Daarbij, van een advocate zou je toch mogen verachten dat die niet alles wat ze ergens op internet lezen direct voor waar aannemen. Ik had direct een andere advocaat genomen (als dat überhaupt een optie was).

op 23 06 2014 at 14:59 schreef Peter:

Dat heb ik ook gedaan. Evengoed kreeg ik nog een rekening van 500 euro, omdat ze een paar dingen voor me had uitgezocht, en een kattebelletje erbij dat ik korting had gekregen. Die rekening heb ik zonder protest betaald, want ze had me de stuipen op het lijf gejaagd met haar beschuldigingen en ik ben zo al bang voor advocaten.

op 23 06 2014 at 16:32 schreef Mario:

Zal even kijken of ik wat kan schuiven met mijn geld, maar je kan binnenkort een donatie verwachten.

Al was het alleen maar om lui zoals Ruben Vis en dat sneu trolletje achter die Ans Aarsema account (wtf?) te jennen.

En, ach, bedelaars krijgen sowieso al mijn los geld, wanneer men daarom vraagt. Rammelt anders toch maar in mijn broekzak.

op 23 06 2014 at 17:25 schreef excellentie zwembad:

@ rob

laten we de lezers toch even niet onthouden wat ik daar lees
[QUOTE!]
Dus in de onschuld van die kindertjes geloof ik niet zo.
Als wij onszelf, als volk of als land, willen ontdoen van het socialisme
dan heeft Breivik ons laten zien hoe dat moet.[UNQUOTE]
Moeten de Jonge Socialisten nu niet net als wilders beveiliging als er dit soort mensen dit soort zaken neerplempen? Je weet nooit wat voor ‘helden’er op staan ?
En maar zeuren over die sharia enzo en hoe vreselijk bloeddorstig allerlei moslims zijn maar ondertussen pleiten voor massamoord op socialisten . Lekker hoor.
Sorry voor het off topic maar hier draait je maag toch van om?!

op 23 06 2014 at 19:47 schreef dewanand:

namaste Peter ea Fnaakters,

Eigenlijk is Peter Breedveld echt het raszuivere inheemse prototype van een echte Hollander in eigentijdse culturele zin omdat:

1. Hij gelooft in de open en blote dialoog, super natuurlijk Hollands, samen eten, samen vechten, daarna samen neuken. Ja zo evolueren wij mensapen veel sneller en het is puur genieten samen in onze Hollandse Turfachtige jungles.

2. Samen praten wij elkaar op Frontaal Naakt wel de darkrooms in op internet en dan krijgen wij automatisch meer gevoel voor elkaars noden, behoeften en duistere lichaamsholten.

3. 99 procent van al onze problemen zijn te herleiden tot een seksprobleem, dus punt 1 en 2 kloppen als een bus.

Vanwege punt 3 moeten wij royaal doneren, dus boek je zwart geld uit Afrika snel maar over naar Peter’s rek om het wit te wassen met zijn superieure blank sperma. Ook overig zwart geld is welkom in Peter’s magere spaarvarkentje die wel Halal is. Kom op, laten wij dit uitgehongerd varkentje van Peter vetmesten voor het eind van de nieuwe Ramadan. Voer het elke dag halal varkensvoer.

dewa en Wieroe
hindoe fundamentalisten

op 23 06 2014 at 20:01 schreef Maarten:

Ja het wordt weer tijd te doneren. Ik vind dat stukje over Ruben wel overtrokken. In het interview wordt gewoon niet duidelijk hoe hij erachter staat. Ik vind het trouwens wel een aardige campagne. Genocide wordt inderdaad pas in het eindstadion voorbereid. Er is dan al van alles vooraf mis.
Dan het getwitter over die N-Afr. Het ging niet over criminelen, maar over antisemitisme. Trouwens op de foto die erbij gelinkt werd, zie ik vooral hele donkere west-afrikaners, maar dat is misschien een fout.
En over ISIS zou ik me als Jood ook veel zorgen maken.

op 23 06 2014 at 23:57 schreef Natasha Gerson:

Echt way over the top. Zo idioot aggressief op n relatief onschuldige opmerking reageren, echt overspannen om zo tegen die Vis tekeer te gaan, sorry, kan er NIKS anders van vinden

op 24 06 2014 at 06:46 schreef Peter:

Wat is er nou weer overspannen en over the top om netjes aan Vis, die blijkbaar niet begrijpt hoe het zit, uit te leggen waarom ik om donaties vraag?

Ik ben juist heel aardig en beleefd. Waren er maar meer mensen als ik, in plaats van types die allerlei rare suggesties over anderen de ether inslingeren, bijvoorbeeld dat ik een slaatje zou proberen te slaan uit de dood van een ander.

op 26 06 2014 at 01:33 schreef Leo Schmit:

@Natasha is die Ruben Vis heilig, of zo?

op 26 06 2014 at 23:26 schreef Sasha Berkman:

Ik doneer iedere kerst 25 euries

Keep it up Peter!

op 27 06 2014 at 13:54 schreef Bert:

Ik was van plan om een bedrag te doneren, maar gelet op jouw reactie op mijn reactie over Japanners, heb ik daar voor goed van afgezien.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS